Tom Tits!

Hemma från joggingturen med mamma. Det måste vara evigheter sen jag frivilligt gick ut och sprang. Men ärligt, det är ganska skönt. Iaf när man har gjort det. Jag ska nog börja springa lite då och då. Jag var duktigt en gång i tiden, då jag spelade fotboll och kunde ta cykeln och cykla fram och tillbaka till Stora vika, eller bara gå ut och springa liksom. Jag kommer ihåg ett sommarlov för nåt år sen, då ställde jag klockan på typ 6 varje morgon och så gick jag ut och sprang en mil. Vad hände med det? Jag önskar nästan att jag gjorde så fortfarande, men nej. Men springa någon gång ibland ska jag allt börja göra. Jag har kommit fram till att det är ganska bra. :)

Nyss satte jag och Emil in såna där pizzor i ugnen. Men gissa vad? Jag kunde äta en tugga, sen höll jag på att svälja hela tungan. Jag fick panik. Jag kan alltså inte äta så länge den här staven är såhär lång. Det går inte. Så pizzan var bara att kasta direkt och sen ta fram lite fil. Jag tycker inte ens om fil. Men men, jag får väl leva på flytande saker tills jag har fått en kortare stav eller nåt.  :)


Här är lite bilder från Tom Tits. :D
































Hålet är taget!

Är precis hemkommen från en heldag på Tom Tits och ett besök hos piercaren. Tom Tits var roligt och jag har en hel del bilder, endast några kommer visas. Och hålet är nu taget. Japp! Och mammas blev inte så förtjust i min lilla idé. Hennes reaktion när jag kom hem var typ "Varför ska du ha en sån där?". Jadu, lilla mamma, varför? Jag vet inte, kul!

Nu ska jag ut och springa med min kära mamma, ja ni läste rätt, JAG SKA SPRINGA, det är inte klokt! Men så iaf, jag lägger upp bilder och så från Tom Tits när jag kommer tillbaka. :)



Respekt?

Nu har jag skickat in mina loggar till handledarna. Duktigt! Nu ska jag titta på idol. :)
Imorgon blir det Tom Tits med nv-treorna tror jag. Blir väl kul eller nåt. Och sen bär det av till tatueraren för en liten piercing skulle jag tro..

Jag mår illa, vill bara gå och gräva ner mig nånstans just nu. Inte bra alls.



J


Hoping for the best, but expecting the worst Are you gonna drop the bomb or not

Första lektionen med eleverna på via gick bra typ. Kanske inte världens bästa start men det tar sig nog med tiden. 23 stycken tror jag att det var som har anmält sig. Sen vet vi att det är några som inte riktigt har bestämt sig än, så det blir kanske fler. Av dom 23 så var nästan alla där idag, riktigt kul. Men iom att det är elever från fyra olika klasser så slutar dom olika tider och det kommer och går folk lite hur som helst. Men men, det blir nog bra sen.

Jag var som jag skrev tidigare på apoteket idag med Sanne. Sen så hälsade jag på mamma en snabbis också innan vi cyklade till via. Jag var duktig och tog med mig cykeln på tåget till nynäs idag så att det skulle gå lite fortare att ta sig till via från centrum. Aplåd till mig! :)
Nu ska jag skriva loggbok till Annika och Denny.






Viaaaaa

Jag har bestämt mig för att åka ner till nynäs med elva-bussen. Då hinner jag gå till apoteket och fixa mina saker och så innan jag ska upp till Willys för att möta flickorna.
Och nyss så pratade jag med en tjej från sjukhuset som skulle kolla upp min tid för nästa Gardasil-spruta. Jag har ju tappat bort min lapp med tiden på så jag hade ingen aning om när den var. Jag visste inte ens om den redan hade varit. Men nu fick jag iaf veta att jag ska ta den den 27 oktober. Bra bra! Sista sprutan. :)




Bollen är din..

Jag kan inte sova, jag tänker nog för mkt. Och det är scarrrrry i mitt rum för det känns som att nån ska stå och titta in på mig genom mitt fönster. Jag gillar inte den tanken så just nu längtar jag extra mkt efter att få flytta in i mitt rum på övervåningen där ingen äcklig gubbe eller annat kan stå och titta in i mitt fönster. Eller jo om man klättrar upp på balkongen då vill säga, men ändå. Nu känns det som att jag kommer vara lika rädd i det rummet. Bara för det bestämmer jag här och nu att det blir en piercing i tungan på onsdag oavsett vad min söta lilla mamma tycker, och om jag hinner eftersom att vi ska till Tom Tits då med klassen.

Det känns som att jag verkligen försöker, men det hjälper inte, det leder liksom ingen vart. Jag vill bara skrika och gråta sönder mina ögon just nu.

Imorgon blir det en promenad till pappsen. Det lovar jag.


J




I miss you like crazy

Nu har jag tittat på både Idol och Svenska Hollywoodfruar. Älska Jon och Calle! Topp tre. :)
Det spöregnar ute och blixtrar en del och det finns inget jag önskar mer just nu än att ha min pojke här. :(
Är man två så kan regn vara ganska mysigt, men är man själv så nej, då hatar jag det.

Imorgon blir det ingen skola för min och tjejernas del. Klassen ska till stan och gå på nåt museeum tror jag, men eftersom att vi ska hålla på med vårat projektarbete imorgon så ska inte vi följa med klassen. Vi har våran första lektion med viaeleverna imorgon nämligen. Jag hoppas att det ska gå bra!
Vi ska vara på via halv tre så innan tänkte jag ta mig till apoteket bland annat och sen till Willys för att möta upp tjejerna så att vi kan köpa frukt och grejer till dom som kommer till mattehjälpen. Det gäller ju att smöra in sig lite. :)













.....

Home from school. Skittråkig dag fylld med miljösnack. Vi fick sitta hela dagen och lyssna på några människor som pratade om miljön och vad man ska göra för att inte förstöra den typ. Jag menar, man har hört samma sak tusenmiljoner gånger redan. Jaja, vi ska cykla eller gå istället för att ta bilen, vi ska inte äta kött och blablabla. Alla ska vandra och bli vegetarianer kort sagt, typ. Nej tack!
När vi äntligen fick sluta så åkte jag ner till mammas jobb, jag fick sällskap av Sanne som jag sedan tvingade med till ungdomsmottagningen. Det var typ jättekul där. Maskinen som kollar blodtryck å skit vägrade att funka på mig, jag fick sitta där medans grejen spände åt som faan runt min arm flera flera gånger. Men det var ganska skönt efter ett tag faktiskt. Tjejen som jobbade där var lite skum, frågade typ tusen frågor om hela mitt privatliv. Sen på utvägen så hittade jag två roliga blommor, eller a kaktusar. Vi kom fram till att dom passade ganska bra inne på en ungdomsmottagning. Det är kanske bara vi som har dålig humor, jag vet inte, jag är ju som känt ganska lättroad. Men se själva. Hahaha! :)



 

I love you darling

 

 


You know that I could use somebody, someone like you

Nu ska jag snart gå och sova, ganska tidigt för att vara jag måste jag säga. Ska nog läsa lite körteori innan jag sover förresten. Men sen så.
Sen undrar jag en sak. Vilka är barnen som alltid spelar fotboll på fotbollsplanen här nere vid oss såhär sent på kvällarna. Det är flera kvällar nu som man har hört barn spela fotboll där, runt typ halv elva elva på kvällen. Vem gör det liksom? Aja, skumt. Ska nog gå ner nån kväll och fråga om jag får vara med och lira lite. :)






Jag tänker på dig hela tiden..






Talk to me darling...

Det blev ingen promenad till kyrkan ikväll för orken försvann och jag har ont i magen. Det får bli en annan dag. Fast varje gång jag har tänkt att gå upp dit och inte gör det, så känns det som att jag sviker pappa på nåt sätt. Jag menar han vet ju inte om det, men på nåt sätt så känns det ändå som att han tittar ner och blir besviken på mig för att jag inte kom. Det känns som att han blir besviken för att jag inte hälsar på lika ofta längre. Jag känner mig dum som inte gör det. Jag menar, förut gick jag upp dit flera gånger i veckan och bara satt där.. Jag kunde sitta hur länge som helst, bara att jag var där var tanken. Han skulle veta att jag inte har glömt honom. Nej nu rinner tårarna och jag ser knappt vad jag skriver, så det är lika bra att sluta här. Ska se nån film eller nåt.




....

Nu ska jag se på Ensam mamma söker och efter det blir det en promenad upp till graven..


 

 

 

 


I do love you...

Den där dumma dumma känslan finns fortfarande kvar. Ont i magen och bara oro som växer hela tiden. Jag vill inte ha de så. Har jag inte gått igenom tillräckligt kan man fråga sig. Jag känner på mig när det är nånting, jag har lärt mig. Och jag är liksom inte dum. Men aja, jag kan inget göra förutom att vänta och se. Men jag tycker inte att det är rättvist, det tycker jag inte. Men jag vill inte göra en stor grej av det, det orkar jag inte.. Snälla, gör det bara bra. <3

Jag tror att jag ska gå en promenad upp till pappas grav ikväll. Får se om jag får med mig sällskap eller ej. Men jag känner att jag måste ut iaf.
Många gånger känns det som att allt skulle vara så mkt lättare om jag hade pappa här. Jag uppskattar verkligen mamma hur mkt som helst och hon är det bästa jag har, och hon hjälper mig alltid när jag behöver. Men ibland behöver man en pappa också. Jag tror att pappa hade kunnat hjälp mig med saker mamma inte kan också. Kom tillbaka bara, snälla.. :(







Idoool!

Jag sitter här och tittar på idol. Det är typ repris på alla avsnitt från hela veckan. Wiie!
Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Det blir väl kanske att plugga nånting om inget annat roligt kommer upp. Imorgon börja fördjupningsveckan och då på morgonen imorgon ska vi lyssna på nån miljöföreläsning. Skittråkigt! Sen efter lunch tror jag att man får arbeta med vad man vill. Antagligen så måste nog vi tjejer sätta ihop provet till viaeleverna då eftersom att vi troligen ska till via på tisdag. We´ll see..




God natt!


 

Jag har en jobbig känsla i magen av både besvikelse och oro.. faaan! :(






Sweet

Gulligt att man inte kan göra som man säger. Hur svårt kan det vara liksom? Seriöst.. :(





Grannen i Beck = Pettson

Måste bara påpeka en sak. Ingvar Hirdwall, mannen som spelar Grannen i Beck som nog alla känner till, är samma person som spelar Pettson i Pettson och Findus. Är inte det lite coolt? Jag hade ingen aning om det förrän nyss när mamma berättade det. :)

Är inte Findus typ lite läskig? :/









Molly Matilda Eriksdotter

Hemma från dopet som var jättelyckat. Molly var underbart söt i sin söta lilla klänning, dom små ballerina skorna och dom små hårspännena med rosor på. Gud alltså vilken unge, man vill bara ta me henne hem. Hon sa inte ett ord under hela dopet, nog en av dom tystaste bebisarna jag har träffat. :)
Det är fan fredag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag har tråkigt och J svarar inte.. Värdelöst! Får se om jag drar ut med Hanna sen kanske om inget annat kommer upp.

Svaraaaaa!





...

Nu är jag snart klar för att dra iväg till dopet. Mina kläder är dock blöta och ligger i torktumlaren så jag får se hur det blir med dom, om dom hinner bli tora eller inte. Jag måste iaf åka typ klockan tre för jag ska först förbi ica och ta ut pengar, sen tänkte jag var uppe vid kyrkan lite tidigare så att jag kan hälsa på pappa, fixa lite vid graven och så. Nu har jag lite brådis,kläderna måste bli torra nu! :)




Dop idag!

Har precis vaknat och ska väl gå och sätta på en tvättmaskin snart och sen duscha. Jag måste bestämma kläder till dopet. Men vad ska man ha liksom? Klänning känns lite för somrigt, om man inte har typ lite tjockare strumpbyxor till. Och jeans känns lite typ.. inte passande för mig. Jag använder ju nästan aldrig jeans längre i vanliga fall heller så. Leggins och nån fin tunika kanske. Måste leta igenom hela jävla garderoben. Blää! :)




God natt!

Jag borde gå och sova nu tycker jag, fast jag är egentligen inte så trött. Men jag ska göra de iaf för jag har ändå så tråkigt, sitter bara och klickar runt på facebook typ.
Dopet börjar fyra imorgon har jag nu fått reda på. Konstig tid tycker jag, mitt på dagen liksom. Men de e väl bra på ett sätt, jag lär ju inte försova mig liksom. Nu är frågan bara vad jag ska ha på mig, känns som att jag inte har nåt passande. Men men, det får jag fixa imorgon, orkar inte nu.
Natti natti! :)








Doooop!

Vänta nu, hallå jag ska fan på dop imorgon ju! :O
Fan det hade jag glömt nästan, kom på det nu. Men det ska ju bli kul, jag vet bara inte vad jag ska ha på mig. Vad har man på sig på dop liksom? :)



Jag har tråkigt!

Det blev inte så mkt ändringar på designen men så får det bli tills vidare. :)
Jag har tråkigt, och har bestämt mig för att ta hål i tungan? Eller? Vem vet, mamma kommer inte gilla idén kan jag lova. Men frågan är om jag vågar. Jag kan nog tåla smärtan, det är inte det, utan jag är rädd att jag ska reagera genom att dra bort när dom gör hålet. Otäck tanke. Får se hur det blir med det hela. Men om jag skulle bestämma mig för att göra de så måste nån följa med och hålla mig i handen. ;)




Ny design?

Funtar på att göra en ny design till bloggen, lite förändring iaf. Får bli ikväll eller nåt när jag har tillgång till den större datorn. :)




Freeeedag

Nu är jag hemma från dagen i stan. Det var nån slags forskardag som vi var på. Men det var inte ett dugg intressant tycker jag. Det hände liksom ingenting, några personer som pratade några minuter var om vad dom forskar om typ. Inge vidare. Så efter vi hade varit där så gick jag, Sanne och Petra runt lite i stan och sen åkte vi heeem.

Jag har absolut ingenting roligt att hitta på ikväll. Lek med mig nån! :)






Jag är trött och har svinont i kroppen!

Nu ska jag typ gå och sova tror jag, eller nej, tvätta först, sen sova. Imorgon ska vi åka in till stan med kvart i tio tåget för att gå på nån grej. Jag har fortfarande inte riktigt fattat vad det är, men det är väl nån sak som man ska lyssna på antar jag. Får se hur det blir. Det ska bli kul att se hur det går för Stefan också, som ensam ska hålla reda på 80 elever. Okej att vi är stora nog att hålla koll på oss själva, men lite behövs nog iom att ingen kommer veta vart vi ska och vad vi ska göra typ. Hur planerade lärarana där när dom låter Stefan åka alldeles ensamen tro? Who knows..

Imorgon kväll vill jag hitta på nåt kul. Det är föribannemej fredag. Kuuuul!



 

Såhär tjusigt pysslade jag ihop det i skolan till min älskling när han fyllde år btw. Fiffigt va! ;)

 

 

 


Haaaagel!

Okej, det haglade precis här! :O





.....

Är hemma och gör ingenting. Jag har tråkigt. Fast jag borde egentligen plugga nåt, typ matte, fysik eller varför inte lite körteori? Borde resa mig från sängen och bara sätta igång. Men nej, jag pallar inte.
Och just nu är jag jättesugen på att flytta upp till mitt nya rum. Jag vill göra det nuuuuu! Men jag måste ju fixa lister först. Bläää!
Imorgon blir det ingen skola för vi ska på nåt studiebesök eller nåt i stan med tvåorna och treorna på nv. Får se hur det blir. Hoppas det blir kul iaf. :)





Hata regn!

Fy fan, det spöregnar ute! Typiskt. Bara för att jag glömde mitt paraply hemma som jag annars alltid har i väskan men glömde kvar i vandringsväskan igår. Men men, jag måste i vilket fall som helst ta mig till bussen sen vare sig det regnar eller inte. Jag kommer se ut som en drängt katt. :)




Lalala


Sometimes in our lives

we all have pain,

we all have sorrow

But if we are wise

we know that there's

always tomorrow


Lean on me baby

when you're not strong

I'll be your friend

I'll help you carry on,

For it won't be long

till I'm gonna need somebody to

lean on
















En rolig nyhet!

För mig iaf. Idag när jag kom hem helt död efter vandringen så möttes jag av en trevlig överraskning. Jag kom in innanför ytterdörren och tittade av reflex rakt fram och in i mitt nya rum. Då såg jag att det stod lite konstiga saker där inne som definitivt inte sotd där när jag åkte igår. Så jag gick in för att se vad dom hade gjort. Då såg jag till min förvåning att mamma hade tapetsera hela rummet redan! :O
Jättesnällt! Vi hade bestämt att vi skulle göra det imorgon egentligen, men då hade hon gjort det igår så att det skulle vara klart tills jag kom hem idag. Nu måste jag bara sätta in lister, så ska jag förhoppningsvis försöka att flytta in i helgen. :)




???

 

 

 

 


Två mil avklarade!


Äntligen hemma från den hemska vandringen, ja den var hemsk. Pain i hela jävla kroppen! Prepare for some klagomål. Jag har blåmärken på benen för att jag sprang in i en skitvass stor sten när vi smög runt i skogen. Fast dom blåmärkena var lätt värt det för fy fan va kul det var att smyga på dom som tältade. Vandringens höjdpunkt!
Sen har jag liksom typ blåmärken på nyckelbenen, eller typ jätteröda märken och bulor som gör för jävla ont om man bara nuddar, för att väskan har hängt där och skavt, väskan vägde ju också runt 20 kg så a det förklarar en del. Sen har jag så sjukt ont i höfterna och benen. Också pga av väskan. Fy tusan vilken träningsvärk jag har redan. Jag vill inte ens tänka på hur den kommer att vara om nån dag. Jag kommer inte komma ur sängen. ;)
Men annars så var det väl en bra vandring, mkt skratt och många fall för min del. Jag kan knappt räkna på fingrarna hur många gånger jag vällte för att väskan var så tung. Men det var lite kul det också. ;)

Här är lite bilder.Det blev inte så många och verkligen inga bra. Men ändå.. :)





Lite väskor på tåget!





Efter att ha vandrat en stund blev jag och Sanne lite hungriga så vi plockade lite blåbär. :)





Resultatet!





Mina skor!





Sannes skor. Lite mer skogsvänliga kanske. :)




Sanne och jag tappade bort resten av klassen i den här vildmarken. :(





Alla var beredda :)





Sen gjorde vi en fin liten brasa på kvällen. Mysigt!





Påväg att gå från sovstället och ta oss fram den sista milen.





Sista lunchstället.






 

Jag kan stolt säga att jag fick sova i den lilla stugan som fanns där vi skulle sova. Det var jag, Sanne, Fredrik, Adam och Max som fick äran. Resten av klassen sov i tält och i vindskyddet. Vi funtade på att sova i vindskyddet först men när vi hade tittat på det och konstaterat att det blåste rakt in så skippade vi den idén. Och bra var väl det iom att det typ var storm inatt. :)






I´m gonna miss you babe

Har precis duschat. Ska snart packa ner dom sista grejerna och sen ska jag åka med mamma till nynäs för att gå på tåget med Petra å co i nynäsgård. Jag vill inte gå på själv i ösmo med ful väska och sunkiga kläder så så får det bli. Antagligen så ska vi ta med kamera så det kanske eventuellt kommer upp massa fula bilder sen på den plågsamma vandringen. Negativt inlägg, I know men så får det bli, humöret är inte på topp.
Se you när jag kommer tillbaka, om jag överlever vill säga.

Puss, Älskar dig J



 

 

 


Here we go again

Halva väskan packad. Jag vill inte vandra.
Måste sova. God natt!


 

Bra timing :(

 


Continue to dream

Jag är seg, jag har fortfarande inte packat väskan. Men nästan allt ligger framme så det är bara att stoppa ner grejerna. Det ska jag göra nu sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon och orkar gå en mil. Kul? Nej. Jag skulle hellre vara i skolan faktiskt.
Hoppas för guds skull att jag inte blir sjuk efter den här vandringen. :)

Jag älskar dig Jens,glöm inte det




Packa packa packa...

Jag känner mig lite bortskämd då mamma och låtsaspappa överraskade mig med att ha varit på affärn och handlat allt till min packning och nu står och lagar maten. Tack!
Snart ska jag ta fram och packa ner lite kläder som behövs och sen alla småprylar som är så viktiga, typ handdesinfektionen, plåster, tändstickor osv.
Jag har hittat en sovsäck också, dock inget liggunderlag. :/





Planering och packning!

Nu ska jag skriva en packlista, en ny. Jag tror minsann att jag måste ta bort en hel del från min förra lista. Lite dåligt får man väl räkna med att leva när man ska bo ute i skogen. Jag måste planera mat också. Det är faktiskt svårt att veta vad och hur mkt mat man ska ha med sig så att man inte svällter ihjäl, men samtidigt vill man ju inte gå och bära på för mkt i onödan. Men det blir nog bra. Sen kan man ju heller inte veta vad och hur mkt kläder man ska ta med sig. Man kan ju inte veta om det kommer börja regna till exempel. Ska man ta med sig gummistövlar eller inte? Regnkläder eller inte? Tjock eller tunn jacka? Gympaskor eller vanliga skor? Mkt eller lite kläder? Tjocka eller tunna kläder? Många svåra val förstår ni, för en enda natt. Men jag ska iaf ta med mig vantar och mössa och halsduk och sockor så att jag inte fryser ihjäl på natten för det lär bli skitkallt och jag känner mig redan lite sjuk idag. Typ förkyld eller nåt. Och jag vill knappast vakna upp och må skitdåligt för då kommer det bli jobbigt att gå en hel mil till.
Jag fick iaf låna en stor ryggsäck av läraren idag så jag har nåt att packa i. Det var bra. Och två kök fick vi med oss till vårat matlag som dom kallar det. Våra kök var helt nya, aldrig använda, inplastade och allting.

Förresten så hade vi ju presentationen idag hos åttorna och niorna på via. Det gick bra tror jag. Jag var knappt nervös, lite men inte så nervös som jag brukar vara över att prata inför människor. Och jag hörde att det redan var flera stycken som hade anmält sig till mattehjälpen. Kuuuul! :)






Den där jävla vandringen alltså!

Nu har jag äntligen skickat in samhällsgrejen. Hoppas bida blir glad på mig. :)
Imorgon ska jag, Sanne och Petra hålla våran lilla presentation hos åttorna och niorna på viaskolan. Det är alltså dom vi ska göra projektarbetet hos. Just det, jag har glömt att skicka in mina logggar. :O
Men iaf, det ska vi göra imorgon alltså, så vi missar lite av skolan. Eller jag missar inte så jättemkt för jag bestämde mig för att skippa dom två sista presentationerna för att jag vill vara med på databashanteringen för att jag vet att jag missar jättemkt om jag är borta. Men jag är med på dom två första iaf. Sen får tjejerna fixa dom andra två. Det ska bli spännande men lite läskigt. Hoppas dom är snälla mot oss. :)
Sen i övermorgon, på tisdag alltså, så ska vi ha den där äckliga fruktade jävla vandringen. Bara för att vi har idrott B så måste vi gå en vandring. Vandringen är 2 MIL! :O Jag har inge problem med att gå, men jag hatar att vi måste sova i skogen. Vi ska alltså gå en mil på tisdagen, sen ska vi stanna och sova i skogen mitt ute i luften för att sen på onsdagen gå upp pisstidigt, typ klockan sju, för att sen fortsätta att gå en mil till. Vi börjar gå från haninge tror jag och kommer tillslut fram till någonstans i sorunda där vi tar bussen hem. Jag dööööör! Jag vill inte övernatta i skogen med våran klass. Inte kul. Jag vill verkligen inte med, men man får väl antagligen typ ig om man inte följer med. Vilket jävla påhitt att gå ut i skogen och campa! Fast det värsta med hela grejen är nog ändå all packning som man måste ha med. Jag menar ska jag sova borta hos en kompis en natt så har jag med mig typ två resväskor, seriöst. Men man kan ju inte direkt ha med sig det på den här grejen. Jag hoppas att jag får låna en väska av läraren för jag har ingen bra som man jag släpa på i två mil. Jag är rädd att jag inte ens kommer få med allt. Det här typ det viktiga som man måste ha med:

- Tält
- Kudde
- Liggunderlag
- Sovsäck
- Kök
- Tändstickor
- Diskmedel
- Diskborste
- Papper
- HANDDESINFEKTION
- Ficklampa
- Maaaaaat
- Godis
- Ryggsäck
- Tallrik/Skål
- Mugg eller nåt annat att dricka ur
- Bestick
- Vattenflaska med vatten
- Termos?
- Regnkläder
- Skogenskor
- Andra skor
- Badkläder
- Handduk
- Jacka
- Tjocktröja
- Byxor x 2
- Linne x 2
- Trosor
- BH
- Tusen par strumpor ifall man blir blöt
- Vantar
- Halsduk
- Mössa
- Schampoo?
- Balsam?
- Tvål
- Deo
- Parfym
- Myggmedel
- Solfaktor?
- PLÅSTER
- Sjuklåda
- Snören
- Plastpåsar
- Tandborste
- Tandkräm
- Borste
- MOBILEN

Och viktigast av allt för att jag ska överleva:
-JEEEEEEENSSSSSSSS!



Det är typ det jag kommer på och lite av det som läraren hade skrivit på en lapp till oss.
Fatta hur mkt jag ska släpa på, och allt ska få plats i en väska? :/
Hur ska detta gå, rädda mig nån?








Samhälleeeee

Snart är jag klar med samhällsgrejen. Nu ska jag bara skriva vad varje parti har för ideologi och sen läsa igenom allt. Det är svårt, jag fattar ingenting. :/




1 månad

Nu är jag hemma efter att ha varit i nynäs typ hela dagen. Jag följde med mamma och låtsaspappa för att dom skulle kolla på nåt hus som det var visning på. Enda anledningen till att jag följde med var för att jag fick köra. Det är numera mina krav för att dom ska få med mig ut. Moha! Det funkar nästan alltid. :)
Huset såg iaf ut som ett litet råtthål med golvvärme och larm. Jag tänker då inte flytta dit. Fast jag tror iof inte att dom har planerat att flytta dit heller men ändå, man vet aldrig med dom och deras påhitt. Den som flyttar dit får ett jävla arbete att göra eftersom att iprincip hela huset behöver renoveras, från golv till tak.

Nu ska jag göra klart samhällsgrejen om politik som skulle ha varit klar förra veckan, ajabaja. Men va fan, hatar man politik och inte fattar nåt av de så är de bara så. Sen ska jag förhoppningsvis åka ner till min älskling och leka lite. Mysigt! :)




Älska vantar!

Jag kom precis hem från nynäs. Har varit och lekt med Jens i deras nya lägenhet. Finfint va det där. :)
Gårdagen var väl typ bra. Helt okej. Jens kom så jag var nöjd! Älskar gulliga människor som kommer och berättar hur söta man är tsm. Det kom ett par stycken igår och sa lite söta saker, så det är gulligt tycker jag.
När Jens skulle hem igår så gick jag sällskap till tåget och sen gick jag hela vägen hem igen i vinterkylan. Det var fan i mig svinkallt, jag började nästan tro att jag skulle avlida på vägen. Men jag klarade mig tillbaka. Fast innan jag gick hem så gick jag förbi lokalen och städade lite åt pojkarna. Duktigt duktigt! Jag har städnoja. Men sen gick jag iaf hem och lagade makaroner och sen gick jag och sov. Sköööönt!

Idag har jag äntligen börjat använda mina sköna vantar också. Det är fan dags på riktigt, fast jag tycker nästan att man kunde ha börjat för ett bra tag sen. Men nu iaf, och nu ska jag inte släppa dom förrän sommaren kommer tillbaka. :P




.....

Jag har ont i magen. Jag får samma känsla då och då som när man får ett hårt slag i magen när jag tänker på vad som kommer hända. Men jag känner mig plötsligt lite bättre för stunden när alla snälla människor kommer och ber mig att komma ikväll, framför allt alla gamla pojkarna. Det är skönt faktiskt. Man märker att dom finns kvar och ställer upp fast att man inte umgås lika mkt längre.



Tonight´s the night

Just nu har vi samhälle och jag borde egentligen göra klart samhällsarbetet istället för att leka med andra saker på datorn. Men jag orkar inte, för jag fattar ingenting av politiska grejer, och det stör mig!



Payback time

Jahapp, nu sitter jag här och väntar på att min tvättmaskin ska bli klar så att jag kan hänga upp den och sen gå och sova. Imorgon börjar jag tidigt så jag måste sova känner jag, om jag ska orka upp.
Annars, ikväll har jag hjälpt pojkarna att fixa lite i lokalen. Har varit lite barnvakt och tagit bort massa ömtåliga saker som vaser å ljuslyktor å lite sånt.
Jag hoppas på en bra kväll imorgon, jag känner på mig att det kommer bli bra. Nu e tvätten klar, måste kila. :)

Jens, jag älskar dig!




Fun without you

Jag tycker inte om NV-tiden, verkligen inte. Men trots det så sitter jag på den just nu, även fast den är slut. Ja, jag sitter kvar fast att nästan hela klassen och hela NV har gått hem för att jag måste göra databashantering. Lennart, min databashanteringslärare har länkat till nåt program som man kan använda hemma för att gör läxorna om man inte har det programmet vi använder i skolan hemma. Men det programmet som han har länkat till suger ju så därför stannar jag i skolan och gör klart läxan här. Urk!
Men iaf, nu är NV-tiden som sagt slut och för mig har den precis börjat. Och det är för att vi när NV-tiden började skulle prova studentmössor. Det tog en jävla tid med alla beställningar å allt. Sen efter det så hade jag, Petra och Sanne projektarbetsmöte med Annika och Denny. När vi var klara med allt det här så var det typ fem minuter kvar på NV-tiden som ägnades åt ett snabbt klassråd där vi bestämde lokal för NV:s studentskiva. Och ja, det blev en klaustrofobilokal som jag kommer få panik av att vara i. Men vi får se hur det blir.

Får se när jag åker hem härifrån. Dock har jag massa att göra när jag kommer hem också. Jag ska bland annat skriva våran presentation för projetkarbetet som vi ska hålla för våra nior och åttor på viaskolan nästa vecka. Första mötet, spännande. Jag hoppas att dom är snälla mot oss.






Ooooohhhh lalalalala

Snart börjar idol och jag sitter bänkad. Jag ska försöka mig på att göra svenska också samtidigt som jag tittar på idol så att jag får det gjort. Man kan lätt säga att jag inte fick så mkt gjort på svenskalektionen idag för att Petra satt och högläste ut Glöd-tidningen. Hon läste upp dom där insändarna från ungdomar som bara skriker efter hjälp typ. Så himla kul, inte att dom vill ha hjälp såklart, de e ju synd om dom, men deras problem är långt ifrån tråkiga att läsa om.. Det gjorde dagen!
Imorgon är det studentmössprovning på g. Det ska bli spännande! Och sen så är det möte med Annika om projektarbetet som gäller.





You took my left-overs

En sak som stör mig är omogna människor som tror att dom verkligen är nåt fast att dom inte är mer än en mängden. Väx upp är det som passar bäst. Jag är faktiskt inte dum i huvet så jag förstår dina små kommentarer. Jag fattar. Men jag kan också ärligt säga att jag bryr mig inte, inte ett skit. Jag blir inte ledsen eller sårad av det du skriver. Jag känner bara hur glad jag är över att jag är så pass mognare än du. Det leder mig längre än du. Tack och lov. Du kan spela den lilla ängeln och försök att framställa mig som den elaka som har gjort fel, men det kommer till slut visa sig vem som är vem egentligen. Men jag tänker inte göra som du och prata med folk om vad som händer, för jag tycker inte att det angår andra. Men står man inte för vad man gör så visst, I´m not gonna blame you, I just feel very very sorry for you.





24 oktober/FN-dagen

Efter mkt om och men så har jag nu anmält mig till högskoleprovet i år. Jag var väldigt osäker på om jag skulle anmäla mig eller inte för att jag varken var beredd på att göra ett nu och för att jag är orolig för att inte klara det. Men nu har jag anmält mig iaf, mamma tyckte att jag skulle göra det, så det var lika bra. Jag har bestämt att jag ska kolla igenom och göra några gamla högskoleprov några gånger innan jag gör det riktiga provet så att jag vet ungefär vad det går ut på.
Men nu ska jag forsätta att spela lite facebook-spel och sen sova så att jag inte försover mig imorgon. :)


Jag älskar dig Jens





.......

Meningen var att jag skulle läsa lite fysik nu som vi har i läxa tills imorgon. Men annat kom på tankarna plus att jag har glömt fysikboken i skolan. Så det kan jag alltså inte göra. Inte bra, jag var nästan taggad på att ge fysiken ett försök. Men nej. Förresten så fick jag bästa skjutsen till skolan imorse av Fredrik. En riktigt surprise när han kom med deras BMW cab och hämtade mig. Fast det blåste som bara den där bak så Foppa fick vara gentleman och byta plats med mig så att jag fick sitta fram där det blåste mindre. :)

Nu har jag också bestäm hur min blivande tatuering ska se ut. Eller a nästan, jag vet iaf vad det ska stå. Och jag är nöjd för det är nånting som jag aldrig kommer att ångra. Och det var ju det som jag var orolig för, att jag skulle göra en tatuering som jag kanske skulle komma att ångra i framtiden. Men så kommer det inte bli iaf. :)




För alltid älskad och saknad

Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin va beredd?

Min ängel..






Det finns ord som kan beskriva hur mkt jag saknar och älskar dig.
Det går inte en dag då jag inte tänker på dig.





In your face

Jag har precis övningskört lite och jag lever kan jag glatt berätta. Jag skjutsade låtsaspappa till en kund och sen till ica. Det gick super! Inte långt kvar hopefully. :)
Idag har jag varit i skolan, som vanligt, och efter skolan åkte jag och Sanne till banken för att jag skulle föra över lite pengar å grejer. Sen åkte vi till viaskolan och mötte Petra och sen gick vi på möte med Kerstin för att prata planer om vårat projektarbete. Det gick bra det också och vi kom på massa olika ideer.
Nu ska jag fortsätta att titta på idol. :P




Yes you are... in your dreams

Aa nu är jag typ färdig för skolan. Ska få skjuts av Fredrik så jag har lite tid över så jag kan sitta här vid datorn en stund.
En liten avreagering. Det värsta jag vet är folk som ljuger, förnekar och inte är på riktigt, typ. Såhär, jag förstår inte hur man kan kalla sig en vän, bästa vän när man sedan säger såna otroligt sårande saker. Jag har andra än dig, du är inte medelpunkten i mitt liv. Even if you wish you were. Nej men seriöst. Hur fan har man mage att slänga ur sig vissa saker som inte gör annat än att såra när man inte har gjort annat än att försöka att hjälpa dig. Så jävla lågt. Och när två personer går ihop mot en, det är fan ännu värre. Inget är sagt, men det visas så jävla tydligt ändå med era små meddelanden. Jag är inte dum i huvet. Men jag är sårad för jag tycker att det är så lågt.
Du har tagit min vän ifrån mig och nu försökt att få henne att vara på "din sida" om det nu finns en sån. Okej, ni har kanske inte gaddat ihop er på det viset, vad vet jag, men jag vet att ni har pratat och nu är det tydligt att jag inte finns med i bilden längre. Men fine, jag tänker faktiskt inte gråta och sörja, som sagt så finns det andra, och jag tänker inte umgås med nån som bara är min vän på låtsas för att ha tillgång till saker, och som sen sårar bakom ryggen. Väx upp och bete dig som den 17-åring du är. Det är ditt val, det är det faktiskt, för jag har inte startat det här. Jag vet hur det blev förra gången och jag tänker inte göra allt en gång till. Det är inte rättvist och det är inte mer än rätt att du ber dina parents. Jag vet inte, du kanske vill ha det såhär, men det vill inte jag, tro det eller ej. Men jag tänker inte ta skit när jag inte har gjort annat än att försöka att hjälpa dig på bästa sätt. FU!






And you called yourself my friend..

Nu har jag fortfarande inte gjort nån samhälle, orkar inte för jag fattar inte ett piss. Hatar politik!
Annars så mår jag bra, bättre än nånsin typ. Så skönt! Igår grät jag mig till sömns, idag kommer jag fan att skratta mig till sömns. Yes! Patetiska människor det finns alltså.
Nu ska jag snart sova så att jag orkar upp till skolan imorgon. Natti natti!





Irriterande

Precis när jag tänkte ta mig an samhällsläxan så funkar det inte att öppna dokumentet på den här datorn. Något irriterande! Men men, jag får väl typ strunta i det, eller skriva om allt i ett nytt dokument eller nåt.
Imorgon har jag ynka två lektioner. Men efter skolan ska jag, Petra och Sanne träffa Kerstin tror jag, för att prata om vårat projektarbete. Det ska bli spännande att se vad hon tycker om våra ideer och om vad hon har för tips till oss. :)





Så jävla lågt

Du är inte ens värd en kommentar just nu!





Det brast

Dagen kunde ju definitivt ha varit bättre. Men med gråten i halsen gick jag hela dagen i skolan, ända till fem. Okej jag brast ut i gråt nån gång men inte mer än rätt. Fy fan! Och även fast jag knaprade i mig minst fyra panodil så mådde jag inte bättre på hela dagen. Men men, stammis hos skolsyster är jag iaf.






Don´t ever fall in love

Jag ska vara stark, ska inte gråta. Okej jag gråter men jag vill inte. Jag hatar att gråta och gör det för jävla mkt. Helvete, alltså jag hatar mitt liv just nu. Precis när jag har fått mitt liv tillbaka och kommit upp på benen igen så händer det än gång till, jag faller ner. Benen viker sig. Varför just jag hela tiden? Vad gör jag för jävla fel? Alla jag älskar försvinner. Och ja, jag älskar faktiskt dig, mer än du tror. :(




...

Magkänslan säger att allt inte står rätt till. Jag känner det på mig. Och jag blir ledsen och får ont i magen och ont i hjärtat. Varför händer det här alltid mig? Jag ska sluta hoppas. Jag är kanske menad att få ett sånt här liv. Men det är inte okej, det är orättvist.
Snälla... :(








son cos tan?

Alltså jag borde inte sitta här vid datorn så mkt. Jag borde sitta i mitt rum och plugga flera tusen tal matte. Jag ligger efter fler jävla sidor i matten och vi har tydligen prov snart, tror jag. Inte kul! Men va fan jag fattar ingenting. Jävla sincostan?





Färg överallt, japp

Taket är klart! Nu har jag målat andra varvet plus att jag har fixat spackel i hörnena på rummet och vid fönstret. Sen var jag tvungen att skura golvet som faan för att jag har kletat färg typ överallt. Inte bra och inte lätt men måste göras. Så blir det när man kladdar som jag. Hela jag är full med färg också typ. Man borde ju nästan ha overall eller nåt när man målar så att man inte får färg på kroppen. Haha! :)




I´m worried

Igår tillbringades hela kvällen hemma hos Agge med henne och Matilda, och kattungarna såklart som jag förresten har döpt om till bitchen och Konrad. Moha! :)
Vad gjorde vi, jo vi gick till ica och handlade mat å så, sen gick vi hem till Agge, lagade mat, åt, tittade på en film som vi hyrde och sen tittade vi på en film som gick på tv och myste och hade oss. Mysigt mysigt! Det var ju ett bra tag sen vi hade en sån liten tjejkväll vi tre. Måste hända oftare.
Och nu har jag precis tittat på massa avsnitt av idol, närmare bestämt alla som har varit hittills, och så har jag pysslat lite med matten som är hur svår som helst. Nu ska jag snart gå och måla taket i mitt nya rum så att vi kan tapetsera nu i veckan nån gång. Jag längtar!



 


Lördag

Nyduschad, älskare! Jag har ägnat större delen av dagen till att fixa med mitt nya rum. Idag blev det till att slipa spackelgrejerna och måla taket. Taket ska dock målas en gång till men det orkar jag inte göra idag för jag har så jäkla ont i ryggen, så det får bli nån annan dag. Tomorrow maybe. Nu ska jag fixa iordning lite, fixa och dona för att sen gå till Agge och vara med henne och Matilda en stund..
Nu mår jag för övrigt lite bättre an vad jag gjorde igår och innan idag. Tack älskling..



 


It´s just me, right?

Urk, jag har precis vaknat med datorn vippande på sängkanten, nära att ramla ner, och gårdagen smink överallt. Jag somnade tydligen med datorn i sängen igår, för en viss väntande på svar. Har därför sovit väldigt dåligt med magont så de skriker om det. Det var inte det här jag hoppades på. Men man får försöka att stå ut och vänta på respons fast att det bara skriker innuti mig och jag vill bara göra nåt. Mår verkligen inte bra av sånt här, hjärtat blir oroligt...
Varför skriver jag ens dethär, jag menar, who cares?




 



Back home

Nu är jag hemma från middagen. Det blev riktigt lyckat faktiskt trots att jag var så orolig. Otroligt fin lägenhet, gullig bebis, fina flickor, världens bästa Lotta och Ingalill och massa gamla minnen! Superkul att prata gamla minnen som vi alla har varit med och skapat. Tjejgruppens alla bus och påhitt slår allt. :)


Jag hatar när folk inte kan svara när man behöver dom som mest, skit!



 


Middag hos fröken Lotta

Idag är det middag hos fröken Slotte som gäller. Jag vet inte hur länge vi stannar där, beroende på det så får vi se vad som händer senare ikväll om det visar sig att man kommer hem tidigt.
Men just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska gå så att jag kan bege mig till tåget. Jag bestämde vilket tåg jag skulle ta utefter när jag slutade i skolan, men självklart så blir det ju att man slutar tidigare bara för det. Och nu när jag inte orkar smsa alla tjejerna om en ny tågtid, då alla måste ändra sina planer då, så får jag helt enkelt sitta och vänta i skolan. Men nu är det bara drygt en timme kvar så de e lugnt. Jag får se om jag kanske drar förbi Kvantum en sväng innan tåget också och köper en frukt eller nåt. Jag är hungrig.

Och Jens, jag älskar dig...


 


Ont i pannan!

Jag har ont i pannan, riktigt ont. Och allt är för att vi spelade fotboll på idrotten igår. Ja vi körde uppvärmning med nickningar, som jag för övrigt hatar. Det var det värsta jag visste när jag spelade fotboll för åratal sen, att behöva lära sig att nicka på träningarna. Varför lära sig det när man ändå aldrig skulle göra en nick på en match liksom? Men iaf, nu har jag extremt ont i pannan. Ont i näsan har jag också. Jag gjorde mål på fotbollen men fick som tack för det en stenhård fotboll slagen rakt tillbaka i ansiktet så jag till och med började blöda näsblod lite grann. Inte kul, det gjorde ont.
Imorgon ska jag till skolan tror jag, och sen efter skolan blir det raka vägen till tåget för att åka till Älvsjö för en middag med Lotta och tjejerna. Visst det ska bli kul, men det kunde ha varit roligare. Jag blir orolig över hela situationen, den som vet den vet..




What´s the point?

Jag är arg, eller snarare mer ledsen än arg, men jag är ändå arg. Besviken också. Jag hatar folk som ljuger, det är det värsta jag vet, det ska folk veta. Jag förstår inte varför man säger en sak när man inte menar ett skit av det man säger. När man säger det bara för att det ska låta bra när det sen inte alls är så fallet är. Så jävla irriterande och dumt. Fattar man inte att man kanske gör nån annan ledsen. Tydligen inte.. Sorgligt. Gaaah!



:(

Orkar inte med nånting känns det som. Allt är jobbigt,  jag vill bara gråta.. :(





09-09-09

Idag är det 09-09-09. Och det har till och med varit 09-09-09 09-09-09. Coolt!
Nu är jag duktig idag igen, för jag sitter kvar i skolan fast att jag har slutat. Svenskan var inställd så jag sitter och pysslar lite med databashanteringen. Det går ganska bra faktiskt. :)
För övrigt så försov jag mig imorse. Jag vaknade i tid men fick för mig att stänga av alla klockorna, och även fast jag har minst tio larm på mornarna så jag försov mig och höll på att missa första lektionen. Men tur som jag har så är jag blixten så jag gjorde mig klar, dvs tog en snabbdusch, packade idrottskläder, klädde på mig och sminkade mig lite, på drygt tio minuter. Sen cyklade jag gärnet till centrum och tog bussen därifrån till skolan. Jag hann i tid. Medalj till mig! :D



Inte min dag idag :(

Jag har så jäkla tråkigt och jag har inte lust till nånting. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig och inte vakna mer. Man ska inte säga så, jag vet, jag får dåligt samvete eller va man säger när jag säger sånt. Men så känns det ibland. Men man ska uppskatta livet när man lever.
Skoldagen har sugit riktgt hårt fast att det borde vara den bästa dagen på veckan alla fem skoldagar eftersom att jag bara har två lektioner. Men nyhetsredovisningen gick sådär för att en av gruppmedlemmarna var borta, skittstressig lunch som ägnades åt att leta nyheter. Sen gick det bara utför. Onödig info men jag blev ledsen, faktiskt. Ska man dra sig ur innan det är för sent kanske? "/ Jag vill inte..

Nu måste jag iaf plugga mattediskret för att jag fick reda på idag att vi en jävla diagnos att göra imorgon som innefattar allt vi har jobbat med hittills. Sen måste jag göra flera sidor i vanliga matten också eftersom att jag ligger efter som en jävla sengångare där. Fan va jag hatar matte D. Längtar verkligen inte till matte E. Sen har jag databashanteringsläxa att göra också, men den måste jag göra i skolan vilket betyder att jag får stanna kvar efter skolan nån dag, vilket jag gjorde idag efter skolan. Meningen var att jag skulle försöka att hinna ikapp lite i matten, det gick sisådär. Dels för att jag fattar zero och för att jag fick sällskap efter en stund av ensamhet. Men det är alltid trevligt. Fast saker och ting känns inte som dom brukar, vad händer..

Plus att jag har klippt av mitt hår fast att jag egentligen vill ha långt, tusan... Jag bara klipper av det hela tiden, I wonder why..

Ikväll börjar Idol, jag måste se, glöm inte bort!




 

 


Barnflicka igen?

Nu är jag hemma från mitt hemliga uppdrag. Jag var hos en ny familj på intervju för att eventuellt jobba som barnflicka för deras familj. Mamman och pappan har två döttrar på 1,5 och 3 år, Tea och Hedvig heter dom. Sött! Varför har alla barn som jag träffar så konstiga namn? Dom e söta men konstiga. Men iaf, jag vet inte om jag får jobbet än för dom ska prata med två eller tre personer till så a. Det är bara att vänta och se. Jag känner mig fortfarande lite osäker på det hela. Jag saknar min gamla familj så jäkla mkt. Men jag vet att det inte skulle funka att stanna kvar där så det är inget att göra åt. Men jag saknar dom ändå, jag har så jäkla svårt från att skilja mig från människor och saker för den delen. Men men, det fixar sig.
Men nu ska jag tvätta och sen sova, och imorgon ska jag, Sanne och Petra hålla nyheter för klassen. Skitkul! INTE!




Destination unknown...

Jag har skitont i ryggen för att jag har suttit i sängen och spelat facebook-spel på min lilla lilla dator samtidigt som jag pratade i telefon. Inte bra! Men snart ska jag sova så då kommer jag nog inte märka nåt.
Imorgon går jag i skolan till fem, fy fan! Men fröken har varit snäll hittills för han har låtit oss gå fyra varje gång. Jag hoppas att han gör det imorgon också för då kan jag ta halv fem tåget till hemlig destination för att utföra mitt hemliga uppdrag. Var nyfikna! ;)



Till minne...

A just det, jag ska berätta att jag har gjort en grupp på facebook som man kan bli medlem i om man vill. Det är en grupp till minne av pappa. Så om man kände han eller bara vill så kan man bli medlem. Gruppen heter "Till minne av Kim Fagerholm". :)



Back home!

Wohoo nu är jag glad igen och kommer kunna sova bra inatt förhoppningsvis, för älsklingen har kommit hem! Gud så skönt, saknaden har varit för stor. Och elaka unge som lurara mig om attt flytta till Sollentuna. Jag får inte vara så lättlurad. Men jag är glad iaf. :)



Spackla ch måla taket!

Jag har precis vaknat och pratar lite med syster på msn. Inatt drömde jag världens äckligaste mardröm typ, grekland, pool och äckliga greker, fy fan jag fick typ panik. Men nu är de bra.
Nu ska jag gå och fortsätta med mitt nya rum, spackla och måla tak. Det ska bli skitkul! :)
Och lite senare idag ska jag boka tid på Gillinge. Nån som vill dit med mig?



poiuydtcvbnjm

Nu ska jag snart sova, men jag ska först berätta att jag har träffat Agge en stund idag. Vi träffades när jag hade slutat skolan. Jag fick träffa henne kattungar å så. Sen var tanken att vi skulle ha lekt efter att jag hade varit hemma och ätit också, men jag fick så sjukt ont i huvet så jag stannade hemma och tog det lugnt.

Jag skrev i tidigare inlägg att jag vaknade fyra inatt för att jag inte kunde sova. Och detta resulterade i att jag somnade som en stock när jag hade gått och hängt upp min tvätt vid halv fem, och jag försov mig då imorse så att jag missade större delen av matte-diskret. Men det gör nog inget, jag får helt enkelt plugga massa matte i helgen.

Makeovern av mitt nya rum går fint också. Nu är tapetkanterna bortskurna också (Sönderskurna fingrar, ont! :( Don´t try this at home!) så imorgon ska jag försöka att ta mig upp tidigt och spackla. Sen efter det så ska jag måla taket. Sen är det bara att vänta på tapeterna som ska komma nån gång i mitten av nästa vecka. Just det, jag ska fixa lister också, för det hade inte satts upp i rummet när det var Denise så a det ska göras också. Sen är jag redo att flytta in. Det kommer bli så bra. Det jobbiga blir bara att rensa ut allt ur mitt nuvarande rum. Visserligen så tycker jag ju att det är kul att städa, men jag har så svårt för att kasta saker så det är det som kommer att bli problematiskt.
Men nu ska jag sova. Och till dig Jens, kom hem för fan! Jag saknar dig!









Mitt rum ser förjävligt ut!

Klockan är snart halv fem och jag är klarvaken typ. Jag vaknade vid fyra och märkte att jag hade somnat med matteboken i handen och lamporna tända. Jag kan inte sova, det beror nog mest på att jag har en sån jäkla oroskänsa inom mig. Jag känner mig orolig hela tiden över att nåt ska hända, att jag ska få veta nåt jag inte vill veta. Jag får ont i magen. :(
Men nu måste jag försöka att somna om igen i en timme typ för att sen gå upp och fixa inför skolan.




NV-tid

Jag hatar nv-tid! Och jag är typ ensam kvar på nv bara för att mamma är seg. Hon ska hämta mig så att vi kan åka och fixa tapetgrejset men nånting gjorde så att hon blev försenad så att jag får sitta kvar här ett tag till. Men iaf så fick vi veta vilka mentorer vi ska ha till projektarbetet idag. Jag, Sanne och Petra fick Denny och Annika. Jag är inte nöjd alls. Jag tycker inte om nån av dom. Men det fixar sig väl. Bara inte Denny ger mig ig bara för att han inte tycker om mig, dår får han stryk.



Bye bye babies!

Idag är ingen bra dag. Det känns som att jag har varit ledsen hela dagen typ, och jag vet inte riktigt varför. Eller jag har väl lite anledningar. Men det är inge kul. Jag hatar att vara ledsen.
Men iaf så har jag målat klart möblerna som ska vara i mitt nya rum idag. Och nu ska jag ta mig an taket och väggarna. Imorgon ska mamma beställa mina fina tapeter som jag har valt. Jag vet inte när man får dom, men så fort dom kommer så ska jag tvinga mamma att tapetsera.
Sen ska jag berätta att jag inte är någon barnflicka längre. Jag har sagt upp mig i brist på tid. Det känns jättetråkigt verkligen, men jag kommer ju liksom inte hinna så jag var tvungen. Jag kommer att sakna hela familjen jättemkt. Men jag ska hitta en ny familj som bor närmare snart så att jag ändå kan hålla på med det jag tycker om, barn.
Nu ska jag sova. God natt!