www.nathalieidasofie.blogg.se

Sådär ja! Nu är den nya bloggen gjord. Nytt bloggnamn och ny bloggdesign. Det är vad jag har fixat med hela denna fredags kväll. Fun ha?
Först tänkte jag skita i att byta namn, men sen så tänkte jag att jag skulle göra det ändå för att jag har velat det så länge. Men innan jag bestämde det så började jag fiffla och ändra i dom här mallarna på den här bloggen. Självklart hade jag då inte sparat alla mallarna från den här innan jag började, som är rätt bra om det skulle bli fel och man vill ha tillbaka den gamla. Men dom var inte sparade iaf och när jag kom på att jag ville ändra namn, alltså skapa en helt ny blogg så tänkte jag att det kunde vara kul att ha kvar den här gamla med den gamla designen och alla gamla inlägg och sånt men då hade jag ju redan börjat ändra och kunde inte få tillbaka den gamla designen. Men jag gjorde iaf en ny blogg, nytt namn, ny design för att sedan börja skapa tillbaka den här gamla designen. Den är inte exakt likadan som den var innan jag började ändra, men snarlik. Det är typ texten och rubrikerna som är lite konstiga men det orkar jag inte ändra nu då jag ändå inte ska blogga mer i den här bloggen.

Men då så. Den nya bloggen hittar ni om ni klickar HÄR! Enjoy! :)



Eller klicka på knappen här nedanför för att följa min nya blogg på bloglovin.com.
Och för er som inte vet vad bloglovin.com är för något så kan jag berätta att det är en sida som man kan registrera sig på för att sedan kunna hålla koll på alla bloggar man läser. Oavsett om man bara läser en eller om man läser 100 stycken bloggar så kan man bli medlem. Jättebra tycker jag då man så fort man loggar in kan se om någon av bloggarna man följer har uppdaterat bloggen, och då också se inläggen som är nya. Man behöver alltså absolut inte ha en blogg för att bli medlem där, så bli medlem nu. :)


bloglovin

 


Better off without you

Vill ni veta vad jag hatar mest av allt i världen? Ja det vill ni. Jag hatar falska människor och människor som bara tänker på sig själva. Hata hata hata!
Det svider i hjärtat när man inser att de som man trodde var några av ens bästa vänner verkligen inte är det. Människor som bara tänker på sitt eget bästa. Hatar er. Jag hatar er verkligen för alla tårar ni har fått och får mig att fälla. Idioter. Jag vill bara ringa er och berätta vilka jävla idioter jag tycker att ni är. Skulle vara skönt. Men nej. Så långt ska jag inte gå. Bättre att bara skita i er har jag kommit fram till då vi redan har haft en och annan diskussion och en liknande sak. Tänk efter innan ni gör nåt. Fan tänk inte bara på er själva hela tiden. Ni är inte centrum i allas liv. Och det finns faktiskt fler människor än ni i den här värden. Det finns folk runt omkring er som blir sårade av era handlingar. Men det märks klart och tydligt vilka som bryr sig och inte.
Ni är inte dom jag trodde att ni var. Ni kanske aldrig var dom. Ni kanske bara spelade en roll för ett tag. Aja. Det jag vill ha sagt är iaf att jag inte tyckler att ni beter er särskilt bra. Inte alls. Om ni läser det här vet jag inte. Men man kan ju alltid hoppas. Då hoppas jag också att ni förstår att det är er jag menar och att ni då sätter er i ert fula rum och tänker. Tänk tänk tänk. Och då på nån annan än er själva.


Fredag

En enda lektion hade jag idag. De ni! Samhälle först och sen så skulle jag ju ha haft bild men den var inställd för att glasögontjejen inte var där. Men duktiga som vi är så satte vi oss och ritade fina teckningar ändå, jag, Sanne och Majs. Sen så kom mamma och hämntade mig så att jag fick skjuts hem. Lovely!

Jag tror att jag ska ändra bloggen lite nu. Nytt namn, ny design osv. :)


Sju års olycka

Idag tappade jag min spegel i golvet i omklädningsrummet efter idrotten. High score. Sju års olycka eller vad? Som om inte jag redan har tillräckligt med olycka i livet. :)
Nu ska jag sova. Imorgon är det fredag och min favoritdag i skolan eftersom att jag bara har två lektioner, samhälle och bild. Awesomw I think! :D




Förtvivlad

Usch, jag får så ont i magen när jag tittar på det här klippet på paret som blir överkört i stan. Fy fan va hemskt. Mitt hjärta brister för det gamla paret. Värst att höra att dom kanske aldrig kommer kunna komma tillbaka till ett vanligt liv. :(
Jävla idioter som kör som galningar. Så ska jag aldrig köra och jag lovar därför här och med att jag aldrig mer ska köra över hastighetsgränsen, heller aldrig köra mot rött ljus eller mot stopplikt (men det har jag faktiskt undvikit).

Klicka här för att se klippet!



Det var tider det!

Nu ska jag snart titta på det här porgrammet om Susan Boyle. Eller dokumentär kanske det e. Aja, det ska jag nog titta på iaff. Grym ju! :)


 


Sail away

Jag tror fan att jag har världens bästa vän. Fredrik, vilken räddare i nöden. Älskar den ungen asså.
Imorse skulle jag börja 8.15 men lyckades vakna 8.05 för att mina tusen larm inte ringde. Det första jag gör när jag vaknar är att titta på mobilen såklart, både för att se vad klockan är och för att se om det har hänt nåt kul, typ sms eller nåt. Damp eller hur. Så imorse när jag vaknade iaf så såg jag att klockan var 8.05, shit jag börjar om tio minuter och jag ligger och sover, tänkte jag typ. Så såg jag att jag hade fått två sms av Fredrik där han först frågar om jag vill ha skjuts till skolan och sen frågande skriver "Nathalie?". Det första jag gör efter att jag har titttat på klockan är att svara Fredrik. Jag skriver att jag har försovit mig varav jag två minuter senare får ett samtal från pojken. Han säger att han är påväg till skolan men vänder nu för att hämta mig. Jag säger att nej vänd inte, jag åker senare för jag ligger i sängen fortfarande. Han säger emot och säger att jag ska ta på mig mjukiskläder, packa idrottsväskan och så kommer han snart. Jag får typ panik. Shit han är här om fem minuter och jag ligger i sängen. Jag som måste duscha, sminka mig, klä på mig, fixa håret och packa väskan! Det vara bara att hoppa upp ur sängen och snabbt som fan hitta kläder att ha på mig och kläder till idrotten. Det gick ju bra. Nej. Nästan alla mjukisbyxor låg i tvätten, och ett par hade jag lånat ut till Emils skidresa idag. Great. Det var bara att ta på dom rosa mjukiskläderna, packa väskan med ett par ljusgula mjukisbyxor och sen dra. Jag hann varken duscha, borsta håret eller sminka mig. Som tur va hade vi bara en lektion på morgonen innan vi hade idrott så jag kunde då duscha ganska snabbt i skolan. Inte för att jag kände mig liksom ofräsch eller så men jag får typ damp om jag inte duschar på morgonen för det är nåt jag alltid gör. :)

Aaa det jag ville ha sagt med detta otroligt långa inlägg är att jag är så tacksam för att Fredrik är så himla snäll mot mig. Kom försent för min skull på köpet. Nämen jag upskattar verkligen dom små sakerna så det här gjorde mig jätteglad. Puss!



Natti natti!

Nu har jag trots allt lyckats plugga lite religion. Usch, jag hatar religion. Så himla mkt att lära sig hela tiden. Har Pääär-Fekt någonsin tänkt på att det kanske inte får plats mer i mitt huvud snart?

Fick en rolig liten flashback nyss när jag läste det som Svenne hade kommenterat på facebook angående mitt religionspluggande. Konfirmationstiden var fan skitrolig. Alla minnen. Hur många som helst. Konfirmationslägret kommer jag alltid att komma ihåg, och avslutningen i kyrkan med pärlorna. Underbart! :)




Mmmm

Måste göra religion nu men jag orkar inte. Vill bara sova och inte vakna imorgon. Det känns som att ingenting jag gör blir bra. Ingen blir nöjd. Alla bara klagar hela jävla tiden. Jag orkar inte. Det här var droppen för att jag skulle bryta ihop. Pallar inte. Fan. Jag vill flytta. Längt härifrån. Bo själv. Inte känna nån dit jag flyr. Bara komma till en helt ny värld och börja om på nytt. Lära känna nya människor. Ingen ska veta nåt om mig dit jag kommer. Alla ska fatta sin egen uppfattning och inte grunda sin syn på mig pga något de har hört eller sett.
Varför kan inte allt bara vara bra. Helt bra. För en enda dag. En dag då allt är helt jävla bra. Inte ett enda beskymmer. Det verkar inte som att det ska komma en sån dag för mig inte. Alltid nåt.
Fan börja bete er moget människor. Ni beter er som små jävla skitungar. Såna som man hatade i lekparken när man var liten. Dom som kastade sand och snodde gungorna för alla andra stackars barn. Såna är ni. Och vet ni. Jag tyckte inte om dom barnen. Nej det gjorde jag verkligen inte.
Nej asså. Jag måste plugga. Fan. Prov imorgon ju.


Shape it up

Jag är så jäkla seg. Har fortfarande inte börjat med religionen. Måste måste måste fan! Men inte just nu. Jag ska åka och hämta Emil från gymmet om ett par minuter först, så efter det ska jag börja. Och det ska jag fanimej göra också. Skärpning!



Onsdag

Skola, möte, hemma. Nu ska jag äta lite brieost och soltorkade tomater, sen måste jag plugga massa religion. Prov tomorrow. Inte kul!


 

 


Haiti

Måste bara lägga in den här. Skitbra! :D


 

 


Religioooon

Nu känns det som att det är dags för mig att plugga lite religion. Prov på torsdag va?
Men jag slänger in en till liten lista först. :)

SENASTE


Personen du kysste? Du vet vem du är.
Personen du kramade? Mamma
Personen du tänkte på? -
Personen som sov i din säng? Förutom jag så lilla D.
Personen du hade sex med? Non of your business. ;)
Personen du skrev med på msn? Adam
Djuret du köpte? Hamstern. Poor little hamster. :(
Maten du åt? Fiskpinnar
Gången du spydde? Det var ett bra tag sen, kommer inte ens ihåg när.


KOMPISAR


En kompis du saknar: Ni vet nog vilka ni är.
En kompis du älskar riktigt mkt: -
En kompis du glidit ifrån: Matilda
En kompis du kommit nära: Josefin


RANDOM


Stänger du av mobilen när du sover? Aldrig!
Vem såg dig senast naken? Hemligt!
Biter du på naglarna? Nej
Var du full senast du hade sex? Nepp
Har du kysst en polis? Haha nej det tror jag inte. Men kanske nån som blir i framtiden, eller en polis son kanske. ;)
Har du någonting att dölja? Nåt finns det säkert. ;)
Kan du baka bröd? Ja de e klart. No mig deal! :)
Vet du hur man frostar av en frys? Tror det..

 

UTSEENDE


Hårfärg: Mörkt mörkt mörkt 
Ögonfärg: Blåååå
Längd: Typ 166,5 cm tror jag. Hehe.
Skostorlek: 35-37
Ålder: 19!


KÄRLEK/SEX


Har du en kille/tjej just nu? Nää
Gillar du någon? Maybee
Vem? Secret!
Har du haft sex? Skulle man nog kunna säga va. :D
Har du haft många förhållanden? Njaaää, några som var mer seriösa än andra.
Vad har du på dig nu? Leggins, Linne, BH, trosor, strumpor.

 


VEM


Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senast sms av? Cassandra
Vem tänker du på nu? Ingen
Pratade du senast i telefon med? Josefin
Vems hus var du senast i? Förutom vårat så var det väl mormors eller J:s mormors.
Vem önskar du var med dig nu? ****
Vem är din favoritsläkting? Vet inte. Älskar dom allihopa men mormor ligger på topp. :D
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Hahah de ni!

 

VAR


Var går du i skolan? Nynäs yeey.
Var är din telefon? Bredvid mig i sängen.
Var är din mamma? På nedervåningen.
Var sover du? I min säng såklart.
Var handlar du mest? Beror på..
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? GT
Vart åkte du senast bil? Hem från skolan.
Var i ditt rum är du? I sängen

 

VAD

Vad åt du senast? Fiskpinnar, don´t like.
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Inte byxor, leggins. Men svarta.
Vad gillar du mest med skolan? Typ vännerna.
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favorit färg? Depends on, men rosa är fint. :)
Vilken film såg du senast? A walk to remember.
Vad hör du just nu? Musik, torktumlaren och lillbror som är arg på sina cs-kompisar.

 

HAR DU NÅGONSIN


Sovit i en annan säng? Haha jaa de e klart!
Hånglat på en bio? Mmm
Hånglat i skolan? Mmm
Tyckt att din kusin är het? Haha vilken fråga.
Sovit naken? Yes
Kört över hastighetsgränsen? Haha jaaa.
Målat om ditt rum? Jaaa, eller a mitt förra rum.
Dansat framför en spegel? Ja det har väl hänt.
Dumpat någon? Mhmm
Varit i slagsmål? Njää inte ett riktigt slagsmål skulle jag nog inte säga va.
Smugit ur ditt hus? Hahah jaaa. Taxjävel.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Mmm..
Hånglat med en främling? Jaa
Älskar eller saknar någon nu? Både och.

 

 

 


Biljetter, check!

Sådär! Nu är biljetterna bokade. Ska bli så himla skönt att komma ifrån den här kommunen ett par dagar. :)

 


åpoiuyycyvuiopå

Kul att blogg.se strulade som bara fan igår kväll. Jag skulle publicera nya inlägg efter det som blev det sista igår. Men nej. Det ville inte blogg.se så så blev det inte.
Men iaf. Jag skulle ju boka biljetterna igår men eftersom att det var nåt tillfälligt fel på sidan så funkade det inte så det ska jag fixa nu istället. Hoppas att det finns biljetter kvar dom tiderna som vi ville ha.
Sen så gjorde jag en lista igår också som jag kan slänga in nu istället då. :)
Observera att vissa saker inte stämmer in just nu då eftersom att jag fyllde i igår, men jag orkar inte ändra.


Senaste:

Personen du pratade med telefonen?
Martin
Personen du fick ett SMS av? Jesper
Låten du lyssnade på? Graduation – Vitamin C
Som du åt? Kyckling
Som du drack ? Vatten
Filmen du såg? Mean girls, hehe!


Årets:

Snällaste? Året har ju bara börjat, men den får nog allt gå till Fredrik som ställer upp i vått och torrt och kör mig fram och tillbaka i världen.
Snyggaste? UB! Hahahah!
Bästa förhållande? -
Bästa vän? -
Roligaste kväll? Hmm, typ Ladies night på tg med dom fina flickorna. Det är typ den jag kommer på sådär direkt. Fast kvällen hemma hos Jesper, kvällen till min födelsedag med fina sånger, charmiga pojkar och fina flickor var också super.
Älskling? Mamma

 

Antingen eller

Långa eller korta förhållanden? Långa ftw. Korta känns bara onödigt.
Puss eller hångel? Both!
Strul eller förhållande? Förhållande!
Fest eller hemmakväll med familj? Både och. Beror på vad jag känner för.
Vänner eller flickvän/pojkvän? Båda här med. Att ha både och är bäst.
Dator eller TV? Computer. Man kan ju alltid titta på tv i datorn om man är road av det, båda i ett liksom. Smart haa?


Under den senaste veckan har jag:

1.Varit full? Nepp
2.Snusat? Aldrig! Uuh!
3.Rökt? Fan aldrig här heller!
4.Hållit någon i handen? Mmmm
5.Hånglat? Njäääe
6.Haft sex? -



Just nu:

Vem saknar du? Pappa as always, and ****
Vem är du kär i? Säger jag inte här inte.
Vem tänker du på? Just nu, Farah vännen.
Hur känner du dig? Ont i magen, arg…
Vad vill du helst göra? Träna bort allt fult och åka till USA.
Vart vill du vara? USA


Kryssa i...

Kär? ja( ) lite (x) nej( )
Singel? ja(x)  nej( )


Avsluta meningarna...

Senaste kyssen...
Visade sig vara helt onödig.
Fösta gången jag var full... Ska vi inte prata om.
Jag vill... Ta studenten, åka utomlands och jobba, i USA!
För två dagar sen... Spenderade jag dagen med min underbara mamma.
I natt ska jag... Sova och drömma fina drömmar.
I morgon... Är det skola, igen.

 


poiuytuxcvboniop




Herregud va jag inte orkar med dig just nu, jobbiga jävla människa! Gaaahshohdpadj! :@




Jönköping

På lovet ska jag åka till Jönköping med min kära kusin Cassandra. Vi ska hälsa på Denise och Martin i ett par dagar. Ska bli ytterst trevligt! :)
Jag tror att vi åker på lördagen. Ska boka biljetter nu. :D

 


Power

Fan va grymt! Först tyckte jag att fan va stela alla är utom tjejen i blå tröja, men sen jävlar. Tufft tycker jag. Lite som hyllningen till Michael Jackson i stan förut bara att det här var fan så mkt större. :)
Och är inte Oprah urgullig när hon står där och filmar hela låten eller? Haha! Skitsöt. :D






Happy birthday dear Matilda

Måste bara göra ett sista inlägg innan jag går och sover, och det ska tillägnas Matilda.
Matilda fyller 18 år idag så alla som läser det här, gratta henne och gör hennes dag till den bästa!
Matilda, cutie, det glädjer mig att du skriver glada inlägg på bloggen nuförtiden. Skönt att du mår bra! Jag hoppas att du får den bästa födelsedagen ever för det är du värd. Jag finns alltid här för dig, det ska du veta. Trots att vi inte umgås konstant som förr i tiden så är du fortfarande en av dom personerna som har vip-plats i mitt hjärta. Grattis på födelsedagen! :)









Jävla människor

Frustrationen jag känner nu går inte att beskriva. Inte irritationen och oron heller för den delen. Det bara kryper i kroppen på mig.
Jag ska berätta en sak. Jag är så sjukt jävla trött på alla osanna rykten som går överallt i den här lilla jävla kommunen så jag vet fan inte vad jag gör snart. Att jag skulle gå och hålla på med exet, som dessutom är min vän sen en jävla massa år tillbaka, till min vän sedan typ 12 år tillbaka är så falsk som det bara kan bli. Det skulle aldrig nånsin ske. Vad folk tror får stå för dom. Men att gå och sprida rykten kan jag fan inte ta. Dom som känner mig vet att jag aldrig skulle göra så om jag så var tvungen. Aldrig.
Även om jag säger och önskar att jag skiter fullständigt i vad folk säger så kan jag inte ljuga och säga att jag inte bryr mig det minsta. För det gör jag. Det är aldrig kul att höra att folk snackar skit. Jag blir otrolig sårad. Det här är heller inte första gången. Liksom. People get a life. Hur svårt kan det vara att bara låta andras liv vara och bry sig om sitt eget?
Nu riktar inte jag det här mot dom två personerna som påstår sig ha sett oss. Utan mer åt dom personerna som verkligen fortsätter att sprida falska rykten och som vet att det är falskt.

Sen att den personen som har vart en av dom mest betydelsefulla personerna i mitt liv kommer och påstår saker, bland annat det här men också massa annat, och beter sig som en idiot gör mig så jävla ledsen. Det ska du veta. Du sårar mig mer än du tror med din jävla attityd och skitsnack. Du betydde jävligt mkt för mig. Det vet du. Så jag fattar inte hur du kan göra som du gör. FAN.



Alla hjärtans dag var det ja. Det blev ett ganska deppigt inlägg om det inatt vilket har sina anledningar. Men egentligen så älskar jag alla hjärtans dag, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Liksom, även om det är en dag som alla andra så har det endå fått memärkelsen "alla hjärtans dag". En dag som denna behövs. Lite mer kärlek i luften typ. Och även om jag inte har en boyfriend att visa kärlek till så har jag mina vänner och framför allt min kära familj. Som jag skrev igår så blir det en promenad upp till pappa lite senare iaf.
Så liksom, trots omständigheterna så ska jag inte göra denna dag till ännu en deppdag. :)

Så ta vara på dagen people, lite extra sådär. Visa lite extra uppskattning och kärlek till människorna i er omgivning. Och ha en underbar alla hjärtans dag! :) ♥



 



 


Alla hjärtans dag ♥

Ahaap, så var det alla hjärtans dag. Jättekul, verkligen. Eller inte. Asså va fan. Egentligen är det bara en jävla dag. En vanlig dag. Detta år råkar det vara en söndag. Den 14 februari. Aaa och som sagt, alla hjärtanes dag.
Men trots denna vanliga dag så blir det ju att man tänker att det ändå är en viktig dag. Det är den dagen man ska spendera min sin käresta, the love of your life va. Och vad kommer jag då göra denna underbara dag. Jag kommer säkert bara vara hemma och inte göra nåt speciellt. Mysa med mamma kanske. Självklart ska jag gå upp till pappa och tända ett ljus också.
Men liksom jag har ingen boyfriend att mysa med. Känns lite surt. Men va fan. När jag har en sen så ska jag ta mig fan införa en egen alla hjärtans dag. Som passar mitt schema och allt det där. Det ska jag göra. Ähh, en vanlig dag. Inget att deppa för. Jag ska rycka upp mig nu fan.
Men ha en trevlig alla hjärtans dag nu allihopa. Det ska jag ha, despite everything.


 



Dagen före alla hjärtans dag

Sitter och tittar på melodifestivalen. Åhh, gud jag smällter fan för Eric Saade. Gaah! Det skulle ju inte direkt sitta helt fel att vara Molly Sandén just nu. :)




I keep, I keep thinking that it's not goodbye. Keep on thinking it's a time to fly. And this is how it feels

Idag har jag varit i Nynäs med mammsen och låtsaspappan. Vi har typ hämtat ett skåp som vi sen åkte och ställde i vårat förråd. Sen har vi typ handlat och nu sitter jag och väntar på mat.
Jag måste måste måste göra nåt ikväll, annars kommer jag bara sitta hemma och tänka vilket kommer sluta med att jag sitter och grinar som en liten bebis. Nej nu fan ska jag inte tänka. Glöm glöm glöm, alltihop..



 

As we go on, we remember

All the times we had together

 




 

 


Håll mig hårt eller släpp mig helt

Varför går inte jag och sover? Jag sitter liksom bara och tittar runt på samma saker på datorn om och om igen. Klickar på samma ställen hela tiden för att se om det har hänt nått nytt. Men det har de ju såklart inte. Klockan är ju fanimej över fyra! Vad tror jag ska hända nu liksom? Men jag är inte trött. Eller lite. Men mest vill jag nog inte sova för att jag är rädd att missa nåt. Det där som jag vill höra kanske kommer om jag stannar uppe en timme till. Så har jag tänkt hela kvällen nu. Eller hela natten, beroende på hur man vill se det. Jag får väl ta och äta en banan så att jag blir trött eller nåt. Jag hörde nämligen idag på tv:n att man blir trött av att äta banan. Ofta..

Men aa fan. Jag orkar inte med det här. Jag ska fan ärligt bli nunna. Fatta vad problemfri man borde vara som nunna. Det låter skönt. Ta en liten paus från allt elände liksom. Just nu känns det som att en tripp till USA inte heller skulle sitta helt i vägen faktiskt.
Och fan, jag som tänkte fråga dig om du ville följa med mig till Jönköping för att hälsa på syster och Martin. Dumma va fan. Jag har då den här jävla oturen hela tiden. Men man kan ju kanske då tycka att jag borde bli van. Men nej jag vänjer mig inte. Men från och med nu så ska jag försöka att inte tänka så mkt när sånt här händer. Jag ska försöka att bara låta det rinna av mig och tänka att allt inte är fel på mig för att sånt här händer. Lättare sagt än gjort. Tänk om jag också var känslokall, då hade jag nog inte mått såhär dåligt av såna här saker.

Ååh, jag är så jävla lättlurad och dum. Varför? Varför är jag så? Varför tror jag på vad folk säger och gör? Jag ska fan sluta med det asså. För jag menar, det slutar ju ofta på det här sättet. Att jag sitter hemma och gråter av förtvivlan. Det är fan inte kul asså.

Det här inlägget låter säkert helt osammanhängande men det skiter jag i. Jag behöver bara skriva det nånstans. Och jag kommer säkert ta bort det imorgon eller nåt också så.

Det är inte såhär jag vill att det ska vara.

 


Seriöst :(



Jag ska fan bli nunna!






En tråkig lista

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Japp
2. Har du sett din bästa vän gråta? Jaa
3. Vad åt du senast? Pantertabletter
4. Har du fått någon komplimang idag? Jajamänsan
5. Har du varit med i en rättegång? Jaa men bara som publik typ.
6. Är du polare med grannarna? Njää, var typ komisar när vi var små men inte längre skulle jag inte säga nej. 
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Imorse
9. Har du haft en stalker? Vet inte riktigt de ja.
10. Minns du dina/din musiklärares namn? PA!
11. Hur bra är din syn? Utmärkt
12. Var är dina syskon just nu? En är i Jönköping, en i Kalmar, en i Thailand och en har jag ingen aning om. Haha, utspridda överallt fan.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Att jag fick ett barn så att jag inte kunde åka till USA i korta drag.
14. Vem ringde dig senast? Josefin
15. Vilken tid gick du upp imorse? Typ 8.30
16. Vad ska du göra i helgen? No idea. Jävla alla hjärtans dag på söndag och har inget att göra.
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? ”Haha aa. Kom på att jag hade riskettan imorse och tänkte fråga om skjuts men det löste sig. :)”
18. Vad finns i din bakficka? Har ingen just nu.
19. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Tror faktiskt att jag sov för omväxlingsskull.
20. Vad är det första du gör på morgonen? Öppnar ögonen.
21. Vad ska du göra efter det här? Hämta vatten.

 

Klick!

 


Nära döden-upplevelse

Måste berätta om min nära döden-upplevelse idag i skolan. Jag var i matsalen och skulle ringa ett samtal samtidigt som jag stod i matkön. Men när ingen svarade så skulle jag lägga på och ta mat, ris och chiliconcare (stavning?). Så då skulle jag lägga på mobilen men när jag gjorde det så tappade jag mobilen rakt ner mot dom hära stora grytorna med mat. Mobilen studsade på den här typ kanten som man kan ställa tallriken på när man tar mat, och landar på kanten på grytan med chiliconcarnesoppan i. Skit, jag blev hur rädd som helst. Dör mobilen dör jag liksom. Hade mobilen landat typ två centimeter mer åt ena hållet så hade den ramlat ner i grytan fan. Va tusan hade jag gjort då? Fiskat upp den med sleven? Den hade varit pinsam. Aaa det var läskigt iaf. Fick typ hjärtstopp där precis när jag kände att jag tappade den.
Fast om man tänker såhär, om jag hadde tappat den så hade jag ju haft ytterliggare en anledning att köpa en ny förutom den anledningen att mobilen är helt jävla hjärndöd!


Ny blogg snart!

Jag ska byta namn på bloggen. Eller a det blir ju en ny blogg då fast aaa. Nytt namn, hopefully ny design och lite sådär. Ny header iaf. Får se om jag orkar fixa det nu ikväll. Måste ju pallra mig in till Emils dator då. Men får se som sagt. Jag är seg.



You know that I could use somebody, someone like you

Det är ju alla hjärtans dag på söndag och därför hade estettvåorna en liten typ show i skolan idag. Jätteduktiga är dom! En låt dom sjöng gav mig en klump i magen och en påminnelse av sommarn. Jag längtar tillbaka något fruktansvärt. Fy fan. Tycker inte om det här alls ska jag tala om.







Va fan gör jag för fel?

Klockan är kvart över tio och jag vaknade precis. Somnade ett tag efter att jag kom hem från skolan, så någon gång mellan halv sju och sju typ. Jag är så sjukt trött nuförtiden så va fan ska man göra. Jo, sova.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är irriterad och ledsen, känner mig lurad, så jag ska väl bara sitta hemma ikväll tror jag. Klockan är ju som sagt ganska mkt nu också så det känns lite ovärt att åka iväg nånstans.


I've always been the kind of girl that hid my face

Nu ska jag sova. Det blev ingen städning, ingen glass och ingen tvättning. Duktigt jobbat men jag orkar faktiskt inte. Just nu vill jag bara sova och hoppas på att imorgon blir en bättre dag. God natt!



Before I fall to fast
Kiss me quick, but make it last
So I can see how badly this will hurt me
When you say goodbye
Keep it sweep, keep it slow
Let the future pass and don´t let go
But tonight I could fall to soon
Under this beautiful moonlight





Just another pretty lie

Har gjort absolut ingenting idag. Bara legat i sängen, tittat på tv och lekt med datorn. Nu ska jag städa bort massa kläder, sen leta efter glass i frysen för att jag e tjock och sen ska jag väl sova tror jag. Nej tvätta först också. Och imorgon är det fan fredag. Älskar mina sköna fredagar i skolan. Två lektioner, samhälle och estetisk verksamhet. Samhälle är skitchill nu för vi sitter bara och jobbar vid datorn och då är det facebook som gäller typ. Sen på estetisk verksamhet så har jag bild och det är också chill, rita lite, leka lite, rita lite till. Asnice.

Btw så är jag inte på humör just nu. Är ledsen, arg, besviken, dum i huvet, blåst, korkad, irriterad å lalala, you name it.


Studentmössa!

Dagens roliga nyhet är att jag inte försov mig till provet.
Dagens dåliga nyhet är att busshelvetet inte kom. Inte en lång fösening utan den kom bara inte. WTF! Jag ska fan ringa sl och fråga vad fan dom gör så för. Inte ett dugg kul. Men kuligare är att jag har världens bästa pojkvän, alltså inte pojkvän pokjvän, utan min vän som en pojke liksom, som gick hem, hämtade bilen och kom och hämtade mig. Bäst eller vad? :)

Idag fick vi studenmössorna. Iaf vi på NV. Haha. Farah visste att vi hade fått dom och smög in oss i rummet där dom stor packeterade. Så smugglade vi med oss våra och b-klassens mössor till klassrummet. Jättefina var dom. Jag vill ta stundenten nu! Nu, bums!

 

 


Plugga plugga plugga

Såå nu har jag ägnat en stund till att göra den där listan här nedanför så nu ska jag plugga fysik för imorgon är det fysikprov. Och imorgon jag ska INTE försova mig som på det senaste fysikprovet. :)



Kärlek är stimulans av hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet


  • Vilken svordom använder du mest? Jävla idiotjävel typ. Hah!
  • Äger du en iPod? Japp
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu står den nog på 7.10 men ska ändras ikväll.
  • Hur många resväskor äger du? 1, min älskade rosa.
  • Använder du flip-flops? Nej
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Olika. Men mest typ Ica, Kvantum, Willys.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar nog hellre bilden för att jag inte blir bra på bild. Skulle dock vela bli bra på bild.
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Eeehm, kommer fan inte ihåg asså.
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Beror nog på. Är det små bebisar i familjen så skulle jag älska att var med den men vänner är toppen de med.
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bebis! Näää jag skoja, men typ en bil fan.
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Det har säkert hänt.
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Hah nää men skulle nästan vilja för att jag sover så dåligt.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Absolute soft rock classics. Hehe.
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Oj, ingen aning. Men Elvis ligger alltid varmt om hjärtat. :D
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Haha jaa men va fan det kan man ju inte berätta. Det var ju en hemlis eller hur.
  • När var senast någon stötte på dig? Haha herregud.
  • Vad åt du till middag senast? Ärtor.
  • Använder du huvtröjor? Ibland så.
  • Kan du vissla? Jajamänsan
  • Vem var den senaste som ringde dig? Josefin
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Vet inte riktigt.
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Haha jaa det finns det säkert en del som gör ja. But I don´t care. ;)
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? Va?
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Gjorde jag väl. Men jag kommer ihåg att jag inte tyckte om det så mkt.
  • Hur många syskon har du? Två riktiga och två låtsas.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Jaa de kan man väl säga. Är blyg för det mesta men det blir bättre säg.
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Det finns en del, haha typ Yrrol for example. Så jävla bra! Sen typ alla Astrid Lindgren-filmerna. ÄLSKA!
  • Äger du några band t-shirts? Typ inte det nej.
  • När flög du senast? Det var till Italien 2006?
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stycken plus en soffa.
  • Läser du för skojs skull? Ehh, va? Antar det om jag har valt att läsa självmant men inte om jag blir tvingad som typ i skolan eller nåt sugit. Men just nu läser jag faktiskt en bok med egen vilja. Den är skitbra och jag känner mig duktig!
  • Pratar du några andra språk? Haha inte pratar direkt, men man kan väl lite english och lite deutsch.
  • Diskar du din egen disk? Jaa det är klart.
  • Har du gråtit offentligt? Of course. För många gånger.
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Liten liten laptop.
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Alltid vet jag inte.. eller va.. vad är det för fråga?
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Japp, jag vill göra min tatuering.
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej det vet jag inte riktigt.
  • Kan du kasta macka? Yees
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nepp
  • Vad har du med dig in på bion? Sällskap och lite sånt.
  • Vem var din favoritlärare och varför? Stefan tror jag. För att han är så knäpp och kommer med så skuma historier och kommentarer. Och så är han rätt bra på att bara vara lärare också.
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Njääe det tror jag inte.
  • Vad har du för väder? Typ snöigt och kallt.
  • Har du en blogg? Antar det. ;)
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Det är idrott hallå.
  • Gillar du att flyga? Jaa de e väl rätt kul. Läskigt om man skulle hamn på ett kapat plan dock.
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor!
  • När sov du senast på golvet? Kommer inte ihåg.
  • Gillar du din boende-situation? Jaa det e helt okej. Skulle dock vilja ha lite större rum. Ska stjäla Emils en vacker dag.
  • Vilken är din mammas hemstad? Stad? Bollmora?
  • Din pappas hemstad? Ingen aning
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Vet inte. Vet bara att jag sover för lite om nätterna just nu.
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Aaa för det mesta.
  • Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Jag pratar för mkt men hamnar inte så ofta i trubbel för det.
  • Vilken är din favoritfrukt? Eeehm, vet inte. Tycker om många frukter.
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte en gnutta.
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20!
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Aaa lite grann kanske. Det måste ju bli rätt. Rätt ska vara rätt so to say.
  • Tror du på liv på andra planeter? Nja.. Visa mig ett liv på en annan planet och jag tror på det.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Hemligt..
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Ohh noo inte detta snack om Gud igen. Det fick jag på tok för mkt av på förra religionslektionen. Damp!
  • Vad var det senaste du åt? Ärtor.
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Funkar väl med båda men jag har fler killkompisar än tjejkompisar och det har väl sina anledningar.
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Kommer inte ihåg men det tyckte väl att det var fint.
  • Gillar du senap? Inte att äta bara sådär men till julskinak lite typ.
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Hehe, vet inte. Typ att jag är sämt i hela jävla världen och att jag är en ful liten pissmyra. Nej men ärligt, jag sitter inte och pratar med mig själv när jag är ledsen.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Åååh, en dröm som jag har.
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Typ Lotta på Bråkmakargatan. Hehe! Eller när jag var mindre iaf men nu vet jag inte.
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej det har jag aldrig gjort.
  • Tycker du om att krama folk? Klart jag gör, iaf om det är nån jag tycker om.
  • Skulle du säga att du är trendig? Haha vilken fråga. Njaa vet inte.
  • Äger du en digitalkamera? Japp
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Sist blev jag jämförd med the Olsen twins. Och en som jag inte glömmer är när jag blev tagen för Viktoria Silvstedt i Italien. Det är två som jag kommer ihåg nu.
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jaaa det kan vara en aning irriternade.
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? I taket lyser stjärnorna bland annat.
  • Tycker du att du är attraktiv? Hahaha njää!
  • Vad är du allergisk mot? Silverörhängen och otrevliga falska personer.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Neej
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning.

Mamma?

Måste berätta om min dröm som jag hade inatt. Jag drömde att jag skulle åka till USA och jobba som au pair, men så fick jag helt plötsligt ett barn (Vem pappan var är hemligt, hehe) och då kunde jag inte åka längre. Fast jag fick typ ett alternativ och det var att antingen stanna hemma hos mitt barn och skita i au pair-grejen, eller så kunde jag åka till USA och vara ifrån mitt barn i ett år men då skulle barnet ha glömt mig när jag kom tillbaka så att jag skulle få adoptera bort den. Jag blev skitledsen och hela min framtid var typ förstörd. Jag blev skiträdd när jag vaknade för jag trodde att allt var sant. Skitskumt var det. Vad vill den här drömmen säga mig tro? Att jag inte ska skaffa barn än om jag vill åka och jobba som au pair i USA kanske?



 


Sweeeedish

Jag sitter på svenskan och borde egentligen fortsätta på mitt arbete om våldtäkter men jag har fastnat vid annat. Bland annat så har jag precis ägnat min tid åt att göra ett test som går ut på att man svarar på 41 frågor och så får man reda på vilken personlighet man har och vad man borde ha för yrke typ. Såhär blev mina resultat:



Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.




Jag kan inte hålla med om att allt stämmer men en hel del tror jag ändå. Mkt om personlighetstypen stämmer in. Och tex det här med yrken, när jag var liten, typ fem, ville jag bli polis och mamma och typ resten av släkten tycker att jag ska bli advokat eller läkare. Så något av dessa kanske blir mitt framtida yrke. We´ll see. :)

Nu ska jag jobba vidare med mitt arbete. Tjing!


Matte E

Fick tillbaka mitt matte E-prov idag. Jag klarade det som tur va. Men nu måste jag förklara sista uppgiften för Stefan för att få fler poäng. Kommer jag lyckas med det eller. Nej! Asså grejen är att han säger, och har skrivit, att jag har gjort uppgiften helt rätt, men jag har inte förklarat hur jag har gjort. Antagligen så vet jag hur jag tänkte när jag gjorde uppgiften men det kommer jag inte ihåg nu va fan. Så det ska jag fundera på nu ett tag när vi ändå inte har nån databashantering. Lycka till liksom. :)


I´m confused boy

Tjolahopp! Nu jag databashantering fast utan lärare. Skitgulligt att Lennart aldrig säger till att han ska vara borta. Han bara försvinner, eller rättare sagt, kommer inte till lektionen utan bara låter oss stå här och vänta och få springa runt och leta efter han. Liksom, hur svårt är det att bara meddela en annan lärare att han är i jävla gbg så att dom kan säga det till oss? Jag blir lite arg. Men nu är det ju egentligen ett bra tillfälle för mig att försöka jobba ikapp det som jag inte hann med förra veckan, men jag fattar ingenting och behöver Lennarts hjälp. WTF?!?!
Han kommer bli galen på mig nästa vecka, men egentligen är det hans fel som inte är här och hjälper mig utan bara rymmer från varenda jävla lektion.
Aja, nu får jag sitta här i skolan och vänta i typ  två timmar tills jag ska åka till min sista lektion nere i FH. Kul. Vad ska jag pyssla med? Försöka fatta databashanteringen utan Lennarts hjälp maybe?


JAG VILL ÅKA TILL USA NUUUU! :)



Att det ska vara så jävla svårt att sammarbeta med en bensinpump

Kom precis in. Har åkt runt lite med Josefaaajn. Mysigt vare. Och roligt vare när vi skulle tanka. Eller när jag skaulle tanka rättare sagt. Det gick inte så jättebra om man säger så, och det slutade med att Hubbe kom dit till min räddning.
Såhär var det typ. Vi skulle tanka. Klockan var cirkus kvart över två och macken är stängd så vi måste betala med mitt kort. Fine. Vi hittar kortautomaten och läser hur man gör. Vi gör som det står, stoppar in kortet, slår pinkoden och väljer pumpnummer. Sen testar vi att trycka på pumpen men inget hände. Så vi testar en gång till. Kör in kortet, slår pinkoden och läser lite nogrannare denna gång. Vi ska nu välja oktontal (?). Va fan är det. Jag vet att det har nåt med kemi att göra men jag kommer inte ihåg vad så vi fattar ingenting. Josefin föreslår att vi ska testa att slå in tio. Nej tycker jag iom att jag inte har en aning om vad som händer då. Josefin kom med en ny briljant idé att vi kan ju börja med att slå in fem och sen testa oss fram typ. Skitsmart vännen. Men nej. Det vågar jag inte göra, då kanske hela macken sprängs liksom.
Men iaf, iom att vi var för sega så försvann allt som vi redan hade knappat in och vi får börja om från början. Nu kommer vi på att vi ska ringa Adde och Hubbe och be om hjälp. Adde svarar inte så vi ringer Hubbe. Hubbe svarar, vi förklarar läget och Hubbe dör av garv. Nej inte riktigt men skratta kan man lugnt säga att han gjorde. Men jag tyckte inte att det var kul, eller asså jag skrattade så att jag fick ont i magen men jag förstod liksom inte va fan vi gjorde för fel. Hubbe försöker förklara hur vi ska göra men tror att vi står vid dieselbensingrejen och skrattar ihjäl sig igen. Vi försöker göra som han säger men utan resultat. Ingen jävla bensin. Då säger Hubbe att han är vid macken om fem minuter. Skitbra säger vi och sätter oss och väntar i bilen.
Hubbe kommer och vi börjar om från början med tankningen. Allt funkar som innan med kortet, pinkoden och pumpnumret och det. Men sen när vi kommer till oktontalet så säger Hubbe att man bara ska välja vilken pump man vill ha. Aha tänkter vi. Det var väl så vi gjorde innan väl? Jag är helt säker. Men när vi gjorde utan Hubbe så funkade det tydligen inte bara. Oktontalet var liksom bara om det var 95 eller 99 bensin eller va man nu säger.
Så då fick vi iaf vår bensin efter typ tjugo minuter minst. Lyckat tjejer. Men liksom jag är säker på att det är nåt fel på den där pumpen för vi gjorde rätt hela tiden egentligen. Pumpen ville bara inte sammarbeta med oss.
Med oss hem har vi också, förutom blen full av bensin, fyra kvitton. Tre av dom är fyllda med nollor, alltså misslyckade tankningar och det sista har den slutgiltiga och lyckade tankningens siffror. Hahah!
Asså vad skulle jag göra utan Hubbe? Ingen aning faktiskt. Det känns som att jag borde baka dom där lussebullarna till han snart som tack för hjälpen. :)


Lööördag

Hemma från stan nu. Åkte in vid elva och har varit där hela dagen på en fotogrej.
Har precis ätit så jag är mätt och belåten och ska snart leka med Josefaaaajn. Vi ska troligen åka och köpa godis å grejer för att sen titta på melodifestivalen, sjunga lite sing star och mysa. :)



The City

Vaken med tuppen. Eller va säger man? Klockan är iaf kvart i tio och det är dags för mig att gå och ta en dusch. Sen ska jag ta elva-tåget in till stan. Måste packa lite kläder och skit också som jag ska ha med mig. Time to hurry up kanske! :)

Ikväll ska jag iaf ha en liten myskväll med Josefajn. Vi ska sjunga sing star, titta på melodifestivalen och bara ha de asmysigt! :D



You make my dreams



Dom rosa däremot

Jääklar vilken träningsverk jag har. Satan. Antagligen från Majs idrottslektion igår. Ondast har jag i högerarmen, rumpan och benen. Kan inte röra mig normalt typ. :)

Idag har jag åkt fram och tillbaka till Nynäs tusen gånger känns det som. Först till skolan, sen sen till centrum i Nynäs, sen hem, sen till Nynäs igen och sen hem igen. Mellan alla resor fram och tillbaka så fick jag med mig lite fix och trix, det gillar jag även om jag nu är en aning fattigare. Hehe. :)

Lite soft dag i skolan ändå. Började tjugo i tio, hade samhälle i typ en timme och en kvart (satt vid facebook hela lektionen typ), sen hade jag skitlång lunch typ nästan två timmar, sen hade jag estetisk verksamhet, bild, i typ två timmar. Skitkul dag faktiskt! Bra slut på skolveckan. :D



De gröna var inte goda någonstans

Jag önskar att jag hade en pojkvän. Jag önskar att han hängde i garderoben på en galge. När jag än ville skulle jag kunna ta fram honom och så skulle han se på mig sådär som killar gör i filmer, som om jag var vacker.




Har precis läst två kapitel ur min nya bok. Japp, tro det eller ej men jag har köpt en bok. Det händer inte varje dag kan jag lova. Men när jag var och handlade för nån dag sen så stannade jag och tittade på böcker lite sådär och hittade en som lät intressant så jag tänkte wth, varför inte läsa en bok liksom, för omväxlingsskull.
Den heter iaf Innan jag dör och handlar om en sextonårig tjej som har leukemi. Jag tror att den är bra. Den börjar bra iaf. :)

Nu ska jag läsa lite till, sen sova. Klockan börjar visst bli alldeles för mkt såg jag nu.


loiuyfcvboipmå

Gud, lillemannen bara hostar och hostar. Har precis gett han ett glas vatten. Nej vänta man säger inte gett. Nu skulle min låtsaspappa ha hostat bestämt och väntat på ett annat ord, typ givit? Kan det vara så? Låter fan fult.
Jag har iaf fortfarande inte städat mitt rum som jag skulle göra, och jag har heller inte läst nån religion. Fy skäms. Jag känner mig lat. Jag borde tvätta också för den delen. Får väl sätta på en tvätt nu kanske. :)

 


Skidglajjor

Måste städa mitt rum, verkligen. Det ligger ta mig fan kläder överallt. Så städa ska jag väl göra nu sen läsa lite religion om jag orkar. Antagligen så kommer jag väl på nåt roligare att göra men i värsta fall så åker religionsboken fram.
Jag har en fråga till mina kära läsare, hehe. Asså vi ska ju till Kiruna med naturtreorna den 22 Mars och jag behöver ha med mig ett par skidglajjor (stavning?). För det första för att om det blåser och är mkt snö så kommer inte jag kunna gå utanför dörren utan ett par skidglajjor på mig.
Nu tycker kanske vissa att jag låter helt dum i huvet, det tyckte hela släkten typ när jag berättade om min briljanat idé igår under firandet av Emil också. Men seriöst. I går när vi skulle till Via så var det typ storm. Det blåste snö åt alla helvetes vägar och man kunde inte ens titta upp för att se vart man gick för att det blåste så mkt snö i ansiktet då. Ni skulle ha sett min och Sannes lilla promenad från skolan till bussen. Extremt rolig må jag säga. :)
Men för att inte flyta ifrån ämnet. Som sagt så tyckte jag att det var skitsmart att gå runt med såna i Kiruna. Visst det kanske inte är det snyggaste om man bara går runt med dom utan att typ åka skidor eller nåt, men hellre gå och vara ful i Kiruna där man inte känner nån, än att gå vilse och inte kunna titta alls. You get my point. Och som jag sa så blev jag i princip lite idiotförklarad av dom här hemma. Mormor tyckte dock att det var en superbra idé. Gilla min mormor. :)
Och den andra anledningen att ha med sig skidglajjor var för att vi ska ju åka hundkälke eller va fan det heter där uppe och det lär inte heller var det mysigaste utan ett par. Så nån som har ett par att låna ut, kommenetera här, maila mig ([email protected]) eller sms eller nåt. :D

Och jag kan säga såhär, jag åker inte utan ett par. Så du, min räddare i nöden, hör av dig. ;)


Hata dumma drömmar

Skulle slänga in ett inlägg imorse. Men precis när jag hade skrivit klart och skulle publicera det så ploppar det upp en liten ruta där det står att "en internetsladd är inte ansluten" eller nåt sånt där. Det stod väl kanske på ett lite mer datavänligt språk men ändå. Don´t remember. Då var det alltså mamma som hade dragit ut den kära sladden och jag fick stänga ner hela skiten utan att publicera mitt inlägg. :)

Jag skrev iaf och berättade om min dröm som jag hade inatt. Eller mardröm snarare. Fyyy den var hemsk. Just nu orkar jag inte repeata allt om min dröm men den var iaf inte rolig nånstans. Jag har typ fortfarande en äcklig känsla i magen från den där drömmen. En sån där känsla som man får då någon man älskar mest av allt sviker en typ. Uscha! Den är inte rolig och den har jag gått runt med sen jag vaknade imorse. Jag hoppas innerligt att den drömmen aldrig kommer inträffa på riktigt för då vet jag någon som kommer bli otroligt jävla sårad och två andra som kommer åka på rejält med stryk. Hehe. :)


I will treat you as you treat me from now on

Ska sova nu. En liten uppdatering först bara. Har städat mitt rum idag typ. Känns skönt då man nu ser mitt golv. Hade nästan glömt vad det va för färg, eller a hur de ser ut. :)
Idag (eller igår eftersom att klockan är efter tolv) så fyller ju lillebror Emil år. Men vi ska fira honom med släkten imorgon (idag, klockan är ju som sagt efter tolv) för att det var många som var upptagna idag. Det blir la bra.

Nä, dags att sova i mina nya fräscha lakan. Finns det nåt bättre än att gå och lägga sig i en nybäddad säng med nya rena lakan? Nej jag tror inte det. Men lite ssovsällskap skulle faktiskt inte skada just nu.


En liten bild från är jag gick i tvåan och syster gick i fyran och vi skulle uppträda på Sikta mot Vansta. Haha snygga! ;)

 


Happy birthday little brother! ♥

Grattis på 17-årsdagen ditt lilla charmtroll!

Hoppas att du får en skitbra födelsedag! :)

 

















 

 




I never want to see you unhappy

Inte den bästa dagen för många idag.
Tänker på dig. Det vet du. Hoppas jag ialla fall. I at least I told you so.
Finner inga ord. Jag förstår din sorg. Er allas sorg. Det gör jag. Den som säger nåt annat har fel.
Finns här för dig. Jag finns här för dig. Nu och alltid. True.
Call me. Send me a message. Någonting. Så att jag vet att du lever. Så att jag vet att du mår bra. Eller bra vet jag att du inte mår. Det fattar vem som helst. Men så att jag vet att du mår någorlunda bra.
När jag tänker på dig och din smärta börjar jag gråta. När jag läste det din mamma skrev grät jag ännu mer.
Jag blev bedd att vänta. Du hör av dig när du orkar. Jag vet. Men det är ingen tröst.
När jag vet att du inte mår bra så blir jag ledsen.
Jag vill höra av dig nu. Vill veta vart du är. Vill veta om jag kan hjälpa dig med nåt. Vill hjälpa att trösta. Vill bara finnas där. Finnas där för dig. Det gör jag. Även om du inte låter mig göra det. Jag finns alltid tillgänglig när du behöver. Ett samtal ifrån är allt jag är.
Låt mig finnas till. Okej?


J.


Goodbye my almost lover Goodbye my hopeless dream

Mmm..

Sega jäkla blogg.se!

Nu har jag så jävla ont i ryggen så det finns inte ord att beskriva knappt. Jag har suttit som en mupp i flera timmar och bara scannat, lagt upp och fixat kort. Fan jag sitter som nåt konstigt jävla påhitt när jag sitter vid min lilla dator vid skirvbordet. Ska lägga mig i sängen snart. Kommer bli skönt för min stackars rygg. :)

Imorgon fyller lillebror 17 minsann. Liten blir stor. Kommer ihåg när han var en liten skit som retades hela hela hela tiden. Och då menar jag precis hela tiden. Det gör han kanske fortfarande ibland men inte lika mkt. Hehe!
Den lilla pajasen. Klättrade överallt, hyllor, bord, skåp, träd.. aa you name it! Precis allt!
Värsta busungen jag har träffat i hela mitt liv kan jag lova er! :D
Men nu är han lite äldre och om ett år får ta körkort han också. Damn va konstigt det där kändes att skriva.