Makeover!

Nu ska jag snart gå och sova för jag är så jäkla trött. Men först ska jag berätta att jag har bestämt mig för att jag ska byta rum till denise gamla rum på övervåningen. Och idag började min makeover. Jag har nämligen börjat med att måla mitt nya skrivbord idag. Men det ska målas en gång till imorgon, sen är det klart. Sen ska jag måla och sätta upp lister, spackla väggar, måla tak och tapetsera. Men mamma får hjälpa till med tapetseringen för det vågar jag inte göra själv. Jag vill ju inte riskera att förstöra hela väggarna liksom. :P Sen kommer det jobbigaste, vilket är att rensa ut hela mitt rum och flytta upp alla grejer från mitt nuvarande rum på nedervåningen till övervåningen. Pain! Men det ska ske för nu ska jag ha en förändring och oj va bra det kommer att bli. :D

Och förresten så tycker jag att du Jens ska ta och komma hem nu för jag saknar dig. Du har varit borta för länge! <3







Grattis Hanna!

Nu sitter jag på min första databashanterings lektion. Vi gör lär oss att göra våra egna hemsidor. Just nu verkar det ganska lätt, men jag antar att allt kommer att bli skitsvårt sen så att jag inte fattar nånting. Får hoppas att det inte blir så. Men nu har vi iaf inte muppläraren som vi hade i programmering, nu har vi lennart som är jättebra. Han hoppas jag kommer hjälpa mig om jag inte fattar. Jag ska inte ge upp som i programmeringen.
Sen måste jag gratta Hannna min söta kusin som fyller år idag. Åren går fan fort, det känns som att det var igår vi lekte ute i lekparken på hamngatan, och nu har hon börjar första året på gymnasiet. Och jag kan berätta att Hanna var seriöst den busigaste ungen jag har träffat i hela mitt liv när hon var liten. Vildaste nånsin! Men grattis iaf, jag hoppas du får en jättebra födelsedag. :)







...

Låten spelas på radio nu...







Löööördag

Dålig uppdatering av mig, mkt dålig. Jag har varken haft så mkt att säga eller haft så mkt ork. Men men, nu är jag här igen. Idag har jag varit i Haninge och fixat lite grejer. Enda anledningen till att jag åkte dit var för att jag skulle byta storlek i en tröja jag har. Men alla dom trörjorna var slut, varenda en. Populära? Så jag får nöja mig ändå, fast att den e lite stor. Sen fick jag bla med mig två till likadana tröjor som jag redan har hem, fast olika färger. Så nu har jag tre likadana fast en vit, en svart och en grå. Tråkiga färger men de e dom enda som finns och dom är så sjukt sköna. Typ bästa tröjorna som finns. Jag kunde inte låta bli. Det är munktröjor från stadium. Dom är jättelena innuti, fast att man tvättar dom, och så är dom lite längre än vanliga tröjor. Och dom som känner mig vet att jag ÄLSKAR långa tröjor. Perfekt! :)

Nu ska jag typ inte göra nånting, jag har tråkigt. Kanske tar till mig orken att läsa klart körboken, vem vet. Jag borde göra det tycker jag, om jag vill ha mitt körkort snart. Nu har målet blivit att ha det innan året är slut iaf. Det måste jag väl ändå fixa. Har jag det inte innan jag är nitton så ska jag fan inte ha nåt. Så är det med det. ;)



Jag saknar dig älskling!

 


Gunvald!

Gud va alla träffar Gunvald idag! Eller a Mikael Persbrandt. Jag blir galen! Det är min idol, jag vill också träffa han. Okej, jag har gått förbi han, typ snuddat han. Det var när jag och Hanna praoade på ett gym i stan när vi gick mot förbi han på trottoaren. Men det e inte samma sak. Jag vill ha en bild med han. Så nu har jag bestämt mig, jag ska våldgästa hans hus i vika som han tydligen håller på att bygga. Eller så kan jag ju tvinga mamma att bygga ett hus till oss bredvid hans, så blir vi grannar. Perfekt! Måste gå och berätta om mina planer för mamma nu. :)









Erlend Bratland!

Min nya stjärna! Erlend Bratland! :)


















Grattis älskling!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är muppens födelsedag, hurra hurra hurra!
Japp, idag fyller Jens 17 år! Grattis grattis grattis! Jag hoppas att du får en jättebra födelsedag och att ingen mobbar dig. ;)




Är inte den här bilden för söt eller?








Grattis underbara mamma!

Idag fyller mamma år, hoppas hon har haft en bra födelsedag. Jag har iaf gjort vad jag har kunnat för att hon ska vara så glad som möjligt. Jag älskar henne så sjukt mkt. :)
Och imorgon fyller älsklingen år. Sjutton, hahah plutt! Nej men jag ska inte retas, det känns lite för taskigt. Man får respektera dom små. ;)

Idag var för övrigt typ världens sugigaste skoldag. Inställd databashantering, som vi fick reda på en kvart efter att lektionen skulle ha börjat. Så då var det typ två och en halv timme kvar tills nästa lektion skulle börja. Så jag fick damp och åkte ner till mammas jobb och var med henne en stund, tills hon slutade. Då åkte jag, mamma och låtsaspappan och handlade, sen skjutsade dom mig till folkets hus där jag skulle ha min lektion. Tjugo över tre till fem är lektionen. Helt sjukt! Är det ens lagligt att gå i skolan till klockan fem? Tror inte det va! Jag gillare inte. :(













 

rgserhrtrteyhdertje

Jag mår illa! Jag mår illa på allt och alla typ, inte riktigt alla, men många. Jag tycker inte om falska människor, det är det värsta jag vet. Av allt i hela världen är det falska människor som hamnar först på hata-listan hos mig.
Och jag är tjock! Jag har blivit tjock, tjockare. Jag gillare inte!
Jag känner mig extremt negativ idag, kanske märks. Men det har varit så hela dagen och jag kan inte rå för det. Men imorgon är en ny dag och då ska jag vara glad och positiv, ingen och inget ska få mig på negativt humör även fast jag slutar fem imorgon, för det är mammas födelsedag imorgon. Japp, min mamma fyller år och jag ska ge henne en bra födelsedag. Mamma är bäst och hon förtjänar det bästa, så är det bara. Jag älskar henne mest av allt och jag beundrar henne såå mkt för att hon orkar. Jag hade inte orkat med allt som hon har fått gå igenom.
Mamma om du dör tar jag livet av mig.











You don´t know who you are

Jag har inte mkt att säga idag, bara det att... jag typ hatar er! That´s it!




SÖS

Hemma från sista teorilektionen. Japp det var sista och jag höll på att dö. På riktigt. Janne är så jäkla rolig. Janne är alltså gubben som håller i teorilektionerna, och det är även den läskiga gubben som jag kör med. Han är alltså "den läskiga stora gubben som säger läskiga fula saker" när jag kör med han, och på teorilektionerna är han "den roliga gubben som berättar roliga historier från saker han har varit med om så att jag håller på att dö". :)
Iaf, nu e jag ensam hemma, jätteskönt, kommer antagligen vara det större delen av natten också. Anledningen, mamma och låtsaspappan är på sös. Låtsaspappan har nämligen brytit benet på två ställen. Så nu ska dom sitta där inne och vänta på att få gipsa, i värsta fall även operera. Får se när dom kommer hem. Jag ska sova i tid idag eftersom att det är skola tidigt imorgon så jag lär iaf inte vara vaken när dom kommer hem. Får väl hoppas att det går bra och så.

Just det, efter teorilektionen när jag skulle gå till tåget så hittade jag en rolig sak på vägen. Massa jävla fiskar låg utspridda på vägen. Wtf! Vart kom dom ifrån liksom? Det var typ såna här platta runda fiskar, typ sju stycken. I´m confused. "/







Första dagen i skolan!

Idag började det lilla helvetet igen. Tråkig dag typ. Lärarna har ingen rolig fantasi så vi lekte typ samma årliga lekar ute på lövhagen. Men det gick. När vi var fria att gå så cyklade jag till mammas jobb och gjorde henne sällskap tills mitt tåg gick. Träffade lilla mormor gjorde jag också. :)
Nu ska jag åka till nynäs för den sista teorilektionen, tror att det är den sista iaf. Wie!

Förretsen, jag låter som en liten pojke i målbrottet!:)








God natt!

Idag blev det att jag åkte till nynäs och va med J. Det var jättekul att träffas, det var ganska länge sen. Känns som typ tusenmiljonermiljarders år sen. Men nu ska jag sova för imorgon blir det till att gå upp tidigt för då börjar skolan! :)






Sjuuk igen!

Jag är sjuk igen. Eller ja ag blev aldrig helt frisk innan tror jag, det var bara det att febern gick ner innan. Men nu kan jag inte andas genom näsan ens, och jag kan heller knappt prata. När jag svarade i telefonen imorse så fick jag inte fram ett ord. Tanten som ringde fattade ingenting. Men när jag väl fick fram ett ord så frågade hon flera gånger, va? va? va?. Lite pinsamt. Så idag ska jag undvika att prata i telefon.
Och jag har inte kunnat sova nästan nånting de senaste nätterna för att jag hostar och slutar andas hela tiden. Jätteläskigt verkligen. Jag får panik av sånt.
Men trots att jag mår åt helvete så ska jag försöka att pallra mig till skolan som börjar imorgon, eller a vi ska inte vara i skolan men vi ska vara på lövhagen. Antar att vi ska leka massa lekar och såna där tävlingar som vi hade förra året typ, då jag tvingades att bada när det var så jäkla skitkallt i vattnet. I år tänker jag dock inte bada om det är nånting sånt planerat.
Nej nu ska jag gå och duscha om jag orkar och sen gå till ica och köpa halstabletter eller typ bafusin eller nåt. Älska bafusin!










kldfjgsergjueprogjkpeg

Jag är arg! Jag är arg på skolan för att den börjar om två dagar. Eller tre kanske, beroende på hur man räknar, men det är iaf två dagar kvar som man är ledig. Alltså sommarlovet har gått så jävla fort, för mig känns det som att det inte ens har börjat än. Jag har jobbat bort heeela lovet. Jag har varit ledig några enstaka dagar lite då och då, men nästan aldrig har det varit riktigt bra väder då. Visst pengar är väl bra, de som jag har fått nu i sommar, men jag hade ärligt hellre spenderat precis varje dag med mina vänner och min familj ute i solen. Tjejer, vi skulle ju ha åkt in på Allsång på skansen. Vi skulle ju åka in med första tåget och sitta där inne precis hela dagen. Vad hände med det? Det hände aldrig. Vi skulle åka på killförbjuden roadtrip. Vad hände med det? Okej ingen av oss tjejer har körkort än, men ändå. Det är nåt som måste ske nästa år då, för då haaar jag körkort!
Innan sommaren sa jag att jag skulle sola och bada hela tiden. Det har heller inte hänt. Okej det har varit mest pga jobbet, men ändå. Jag hade velat göra det. Jag vill aldrig mer jobba såhär mkt på en sommar. Nu när jag tänker efter har jag heller inte spenderat en enda hel dag med min familj, då tänker jag mest på mamma, inte en enda dag. Jag känner mig dum. Alla tidigare år har jag varit och badat med mamma nästan varje dag, minst en gång per dag. Och i år, ingen! Inte en enda.
Om man ska sumrera den här sommaren med ett ord så blir det, JOBB! Jag vill göra om det här lovet. Fast jag borde egentligen inte sitta och deppa över att det här lovet har varit åt helvete, jag borde istället tänka att jag ska göra nästa till det bästa någonsin. Tänka framåt liksom.











nwoeu8rvnh8er7gbh8v

As I lay me back to sleep
This love I pray that I can keep
Sleeping to dream about you












Booooring!

Jag har dötråkigt! Jag vill umgås med nån, folk är tråkiga. :( Men nu har jag iaf renskrivit allt från teorilektionerna som jag har varit på. Skitmkt blev det. Jag antecknar flitigt. :)  Så snart ska jag väl pallra mig till ica och panta alla mina lokaflaskor som jag fortfarande inte har lyckats göra. Och sen kanske jag går förbi mormor en stund om ingen vill leka.







cfgdzzdedrtartaet

Jag finner inga ord. Eller jo, besvikelse. Besviken är vad jag är. Riktigt besviken.








Irriterad, yes I am!

Nu är jag hemma från matchen igen. Det var roligt faktiskt fast jag blir så jäkla irriterad när det inte går bra för dom man håller på. Jag höll på att döda nån när det vart förlägning och Hammarby låg under med ett mål. Shit! Men iaf, dom förlorade, men dom var bra ändå. Hammarby är ändå alltid bäst!
Så nu, vad händer nu, ingen aning. Jag blir galen. Saker och ting blir aldrig som jag vill eller förväntar mig nu för tiden. Jag blir galen! Och sen så får jag nu mindre utbrott på min jävla mobil som är helt cp i huvet! Det går inte att ladda skiten ett dugg. Så jag går runt med en mobil med typ två procent batteri hela tiden, och måste stänga av den hela tiden för att sedan sätta på den efter ett tag för att se om det har hänt nåt kul på den, eller tråkigt för den delen. Men nu kom jag just på att jag kan testa att ladda den genom datorn. Kling! Får se om det funkar bättre.



Här är min fina hammarbyhalsduk som va med på matchen. :)




















tsdxikbdcgawiphfnip

Idag mår jag lite bättre. Febern har gått ner lite från 39 till 37,2. Jag är alltså inte dödsligt sjuk. Men jag har fortfarande ont i huvet, det dunkar liksom så fort jag inte ligger ner. Och halsen gör fortfarande ont också. Men antagligen så måste jag åka in på matchen, annars blir inte mamsen å dom glada på mig plus att mamma sa att om jag inte orkar åka in på matchen så ska jag inte gå nån annanstans sen heller, vilket betyder att om jag inte går på matchen så får jag inte vara med J sen om han skulle vilja det. Jag hoppas. Så match blir det väl antagligen. Men först ska jag göra mig i ordning och hoppas att jag inte drunknar i duschen och sen ska jag gå till ica och köpa bafusin.

Sen har jag stött på lite problem med barnen. Nu när skolan börjar vet jag inte om jag kommer varken hinna eller orka att sitta och pendla in till Nacka för att sitta barnvakt. Jag kommer antagligen sluta ganska sent på dagarna så att jag inte hinner in i tid, och jag kommer säkert ha mkt plugg och inte orka. Så nu funderar jag på att "säga upp mig" hos familjen. Det är inget jag vill sådär, för jag tycker om att vara med barnen och jag tycker om föräldrarna också. Som en andra familj liksom. Men för att det ska bli bra för dom så kanske det är bäst så. Saaaaad! Jag kommer sakna dom om jag väljer att sluta, men what the hell, jag sitter och pendlar fram och tillbaka i tre timmar och är barnvakt lika länge. Ibland känns det inte värt det. I värsta fall ska jag leta upp en ny familj som bor något närmare, för jag älskar ju barn. Det känns också taskigt att sluta pga av att då måste föräldrarna leta efter en ny barnflicka och barnen måste vänja sig vid en helt ny person. Banrnen är ju så små också så det kan bli ganska jobbigt att byta sådär helt plötsligt. Jag vene, jag känner mig dum, fast å andra sidan hade jag bara en anställning på tre månader till att börja med.. tror jag. Jag vill inte slutaaa! :(



Jag saknar dig redan..













Sjuuuuuuk!

Faan jag är sjuk! Jag gillare inte. Jag är verkligen aldrig sjuk, har typ nästan aldrig varit sjuk i hela mitt liv. Men om jag e sjuk så blir jag jättesjuk typ. Hoppas att det inte är så den här gången. Jag hade ont i halsen innan idag och fick lite ont i huvet, såna där ilningar som jag får ibland. Och nu har jag ännu ondare i halsen och 39 graders feber. Det är jobbigt! Det typ gör ont i hela kroppen när jag rör mig, jag kan knappt svälja, jag skakar som fan, skiftar mellan att frysa ihjäl och att hålla på att avlida av värme, och det känns som att hela mitt huve ska sprängas snart ungefär. En beskrivning av hur jag mår just nu. Men nu har jag sovit sen typ sju tills nu vid halv tolv då mamma väckte mig och frågade om jag mår bra eftersom att jag brukar vara en liten nattuggla som sitter upp halva nätterna. Så nu har jag tagit nåt piller och sen pallrade jag mig upp till datorn för att jag skulle ringa lite ostört till J. Det gick ju bra, eller inte. Men iaf, nu ska jag gå ner igen och försöka att inte ramla ner för trappen och sen sova. Om jag kan vill säga.
Imorgon skulle familjen och låtsaspappas systers familj åka och titta på Hammarbymatchen, men vi får se hur jag mår imorgon och om jag följer med eller inte. Jag vill leka med J imorgon också, hoppas på det. Det skulle göra mig lite glad i dessa uuuusla tider.

Jag gillar dig J.











Du gör mig glad!

Idag är jag glaaaaad, även fast jag gick upp skittidigt, sov knappt alls och jobbade idag. Jag jobbade kvart i åtta till kvart över ett, och jag fick en söt liten överraskning när jag jobbade. J kom förbi och gav mig en jättefin ros. Hur sött va inte det liksom? Jag skulle aldrig våga göra nåt sånt. Men skitglad blev jag. Han är bäst. Hur söt som helst. Jag tror minsann att jag har kärat ner mig.. ;)








sdgadgadhrtrty

Nej nu ska jag gå bort från datorn och typ lägga mig och titta på tv eller nån film. Och så ska jag försöka att inte tänka på allt som jag är ledsen över just nu. Sen ska jag sova för imorgon jobbar jag och jag tror nämligen att det är jag som öppnar imorgon. Usch, inte kul. Men det positiva med det är iaf att jag slutar vid ett och har hela dagen framför mig.

Call me please..









This sucks!

Jag har tråkigt och jag mår inte bra alls. Och jag är dessutom irriterad. Jag känner mig dum mot lillebror som ville ha sällskap till liljeholmen för att titta på skolan han ska börja i, och för att hitta vägen och så. Först när han frågade sa jag att jag kanske skulle iväg men att jag kanske kunde följa med om en viss person också ville hänga på. Men tillslut så skulle Emil åka och jag visste fortfarande inte när jag skulle iväg. Så jag sa att jag inte kunde följa med pga att jag troligen skulle åka snart. Men som sagt så sitter jag fortfarande här, timmar senare, hemma och inte gör nånting. Varför är jag fortfarande hemma? Varför är jag en dum storesyster? Jag blir arg.

Och jag vill flytta, flytta långt bort, bort där ingen känner mig, där jag kan få börja om. Ingen ska veta nånting om mig, utan folk ska få skaffa sin egen uppfattning. Inte få en bild av mig genom andra. Jag är trött på livet.Varför har jag alltid massa jävla problem? Om nån kan tala om det för mig så kom gärna och gör det. Jag vill bara att allt ska vara bra med allt i mitt liv. Familj, vänner, pojkar, ja allt. Jag vill inte alltid ha nåt på hjärtat som tynger ner mig. Inte alltid.












:(

Jag är arg och ledsen. Jag vet egentligen inte riktigt varför. Det känns som att jag bara vill sätta mig ner och storgråta. Tårarna är nära liksom. Jag vill inte vara själv just nu..








efwerttqyq3e57474tagW

Nej nu ska jag nog gå och sova tror jag. Men först måste jag typ diska lite och sen plocka bort lite kläder från sängen så jag har nånstans att ligga.
Imorgon är jag ledig. Wiie! Får la se vad man hittar på. Nån kanske vill leka, vem vet. ;)








There's a new wind blowing like I've never known
I'm breathing deeper than I've ever done
And it sure feels good, to finally feel the way I do
I wanna love somebody, love somebody like you.

And I'm letting go of all my lonely yesterdays

I've forgiven myself for the mistakes I've made
Now there's just one thing, the only thing I wanna do
I wanna love somebody, love somebody like you.








Trööötttttt

Jag är trött och uttråkad! Men just nu sitter jag och tittar på Hur man blir av med en kille på tio dagar, för att jag inte orkar gå och sova. Idag har det varit fullt upp som jag skrev i tidigare inlägg, med jobb, övningskörning och teorilektion, och egentligen vill jag bara lägga mig ner och sova. Men jag vill inte sova själv. Sova själv suger.







12 augusti

Nu håller jag på att göra mig iordning för jobbet. Jag ska åka med tiotåget, alltså om en halvtimme. Så jobbar jag elva till fyra i charken. Sen efter jobbet stannar jag i nynäs, för tio i fem så ska jag övningsköra, och en timme efter det ska jag på teorilektion i två timmar. Fullspäckad dag med andra ord. Jag kommer somna på teorin.







sdgaryaertyqeyeqr

Måste säga hejdå till Chribba och önska han ett stort lycka till nu när han åker till NY imorgon och lämnar oss här i lilla Ösmo. Jag är så jäkla avundsjuk! Jag vill också bara dra härifrån ett tag, men just nu skulle jag såklart vilja tag med mig min nyfunna sötsak. Men iaf, lycka till våran egna djchribbs, ha de så bra och hör av dig! Och vi kommer absolut inte att glömma dig som du har fått nån inbillning om. :)  Puss!






asjkryuietuet

Jag är sårad. Ni vet men inget gör, och det sårar ännu mer!







sgaetgserywrtyrtyer

Hemma efter en heldag i nynäs. Imorse tog jag åttatåget till nynäs för att jobba kvart i nio till kvart över ett. Efter jobbet cyklade jag till Nicksta och mötte J som var där och badade. När han var klar cyklade vi hem till han och tittade på en av mina favoritfilmer, nämligen Man on fire, så sjukt bra. Älskar Dakota Fanning, hon är bäst, och så söt. Sen iaf så cyklade jag till Kullsta vid sex och var på teorilektion i två timmar. Så sen åkte jag niotåget hem till Ösmo och nu är jag typ halft död. Jag ska snart sova så att jag orkar upp imorgon. Då är det jobb elva till fyra i charken.
Jag måste passa på att klaga lite. Först över min cpmobil. Den går inte att ladda längre. Den har varit jättesvår att ladda i några veckor eller nån månad typ. Fram tills för några dar sen har man varit tvungen att hålla i mobilen och laddaren för att den ska ladda. Men nu går inte ens det längre, vilket betyder att jag får damp. Så nu har jag gått med typ en eller två procent batteri på mobilen i några dar. Dampjobbigt! Men idag bytte jag batteri med J som hade laddat upp sitt i sin gamla mobil, som är likadan som min. Så just nu har jag ett bra laddat batteri, jag är glad! Tack söta du!
Sen en anna sak som jag måste klaga på är alla jävla mygg som finns precis överallt. Jag dör! Jag är så jäkla myggbiten så det finns inte. Det ser fan äckligt ut, och det kliar som in i helvete. Det finns liksom inget positivt med dom små ynglen. Varför inte utrota dom? Det ska jag göra, mitt projektarbet nu i trean kanske? :) Nej men ärligt, fan va jag hatar dom. Och gud vad jag svär mkt.



















Hon är så sjukt söt! :)




9 augusti

Nu kom jag precis hem från nynäs. Jag var ju hos mina kusiner innan idag för att Gabriel fyller år, men efter att vi hade varit hos dom ett tag så åkte några med han ner till nynäs för att lägga i hans båt i vattnet. Så vi åkte ett par stycken till NSS. Det gick väl typ sådär med sjösättningen eller vad man säger. Båten la av efter ett tag. Men dom ska mecka lite med motorn imorgon eller nåt så att den funkar igen.

En nyhet, jag har börjat använda ögat på bdb lite grann. Jag är stolt! Jag har aldig kunnat använda den förut, jag har alltid känt att jag måste titta på precis allas bilder, varenda en. Men nu har jag fått lite nog av några personer och deras otroligt tråkiga bilder, så nu används ögat titt som tätt.

En annan sak, jag är trött på negativa människor, jag är trött på människor som har svårt för att prata, jag är trött på människor som ljuger, ja jag är helt enkelt trött på mkt just nu. Jag vill inte känna såhär... :(









....

Jag är duktig! Jag har precis tagit mig i kragen och diskat berget av disk som hade samlats i mitt rum av nån anledning. Så nu ska jag bara fortsätta med högarna av kläder som ligger så fint i mitt rum också.







9 augusti Grattis Gabriel!

Idag är jag ledig igen, andra dagen i rad som jag är ledig. Rekord känns det som. Men imorgon är det tillbaks till jobbet som gäller, tyvärr. Säkert kassan också bara för det. Suck!
Men idag fyller iaf min kusin Gabriel år. Så vi ska väl typ dit vid fem/sex nån gång. Det blir väl typ kul, fast det lär inte bli så mkt folk som det har varit alla år. Folk flyttar långt härifrån eller folk jobbar långt härifrån och har inte tid att komma till lilla ösmo för släktingarna. Det är tråkigt tycker jag, jag saknar min släkt.

I fredags jobbade jag och sen gick jag direkt till Matilda och Hanna som hade kräftskiva. Inga kräftor för min del dock, usch! Sen var väl inte kvällen i helhet nån höjdare för min del heller kan jag säga. Jag pallar inte ta upp varför, men vissa kan ju typ försöka att ta åt sig och använda hjärnan lite.

Igår var jag i nynäs och lekte med J. Vi skulle bada men jag blev lite kyckling när det bara var massa pojkar där så han fick bada medans jag tittade på. När dom var klara cyklade han och jag hem till han och tittade på film, the naked mile typ. Efter filmen cyklade vi tillbaka till badet och badade, jag kom i. :D  Och sen cyklade vi tillbaka hem till han och skulle titta på en till film, men jag somnade typ direkt. Jag vet inte, men jag tror att han också somnade. Sen blev jag väckt av att mamma ringde. Inte kul!

Men nu ska jag duscha och fixa lite i mitt rum. :)









6 augusti

Nu har kommit hem från nynäs. Jag var iväg i några timmar och lekte med J. Det var mysigt. Vi skulle titta på film, men han somnade så han såg inte så mkt. Jag somnade också iof, fast jag lyckades se typ en halvtimme av filmen iaf. Men stackarn får väl skylla på att han har varit upp i över ett dygn.
Nu ska jag typ göra ingenting, se på tv eller nåt. Och imorgon ska jag jobba igen, fyra till sju. Och på kvällen blir det kanske kräftskiva, får se. Jag gillar inte kräftor, men måste man äta kräftor bara för att man är på en kräftskiva, eller? Iof så har jag aldrig smakat kräftor så jag vet inte om jag gillare eller inte, men jag tror inte det. :)








Tabell 33?

Har precis pratat med en tant från lönekontoret i Malmö, för att dom måste dra mkt mer skatt från min lön, annars får jag sjukt mkt restskatt. Förra året fick jag drygt fem tusen i restskatt för att dom drog för lite skatt på mig lön. Dom glömmer att jag har barnpensionen så allt blir fel. Men nu har tanten iaf lagt mig i tabell 33 (?), fattar ingenting. Men dom ska iaf dra mer skatt nu, fast jag fattar ingenting av vad hon snackade om. Hoppas att det blir bra. Annars kunde jag ringa till henne igen, hon var trevlig.








Hej jag är mobbad!

Jag hatar det här! Jag vill inte sitta hemma. Det är fint väder, jag sitter inne i mitt lilla rosa rum och gör ingenting.







Runaway train

JAG HAR TRÅKIGT! Jag har ingenting att göra. Jag sitter bara vid tv:n och datan och tråkar. Jag borde städa bort alla kläder som ligger överallt i mitt rum just nu känner jag, men jag orkar inte resa mig från sängen. Datorn är seg också för att Denise håller på att skicka tusenmiljonermiljarders bilder på lägenheten. Mamma å dom har kommit hem förresten. Jag är inte på bra humör just nu..





5 augusti

Nu har jag kommit hem från en hel dags pyssel. Jag gick upp vid sju imorse och åkte ner till körskolan klockan åtta. Sen efter körningen så cyklade jag till konsum och jobbade från elva till fyra. Så nu är jag hemma och gör ingenting alls. Men idag kommer iaf mamma hem, det ska bli skönt att träffa henne igen.
Imorgon är jag ledig och jag ska nog leka med J hoppas jag. Jag vill bada så jag hoppas att han vill det och att vädret blir bra. Sen vet jag inte om jag ska med till skara i helgen. Jag vill hemskt gärna träffa flickorna och umgås lite med dom, det var så länge sen, men det känns ändå fel att åka. Jag vet inte riktigt varför men så är det, tråkigt nog. Jag får se när dom har planerat att åka och om jag följer med.
Pratade nyss med J, gullig kille det där. Älskar när man får ett samtal helt oförberett och helt utan anledning. Bara för att prata liksom. Gulligt.
Nu ska jag gå och städa lite, dammsuga och diska så att mamma blir glad när hon kommer hem, när det nu blir. :)








Allt var så mkt lättare när man var liten

Kom precis hem från J. Jag åkte ner till han innan idag för att vi skulle bada. Han badade men inte jag. Eller a, han och hans kompisar badade. Sen cyklade vi hem till han och bara hade det mysigt. Tyvärr så hände nåt nu mot kvällen så jag åkte hem nu med niotåget. Får se vad som händer.
Jag känner att jag bara vill avreagera mig om allt och inget som pågår i mitt liv, men samtidigt vill jag inte lämna ut för mkt. Som endel vet, känns som en hel del, så har det hänt en jävla massa dom senaste året i mitt liv. Tyvärr så har det mesta varit negativt och det har slagit hårt på mig. Jag tror inte att det syns så mkt utåt sett å att folk som inte vet om det märker det. Utan de som vet, vet det pga att de har hört mig berätta eller har hört andra berätta, endel kan även ha sett mig vara ledsen. Och då kan man ju också diskutera om allt som andra säger verkligen är sant. Tyvärr så är ju mkt som folk säger inte sant, vilket leder till falska rykten å skit. Jag gillare inte. Men iaf så nådde jag botten rejält där ett tag, ett bra tag. Jag har lyckats komma på fötter igen, på egen hand men med en hel del hjälp och stöd från nära och kära. Vänner och familj har fått skrika in i mitt huvud vad som händer med mig och vad jag måste göra. Till slut så gjorde jag det rätta och saker och ting blev bättre. Efter den ena idioten kommer den andra och även i detta fall. Det enda positiva jag fick med mig från den första jobbiga perioden var väl typ att jag lärde mig av mina misstag och försökte att se problemet som just var det var, ett stort problem. Och jag kunde då lättare välja att göra det rätta efter inte allt för lång tid med den andra idioten. Det är klart att nästa problem inte blir jättelätt att ta itu med bara för att man har varit med om det en gång, men såklart så kanske man kan se vad som gick fel gången innan och försöka att inte sätta sig själv i den situationen igen. Jag lärde mig och kunde lättare ta mig ur det andra problemet innan det hann gå alltför långt. Valen är såklart inte alltid lätta att göra men man kanske måste. Och nu i efterhand så känner jag mig glad och stolt över att jag lyckades ta mig ur skiten. Bättre sent än aldrig.
För att ta upp nuläget och lägga det förflutna bakom sig, så mår jag relativt bra just nu. Jag har hittat en pojke som jag umgås med mkt nu för tiden och han behandlar mig bra. Det var länge sen jag kände mig så bra behandlad av en pojke, vilket gör att jag upskattar det jättemmkt och jag tar vara på varenda minut med honom. Jag vill att det ska bli något bra av det här och jag hoppas också att han kan se hur mkt jag har börjat tycka om honom.

Nu ska jag gå och äta yoghurt och sen sova, för imorgon blir det jobb igen.










Snyggralf!

Nu har jag precis kommit hem från nynäs. Jag var där och övningskörde från halv nio till tio typ. Jag åkte alltså ner med åtta tåget, jag och min cykel. Gud va jag älskar min cykel.
Det var konstigt imorse, för även fast jag somnade ganska sent igår så vaknade jag av mig själv, alltså utan klocka, vid kvart i sex i morse. :O Shitskumt. Men jag gillare. Älskar att gå upp tidigt. :)
När jag kom tillbaka till ösmo med tio tåget så cyklade jag till ica och köpte lite juice och yoghurt å grejer till Emil och mig, och nu sitter jag och väntar på att farmor ska komma hit med några grejer, typ mat eller va hon snackade om.

Idag iaf så hoppas jag på att få bada lite, det är ju sjukt bra väder och jag är ledig från äckliga konsum så man får passa på. Jag vill bada med J. :P

Igår förresten så var jag först i hamnen med Hanna och köpte glass, sen mötte vi J vid tåget och så åkte han med oss till Ösmo och vi gick hem till mig och hämtade badkläder. Sen åkte vi tillbaka till nynäs för att bada. Bad blev det dock inte utan vi fastnade hemma hos han istället. Men jag klagar inte, det va mysigt!






oikuyjdsxcvbnmpoitfcg

Nu sitter jag och tittar på tv, har precis ätit frukost. JAG HAR ÄTIIT FRUKOST! Det händer inte ofta inte. Idag vaknade jag av att J ringde.. Hopaas att vi ska leka sen. Ikväll kommer Matilda hem från dalarna också så vi får se om vi träffas nåt ikväll.
Nu ska jag byta dator om jag okar och skicka över några bilder från min till den andra. Sen ska jag fixa en almanacka på den andra datorn. Min dator är för liten för att man ska kunna se hela bilden när man fixar så a..
Det är fint väder btw så jag skulle vilja vara ute ett tag idag när man ändå är ledig. För imorgon är det jobb igen som gäller tror jag, och då blir det till att sitta inne och slänga bort hela dagen. Suck vad jag hatar att jobba. Men som J säger, jag blir ju miljonär. ;)

Nej men nu ska jag ringa mamma och se hur dom har det i Jönköping och se hur skönt det var att sova på golvet. Mohaha! :)













Home alone...

Klockan är typ halv tre och jag och Agge sitter hemma hos mig och tittar på Rocky som går på trean nu. Ikväll har vi färgat och slingat Agges hår och myst med godis och chips å grejer. Vi hoppades på att få sällskap av J och hans vänner nu i slutet av kvällen, men dom var tråkiga så det blev inget med det. Istället så får jag träffa J imorgon hoppas jag.
Får se när jag går och lägger mig, är ganska trött för att jag gick upp så tidigt imorse, men får se. Blir iaf till att sova ensam hemma inatt för Emil sover hos Ida.










Bye bye family...

Gud, jag är så sämst på att uppdatera nuförtiden. Min ursäkt är att jag jobbar hela tiden och leker med underbara vänner så jag har inte tid att sitta vid datorn. Men iaf, nu är jag här igen. Be happy!
Just nu sitter jag med Agge hemma hos mig och tittar på The city. Vi har precis lagat mat, italienskt. Eller a makaroner, men de e väl från italien eller va? ;)
Ensam hemma (jätteskönt!) ska jag vara i några dagar nu också, eftersom att mamma och låtsaspappa har åkt till Jönköping med Denise och Martin. Denise och Martin flyttade dit idag så nu kommer vi inte att träffa dom nästan nånting på kanske tre/fyra år. Lite sorgligt är det faktiskt! Men det blir nog bra. Jag hoppas att dom kommer att trivas å så iaf.

Igår var vi på Lövstock. Underhållningen var typ sådär men sällskapet ägde. Mysigt va de! Jag gick dit själv efter att jag hade jobbat, men Matilda och Agge mötte mig på Lövhagens parkering. På vägen dit hann jag fastna i några taggbuskar också. Så nu har jag rivsår på hela vristerna, fin fint! :P
Väl på Lövstock så träffade jag iaf J, kvällens höjdpunkt. :)