28 April Tisdag


Dålig uppdatering, har inte riktigt orkat. Men helgen som var har väl typ varit såhär:

Lördag: Åkte in till stan sjäv vid tio och hittade en fin bikini. Och där inne såg jag massor av demonstanter, skitläskigt. Jag har nån slags fobi för såna. Dom bara skriker och har sig så att man blir skraj ju!
Vid tre åkte jag hemåt men gick av i Haninge och gick runt där en stund med Agge och Nathalie. Sen vid fem åkte jag och Agge mot Ösmo, så gick vi hem till mig och sydde upp Agges nyinköpta klänning. Sen gick vi hem till Agge och åt middag med hennes päron, skitroligt. :)
Kvällen skulle ha spenderats med en annan person men så blev det tydligen inte, istället var jag med Agge hela kvällen. Vi mötte även Agges syster vid tåget lite senare och sen gick vi hem till dom igen och spelade kort. :)

Söndag: Suttit ute i solen och pluggat lite typ. Sen var mormor förbi ett tag och åt frukost med oss också. Riktigt mysigt! :)
På kvällen drog jag över till Niklas och tittade på tv, också mysigt. Somnade lite och kom hem vid typ tre på natten. Inte bra inte bra..

Måndag: Skolan, sen hem och sen ut med Agge och Niklas. Vi gick hem till Paul lite och lekte med hans dator typ. Eller Agge lekte och pajjade tangentbordet lite halvt. Haha :)
Sen kastade Paul ut oss för att besöket var påväg. Då gick vi mot Adde men han var på träning så Niklas gick hem. Och jag och Agge stannade ute ett tag till och pratade lite partyplaner typ. Sen mötte vi Elias en snabbis när han kom hem från repan. Och sen gick vi hemåt. :)

Idag då.. nationellt prov i engelska, uppsatsdelen typ. Dagen började inte bra nånstans. Jag försov mig, vaknade vid halv åtta så jag missade bussen som jag skulle ha tagit som går fem över halv.Så jag fick snabba mig som faaan och mamma fick skjutsa mig till bussen som går typ 54 från centrum. Så jag kom iaf i tid, men jag var skittrött och hungrig. Men men det gick nog bra hoppas jag. :)
Efter nationella så hade vi bara svenska kvar för att fysiken var inställd. Men nationella slutade tio och svenskan började vid halv två så vi fick skjuta fram svenskan till halv tolv. Slutade tolv och tog halv ett bussen med Sanne ner till mammas jobb. Sen gick vi runt lite i nynäs och sen åkte jag hem till Ösmo halv två. På bussen hem satt jag med Matilda som hoppade på. Riktigt roligt att träffa sen sötnosen måste jag säga. Kärt återseende! :)

På lördag fyller ju syster 20 år så då blir de fest. Temat är glitter och glamour vilket gör mig glad eftersom att det var tänk att jag skulle ha haft det temat på min 18-års fest. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig.  Funderar på att ha den klänningen som jag sydde till min fest som passar till temat, men jag vet inte. Jag funtar på att sy en ny men mamma vill att jag använder den jag sydde sist. Agge kom med idén att ha den svarta som jag sydde till Emmas 18-års fest. Vene.. får hitta på nåt. Beslutsångest! Ska försöka hitta nåt som Agge kanske vill låna också. :)

Valborg! Va fan händer på valborg liksom? Ingen aning om vad man ska hitta på.. :)








xoxo N




24 April Fredag


Bankgrejen är fixad! :)  Jag åkte som sagt ner till banken på engelska lektionen. Då berättade jag för tanten dära vad som hade hänt och vad tjejen förra gången hade hjälp mig med. Så nu skulle jag få en ny utskrift, men när tanten tittade på datorn så visade det sig att mina pengar hade kommit tillbaka nu.. vi vet inte hur, för macken borde ju inte kunna se att dom har dragit för mkt såhär i efterhand.. hmmm konstigt! "/  Men nu är det fixat iaf, så det var ju bra. :)

En grej som jag nu är sjukt irriterad på är kommunen. De lovar sommarjobb till alla ungdomar som söker, men nu så är det så att det saknas 300 platser. Fatta, 300 ungdomar blir utan jobb fast att de har blivit lovade ett! Jag blir lätt irriterad på dethär. Jag har bland annat sökt genom kommunen men jag vet inte än om jag är en av de 300 som blir utan jobb eller inte än, men det hoppas jag för gud skull inte! Jag har kanske inget annat sommarjobb då eftersom att jag tackade nej till ett som jag erbjöds istället för kommunens typ. Eller det skulle tilll slut gå genom kommunen men det vara bara jag skulle kunna få det.. typ. Faaan! Hata kommunen som sviker 300 ungdomar.

Sen en sak som gjorde mig så jäkla ledsen idag var det vi fick höra på fysiken av Annika. Det är såhär att Stefan, min klassföreståndare, mattelärare och fysiklärare för er som inte vet, har varit sjuk hela veckan. Eller det har iaf vi elever trott. Men idag, på sista lektionen som var fysik, så hade vi Annika istället för Stefan. Och innan vi fick gå hem så skulle hon berätta nånting. Och det hon berättar är att Stefan har inte varit borta för att han är sjuk, utan för att han har fått en hjärtinfarkt.. :O  Lärarna hade vetat om det hela tiden men de hade inte sagt nåt till oss elever för att de inte ville göra oss oroliga. Men va fan som att vi blir mindre oroliga bara för att vi får redan på det några dagar senare. Nej! Jag blev fan skitchockad och började nästan gråta. Gud va rädd jag blev, först trodde jag typ att han hade dött när hon berättade det. Men han mådde tydligen bättre nu men ska vara sjukskriven i typ tre veckor. Så nu ska vi ha Stefans son som vikarie istället. Får se hur det går. Hoppas att han är extremt bra på fysik och matte som sin pappa. För det är helt klart dom två svåraste ämnena i skolan (och vi har fått turen att ha den bästa läraren i båda ämnena) och då måste vi ha en vikarie som vet vad han snackar om så att vi inte hamnar efter alltför mkt. För jag lovar att man hamnar efter som fan om man inte får nånting gjort på tre veckor.. Men huvudsaken är att Stefan tar det lugnt, kryar på sig och mår bättre så att han kan komma tillbaka till sin kära klass så fort som möjligt! :)

 

Men en grej som gör mig sjukt glad, är att få söta sms.. Det förgyller typ hela dagen. Minsta lilla gulliga sms från rätt person räcker för att jag ska vara hur glad som helst. Thank you thank you, jag behövde höra det där. :)


Asså jag har inget att göra ikväll, så sjukt tråkigt.. Jag vill leka med nån, inte bara sitta hemma å tråka. "/









xoxo N




24 April Fredag


Nu sitter jag i skolan och har programmering igen. Fan det känns som att jag alltid har programmering nu för tiden. Förut var det två gånger i veckan tror jag och nu e de typ hur många som helst sen vi fick nytt schema.. typ varje dag skulle jag tro. "/
Försov mig imorse så jag missade hela tyskan nästan. Tio minuter hann jag vara där. Igår kväll så mådde jag jättedåligt när jag gjorde tyskaläxan, fick sjukt ont i magen å så, så jag la mig i sängen så tillslut somnade jag, vilket inte alls var meningen då jag inte var klar med läxan... Plus att jag inte hade ställt klockan som betydde att jag försov mig imorse. Men men skit samma, jag får ta igen tyskan i helgen eller nåt. Wiie! "/

Sen idag nån gång så måste jag försöka hinna till banken innan tre. Vet inte hur jag ska göra. Stefan e ju inte här på matten och fysiken så jag vet inte om vi får jobba hemma eller om vi ska ha Annika istället. Och på engelskan ska vi bara läsa. Asså efter luch ser schemat ut såhär, matte sen engelska och sen fysik. Så antingen om vi kan jobba med matte och fysik hemma så frågar jag Margarita om man får läsa boken hemma och då kan jag åka ner till banken efter lunch. Om vi måste ha matte och fysik med Annika så får jag fråga Margarita om jag kan få läsa hemma och åka ner till banken över engelska lektionen. Hope so! :)

Idag måste jag till Konsum också ja.. ska försöka leta reda på Martin om han jobbar så att han kan hjälpa mig med en grej. :)

Får se vad som händer ikväll, Agge är nog fortfarande sjuk så då kan man nog inte leka med henne tyvärr. :(





xoxo N



23 April grattis farfar!


Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar. Farfar fyller år idag så vi var där å åt mat å fikade å lite så. Efter skolan så orkade jag inte åka hem och sen tillbaka till nynäs för att åka till farmor, så jag åkte istället med Sanne och hämtade hennes lillebror Herman på skolan. Herman, hur tufft namn är inte det? Jag gillare ;)
När vi hade hämtat Herman så gick dom sällskap med mig till hamnen där jag skulle hoppa på bussen som Denise och Martin satt på. Och medans vi väntade på den så köpte vi glass till lilla Herman. Han var charmig. :)

Hos farmor så träffade jag även två av mina kusiner från pappas sida som jag inte träffar så ofta. Emilia ser jag ju då och då i skolan, men Sebastian har jag inte sett på flera flera år. Närmare bestämt sen jag var typ 6 år. Faster och hennes man träffade jag också.

I skolan dag så ringde jag körskolan och kollade om det fanns nån plats kvar till den där riskutbildningen som är imorgon. Tyvärr så fanns det inga platser kvar, så jag e lite ledsen att jag inte får gå samtidigt som Fredrik och Adam (tror jag det var). Men jag överlever, fast jag får istället gå själv på den där utbildningen den 8 maj, fick sista platsen. Jag som hade tänkt fråga om Matilda eller nån ville hänka på, men sista platsen är som sagt tagen så jag får pallra mig dit själv och skämmas. "/

Nu måste jag plugga lite tyska och kanske fysik också.. och imorgon måste jag på nåt sätt försöka att hinna ner till banken innan klockan 3 så att jag kan få en ny utskrift av mina kontoköp eller va man säger.. :)







xoxo N




23 April jag vill ha körkort nuuu!


Har precis börjat min första lektion för dagen, programmering, Wiiihoo! "/
Satt sällskap med älskade Fredrik på bussen, vi pratade om körkortet typ hela vägen. Om att han har bokat tid för uppkörning och så. Jag är så jävla avundsjuk så det finns inte. Jag vill också ha mitt. Asså körning går helt okej men de e teorin som jag inte hinner med som strular. Skolan tar ju upp typ all tid så jag hinner liksom inte med. Så nu har jag bestämt mig för att inte försöka att stressplugga teorin i samma veva som skolan om det inte är så att jag verkligen har tid. Utan jag ska istället vänta tills vi har haft skolavslutning och börjar superplugga teori i början av sommarlovet för att sedan ta körkortet så fort som möjligt på lovet. Som Fredrik och jag pratade om så vore det sjukt kul om jag hade uppkörning på samma dag som honom. Skitpinsamt om jag skulle faila och han klara det. Jag vet att han kommer klara det men fan va pinsamt om inte jag skulle göra det.. Hmm, får se hur det blir. Men det skulle iaf vara skitkul att få körkortet på samma dag. :)
Apropå körkort så måste man ju gå den här nya kursen som har kommit för att få kunna ta körkort. Riskkurs eller riskutbildning eller va det va.. :)  Så jag tänkte gå med Fredrik imorgon om det finns några platser kvar, måste ringa och kolla men körskolan öppnar inte förrän om en halvtimme typ. Hoppas på en plats kvar, då blir det ingen skola imorgon för att kursen är på morgonen och håller på i fyra timmar. So sad! :)

Idag efter skolan hoppas jag på att få träffa Agge och fixa med jobbgrejsen, som jag tyvärr inte har hunnit med när jag har sagt det. Förlåt! Hoppas bara att hon kan idag, tror iaf att jag ska hinna. :)








Jag blev jättesugen på att baka lussebullar nu också. Jag hade nämligen fullt med lussebullar som bakgrund på datorn här på programmeringen, sen i julas typ. Hahah. Jammi jammi! :P



xoxo N



 


22 April onsdag


Ganska skön dag idag måste jag säga.. började typ tjugo i tio och fick sluta ganska tidigt, kommer inte ihåg riktigt när men jag åkte iaf ner till mamma vid ett.. :) Sen följde mamma med mig till banken och kollade upp det där konstiga med bankomatkortet. Tjejen på banken skrev ut den här månadens kortköp typ och det visade sig att när jag hade köpt kontantkort på macken så hade tanten i kassan först tagit betalt 150 kr från kortet fast att hon bara skulle ta 50 kr. Sen så hade hon antagligen märkt att hon hade gjort fel så hon satte in 100 kr igen på nåt konstigt vänster. Sen så hade hon tagit bort 50 kr till ändå. Så det är alltså anledningen till att jag ligger i back nu, för att hon inte skulle ha tagit bort de där sista 50 kronorna. Suck! Så nu måste jag väl antagligen gå till macken och tönta mig och be att få tillbaka mina pengar. Hahah pinsamt som fan!

Jag är för övrigt sjukt trött på skolan, fast de brukar jag vara för det mesta ändå, men just nu är det hemskt.. Jävla historiaäckel tills imorgon, massa idiotiska fysikuppgifter, matte och tyska.. Just ja engelskaboken och svenskaboken också.. Bläää!







xoxo N




21 April födelsedagsbarn x 2


Idag fick jag en trevlig överraskning. Hade fått ett inlägg eller va man säger... ett brev, eller a på facebook. Från Patrik iaf, mammas kusin. Jag blev lite ledsen när jag läste faktiskt, fast på ett bra sätt ofc. Jag blev glad över sakerna han skrev om pappa å så, men blev ledsen ändå.. eller rörd snarare kanske. En sak som nämndes var att jag hade beskrivit pappa bra i förra inlägget här i bloggen.. det va kul att höra tycker jag, för jag tycker själv att det är jättesvårt att beskriva för andra hur pappa var som person. Jag var ju ganska liten när han försvann så man kommer inte ihåg allt sådär jättetydligt, och därför blir det svårt. Men det va iaf kul att nån tyckte att det var bra.

Jag vill ha pengar! Jag vill köpa nya skor och nya kläder, fan jag får abstinens! :)
A just det... mitt bankomatkort ligger i back typ.. jag har liksom minus typ 43 kr. "/  Och grejen är att det är inte jag som har gjort det. Det e faktiskt sant, jag skyller inte bara ifrån mig utan anledning faktiskt. Såhär var det, att i lördags så fixade jag kontantkort och jag hade efter det typ 6 kr kvar. Men sen idag när jag skulle titta så låg det i back med 43 kr, då kände jag mig helt dum i huvet så jag kollade på senaste transaktionerna eller va de heter. Då har någon först satt in 100 kr på mitt kort på lördag kvällen någon gång efter nio, då jag använde mitt kort sist, sen efter det så har det tagits ut 150 kr. Och jag har inte ens använt mitt kort efter att jag använde upp som sista 50. Faan jag fattar ingenting! Jag måste gå in på banken å checka läget. "/


Och grattis Adam som fyller 17 år idag och Garpen som fyller 18 år! <3






xoxo N




20 April Happy birthday...


Jag har ont i huvet, det trycker, som om två stycken står på varsin sida om mig och trycker på var sida om mitt huvud allt vad dom har. Det gör ont. Jag har ont i hjärtat också. Det trycker, känns typ som att nån står och hoppar på mitt hjärta. Så ont gör det. Det gör som ondast i såna här lägen då jag tänker på pappa och hur orättvist det kan vara. Idag fyller pappa år.. eller skulle ha gjort, eller hur man nu vill se det. Jag säger att han fyller år medans de flesta nog skulle säga att han skulle ha fyllt år idag. Det är sant att vi inte firar hans födelsedag på samma sätt som vi firar de som fortfarande finns i livet, men vi firar honom fortfarande på annat sätt. Vi ägnar våra tankar åt honom och går upp till graven och tänder ljus och sätter blommor. Och i himlen så sjunger änglarna för honom, det vet jag.
Världen är hemskt orättvis och grym. Att det finns sjukdomar, fine det får vi leva med, det kommer vi alltid att få göra. Men att de ska ta bort älskade personer alltför tidigt, det är inte rättvist någonstans. Pappa vara en otroligt snäll person som var älskad och omtyckt av så sjuukt många. Han var alltid glad och lös alltid upp rummet han klev in i och satte ett stort leende på allas ansikten. Men sedan dagen kom då den där fittiga jävla sjukdomen kom så skönt allt ner.. Jag var visserligen liten och kommer inte ihåg så där jättemkt, men jag kommer ihåg att beskedet av vad som hade hänt inte drog ner på hans humör. Alltid lika glad, så länge det gick. Det är så han ska kommas ihåg, det är så vi alla minns honom, en riktig kämpe. Fan.. att vi inte får fira pappa här nere på jorden, med honom, gör mig så jävla ledsen. Eller asså det gör mig ledsen att vi inte får spendera varenda dag med honom såklart, men det är just vid såna här tillfällen som man tänker till extra mkt. Saknaden är så otroligt stor...
Ikväll ska jag promenera upp till pappa och tända ljus, hoppas på att jag får sällskap...


Grattis på födelsedagen pappa! <3






Jag älskar dig!



19 April söndag


Igår på dagen var jag bara hemma och tråkade å gjorde ingenting. Sen hade vi middag och Denise och Martin var med också. Sen var Martin snäll och skjutsade mig till macken så att jag kunde köpa kontantkort. Tack martin!
Sen skjutsade han mig till Agge. Vi satt mest och pratade först. Och Agges klass var typ det stora samtalsämnet. Fan va rolig klass, där skulle jag vilja gå. Plus att en serie om den klassen skulle typ bli succé. Hahah :)
Sen fick vi tråkigt så vi åkte ner till nynäs å gick runt lite och träffade till slut Sebastian och Adde och Hubbe å några till. Och Agge är typ BÄST på bergsklättring! (yn) Hahah :)  Men sen åkte vi tillbaka till Ösmo och gick hemåt.

Idag så har jag varit med mamma och låtsaspappa i Nynäs och Sorunda. Vi åkte hem till Martin och lämnade Denises cykel där. Sen åkte vi mest runt lite. :P

Nu sitter jag och försöker att översätta dom läsloggarna som jag har skrivit till engeska boken än så länge. Usch skola imorgon, och jag måste gå och prata med Ola.. "/ hmm...
Hoppas på att gå ut på promenad snart :)





xoxo N




18 April lördag


Idag har jag inte gjort så speciellt mkt hittills.. mest suttit vid datorn, sytt lite å så. Men snart ska jag äta och sen ska jag nog leka med Agge, får se vilka mer som hakar på. :)
A och mitt comviq kompis gick ut typ inatt också, så jag känner mig livlös typ. Jag kan inte svara eller skicka sms eller nånting, jag dööör! Och jag är fattig så jag kan inte fylla på mobilen heller, SUCK!






xoxo N






17 April


Nu har jag precis fixat å trixat för snart kommer mormor och hämtar mig, så ska vi åka ner till Nynäs för att kusin Viktor fyller nämnligen år idag. Grattis på dig! :)  Fan killen fyller typ 13 tror jag.. det känns som att det var igår han var som min lilla bebis. Jag gick alltid, och verkligen alltid runt bärandes på honom. Hahah! :)

Ikväll då.. jag har inget att göra, jag vill leka med nån. Så om de e någon som har tråkigt och vill leka, så ring! :)
Nu kommer mormor så nu ska jag dra. :P


xoxo N



17 April Last Living är BÄST!


Nu sitter jag i skolan och har programmering som jag för övrigt älskar sååå mkt... NOOOT! Det suger, men det finns en sak som e bra. Och de e att jag har kunnat tagit bort programmering B kursen. Yeey! :)

Men igår iaf.. Last Living är bääääst! Det var två band igår som kom till final, och mina pojkar i Last Living kom tvåa och är alltså vidare till final! Faan va bra! Men det suger att vi var tvungna att åka hem tidigt och missade när finalisterna ropades ut. Men men.. till finalen ska vi iaf och då ska Last Living vinna hela alltet. :P  Btw, den nya låten va jättebra, fast jag saknade ändå "Miss you" för den e bäst.
Jag har inga bilder från igår än så det blir lite bilder från förra spelningen. :)






















xoxo N



16 April Last Living!


Kom precis till skolan, sitter nu på min *host host* kära programmering. Ikväll blir det Last Living, förhoppningsvis så går det lika bra om inte ännu bättre än sist. Förra gången kom dom ju tvåa tror jag det var, så den här gången hoppas vi på att dom kommer på första plats. :)
Ska bli skitskönt att få åka bil till spelning också, sjukt jobbigt och krångligt att åka komunalt.. det funkar ju, men bil e BÄST! Då kan man sova hela vägen dit och hela vägen hem sen.. Känner att jag kommer behöva det eftersom att jag inte sov så mkt inatt och jag är alltid så trött när jag kommer hem från skolan att jag alltid somnar när jag kommer hem. Meeeeen... kom jag på nu.. det lär nog inte gå så där jättebra att sova om jag ska behöva sitta mellan Niklas och Andreas i bilen.. Ohhnoo, suck! Vilket liv det kommer bli. ;)

Och faan jag får inte glömma att ringa den där comviqgrejen och säga upp kontraktskiten idag. Jag glömde nämligen bort det igår.. det får liksom inte bli för sent så att abonnemanget börjat att gälla.






 

Den snygga gitarristen


 

xoxo N


15 April onsdag

Igår va det piptestet första lektionen. Det va inte så kul... men som tur e får vi göra om det om typ tre veckor. Funtar på att gå ut och springa några gånger innan dess så att man får upp tekniken å så.. fy va jobbigt, men aa.
Igår efter skolan åkte jag in till Haninge för att byta mitt headset för tredje gången. Som tur va så va det den snälla killen som hjälpte mig förut som var i kassan och inte den där dumma idioten som var där sist. Så ja fick ett nytt headset. Men när jag skulle åka in till Haninge så kom det på några jävla skitungar på tåget. Asså när jag gick från skolan till tåget så svängde jag förbi Kvantum för att köpa ost. Men så köpte jag en yoghurt också. Och sen på tåget så drack jag ur yoghurtförpackningen och dom där små snorungarna gick förbi. Då sa först en liten tjej att "Det e farligt att dricka sådär". Wtf, vadå farligt att dricka yoghurt?! Hade hon inte sprungit därifrån så hade jag fan sagt till henne.. menmen. Sen så kom det några småkillar som  började snacka om min yoghurt. Va fan har dom aldrig sett en yoghurt förut eller? Jävla skitungar..
Aja i Haninge iaf, efter att jag hade bytt mitt headset så var jag påväg till H&M när en Tele2 kille haffade mig.. Fan dom e så jobbiga, jag vill ändå inte ha några av deras grejer liksom. Men iaf så var jag tvungen att stanna å lyssna och det slutade med att han skrev upp nåt jävla comviqabonnemang till mig.. som jag inte vill ha dessutom. Men dom frågot ju liksom inte om man vill eller inte, dom har ju typ sina knep för att få ens uppgifter och så som dom behöver utan att behöva fråga. Och vips så har man ett abonnemang. Happ! Men imorgon ska jag minsann ringa och säga upp skiten.

När jag kom hem så åkte mamsen och jag och lämnade sommarjobbsansökan och lite senare mötte jag Agge och vi gick en promenad till kyrkan. Myspys!

Idag efter skolan så åkte jag in till Haninge igen, men med Agge den här gången. Hon skulle titta på lite grejer. Jag e fattig så jag följde mest med som sällskap. När vi åkte in så träffade vi Denise och martin på tåget ch vi såg en skitsöt gubbe. :)
Sen åkte vi hem och efter ett tag så mötte jag Agge, Adde och Niklas och vi mötte Elias och Sandra och köpte biljetter till spelningen imorgon. Det ska bli kul.. och skönt att inte behöva åka tåg in utan istället få skjuts av Hubbe. Hoppas iaf att det går lika bra för pojkarna som förra gången. :)



A just det.. Jag och Sanne hittade ett tuggummi på Irak idag. Hahaha  :)



'


xoxo N



13 April


Just nu sitter jag och tittar på film och fikar med mamma. Mysigt värre!
Imorgon börjar helvetet igen.. usch! Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Plus att vi har det där dumma piptestet imorgon första lektionen också. Det kommer ju typ gå åt pipsvängen.. :)   Pipsvängen!!! Hahah det passade in juu! :P








xoxo N




13 April


Igår hade vi påskmiddag med hela stora familjen och mormor. Det var riktigt mysigt, fast trångt. Vi blir så sjukt många när alla är här samtidigt, dock var inte Fia och Tommy med den här gången men vi var jättemånga ändå.
Mamma är så sjukt duktig på att fixa mat och fina dukningar å grejer. Älskar det! :P

Efter middagen fick jag ett överraskande litet besök av Hanna, Chribba och Pavve. Så jag följde med dom ut en stund och sen så gick vi till Chribba och tittade på tv en stund. Sen så gick Chribba och Pavve till grannen och badade och Hanna gick hem, så jag hörde av mig till Matilda och så mötte jag henne och så gick vi till Adde och va med han, Rikard och Niklas. Älskar hur Matilda styr å ställer med Andreas. Hahah sötnos!
Vi tittade på tv å så, det va mysigt! Somnade i soffan som vanligt och vaknade vid halv sex eller nåt sånt imorse. Då gick jag och la mig och sov i Addes säng med mysigt litet sällskap. :) Kom väl hem vid två typ.




































Familjen Pepsodent! Hahaha :)



xoxo N




11 April, Bläääää


Idag hade vi en liten påskmiddag jag, mamma, låtsaspappa och Emil. Imorgon blir det mer på riktigt för då kommer resten hit också. :)  Men det var trevligt, mamma gjorde jättegoda mackor å så..




























xoxo N




11 April


Asså vem är den här jäkla personen som ringer och sms:ar mig heeeela tiden. Jag blir galen! Jag svarade ju fan förut när den ringde och sa vem de va å allt och den medgav att den hade ringt fel, så varför fortsätta för?
Igår fick jag 31 sms inom loppet av 7 minuter om någon jävla Lucy. Vem fan e Lucy liksom? Och lite senare fortsatte det att strömma in sms, sen ringde det ett antal gånger, närmare bestämt typ 8 gånger. Och hittills idag har det väl kommit typ 6 sms om att jag ska fixa sprit. Jahapp jahapp! Asså man borde ju ge upp efter ett antal gånger. Hahaha smått irriterande!








xoxo N




11 April, Glad påsk!


Nu kom jag precis hem från Nynäs. Fick övningsköra hem vilket gick skitbra. En grej som påpekades bara, och det var att jag smäller igen bildörren för jävla hårt. Hahah! :)
Vi var uppe och hälsade på pappa på kyrkogården också och sattes dit lite påskblommor. Finfint! :)

Glad påsk pappa och alla andra!











xoxo N




11 April


Det är skinande sol ute och jag är glaaaad!
Nu har jag precis duschat och ska fixa iordning mig för att sen övningsköra ner till Nynäs där jag ska lämna mina 511 påsar med kläder som jag har rensat ut, för att jag inte har en aning om vart jag annars ska göra av dom. Så ja, dom hamnar i vårat förråd. :)

Sen hoppas jag på att hitta någon att leka med i detta underbara väder. :P






xoxo N




11 April, Kärt återseende


Kvällen/natten blev ju ganska lyckad iaf. Jag gick ut en stund själv vid typ tolv för att det var så sjukt tråkigt inne. Så gick jag runt ett tag och till slut så stötte jag på Martin, Adam och Erik. Det var lite chockerande att se dom här. Men iaf så jag gick sällskap med dom, eller snarare med Martin, för att dom skulle till nån fest. Och på vägen mötte vi gullungarna Matilda och Hanna. Roligt roligt! Så var jag med Matilda och Hanna en liten stund och dom gick sällskap med mig hem. Sen kom pojkarna tillbaka och det slutade med att jag stod och pratade gamla minnen med Martin tills bröderna och gänget kom och hämtade han. Helvete va pinsamma man kan vara då! Gud så jag skämdes. Tre Amnérare samtidigt plus tre till pojkar.. nej det kan inte bli annat än väldigt skämmigt för min del. :)
Men det var kul att träffa han iaf, de va länge sen. Fan, move back home!




Här är bild på mackorna som mamma gjorde till mig innan idag. Thank you thank you! :)









Nej nu ska jag sova. Natti natti :)

xoxo N




10 April


Talang och Singing Bee är typ vad kvällen har bestått av.. Usch va tråkigt! Jag vill leka med nån...






xoxo N




10 April, Give me a brake...


Faan jag orkar inte med detta ständiga jävla tjaffs för ingenting! Ingenting har ens hänt, men ändå ska det alltid vara såhär.. :´(








xoxo N



10 April, Pumpalens


Myspys! En trevlig överraskning fick jag minsann igår när Matilda ringde på kvällen. Skitglad blev jag faktiskt iom att jag inte har hört från den sötnosen på ett bra tag och jag saknaden är grymt stor, och för att jag hade skittråkigt.*host host* nämner inga namn!
Så iaf så mötte jag Matida och Hanna vid typ tio å då gick vi till Andreas och va med alla pojkarna. Väldigt mysigt faktiskt med massa ljus å så ute på altanen och ihoptryckta i soffan. Men den bästa värmen är kropssvärmen, right? :)
Tyvärr så gick mina älsklingar alltför tidigt, men jag hoppas att vi kan se till att träffas nån annan dag innan lovet tar slut. :) Sen somnade jag ju som vanligt där å kom hem typ 8 imorse, å då somnade jag och vaknade nu vid typ 2. Skitkul! Nej! Hela dagen är borta typ.

Innan jag somnade imorse förresten, så gjorde jag en macka å tittade i Klick. Då undrar jag varför dom uppmanar att ladda ner när de e förbjudet. Det stod som en stor rubrik "Ladda ner det här!" Idioter! Och så hittade jag att jag och Hannah Graaf har en sak gemensamt. Vi båda älskar lukten av bensin och rengöringsmedel, typ fönsterputs och sköljmedel. :)
Sen innan jag somnade så tittade jag på Saltkråkan. Den gick på tv:n å e sååå bra! "Mamma får jag fråga en sak? Varför är knapparna där bak när jag är där fram?" Ja de kan man undra sig lilla Skrållan. :)


Btw... Sperma är superbra för huden! ;)








































































                               
                                           Såhär tycker vi om kvällen! :)



xoxo N



9 April


Fan va jag hatar det här oplanerade hela tiden. Saker som bestäms men ändras eller inte blir av överhuvudtaget. Jag blir galen!



xoxo N




9 April, Vädret ger mig huvudvärk...


Hahahah måste berätta vad som hände vid middagen. Jag, Denise, mamma och Bosse satt och åt i köket när det plingade på dörren. Det var en kille som sålde larm till huset. Vi har redan larm så vi behövde inget, så självklart ska Bosse driva lite med killen, som han för övrigt alltid gör med försäljare å sånt. Han berättar för killen att vi inte vill ha nåt larm för att vi har redan. Men Bosse menar inte det vanliga larmet, utan han drar till med att vi har massa ormar i huset som vaktar. Vi har tydligen majsormar och amerikanska skallerormar (finns det ens såna?), som sover på övervåningen men släpps ut på nedervåningen på natten, för att vi tydligen sover på övervåningen. Killen såg helt chockad ut och tittade runt och frågade om dom inte kunde krypa upp till oss på natten. Nej sa Bosse och han köpte allting... tills han hörde oss i köket sitta och asgarva (vi försökte vara diskreta haha). Då fågade han om det verkligen var sant att vi hade vaktormar hemma, men då började Bosse också att skratta så han var tvungen att säga att han bara skojade. Men han var ju tvungen att erkänna att han gick på det, och frågade sen om han inte fick komma in och skratta med oss, det såg så trevligt ut. Hahahah det va lite kul och mamma sitter nu och gråter! :)






Såna här har vi hemma (yn) :P



xoxo N




8 April, "Sådan far sådan son"


Kom precis hem från nynäs. Har varit och bowlat med Agge, Adde, Hubbe och Niklas, med sällskap av Niklas pappa och låtsasmamma? Det var kul fast att jag inte vann, jag kom inte sist iaf. *host host* hmm... Agge.. ;) Nu ska jag städa lite i mitt rum så att jag får plats att sova, och så ska jag försöka att gå å lägga mig hyffsat i tid idag så att jag kan väcka Agge imorgon vid elva. Imorgon ska nämnligen Agge och jag få måla pojkarna till små påskgummor, det ska bli sjukt kul!













Såhär kul kan det vara att bowla. :)



xoxo N




8 April


Jag har tråkigt! Solen har försvunnit, klockan är mkt och jag kommer inte in i mitt rum för att jag håller på att städa garderoben. Måste städa klart rummet nu men orkar inte. Fast jag måste säga att jag känner mig stolt. Förra helgen eller om det var förrförra.. hmm.. i vilket fall som helst så storstädade jag hela rummet, dvs hyllorna, halva byrån och sänglådan. Det var faktiskt jätteroligt! Jag var jättestädsugen i flera dagar och bara väntade till det skulle bli helg så att jag skulle få vara hemma och städa. Låter lite onormalt att man vill spendera helgen med att sitta inne ch städa men så var det iaf. Det var nästan så illa att jag till och med tänkte gå hem tidigare från skolan för att städa. :) Men iaf nu i helgen har jag städat igenom garderoben också. Men det är svårt tycker jag då jag har jättesvårt för att skilja mig från kläder, spelar ingen roll om dom e fula eller för små, tankarna går alltid "den här tröjan kan jag nog sy någonting av sen" eller "de här byxorna kanske jag får för mig att börja använda nån dag". Därför så försvinner inte mkt, utan det byter bara plats. Men nu har jag iaf varit duktig och lyckats skilja mig från jäääättemkt kläder, skitsorgligt dock eftersom att de e massa tröjor och byxor som jag aldrig har använt. Varför inte liksom?! "/ Men men.. nu måste jag bara lösa frågan om vart jag ska göra av allt..för bort måste det så att jag kommer in i rummet. :)







Ska bort, ska bort, ska bort!



xoxo N




8 April



Lite inblick