Saknar dig pappa! ♥

Jises va mkt bilder jag har scannat in nu. Hur mkt som helst. Har suttit hela dagen från att jag vaknade tills nu. :)
Men nu ska jag ta paus från scannandet ett tag och städa och färga håret. Ska också titta på A lot lika love som går på femman. Den är faktiskt bra så se den vettja. :)



















Heheh

Hahaha asså fan va jag älskar att titta på gamla bilder från när man va liten. Hur kul som helst. Jag har suttit och skrattat för mig själv hela kvällen typ. Emil, vilken liten pajas! Värsta busungen man kan tänka sig. Hängde i lampor när vi hade barnvakt och klätttrade i alla hyllor han såg. Men roligast av allt är typ att se att han försöker förstöra alla kort, verkligen alla. Alltid en ful min eller nåt annat liksom så att hela kortet blir helt fucked up. Jag kan tänka mig hur sur mamma blev när han gjorde så men det är ju hur kul som helst att titta på nu. :)
Här är en del av korten som jag har scanat in ikväll. :)


Denise, Emil, jag

 

Denise, Emil, jag




Emil




Jag




Denise




Jag och Emil





Denise och Cassandra




Emil och Denise


Lööördag!

Tittar just nu lite halft på finalen av Robinson samtidigt som jag scanar in lite kort. :)
Idag har jag varit taxi åt mamma å dom. En sväng till nynäs och lite sånt. Ruuligt!

Slänger in lite roliga bilder sen när jag har scanat en del. :D


Yeyeye

Har precis laddat upp massa roliga nostalgibilder på fejjan. Söta! Den gamla goda tiden liksom, med Matilda å grejer. Saknar och gillar må jag säga. :)

Nu ska jag, tror jag, börja på mitt samhällsarbete. Helt frivilligt liksom. Men det är bara för att jag tycker att det ska bli så kul att göra det här arbetet. Nu fick jag liksom välja ämne helt själv och då väljer man ju såklart nåt man är intresserad av, vilket gör det såååå mkt roligare att jobba med. Mitt arbete ska handla om våldtäkter. Typ lite statisktik, åldrar på utsatta och gärningsmän, antal fälda, straff osv. Ska bli mucho interesting. :)


Klicka!

Den gamla goda tiden som sagt!


 



Taaack!

Shit vad jag är trött på att skriva tack överallt. Eller inte trött på att liksom tacka alla men att höra ordet tack i huvet hela tiden. Jag får spader. Alla gratulationer ang körkort och födelsedag, både på facebook, msn, bdb, bloggen, sms osv gör att jag tänker tack tack tack hela tiden. Och när man tänker efter och liksom tänker ordet tack hela tiden så hör man hur fult det egentligen är. Skitfult. Asså testa att säga tack typ 20 gånger i rad. Hör vilket fult ord egentligen. Haha! :)
Tack.. alltså liksom va är det för ord. Låter skitfult.

 

Hah polotröja, yeye! :)

 


Bloglovin

Nu ska jag kika igenom närmare 300 inlägg på bloglovin. Mhmmm 300! :)
Sen ska jag nog scana in lite mer fina bilder. Hahah Matilda du ska få några av mig sen när du loggar in på msn! :D


28-01-10

Kul kul kul att jag försov mig imorse och missade fysikprovet. Visserligen så kan jag inget typ men jag vill ändå ha de gjort. Nu vet jag inte när jag ska göra det. Men men. Får se hur de blir med den saken.

I förrgår var jag på det där mötet som jag snackade lite om innan med Cultural Care. Lite besviken att dom inte sa nåt jag inte redan hade tagit reda på. Men jag känner mig iaf nu mer säker än nånsin på att jag vill åka. Måste måste måste få mamma på mer positiva tankar ang det här. Hoppas på att mormor kan slänga in ett gott ord. :)
Möttet bestod iaf av tre olika delar kan man säga. Först var det viktig info om allt som hör till. Sen var det en tjej som berättade om sina två år som au pair i USA, och sist så var det en intervjudel. Jag missade tyvärr när den där tjejen snackade om sin resa och grejer för jag var snabb som en avlöning att göra min intervju. Mormor och jag ville hinna med tåget så jag var först ut med intervjun och slapp då sitta och vänta i kö hur länge som helst. Det var ju typ jättemånga tjejer där. Inte en enda kille.
Intervjun gick nog bra tror jag. Lite frågor på svenska först. Sen lite frågor på engelska. Jag skulle såklart svara på engelska också. Hatare men måste man så måste man.

Igår fyllde Cassandra år så då var jag där ett tag på kvällen. 16 barre fan! Dom börjar bli stora nu mina små kusiner. Grattis igen! :)


 


19 år dåråå!

Jäklar va länge sen jag uppdaterade. Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Jag har bland annat hunnit med att fylla 19. :)
Blev väckt på morgonen av mamma, låtsaspappa, Emil och Ida. Fick fina presenter och blommor. Sen lite senare kom lite släkt. Typ mormor, farmor, farfar, mostrar och kusiner. Himla mysigt. Och jag fick massa fina presenter. Tack allihopa! :D
Av familjen fick jag bland annat en fotoskrivare typ. Man kan skriva ut foton på fotopapper, skriva ut vanligt, scana och grejer. Skitkul. Jag scanade in massa roliga kort igår. Ska försöka ta fram massa andra kort sen också från när man var liten och scana in. :D

Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag ska till stan på möte i tre timmar. Mamma hinner inte hänka så jag tar med mormor istället så får hon berätta allt för mamma sen. Blir bra vettu.

Just det, jag fick mitt körkort idag också. Eller jag har det inte hemma. Det ligger på nån post i Nynäs så jag ska väl hämta det imorgon tror jag. Längtar fan inte efter att se hur ful man blev på kortet. Ser säkert ut som en död jävla mås eller nåt. Heheh! ;)

Klicka!

 


Fuck you right back!


19 tomorrow!

Vaken fan. Tidigt. Jag var duktigt och la mig hyfsat i tid igår kväll. Typ vid tolv. Sen fick jag ett sms när jag precis höll på att somna. Så då blev det att jag låg och smsade till typ ett. Men sen sov jag och vaknade av klockan som ringde vid halv tio. Duktig som ställde klockan å grejer.

Lite senare idag, om nån timme typ, ska jag dra till Haninge en snabbis. Fixa lite grejer. Hoppas på att få låna bilen. Kanske sällskap också.
Sen ikväll blire hopefully taxidriver till Mr med M&M. Heheh.

Och imorgon fyller jag fan år. Hade typ glömt det. :)
Och firandet av mig och Josefin kommer inte att ske ikväll som det var tänkt. Vi tar det nästa eller nästnästa helg. Det blir bättre så eftersom att jag måste gå upp tidigt imorgon och vissa kan inte vara med ikväll och sådär. Så nästa eller nästnästa helg people. Boka in! :D


Freeeedag

Har precis kommit hem från mormor. Tog bilen och hämtade hennes dammsugare som vi nuförtiden får låna eftersom att våran är sönder. :)
Första gången som jag åkte ute på vägen helt helt själv. Jag har ju åkt hemma på gatan själv men inte ute i trafiken. Spännande! Och viktigast av allt, jag lever! Bilen mår också bra. ;)



Josefin är taggad!


 


Leeeedig!

Jag är ledig idag pga öppet hus igår. Men vad ska jag hitta på tro. Ingen aning. Jag har tråkigt!



Graaaaattis pinglan!

Grattis grattis grattis JoseFIIIN som fyller 18 år idag! Hoppas att du får en skitbra födelsedag. Let´s celebrate tomorrow. :D
Det finns en klockren bild om jag egentligen ville slänga upp. Josefin, du vet nog vilken jag syftar på. Men utan tillstånd så nää. :)


Så jäkla glaaad!

Shiiiit, jag är så jäkla glad så det är inte sant! Jag har fan körkort! Det känns helt overkligt. :)
Jag ska berätta min lilla historia om teoriprov och uppkörning å grejer tänkte jag. Meningen var att jag skulle hålla allt lite hemligt ifall jag skulle faila. Men det gick lite sisådär iom att så fort nån i klassen är borta på en onsdag så vet alla direkt att den har uppkörning. Våran klass är väldigt flitig på att skaffa körkort. Jag tror att iaf halva klassen snart har körkort. De e fan niceeee!
Men iaf. I fredags hade jag teoriprov. Jag fick 51/52 rätt. Så sjukt jävla irriterande då jag satt och ändrade kanske tio svar precis innan jag lämnade in provet. Självklart så ändrade jag från det jag hade svarat rätt till ett svar som var fel. Så ja, ett fel för mkt och jag klarade det inte. Men även fast man inte klarar det så måste man ju köra upp. Men man får inte boka en ny tid för teoriprov förrän man har kört upp.
Så i onsdags, alltså i förrgår, så körde jag upp. Jag var så jävla nervös när jag satt i skolan och väntade på att få gå till vägverket. Och då var det ingen annan i klassen än Anna som visste att jag skulle köra upp på dagen dära. Men sen när jag smög iväg från matten så förstod nog dom flesta vad jag skulle göra. Typ två miuter efter det att jag hade gått ut från klassrummet så får jag ett sms från Fredrik: "Lycka till på uppkörningen!" Hahha, så ja det var inte så svårt att lista ut. :)

Sen kom jag iaf till vägverket. Jag satt där och väntade i typ en halvtimme. Jag blev bara mer och mer nervös. Sen kom det in en tjej och en kille som båda jobbade där. Och jag antog att det var nån av dom två som jag skulle köra med. Jag bad till gud att det var tjejen. Och ja det var det. När klockan var 12.55 så kom tjejen ut och ropade mitt namn. Fan va lättad jag blev. Jag vet egentligen inte varför, men det kändes bara skönare att köra med en tjej.
Vi gick ut till parkeringen och det visade sig att jag skulle köra en Saab. Har aldrig kört en Saab men det var lugnt ändå. Lite coolare än våran bil var den. Inställningen på stolen var helt knäpp fast ändå cool. Hehe. :)
Aa sen körde jag iaf runt lite. Orkar inte berätta hela vägen jag fick köra men det gick bra iaf. Och när vi kom tillbaka till vägverket och jag hade parkerat så sa hon att jag hade klarat det. Fan vilken lättnad!
Så när jag var klar så gick jag ner till mammas jobb för att berättta att jag klarade det. Jag skulle lura henne och se jätteledsen ut först men det gick inte så bra. Sen skulle jag gå ut till våran bil där min låtsaspappa satt och väntade på mamma, och så skulle jag lura han med. Det gick en liten stund men sen började jag bara skratta och då fattade han att jag hade klarat det. :)

Sen när jag kom då så ringde jag direkt och skulle boka en ny tid för teori. Iom att man oftast får vänta en vecka eller mer tills man får en tid så sa jag när hon i telefonen frågade när jag ville ha en ny tid att, så fort som möjligt. Då frågade hon om jag ville ha en dagen efter, alltså igår. Shit tänkte jag, kommer jag klara att ha en imorgon. Så sa hon att det fanns på fredag också, idag. Så jag frågade vilka tider och det fanns bara en jättetidigt morgontid. Och då tänkte jag att det skulle fan inte förvåna mig om jag försover mig bara för det. Så då tog jag inte den tiden utan den som var igår 13.15.

Igår då så gick jag från skolan där nån gång på dagen. Jag fick skjuts in till stan av D. Skitsnällt. Jag var hur nervös som helst hela vägen in för jag ville så gärna klara det. Fast ändå så kändes de så himla skönt att bara ha klarat av uppkörningen så det kändes nästan som att det inte gjorde nåt om jag skulle behöva göra om teorin en gång till.
Så kom vi iaf till centralen där jag skulle göra provet. Fem minuter innan det började kom vi för att vi var tvungna att gå och växla pengar till parkeringen och så. Då blev jag ännu mer nervös för att jag hade stressat så himla mkt.
Men jag hann såklart ändå och provet började. Jag satt kvar tills det var typ tre minuter kvar. Jag vågade knappt trycka på klar-knappen för att jag inte ville att det skulle komma upp icke godkänt rödskrivet på skärmen. Men jag var ju så illa tvungen och det stod istället grönskrivet goodkänt. Yes! Skit va lättad jag blev. Då var det fan klart. Jag hade körkort. Och när jag skulle gå ut från provrummet så tänkte jag även då att jag skulle luras lite med D som hade suttit och väntat utanför hela tiden. Dom ledsna hundögonen kom fram igen men som vanligt så kunde jag inte hålla mig för skratt. :)

I bilen påväg hem så var jag bara tvungen att ringa typ alla jag känner. Eller a iaf mamma, låtsaspappa, mormor, farmor, Denise, Martin, Emil och Josefin. Och så smsade jag en hel del också.
Roligast var nog mormor och farmors reaktioner. Shit, jag hade aldrig trott att dom skulle reagera som dom gjorde. Både mormor och farmor typ skrek av glädje, eller av förskräckelse kanske. Haha, närå det var nog av glädje. Men skitkul var det och det lät som att farmor skulle börja gråta. Nej men det var hur kul som helst att höra hur stolta alla var. Det var nästan roligare än själva grejen att jag nu har körkort. Hehe.

På hemvägen bytte vi så att jag körde från haninge och hem. Jag vågade inte köra mitt inne i allt kaos i stan. Hehe. Sen fick jag köra till öppet hus i skolan, sen hem igen och hämta Emil och hans kompisar. Men då var det bara jag och Anna som åkte till Ösmo så det var lite läskigt fast så jäkla skönt. Då var det liksom ingen annan med i bilen som hade körkort. Men det gick så bra som det kunde gå. Sen tillbaka till skolan iaf.
Och efter öppet hus så körde jag hem till Anna som bor mitt i skogen och lämnade henne där. Sen till Sorunda och hämta Josefin, ochh sen hem till Ösmo igen. Så det blev en hel del körande igår. Det är ju fan skitkul. Jag vill bara köra hela hela tiden. Men lite knepigt när man inte har en egen bil. Får fixa en sen när jag har råd att ha en. Det är ju fan svindyrt att betala först bilen och sen betala massa grejer för den varje månad.

Måste bara.. alla ni som kommenterar på facebook, skriver på msn, skickar sms och som grattade i skolan igår, tack så himla mkt för att gratulationer. Jag blir jättejättejätteglad, verkligen. :D
Och tack mormor för dom fina blommorna! :)

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAD!


ÄNTLIGEEEEEEN!


JAG HAR FÅTT KÖRKOOOORT! :D
No more övningskörning! Yees! ;)



Bad boys, I don´t like you

Jag har ont i ögat. Ser helt stört ut. Rött och svullet typ. Aj. Vet inte vad jag har gjort dock.

Blev precis påmind om att jag sitter med mössa på mig när mamma kom in med dricka å grejer till mig och sa att jag sg ut som Nils Karlsson Pyssling. Inte fel det heller. Han e ju söt. Anatar att jag glömde att ta av mig mössan från när jag hade varit ute och parkerat bilen på grannens tomt.

Nu ska jag göra ett teoriprov, sen tvätta och sen sova. Just fan, jag måste ju ta fram mina skridskor och grejer för vi ska ju åka på idrotten imorgon. Men ååh. Orkar inte gå och leta igenom hela boden. Måste väl I suppose.

Imorgon är det ju också öppet hus i gymnasiet. Av nån konstig anledning har dom bestämt att endast ett fåtal av alla nv-elever får vara med på öppet hus. Tidigare år har det ju typ varit obligatorisk närvaro på öppet hus men inte denna gång inte. Obligatorisk frånvaro typ.
Kul också att ingen sa det till mig förrän idag. Och så har tydligen klassen röstat om vilka som ska få vara med när vi mattedata-elever hade prov förut. Schysst säger jag bara. Jag ville vara med men fick inte ens en chans. Men med en del tjat och snack med Stefan idag så får jag vara med ändå.
Så min dag imorgon kommer se ut såhär: Skola i nån timme. Åka till stan med tjugo i tolv-tåget. Vara där i typ en timme och sen åka hem till ösmo. Sen åka till öppet hus nån gång innan sex antar jag.


Suck!

Tack idioter för att ni fick mitt überglada humör till att nå botten. Tack. Verkligen.
Jag har bara två saker att säga er och det är, lär er svenska språket innan ni öpnnar era käftar och säger ett ord ni inte verkar veta innebörden av. Och sen när ni har lärt er vad det betyder så kan ni ju gå och säga det till folk, men ta då rätt folk, folk som stämmer in på beskrivningen av det ordet. Jävla idioter. Shame on you suckers.


Tik tok

Jag känner, och har gjort länge, att det är dags för en ny bloggdesign. Lite förändring är alltid kul, plus att jag är blond på bilderna på designen nu och det är jag ju inte i verkligheten. Så det ska jag fixa en dag då jag har lite roliga bilder och då jag orkar sätta mig vid Emils dator. Min lilla går inte att använda för att göra en bloggdesign. Eller går går det ju alltid men storlekar och skit blir helt fucked up så lika bra att göra det rätt från början och använda en normalstor dator. :)


Only time

Hjälp va de känns som att det var länge sen jag satt vid datorn. Men nu är jag tillbaka. Jag satt säkert i förrgår eller nåt men det känns som en vecka minst. Heheh.
Jag har precis vaknat. Somnade efter maten och har sovit i nån timme nu. Skitskönt faktiskt. Hoppas bara att jag kan somna om ett tag igen så att jag är utvilad tills imorgon. Important important you know. :)

Idag har jag varit duktig och fyllt på spolarvätska och olja i bilen. Känner mig duktig. Man vet aldrig när man kan ha användning för dom kunskaperna.
Just det. Jag har glömt att berätta. Jag krockade i förrgår. Eller asså det var inte värsta krocken. En liten en men ändå. Det var lite läskigt. Fast jag måste säga att jag klarade situationen bra till skillnad från den andra föraren.
Såhär var det för att ta det kort. Jag kom från vh-hållet på motorvägen. Sen skulle jag köra upp in på vägen från motorvägen till ösmo kyrka. Ni som har åkt där vet att den backen är ganska jättebrant och med en fet kurva i mitten typ.
Så jag kom nerifrån och skulle precis svänga i kurvan då det kommer en bil i världens jävla fart uppifrån. Jag körde i lagom fart om man tänker på att det var backe, kurva som man inte såg nåt i och sen att det var skithalt och fullt av snö. Men den andra bilen. Jag förstår inte hur den vågade. Den körde iaf skitfort så när han helt plötsligt såg mig mitt i kurvan så körde han så fort att han inte kunde stanna vilket resulterade i att han körde rakt in i sidan på bilen så att backspegeln smälldes av trodde jag men den gick att vinkla ut igen sen.
Men liksom, jag körde i den takten att jag åtminstonde hann stanna nästan helt och köra in i buskarna typ. Det kunde inte han för att han körde för fort. Jag förstår verkligen inte människor som är så våghalsiga i detta väder och i en sån situation. Liksom man ser ingenting, det är skithalt och han kör som feta dåren.
Men aa, bådas backspeglar smällde liksom av dårå, men dom är ju konstruerade så att man kan vinkla ut dom igen som tur var. Och jag kan ju tillägga att jag stannade uppe utanför kyrkan precis där uppe sen för att se om han kom tillbaka, för det ska man ju göra liksom, men det gjorde han inte. Dum.
Aja, ingen gjorde illa som tur var och det är väl det som är huvudsaken. :)

Till dig anonyma kommenterare: Ja jag har matte E, eller a vi börjar med de imorgon tror jag. Fun ha. Nej.


 


Grattis Jesper!

Klockan är över tolv. Det har blivit den 18 januari och Jespers födelsedag. Wohooo! Grattis babe! :)
Om man tänker på att klockan är över tolv så är det faktiskt bara sex dagar kvar tills jag fyller år. ;)

 


Nytt schema

Sköööönt! Jag börjar halv tolv imorgon. Yey! Fast jag slutar iof tjugo över fem och det är väl inte direkt nåt att hurra för. Och ännu värre är det att jag kommer sluta ännu senare från och med typ nästa vecka för att vi ska flytta fram min sista lektion lite. Men iaf, skönt att jag troligen inte kommer försova mig. :)
Okej man ser typ ingenting av vad det står på mitt schema men skitsamma, jag lägger in det ändå. Jag vet inte varför det blir sådär suddigt. :/


Mattsmiska

Faaaan! Jag missade I en annan del av Köping. Det är nästan så att jag vill gråta. Hehhe, närå, men jag ville se de. Det är så himla kul. Är lite rädd för han kaffesnubben. :)

Asså jag vill ha en fungerande mobil och headset och ipod. Mobilen är cp och funkar inte nånstans typ. Ipoden funkar inte heller och har inte gjort på nåt år för att det har fastnat nånting i hålet där man stoppar in hörlurarna. Skumt. Och jag har inget headset eller hörlurar överhuvudtaget som funkar. Jag har ju Emils walkman nu för tiden men det är bara ena hörluren som funkar på dom hörlurarna vilket stör mig nåt för in i helvete. Varför går alla mina hörlurar sönder för. Jag fattar inte. Jag vet inte hur många gånger jag har bytt dom som jag fick till mobilen. Typ sisådär 5/6 gånger kanske. Varför ska allt gå sönder. Och alltid bara ena hörluren också. Damp.
Jag vill ju lägga in ny musik på mobilen och ha fungerande headset så att jag kan lyssna på musik när jag åker till och hem från skolan tex. Jag hatar att åka buss å tåg å skit utan att lyssna på musik. Okej jag har en hörlur men det är så jäkla irriternade att lyssna med så jag får ryck.
Jag som har hittat massa ny och bra musik som jag vill lägga in. Blää. :(
Nää nu ska jag gå och äta brieost och babykex. :)



Gillare!

 


The way you make me feel

Sitter och kollar på au pair videos. Fan va taggad jag blir på att åka. Jag vill verkligen men jag vet inte ännu hur jag ska berätta det för mamma så att hon förstår att jag faktiskt menar allvar. Ska fundera på det. Måste komma med det i rätt ögonblick när hon är på bra humör. Fast det känns ändå inte riktigt som att det kommer spela någon roll vilket humör hon är på när jag berättar det, för hon kommer nog bli lika ledsen oavsett. :/

Men iaf så skrev jag ut 22 a4 sidor med information och ansökningspapper igår. Hur mkt som helst. Men det är det värt att slita med om jag får åka sen. :)

Nu ska jag borsta tänderna, sen ut och övningsköra. Så people, get off the roads. Heheh! ;)


You´re just a fool

Nu är jag hemma. Ska snart sova. Sitta vid dator en stund först och ska äta lite vindruvor och kiwis. :)

Jag har varit med JoseFIN hela dagen typ. Mötte henne vid fyra tror jag. Vi gick en promenad runt Ösmo sen gick till ica och handlade mat. Kyckling, brie, små bröd och bebiskex. Älska!
Sen gick vi hem och åt hos hennes bf. Vi fick småpojkarna med oss också.
När vi hade ätit tittade vi på flera avsnitt av PH. Vi tog en paus, fick skjuts till ica. Handlade tårta. Tycker egentligen inte om tårta. Bara grädden och marsipanen så det va typ de jag åt. Men iaf.
Så vi fortsatte att titta på PH och åt fryst marsipantårta. Det gick inte så bra så vi väntade på att den skulle tina. Det gick så jävla långsamt så vi han bli äcklade av den, så det slutade med att vi skalade av all marsipan och åt bara den. Heheh. :)

Josefin, röd mössa, kallingar, skidor, glasögon. Kan det bli bättre? Hahaha! :D

Klicka!


Det var det

Faaaaan! Min dag börjar då inte som jag ville och hade tänkt mig. Jag skrev ju igår att jag skulle övningsköra idag, typ asmkt. Vad händer? Jo jag vaknar inte när mamma hade sagt att jag skulle vakna så att jag skulle hinna åka med dom. Utan jag sover typ elva jävla timmar istället och missar dom. Antar att min kropp sov ut alla timmar som jag har tagit bort från min sömn dom senate veckorna. Eller nåt.
Men iaf, nu när jag vaknade tittade jag på klockan på datorn till min fasa för jag tyckte att huset var för jävla tyst. Och som jag förfarade så var det bara jag hemma. Ingen annan. Mamma å dom har åkt utan mig vilket betyder ingen övningskörning. Fan jag visste att jag skulle ha skrivit den där lappen igår, "Mamma, väck mig när du vaknar så att jag kan följa med er. Om jag inte vaknar första gången så hoppa på mig eller häll en kastrull vatten över mig så ska jag nog vakna."

Jag har nån fix idé att alltid skriva små lappar till mamma som hon får på mornarna när hon vaknar. Det kan vara allt möjligt skrivet på dom, men oftast så är det om hon ska väcka mig. Och oftast ligger dom precis i slutet på trappan så att hon inte kan missa dom. Hon måste liksom se dom då. Smart va.

Men a, nu tänkte jag att eftersom att jag gick och la mig vid ett halv två eller va de va så skulle jag orka gå upp vid halv elva som jag och mamma hade bestämt. Men nej. Tydligen inte. Elva timmar var jag tvungen att sova då! :(

Nu ringde jag iaf mamma nyss och frågade om dom inte kunde komma tillbaka och hämta mig så att jag kan få köra. Behöver verkligen. Men då var dom på skroten och fifflade med nåt så hon visste inte när dom kom tillbaka. Och om jag känner dom rätt så åker dom till alla världens ställen på en och samma gång utan att åka hem som dom alltid gör, sen kommer dom hem helt trötta och så kommer det inte bli nån körning för mig.
Får se. Jag försökte låta jätteledsen i telefonen så att dom ska komma hem. Hehehe. Fast jag är faktiskt lite ledsen på riktigt också. ;)

Nu ska jag duscha och hoppas på att mamma å dom (å dom = min låtsaspappa) kommer och hämtar mig, sen ska jag försöka sätta på min mobil som verkar vara stendöd. Fan, Emil kom hem. Eller nån annan med likadant batteri som mig så att jag kan få ladda. Dampmobil!


So come on and fly with me, as we make our great escape

Just det, innan jag går och sover så ska jag bara säga att om nån försöker få tag på mig på mobilen så kanske inte jag svarar. Det är pga att mobiläcklet har damp och inget batteri. Så ni vet. Skitbra mobil, köp en sån vettja! Suck!


Natti natti

Nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort smink och allt annat som ska göras innan sovdags. Är så sjukt trött. Har iof varit det hela dagen. Somnade till på tåget idag, och det gör jag aldrig, men nu så. Så trött var jag. Hehe.

Imorgon blir det övningskörning och eventuellt lite mys med Josefin. :)
Natti natti folks!


Shimmer

Titta vad jag fick med mig från ica! :)



51/52 för i helvete!

Jag är hemma. Har inte varit i skolan idag men har haft en del att göra en ändå. Och för i helvetes jävla damp va sur jag är. Eller inte sur utan mer irriterad. Jag skulle lugnt kunna strypa nån. Nån som jag inte tycker om alltså. Faan!

Men skitsamma, det där fixar sig. Bra. Nu påminde jag mig själv om att jag skulle ha gått och ringt för nån timme sen också. Bra Nathalie bra. Nu kanske dom har stängt. Får la se.

Nu ska jag också använda min underbara internet bank och föra över lite pengar från mig själv till mig själv. Ska hämta ut ett paket på ica från Shimmer. Det gillas. :)

Aaa gå och ringa var det, sen fixa pengar och sen knata till ica.


Osammanhängande inlägg

Men hola! Idag åkte vi skidor på idrotten i skolan. Haha är det jag som är kung på att skida eller? Tror nästan det va. Enda gången jag ramlade var nog när Fredrik den jävlen vällte mig. Som en sovande ko va fan. Heheh. :)
Synd också att jag inte filmade alla roliga fall och störtlopp i backen. Hade blivit en succe på fejjan. ;)
Hahah Sanne såg ut som en liten Gunde Svan. Inte skidstilen dock, utan mössan. Hahah söt!

Just det, sen hade jag kursprov i mattediskret idag också ju. Gick ju typ sådär. Svårt som tusan. Vissa frågor iaf. Fan va dom begär av oss i den där skolan asså. Men hoppas att jag skrapade ihop ett g iaf. :)

Nu ska jag snart plugga lite. Idag får det bli matteprojekt, kanske svenska och sen körteori. Viktigt! Och troligen ingen skola för mig tomorrow. Om jag hinner så kanske, men troligtvis inte. :D

Visst fan. Även fast, så måste jag ändå säga grattis till Martin som fyller 18 idag. Stor pojke minsann.


Knut har namnsdag idag

Hemma från skolan. Fick sjuts hem av Jesper med Fredrik. Bortskämd jag känner mig som får skjuts typ alltid till skolan och sen ofta hem också. Snälla pojkar dom där små liven! ;)
Nu ska jag spela lite facebookspel, hahah, sen ska jag försöka sätta mig och plugga lite mattediskret. Eller a mkt. Vi har kursprov i mattediskret imorgon. Kuuul va? Eller inte! :)


HAHAHAHAHAHAHAHA!

HAHHAHAHAHAHAHA ASSÅ SERIÖST! Jag har suttit och skrattat och gråtit åt den här videon i säkert över en halvtimme nu. Kan fan inte sluta! Så fort jag tänker på den så döör jag ut med golvet typ. Fy fan va fail! Men fy tusan vilken underhållning. Jag undrar dock hur tv:n mår såhär i efterhand. ;)

Här är videon. Eller den här är en remix av orginalet för orginalet går inte att lägga ut i bloggen. Men ni kan titta på den på youtube. Här nedanför kan ni klicka på ordet orginalet för att se just orginalet. Heheh! Enjoy! :)

Orginalet!

 


Taggaaaaaad

At home och har precis läst igenom 22 sidor med information kring au pair-resan. Jävla va mkt man ska ha med. Man ska skriva typ hur mkt som helst, svara på tusen frågor, göra fotokollage och massa mer. Men fan va kul. Jag blir riktigt taggad när jag läser igenom allt. Jag vill bara sätta mig och skriva mitt personliga brev, svara på alla frågor och göra värsta fotokollaget. Skitkul! Tråkigt bara att man helst måste ha kort på sig själv när man är med barn som man tidigare har passa eller jobbat med och jag har inga bilder på mig och Frasse, Marre och Tristan. Jag har ju på dom bara men inte på oss tillsammans. Eller jo kanske ett när jag spelar fotboll med Tristan. Hahah!
Eh, det fixar sig. :)
Jag vill åka nu nu nu! Undra om jag måste ta ut mina piercingar. Det står att en del familjer inte vill att man har synliga piercingar om man ska vara au pair. Jag vill inte ta ut dom. :(
Men hur tydligt ser man mina egentligen, inte tydligt alls. Förutom om man är på stranden och så såklart. Då ser man ju navelpiercingen, men haha jag får väl ha baddräkt då. Höhö eller inte!
Och tungan, hmmm, den ser man ju knappt. Men men, får se vad som händer. :)




In school

Är i skolan och har svenska. Inte kul för jag glömde mina grejer hemma på datorn.
Så nu har jag mest roat mig med att skapa en ny facebook-grupp. Den är till för alla som har förlorat en eller båda sina föräldrar i cancer. Jag har ju själv varit med om det så jag tänkte, varför inte skapa en grupp för alla andra som har varit med om samma sak. Gruppen heter " Vi som har förlorat en eller båda våra föräldrar i cancer ♥ "
Så alla ni som har varit med om detta, joina gruppen vettja.

Idag åker förresten Denise och Martin hem till Jönköping igen. Dom åker med tolvtåget så vi fick säga hejdå imorse när vi skulle till skolan och jobb. Mycket tårar imorse när jag, mamma och låtsaspappa skulle åka må jag säga. The little crybaby var Denise. Jag orkade inte gråta även om jag tycker att det är lite tråkigt att dom åker tillbaka. Dom missar ju fan min födelsedag för fasen. Det ska ju bli värsta draget och dom missar det. Well well. Vi får fira mig genom webbcam eller nåt. Höhö! ;)




Älskade yoghurt! :)

Hahah fan jag kom precis på att jag hade glömt min yoghurt ute i snön. Jag grävde ner den i en snöhög ute på tomten innan idag för att den skulle bli kall, sen glömde jag tydligen bort den och kom inte på det förrens nu. Hehehe! Fullt av isklumpar i typ. :)

 

 


Tralalala

Skiit, jag änner mig lite duktig. Har fan pluggat körkortsteori från kvart i tre tills nu. Alltså mer än 8 timmar. :O
Wohoo! Fast nu känner jag mig dum för att jag inte har pluggat annat som jag borde plugga på också, typ mattediskret som jag har kursprov i på aa typ torsdag. Men men, teorigrejen var ganska rolig. Jag lånade Emils skiva som han fick i julklapp. Det är Bonniers trafikskola 2010. Jättebra är den.
Men även fast jag satt konstant med det där, förutom paus för att äta, i åtta timmar så har jag bara hunnit med en tredjedel av allt som finns på skivan. Sick!
Fortsättning imorgon. :)

Men iaf, för er som håller på att övningsköra och ska ta körkort, eller ni som inte har börjat men ska, jag rekommenderar verkligen den här skivan. Man lär sig en hel del med hjälp av den, tror jag. :)


Mmmhmmm

Just de, jag klippte mig fan igår. Jag fick damp på mitt hår och ringde frisören när jag var i skolan. Ringde tolv och fick tid klockan ett. Ganska bra va!
Om det blev bra eller inte får omgivingen avgöra. Kort är det men jag trivs än så länge. Men jag funtar på att klippa ännu kortare. Asså typ så att det precis ovanför axlarna, nu är det precis under, men som jag hade i sommar typ.
Men jag vene, jag kommer kanske ångra mig, sån är jag. Men egentligen, det är ju redan jättekort. Får se hur jag gör. Kanske kapar det lite till tomorrow.
Jag är velig. Ena dagen vill jag ha jättelångt och andra vill jag ha kort kort. Långt kommer det ta lång tid tills jag får och jag har inget tålamod att vänta. När det har börjat växa och blivit halvlångt så blir det så tunt och fult så då brukar det bara bli att jag klipper av det. Heheh! Så går det. Synd att man inte kunde trolla. Faan! :)


Here you go

På begäran. Texten är lite större nu. Jag tycker att det är skitfult, men om det blir lättare för er att läsa då så klart jag ändrar. :)


Födelsedagar minsann

Visst ja. Nu när jag ändå har så tråkigt så kan jag ju berätta lite om mina och Josefaaajns planer inför våra födelsedagar. Jag fyller ju år den 24 Januari och hon den 22 Januari. Två dagar från varan, lite komiskt, haa?
Men då hade vi iaf tänkt såhär, att hon fyller år på fredagen och jag fyller år på söndagen, så varför inte fira oss tillsammans på lördagen. Sounds pretty awesome, right? :)
Jag tycker att det låter skitbra!

Men hur ska vi göra då, hyra lokal eller gå ut nånstans. Vi ska ju oavsett ha alla vänner och sådär med.
Lokal är skönt för då kan man ju liksom planera och faktiskt bjuda folk. Går man ut till nåt ställe så finns det ju vissa som kanske inte är 18 och då inte får komma in, plus att vissa kanske inte vill gå ut och sen så bjuder man inte folk på samma sätt. Det blir inte samma grej helt enkelt.
Därför tycker jag att lokal känns skönt. Men som alla vet så finns det en hel del nackdelar med att ha fest i lokal. Läs bara inlägget innan så har ni ett exempel.
Men sen så är det ju allt det här med att städa, visst, jag tycker att de e ganska kul under förutsättning att man inte har druckt för mkt på festen. Men sen kommer det alltid oinbjudet folk vilket brukar sluta i kaos. Och sen måste man ju ha en lokal. Lokalen här vid mig måste jag säga känns för liten om både jag och Josefin ska bjuda folk. Den blev ju typ full när jag hade fest förra året så. Och det är bra om alla får plats innomhus också iom att det är så satans kallt ute och man kan nästan inte stå ute hur länge som helst.
Då återstår ju nästan bara den gula lokalen. Men för det första tycker inte jag att den är mysig och fin om man jämför med våran lokal som ser ut som en liten lägenhet med soffor å grejer. Och för det andra så vet inte jag om jag som inte bor i det området får hyra den. Hmmm..
Men det som är bra är att den är ganska mkt större än våran.
Nu låter det också som att det är självklart att vi ska fira oss här i Ösmo. Men det är klart att det inte är med tanke på att Josefin faktiskt bor i Södertälje. Men jag tänker på att eftersom att vi har en hel del gemensamma vänner här i Ösmo nu så kanske vi är här. Och isåna fall så får hennes kompisar från Södertälje komma hit till oss. Skulle vara kul. Jag vill träffa den där sångkillen. I´m the world´s greatest. Haha! Skön ju. :)

Aaa men iaf, om det är så att vi bestämmer oss för att hyra en lokal och om den ska vara här i Ösmo så får vi ta det problemet senare helt enkelt. Det kanske blir utgång, vem vet. Folk som vill kan ju komma med förslag. Och folk som vill vara med och fira oss kan ju också säga till så blir det kanske lite lättare att bestämma plats och så. Tagga till people! ;)


......

Var precis nere i lokalen en stund. Fail på den. Asså jag tycker typ lite synd om Niklas som hade festen. Att behöva slänga ut alla innan elva är inte okej. Fast om man hyr en lokal som får rymma 30-40 pers max och man bjuder över hundra så får man kanske ta lite skuld på sig själv. Man hör ju liksom att det inte går ihop.
Men aa Fredrik mötte mig iaf utanför tomten, vi pratade lite och sen gick vi ner till lokalen. Skitskönt att bo typ några meter från. Där nere iaf så tog det typ inte mer än fem minuter så skulle alla gå ut.
Sen fattade inte folk att man skulle gå så alla samlades utanför i en stor hög, och liksom alla stod och frös. Men varför inte gå hem då kan man undra. Jag kunde ju gå när som helst för att jag har så nära, men folk som bor långt borta, börja knata istället för att stå och frysa i onödan liksom. Det var nästan som att folk trodde att dom skulle släppa in alla igen. Men nej, inte så troligt va.
Jag önskar iaf Grattis till Niklas och hoppas att han hade roligt så länge det varade. Grattis! :D

Aaamen nurå, nu är jag hemma och jag har tråkigt. Gå och sova är ju ett alternativ men näää, jag vill vara uppe. Vet bara inte än vad jag ska hitta på alldeles själv. :)

Klick!


Löööördag

Igår var det Ladies night på tg. Jag åkte buss till nynäs. Skulle möta Farah men plockades snabbt upp av Sannes mamma, Herman och Anna. Vi hämtade Sannes busskort som hon hade glömt hemma hos henne. Jag raggade lite på Herman, vi bytte mobilnummer å grejer. Eller a han fick mitt iaf. Han skrev ner det i frosten på fönstret på bilen. Haha, sötaste lilla ungen, 6 år typ, eller? Aaa skitsöt iaf, men tjej har han redan och han är nog liiiite för liten för mig när jag ger det en tanke. Hade han varit 12 13 14 år äldre sååå.. :)

Nämen sen så släpptes vi iaf av vid tg. Där satte vi oss i en bil med Farah, Bea, Fria och nån mer och väntade tills vi skulle gå in. Trångt och mysigt blev det.
Sen gick vi in, vi fick små kickspåsar minsann. Jag har fortfarande inte tittat vad de va i. Haha.
Sen lekte vi lite. Jag fumlade runt med allt möjligt folk och kom bort lite då och då. Hängde mest med Adde å dom och Anna och Lalle och Jessica, min cpvän. Hahah killen asså.
Jag hade faktiskt roligt. Busade lite med tjejerna och sådär, det var rooligt. Underliv tjejer! För er som inte fattar, det vaaar kul! :D

Sen vid tre så skulle vi gå hem. Jag fick typ aldrig min jacka och väska å grejer. Jag fick typ damp. Var påväg att hoppa över disken och bara ta mina grejer för att jag såg att dom låg där mitt framför ögonen på mig. Men jag stoppdes så jag fick stå där ett jävla tag till och vänta.
Jag tror att jag blev skyldig nån en cola i skolan?

Aaa sen fick jag iaf mina grejer av den där tjuriga kärringen och vi kunde gå. Andrijas var söt och väntade på mig i en evighet. Jag skulle byta skor och grejer och sätta på mig sockor och tröja. Sen gick vi. Jag ringde mamma för jag kunde inte komma hem. Fanns inte plats i bilen som pojkarna skulle åka med. Mamma skulle hämta mig och Andrijas valde att stanna med mig. Vi vandrade mot shellmacken. Stannade på vägen så att jag kunde ta på mig ett par till leggins, en halsduk, en mössa och vantar. Och som Hobbe sa i garderoben, faan har du hela garderoben med dig eller? Hahha aa typ. Fast de blev inte så himla mkt varmare med de på måste jag säga.
Men sen kom vi till kullstarondellen och stod där och väntade ett tag tills mamma äntligen kom. Tack gud!

Sen kom vi hem, jag däckade i sängen med alla tusen kläder på. Konstigt nog frös jag fortfarande på morgonen fast att jag hade dubbla leggins och sockor och sjukt mkt kläder. Heheh!

Asskönt iaf att mamma kunde hämta fast att hon låg och sov när jag ringde. Hatar att väcka henne och be om skjuts men jag visste att hon inte ville att vi skulle stå ute i kylan och vänta på första bussen såå a de var bara att ringa. Tack! Och tusen tack Andrijas som väntade med mig. Gullunge! :)




Tröööött

Har precis sovit en stund. Fyfan va trött jag är. Kommer jag orka gå ut? Vene asså. Men ut ska jag iaf.
Fan det känns som att jag inte har sovit på flera dygn typ. Försov mig imorse och sov inte särskilt länge för det. Pratade nämligen i telefon ett jävla tag i natt. Men men.. Så får de bli. Jag får pigga upp mig tills ikväll fan.

Nu ska jag gå och duscha sen fixa mig och sen åker jag med niobussen och möter Farah. :)


Ladies night!

Wohoo! Ikväll är det Ladies night på tg och jag ska dit med Farah, Anna tror jag och Sanne typ. Sen lite senare så får jag ju träffa mina pojkar också. Ska blir skitkul. Jag är taggad. :)

Grattis Hubbe som fyller år idag. Du är bäst Hubbe! :D


Klickbar bild!

Räkningar fanimej överallt

Jag har precis betalat typ 1400 kr i räkningar. Hur fan kan en liten flicka som jag ha så mkt räkningar kanske ni frågar er då. Men det tänker jag minsann inte berätta för er. Den som är smart kanske kan ränka ut det ändå. ;)

Förresten så älskar jag min internetbank. Så jäkla smidigt! :)

The United States

Jag ska till USA! Jag ska till USA! Jag ska faaan till USA!
Men mamma vet inte om det än.. Heheh!
Nämen faaan, jag är sjukt taggad.
Såhär är det, när jag har tagit stunden, som är om typ ett halvår, då ska jag bli au pair i USA. Tror jag iaf. Grejen är att det här har varit en av mina drömmar sen ett par år tillbaka. Och nu har jag hittat en sån här grej som skickar en som au pair till USA som verkar vara skitbra.
Iom att jag inte vet riktigt än vad jag vill plugga vidare till så har jag sagt till mamma att jag vill ta ett år ledigt och typ jobba innan jag pluggar vidare på högskola. Och vad passar inte bättre då än att åka och jobba som au pair, och i USA dessutom. Min dröm liksom!
Jag tycker att det låter sjuuukt jävla bra så jag blir fan tårögd. Okej nej det blir jag inte, men glad som tusan blir jag.
Men sen kommer det till det lilla lilla problemet i det hela, och det är lilla mamsen. Hela mitt liv har jag lyssnat på mamma, gjort som hon har rått mig till och bara varit mammas lilla ängel typ. Är jag osäker på nåt, som jag ofta är, så rringer eller frågar jag alltid alltid mamma. Det kan handla om små saker som om jag är hemma tex och mamma inte är hemma, och om jag då vill ta ett äpple typ, då ringer jag mamma och frågar om jag får ta ett äpple. Skitlöjligt kanske många tycker. Men jag har alltid lärt mig att fråga om man får ta nåt eller låna nåt eller whatever liksom, först innan man gör det. Många gånger får mamma damp på mig och skriker till att va faaaan det är väl klart som fan att du får ta ett äpple. Ta vad du vill ha! Hahaha lite kul ändå, men sån e jag. :)
Eller så kan det handla om lite större saker som vad ska jag gå för gymnasium, ska jag färga håret, ska jag göra det å det å det. Aaaa ni fattar kanske. :)

Men när jag kom med förslaget att jag ville åka som au pair i USA så blev mamma hemskt ledsen. Jag har ju pratat mer eller mindre med henne om det här förut för år sen fram och tillbaka. Men nu förstod hon nog att jag menade verkligen allvar när jag la fram mina broschyrer på bordet. Fan jag klarar inte av att se henne ledsen. Jag gör bara inte det. Och framför allt inte se att hon är ledsen pga mig.
Men jag menar, det här är något som jag har drömt om och nu har chansen att göra. Och kanske den enda chansen.
Om man ser det så här, jag vet inte vad jag vill plugga vidare till än så jag har ändå tänkt att ta ett år ledigt från skolan för att jobba. Och jag har då chansen att åka och jobba med något som jag älskar, jo barn, och då i ett annat land där jag får lära mig jättemkt av det språket och deras kultur och allt va det nu heter, och dessutom få chansen att studera lite där. Jag tycker att det bara finns positiva saker med det.

Visst, det finns negativa saker också, så som att jag blir borta från familjen i ett år. Men jag menar, det är ett år av alla alla år som jag har kvar av mitt liv. Jag ska bli hundrafyrtio år. Det är ju hur många år som helst kvar när jag kommer hem sen. ;)
Nä men man fattar kanske. Ett år av hela livet, och jag kommer tillbaka. Och man kan hålla kontakten på telefon och msn och se på varan i webcam om man är road av det. Man säger ju inte upp kontakten och aldrig mer pratar med varan, verkligen inte.
Jag förstår att det är jobbigt för mamma om jag åker med tanke på att Denise har flyttat och ska vara borta några år, hon kommer ju hem nån gång per år men ändå, och om jag då också åker så finns bara Emil kvar. Det blir säkert tomt och så, för nu gör ju jag och mamma dom mesta sakerna ihop. Vi är dom enda tjejerna, jag är hennes sista dotter som bor hemma och sådär. Plus att hon blir så orolig när jag är nånstans själv, och vad blir hon inte då om jag ska åka till ett fritt främmande land själv.
Men det här är nånting som jag får chansen att göra nu och inte sen. När jag har pluggat i ett antal år sen så ska jag bygga en fet villa, skaffa en snygg man, skaffa tusen söta barn och bara leva livet. Då har jag inte tid att leka mamma i USA inte. Nu eller aldrig liksom. :)

Jag ska kämpa för min sak. I slutändan så är det ju trots allt mitt val iom att jag är över 18 men jag hatar ju att göra tvärtemot vad mamma säger.
Nämen fan det fixar sig. Jag har minst ett halvår kvar att ändra mammas mind. (Hur fan säger man på svenska. Hjärnsläpp! ) :)


06-01-10

Just det, kom på en till födelsedag i januari, Hubbe. Och Matildas mamma också ja. :)

Alltså skolan börjar imorgon och jag kan knappt tro att det är sant. Jag sörjer faan. Eller egentligen längtar jag, för när jag sitter här hemma, går och lägger mig fem/sex på mornarna, och inte har nån rutin allas så får jag damp. Därför har jag längtat efter skolan ett tag. Men jag kommer ångra redan första skoldagen att jag längtade för att jag kommer ha så jävla mkt plugg. Men skitsamma. Faan.

Jag tänkte såhär igår kväll, att imorgon ska jag plugga för första gången på lovet. Sicken bra avslutning va.
Nä men jag har faktiskt mkt plugg som jag vet redan nu och har vetat hela lovet, ändå har jag inte pluggat ett skvatt.
Men idag kanske.. Hahha a eller hur.
Igår kväll så iaf så gjorde jag ett litet schema till mig själv så att jag verkligen skulle plugga. Annars brukar jag bara skjuta upp det. Så nu tänkte jag testa ett annat sätt, aa ett schema för hela dagen liksom.
Och vet ni vad mina vänner, jag har redan skolkat från schemat.
Såhär såg schemat ut:

12.00-13.00: Plugga svenska
13.30-14.30: Plugga körteori
15.00-16.00: Plugga mattediskret
16.30-17.00: Plugga matteprojekt


Klockan är nu 12.44 och jag har inte börjat. Jag är faktiskt besviken på mig själv. Men det är väl bara att börja ett och skjuta fram allt en timme. Men då vare ju det där med att skjuta fram och skjuta fram hela tiden. Aaa hellre det än att inte göra nåt alls kanske.
Sen ser ni ju också att jag har gjort fina halvtimmesraster. Gilla! Asså i skolan har vi typ fem minuters rast. Man hinner ju knappt gå ut från klassrummet innan man ska vara på nästa lektion. Såå nu får jag långa och välbehövliga raster som vi gillar.
Nää får se hur den här dagen blir, om det blir nåt plugg eller inte.


18 dagar kvar tills jag fyller 19 btw! :)


Viktigt!

Lite viktiga datum som jag vet hittills i Januari

7 jan: Skolan börjar
13 jan: Svenskagrej ska vara inlämnad?
14 jan: Kursprov i mattediskret
15 jan: Matteprojektet ska redovisas
15 jan: Hemligt!
16 jan: Hemligt!
20 jan: Hemligt!
21 jan: Öppet hus i skolan
24 jan: Jag fyller år!
26 jan: Informationsmöte


Sen kommer det säkert klämmas in massa mer jävla skolarbete också. Och en hel del födelsedagar finns det me. Tro inte att jag har glömt er mina vänner. Bla Jesper, Stephan, Mathias, Cassandra, Maxi, Nicklas, Josefin, m.m. Har säkert glömt massa men det visar sig. Just det, haha Farid får jag inte glömma, bara för att han fyller år en dag efter mig. :)


Mmmmmm

Alltså jar har typ ingen lust alls att blogga mer. Det kanske märks. Aa tror det. Det hände ju lite grejer för, aa när fan va det. Typ några dagar sen. Aaa den andra januari var det. Skit det vara bara tre dagar sen. Känns som att det var en evighet sen. Eller a mer än tre dagar sen iaf.
Men aa efter det här känner jag att lusten har försvunnit lite.
Och aa det som hände tänker jag inte berätta. Men det blev ett jävla rabalder och jag var den dumma i det hela, tydligen. Det var faktiskt inte med meningen måste jag tillägga. Och det är nog på sin plats att be alla som blev orolig för mig om ursäkt. Så förlåt alla, men det var faktiskt inte med meningen.

Ska försöka få upp blogghumöret igen.


Klickbara bilder! :)


Om 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hmm, kommer inte ihåg. Jobbade som banflicka och på Konsum om det gills. Det har jag ju inte gjort förut liksom.


2. Höll du några av dina nyårslöften?

Kommer knappt ihåg vad jag hade för några. Men jag antar att det gällde att inte äta så mkt godis, inte hållit, skaffa körkort, inte hållit men kommer snart, osv.

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte riktigt nära vänner kanske, men bekanta.


4. Dog någon som stod dig nära?

Inte i år nej.


5. Vilka länder besökte du?

Inga tror jag. Kommer inte ihåg om jag har varit på nån kryssning, men typ Finland eller Estland isf.


6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

Ett seriöst förhållande som håller riktigt länge. Och körkort såklart.


7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

11 juli, 20 augusti, 23 december, och några till.

 

8. Vad var din största framgång 2009?

Oj, det vet jag inte riktigt.


9. Största misstaget?

Litade på fel personer, blev vän med fel personer.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk, ja. Skadat mig, inte så illa iaf.


11. Bästa köpet?

Ehmmm, svårt att komma ihåg.


12. Vad spenderade du mest pengar på?

Antagligen mat. :)

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja de e klart. Tiden med Jens förgyllde mitt liv för en stund, mina barnflickebarn gjorde mig också riktigt glad.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Use somebody med Kings of Leon.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Även om jag har varit jävligt ledsen många gånger i år så var det nog lite värre tidigare år.


16. Vad önskar du att du gjort mer?


Sparat pengar, pluggat mer.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Shoppat (fast fan va jag älskar mina inköp ändå)


18. Hur tillbringar du julen?

Men familj och släkt.


19. Blev du kär i år?

Jaaa


20. Favoritprogram på TV?

Desperate housewives, Bonde söker fru, Ensam mamma söker, One three hill, The Hills, m.m.


21. Bästa boken du läste i år?

Kommer inte ens ihåg om jag har läst nån bok, men antagligen så har vi gjort det på svenskan men jag kommer inte ihåg vilken/vilka.


22. Största musikaliska upptäckten?

Ehmmm, ingen aning.



24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Oj, det var så länge sen jag fyllde år så jag kommer typ inte ihåg. Men datorn var ju en del av födelsedagspresenterna så aa den.


25. Något du önskade dig men inte fick?

En minigris och ett körkort.


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Hade 18-årsfest. :)


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Vet inte, mindre problem och sådär.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Klädstil eller vadå?


29. Vad fick dig att må bra?

Många saker. Jens och barnen mest tror jag, som jag kommer ihåg iaf.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?

Hmm, det finns en hel del. :)


31. Vem saknade du?

Pappa som alltid, och sen människor som jag gled ifrån såklart.


32. De bästa nya människorna du träffade?

Oj, jag har träffat många nya människor, men Josefin ligger högt upp i den kategorin. :)

 


Jag har tråkigt!

Någon som...

Förstår dig:  Mamma tror ja.
Du saknar:  Aaa som faan.
Du hatar:  Mmjaa det finns nån.


Vem..

Kramade dig senast:  Mamma
Pussade dig senast:  D
Ringde dig senast:  Måste nog ha vart Josefin.
Ringde du senast:  Josefin
Var hemma hos dig senast:  D
Var du hemma hos senast:  D


Har du..

Ätit något idag:  Mmm
Pratat med någon idag:  Jaa
Gråtit idag:  Jaa tyvärr.
Skrattat idag: Ovanligt lite.


Jag..

Vill ha:  Hemligt
Är rädd för att bli övergiven:  Ja de e klart.
Svär ofta:  Aaa jag tror nog det va.
Sjunger i duschen:  Ibland så.
Är du en morgon person:  Vill vara mer än vad jag är.
Skulle du kunna ha pyjamas på dig i skolan:  Jaa varför inte.
Är kär i kärleken:  Det är man kanske. Men vem är inte det.
Skrattar åt mina egna skämt:  Haha typ ibland.
Vill ha barn:  Om jag vill, typ asmånga.
Skulle göra plastikopertaion om det var ofarligt och gratis:  Njaää jag vene asså.


Har du..

Glasögon/linser:  Nepp
Jobb:  Inte längre nej.
Färgat håret:  Japp
Bra självförtroende:  Det skulle jag nog inte vilja påstå nej.
Varit kär:  Jaaaa
Gjort något olagligt:  Något litet kanske..
Brutit ett ben:  Armen/axeln
Gjort något jag lovat mig själv att inte göra:  Många saker tyvärr.
Smugit ut utan lov:  Aaa det har hänt.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar:  Mmm det också.
En hemlighet som ingen vet:  Aaa flera.
Sovit en hel dag:  Jaaa
Somnat gråtande:  Ett antal gånger ja.


Brukar du..

Titta dig själv i spegeln:  Haha men jaa.
Ha ångest:  Eeeh
Drömma mardrömmar:  Bara när jag är sjuk. Konstigt men sant.
Klä dig i svart:  Jaa
Lita på folk:  Tyvärr så gör jag det, för mkt.


Sista person som..

Sov i din säng:  D
Fick dig att gråta:  D
Skrek på dig:  Mamma och låtsaspappa.
Du fick sms från:  Denise



01-01-10

Mysig nyårsafton. Först middag med pojkarna hemma hos Addes pappa i Nynäs.
Hubbe var jätteduktig som hade förberett allt och gjorde maten.
Sen kom lite folk, bland annat Josefin. Efter en lång lång väntan. Äntligen.
Sen vid tolv drog vi ner till centrum där typ alla var. Det blev många kramar. Mycket skratt. Mycket gråt. Mycket halkande. Som en jävla Bambi var jag. Jag har fan blåmärken och sår på hela knena och benen.
Trippen ner till centrum slutade med att jag satt i ett hörn vid en affär och grinade. Skulle sen springa till sista tåget mot Ösmo men missade det med en minut ungefär och blev ännu mer ledsen. Gick tillbaka till Adde. Vi lekte lite egenpåhittade lekar.
Fick ett par otrevliga och sårande samtal som förstörde resten av min kväll. Thanks idiot!
Sen kom mamma och hämtade vid fyra halv fem.

Tack alla som gjorde min nyårsafton till en underbar kväll. Ett speciellt tack till Hubbe som verkligen ansträngde sig och gjorde jättegod mat.
Ett mer hatiskt tack till idioten som ringde och kallade mig slyna. Ge mig en anledning och jag ger mig. Du förstörde min kväll. Dra åt helvete eller be om ursäkt.