Natti natti!

Nu har jag precis suttit och läst igenom massa mail från personer som säljer bilar. Dumma gubben sålde bilen, som jag skulle ha köpt, till en annan. Så nu har jag letat vidare och hittat ett par fina. :)
Idag jobbade jag. Det gick bra fast att jag fick ta med mig fyra barn hem idag. Först så åkte jag in till stan med tolvtåget och gick runt i stan i typ en timme och tittade lite. Sen åkte jag mot Nacka. Jag skulle gå av på vägen innan jag brukar gå av vid dagis, för att hämta tristan och hans kompis Otto i skolan. Jag frågade busschauffören vid vilken hållplats jag skulle gå av vid för att komma snabbast, men han hade tydligen ingen aning (ska inte busschaufförer veta sånt undrar jag då?). Men iaf så var det två gubbar som satt nästan längst bak i bussen som hade hört att jag frågade busschauffören och som kom till min hjälp. Dom berätttade för mig vart jag skulle gå av för att hitta till skolan. Jättegulligt! Men sen visade det sig att den busshållplatsen som jag skulle gå av vid var avstängd på grund av typ byggarbete så jag var tvungen att gå av en hållplats tidigare.Så jag fick gå en jävla bit innan jag var framme, i vämen dessutom. Jag höll på att dö! Sen gick jag vilse lite vid skolan också. Jag blev felvisad några gånger av olika lärare och fick springa från hus till hus ett par gånger innan jag hittade dom små liven. Sen när vi skulle ta bussen till dagis så sa en fröken till oss att eftersom att några busshållplatser å så var avstängda på grund av arbete så skulle vi gå till en annan väg dit dom skulle ha flyttat hållplatsen för våran buss mot dagis. När vi var påväg mot den vägen så stod vi och funderade på vilket håll om skolan vi skulle gå för att komma snabbast då en annan fröken kom och sa att busshållplatsen inte alls var flyttat utan att vi bara skulle gå till den vanliga hållplatsen. Vi gjorde som hon sa, dumt nog, och missade våran buss som åkte den andra vägen. Det slutade med att vi inte orkade vänta på nästa buss utan gick från Sickla till Nacka och hämtade Frances och Marcel på dagis. Sen gick vi alla hem till huset och lekte i trädgården. Marcel var på treårstrotshumör som vanligt och spottade lite å så och sa fula ord medans Frances grät som en gris och Tristan försökte få mig att spela fotbollsmatch. Busy! Det slutade med att jag tog fram en stor filt, la ut den på deras stora gräsmatta och sa att vi skulle ha picknick. Jag hämtade lite äppelbitar å så som dom fick äta så att dom skulle vara glada och nöjda. Det funkade ett tag, tills äpplena var slut ungefär. Marcel började skrika efter glass, som inte fanns hemma. Jag sa till han att det inte fanns nån och att jag tyvärr inte kunde trolla, men det fick inte tyst på han. Han skrek efter glass i säkert en halvtimme, konstant! Jobbigt? JA!
Sen kom Ottos pappa och hämtade honom och en stund efter det kom Viktor hem. Jag spelade fotbollsmatch med Tristan mitt i vattenspridaren och sen gick jag till bussen för att bege mig hemåt. Jag orkade inte springa till tåget som skulle åka efter några minuter när jag kom fram till tunnelbanan nere vid centralen. Så jag gick och köpte nåt att äta för att sedan ta tåget en halvtimme senare, alltså tjugo över sju. Jag missade så klart det tåget också, mitt framför näsan på mig så stängde dom dörrarna dom jävlarna, så jag fick ta nästa tåg som gick hela vägen till ösmo som blev tjugo över åtta. Detta slutde med att jag kom hem ungefär halv tio istället för klockan åtta då jag kunde ha varit hemma. Suck på det! :)

Men iaf, nu ska jag plocka bort lite kläder å skit som ligger utspritt överallt i mitt rum och sen ska jag sova. Imorgon ska jag nog åka in med Denise till stan för att träffa en annan Denise och hennes syster. Dom är lika gamla som mig och min Denise. Lite coolt också att dom också heter Fagerholm i efternamn. Det blir liksom två Denise Fagerholm då. :O Grejen e ju också att vi e släkt på nåt sätt också. Våran farfar var väl typ kusin med nån i deras släkt eller nåt, blabla.. Och det var tack vare Stephan Striger som vi träffades, ren slump alltså. Lite tufft tycker jag.
God natt! :D






Hard work work!

Nu har jag kommit hem från en hel dags arbete på Konsum. Jag började halv tio imorse och slutade runt halv sju nu ikväll. Inte kul att stå där inne vid kassan hela dagen och se det fina vädret utanför. Jag ville bara ut och bada och sola! Men men, det får bli en annan dag. Imorgon ska jag jobba igen, fast med barnen. Därför kommer det inte hinna bli nåt bad eller nån solning, men utomhus kommer jag iaf att kunna vara med barnen. Hoppas på fint väder. :)
Igår var jag i stan med Matilda och Angelica. Det var skitnice! Vi gick runt och shoppade lite sen åkte vi hem till Matildas mamma i Sköndal för att sedan åka vidare hem till Ösmo. Vi gick förbi ica och köpte godis å sånt och sen gick vi hem till Angelica som var ensam hemma. I stan gick vi in på Panduro och köpte pysselsaker så när vi hade lagat mat och ätit så satte vi oss ute på altanen och pysslade ihop massa fin armband av sakerna vi köpte på Panduro. Ska lägga upp en bild sen när jag orkar gå ner till mitt rum och hämta kameran, sladden och armbanden. En annan gång. Men iaf så blev resultatet jättebra tycker jag och riktigt kul hade vi samtidigt såklart. :) Och Agges sätt att äta chips och dipp på var typ det roligaste sättet jag har sett. Haha! ;)

Som sagt så ska jag jobba med barnen imorgon. Jag fick ett samtal från skyddat nummer när jag cyklade hem från centrum idag efter jobbet. Jag skulle svara men mobilen dampade upp sig så det ringde och ringde men man kunde inte svara eller nånting. Det hände liksom inget om man tröck på knapparna, skitkonstigt. Men efter en stund så gick det, jag dampade sönder på svaraknappen tills det gick att svara. Då var det ialla fall Viktor som ringde mig, barnens pappa. Han påminnde mig om att hänta Tristan imorgon och berättade att Otto skulle följa med hem. Det roliga var att det första han sa när jag svarade var att jag lät som en kriminell när jag svarar i telefonen. Haha, hur låter en kriminell liksom? Kan man undra. Som jag med andra ord. :)
Så jag ska som sagt gå av bussen vid Tristans skolan, som jag åker förbi när jag ska till familjen annars, för att hämta Tristan och Otto innan jag hämtar Frances och Marcel från dagis. Får se ifall jag hittar till skolan och rätt avdelning å så. Jag vet att jag åker förbi skolan men jag vet inte vart man går å så. Jag får ju heller inte ta för lång tid på mig eftersom att småungarna väntar på dagis och jag hämtar Tristan från skolan vid den tiden som jag brukar vara framme vid dagis ungefär. Sen, om jag hittar Tristan och Otto, så ska vi ta bussen och fortsätta till dagis. Shiit, jag kommer ha fullt med ungar att ta med hem sen. Fyra stycken! Hur ska detta sluta? Hoppas att jag får med mig alla hem och att alla i såna fall är i välbehåll. :D
Det som förhoppningsvis är bra när vi kommer hem är att jag kanske inte behöver försöka att dela mig själv i tre delar för att kunna vara med alla tre barnen samtidigt. För förhoppningsvis så kanske Tristan är mest med Otto själv. Då kanske jag också slipper att spela fotboll med Tristan hela dagen. Just ja, jag glömde att skriva det förut. Att sist jag var hos barnen så spelade jag fotboll med Tristan och vi körde typ att om man missar mål så får man stå. Så en gång när jag stod i mål så sköt han bollen så hårt i  magen på mig att jag tappade luften. Asså han sköt skitnära och skithårt. Det gjorde faktiskt ont. Hahah! :D
Men men, får se när jag åker in imorgon också. Kanske åker in precis så att jag matchar bussen från slussen, så kan jag kanske, om jag inte sover för länge, sola lite här hemma innan jag åker. Annars kanske jag gör som jag har börjat få som vana, att åka in skittidigt till stan, shoppa tills bussen går från slussen. Men nu känner jag att jag har shoppat nå för jäkla mkt den sensate tiden så jag kanske ska börja hejda mig lite. Jag har ändå ingen att åka in med för att både Agge och Matilda jobbar imorgon. Jag brukar ju iof åka själv, för jag tycker att det är skönt å så, men jag vene. Får se. :P

Nu ska jag städa lite i mitt rum å kanske se lite på teve. :)






26 juni Jobb hela dagen!

Nu har jag precis kommit hem typ, och klockan är redan kvart i tolv. Jag är skittrött. Har inte sovit så mkt dom senaste dagarna å så och nu idag har jag stått upp och jobbat sen ett idag till halv elva nu på kvällen. Jag mår illa.Hela dagen är bortkastad, jag har stått inne på konsum hela dagen liksom. A just det, jag måste berätta om en kund som kom in idag, en riktigt läskig en. Han började med att tjata på mig när det var typ tre kunder före innan det var hans tur. Han sa att han bara skulle titta hur mkt det han skulle handla skulle kostade för att han skulle komma tillbaka imorgon och handla det han hade hämtat, nämligen ett gravljus och halstabletter. Så när det var hans tur så upprepade han frågan flera gången och började sedan hela tiden, om och om igen att skrika typ att " A min fru har ju hängt sig, hon har hängt sig. Jag kommer tillbaka imorgon, min fru har hängt sig. Jag ska ge henne ett ljus, hon e död. Hon har hängt sig." Jag fattade först inte nånting typ. Jag uppfattade liksom inte vad han sa för att jag var så uppe i kassan, men jag svarade iaf typ, aha. Sen när han var påväg ut så fattade jag var han egentligen hade stått och sagt. Jag blev typ helt chockad, det kändes som att jag skulle börja gråta typ för att det var så sorgligt. Jag tänkte liksom att han måste ha blivit helt galen på grund av att hans fru har tagit självmord genom att hänga sig. Så tittade jag efter honom när han när han gick mot utgången, ren reflex typ. Då såg jag tanten som hade stått före honom i kön, hon stod fortfarande och packade i sina varor i kassarna. Och hon såg lika chockad ut som jag, och typ jätteledsen. Det där var riktigt konstigt. Jag vet inte riktigt hur man ska reagera på sånt. Just den här gången förstod jag ju inte riktigt och sa bara aha. Men i annat fall, vad säger man då liksom. Typ oj jag beklagar, eller vad? Nej men usch det var inte kul. Stackars snubbe. Sen på min rast gick jag iaf ner till omklädningsummet och där mötte jag Madde som jag har jobbat med. Då berättade jag för henne om den där killen och hon visste genast vem jag pratade om. Han brukar tydligen vara inne och köpa just gravljus till sin fru som typ har hängt sig. Och han har typ berättat så där för henne också som han gjorde för mig. Tragiskt asså. :(

Nej men nu ska jag gå och äta kyckling som mamma har varit gullig och sparat till mig och sen ska jag sova. Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen för att åka in till stan med Matilda och Angelica. Det ska bli mysigt, som alltid! :)





26 juni Solen skiner, jobb hela dagen och kvällen. Blää!

Klockan är elva och jag ska fixa mig och sen ta tolvbussen ner och jobba. Det suger! Vädret är skitbra och jag ska sitta inne på konsum från klockan ett till kvart över tio ikväll. Vad är poängen med det liksom? Hela dagen är bortkastad. Fine jag får betalt, men ändå. Det är ju lugnt bättre att jobba tidigt på morgonen till nån gång på dagen så att man ändå hinner gå ut i solen efter att man har slutat. Men nej, inte för mig inte. Jag får nöja mig med att stå där i kassan och titta ut på solen genom ytterdörrarna. Kuuuul..
Nej men nu har jag fått lite bråttom ser jag, ska nämligen hinna ringa typ ungdomsmottagningen också innan jag drar för att ändra min tid för gardasilsprutan. Men men, enjoy the sun ni som inte jbbar denna vackra dag! Bläää!







God natt!

Sådär, nu har jag kommit in från att ha varit ute en stund och lekt med min Martin. Det var lika kul som vanligt, länge sen man sågs å sådär. :)
Idag har vi som sagt haft baddag, jag, Matilda och Angelica. Angelica kom ner mkt tidigare än väntat så det var skitbra. Tyvärr blev det inget bad för min del, knappt för tjejerna heller om inte midjan räknas. Haha! Nej men vi solade faktiskt mest, typ bländade folk med våra bleka kroppar. Det här var liksom första gången i år som jag verkligen var ute i solen, om man säger, och framför allt solade. Det e ju självklart att solen ska komma fram och vara jättebra nu hela tiden när jag har börjat jobba innomhus, konsum alltså. Inte kul! Detta gillar vi absolut inte. Får se om jag kan ta med barnen och bada nån dag när jag är barnvakt åt dom också, när det är så fint väder. :D
Det var iaf jätteskönt på Nicksta, irriterande dock att halva Afgahnistan som kom. Töntigt att dom skickar deras småsyskon eller vad de nu kan ha varit, för att be om våra nummer, asså pinsamt! Men tack Matilda för att du gav mitt istället för ditt. Tack, så slapp jag liksom. Hahah! Nej men shit, jag hoppas att dom har tappat bort det eller nåt, för dom vill jag inte höra nåt från. :P
Nu har vi nog alla tre ganska ont i kroppen dock. Inte skönt med bränd kropp. Jag klarade mig nog bäst av alla tre iaf, jag smörjde in mig! :D
Efter att vi hade varit på Nicksta hela dagen åkte vi till Ösmo och köpte mat. Sen satte vi oss på icaängen och hade picknick. Mysigt mysigt! Efter det gick alla hem till sig och duschade och sen kom Angelica och Matilda hem till mig. Då färgade vi håret på Angelica och gjorde milkshake. Vi e bäst! Innan tjejerna skulle hem så mötte vi upp Martin. Vi gick lite och sen gick tjejerna gick hem och jag stannade som sagt med Martiiiin.
Det har varit en skitbra dag med mina favoriter, love it! ;)

Fick precis hör att våran allas Michael Jackson är död btw. What?! Det är fan sjukt. The king of pop liksom, det kan väl inte vara sant, eller? Gud, hemskt iaf. Rest in peace får man väl säga då. :(

Nu ska jag hämta glass, sen ska jag sova så att jag orkar jobba imorgon. Börjar ett och stänger kvart över tio. Blää på att jobba hela jävla dagen när det är så här fint väder. Sug på det! Fy å blä å usch! Gud va barnen ska få vara ute varje gång jag är barnvakt nu på sommaren kan jag lova. Dom ska inte få gå in och titta på deras kära barnprogram som dom alltid tjatar om, icke sa nicke. Ute i fina vädret ska vi vara. Jag är bossen och det är jag som bestämmer. End of story! Där kan man ju liksom bestämma om man ska vara ute eller inte, men det kan man ju inte på konsum så man får passa på att vara ute när man kan liksom;)








25 juni Baddag!

Har precis vaknat, alltför tidigt, är jättetrött. Men snart ska jag iaf gå och duscha fixa iordning mig lite för att sedan ta tiobussen  nånstans med Matilda. Vi vet inte riktigt vart vi ska än, får se vart vi hamnar. Men kul kommer det bli oavsett! :D







God natt..

Klockan är två på natten och jag borde just nu ligga och sova i min säng, men jag kan inte. Jag har precis läst igenom en hel blogg, varenda inlägg har jag läst. Jag hittade en tjejs blogg, tjejen var bästa vän med Therese, den mördade stackars tjejen. Denna tjejen hade tillsammans med hennes och Thereses närmsta tjejkompisar gjort en blogg till minne av Therese. Den bloggen har jag nu läst klart, varje inlägg. Och jag sitter just nu och gråter som ett litet barn. Jag kan inte fatta att det händer såna här saker i världen. What´s the point liksom? Idioter.. eller idioter? Det räcker inte för att beskriva två personer som är kapabla till att göra en sån här sak, att mörda en ung flicka. Sjukt! Att mörda nån för en anledning som just nu ser ut att vara för svartsjuka i förhållandet, det är sjukt. Helt jävla sinnessjukt! Varför ska deras förhållande gå ut över en flicka, oskyldig eller ej, man mördar inte.
När jag läser sakerna som dom här flickorna skriver om och till Therese så kan man inte annat än att tänka på sina nära och kära, framför allt sina bästa vänner. Ofattbart, helt ofattbart att förlora sin bästa vän. En nära överhuvudtaget.. jag vet jag har varit med om det själv. Men en bästa vän, en som man berättar allt för, som alltid finns där i vått och torrt, som man ringer bara för att lätta hjärtat, som man träffar sena kvällar för att bara ta en promenad och prata. Jag får känslan av att jag inte visar mina bästa vänner hur mkt dom egentligen betyder för mig och hur mkt jag uppskattar att dom finns. En dag är det liksom för sent. Det kan hända oss. Och den dagen kommer man ångra att man inte visade mer kärlek än man gjorde. Usch, jag hatar sånt här. Jag vill ialla fall att mina bästa bästa vänner, och då syftar jag först och främst på Angelica och Matilda, ska veta hur sjukt mkt ni betyder för mig och hur mkt jag uppskattar att ni alltid ställer upp för mig och bara finns där. Jag älskar er! Nåt sånt här får aldrig drabba oss.. Ni betyder så otroligt mkt tjejer, glöm inte det.

Nu måste jag torka tårarna och sova för imorgon blir det baddag med Matilda. Det ska bli så roligt. Jag älskar att vi har fått tillbaka kontakten. Det blir mer och mer likt förr i tiden och jag kan inget annat än att älska det. God natt! <3








24 juni Jobb!

Nu har jag precis varit ute på promenad med Angelica. Det var mysigt! Jag mötte henne direkt från bussen efter jobbet, så gick vi hem till mig och åt pizza pch sen gick vi ut. Jobbet idag, konsum, gick bra. Lite krångligt dock med alla utländska turister som kommer in. Idag kom det tex in både engelska, franska och tyska. Jag fick inte användning av mina mvg-tyskakunskaper dock. Haha! :)

Imorgon är jag ledig, jätteskönt nu när det är fint väder. Det suger ju att sitta inne i en butik när det är skinande sol och typ hundra grader varmt ute. Då vill man ju bara vara ute och bada. Så det ska jag göra hela min lediga dag imorgon för på fredag är det jobb igen. Jag ska försöka att gå upp jättetidigt imorgon så att jag och Matilda kan åka ner tidigt till eventuellt Nickta för att bada och blända folk med min bleka kropp hela dagen. Mohah! :D
Nej men de ska bli skönt iaf att få vara ute i solen en dag och samtidigt vara med min underbara Matilda. Så kommer nog Angelica ner en stund efter att hon har jobbat klart sen också. Mera kul! :P

Nu har jag också pratat lite mer med försäljaren av bubblan och den andra bilen som jag har spanat in. Båda finns kvar men nu vet jag inte vilken som är bäst. Asså jag ÄLSKAR bubblan, fägern å allt! Plus att jag alltid har velat ha en bubbla. Men den andra är säkrare, och billigare dessutom. Så jag får se hur det blir. Båda finns ju som sagt kvar fast jag måste nog bestämma mig ganska snart så att dom inte säljer dom till nån annan.






23 juni Jag är glad!

Nu har jag skickat mail till några bilar på blocket, bland annat min drömbil som jag hittade. Och jag har fått svar från några också. Nyss fick jag svar från den bästa av bilarna! Den är kvar! Därför är jag GLAD! Jag vill verkligen ha den. Måste fråga om lite råd från mamsen imorgon. Det är ju endel pengar på spel men what the hell, en bil har jag ju användning för sen när jag har mitt körkort, right? Värsting skönt att ha egen bil ju. Vill ha den så gärna såå! :)  Om jag skaffar den kommer jag och tjejerna glänsa som tusan i Ösmo, vi kommer bli så populära så. Hahah! ;)







23 juni Bubblan!

Asså jag har hittat min drömbubbla! Skit, de e typ precis en sån som jag vill ha. Nu hoppas jag bara på att den inte är såld, annars ska jag ha den! :D





23 juni

Har precis tittat klart på Allsång på skansen, jag kom hem precis i tid från Nacka tills det började. :)
Jag vill också in till allsång. Jag måste det. Grejen är ju bara att jag jobbar typ varje tisdag och det e ju egentligen ganska sent att åka in vid typ sex sju på kvällen. Men måste jag så måste jag och då får det bli så, för in ska jag nån gång i sommar.
Imorse åkte iaf jag och Matilda in till stan och hämtade ut våra biobiljetter till Harry Potter 6. Jag är inte direkt nåt Harry Potter-fan, har inte ens sett alla filmerna för den delen, men jag följer med ändå för Matilda och Agge. Det blir nog kul. :D När vi hade hämtat ut dom så åkte jag till mina barn och Matilda hem för att sen åka till sina barn. Barnvaktsjobb äger! :)  När jag åkte hem från familjen blev jag dock lite skraj när ett stort gäng svartingar började ragga på mig på bussen till slussen. Jag lovar, det var läskigt. Dom var typ hur många som helst och dom satte sig runt mig, inte kul! Kändes som att jag inte skulle komma därifrån, men som tur var så gick dom av tidigare än mig.

Nu ska jag leta bilar. Jag vill ha en liten bubbla sen när jag får mitt körkort, om jag får nåt vill säga, men det hoppas jag. En bubbla vill jag som sagt ha, en rosa. Mamma å vi har haft typ tusen bubblor i olika färger, fast det här var för länge sen när jag var typ bebis. Men det vill jag ha iaf och jag ska hitta en. :P






Natti natti!

Har kommit in från att ha varit ute på en riktig långpromenad med bästa Matilda. Imorgon ska hon och jag åka in till stan med tolvtåget för att köpa biobiljetter. Sen åker jag vidare till Nacka för att jobba igen med mina små barn och Matilda tror jag också skulle ha sina ungar imorgon om jag inte minns fel. Vi måste in till skansen med alla någon dag också tycker jag. Det blir ett helt dagis nästan föfan. :P

Nu ska jag hämta en kaka och sen ska jag sova. Natti!








22 juni Jobb!

Har precis kommit hem från Nacka och min lilla extrafamilj. Det gick bra att jobba så klart. Marcel har dock fått nån konstig kick eller nåt, han har blivit skitkaxig. Idag var första gången han var såhär mot mig. Han försökte att spotta på mig och tog tag i ansiktet och typ nöp till, både på mig och sina syskon. Jag blev något irriterad och försökte att säga till på skarpen. Första gången jag blev riktigt arg på han. Har har liksom varit den som jag har tyckt mest om, utan att favorisera eller så. Men han bara är liksom, han ställer inga krav eller gråter eller tjatar eller så, han bara är, vilket är skönt. Men nu vet jag inte vad som hade hänt.
Iaf så var vi ute hela tiden nästan. Vi gick endast in för att byta blöja på Frasse och för att göra välling åt henne så att hon skulle vara lite tyst. Jag lärde dom att blåsa såpbubblor och så lärde jag Marcel hur man filmar och tar kort med min mobil. Så det har han sysselsatt sig med typ hela dagen då jag var där. Nu har jag dock MASSA konstiga bilder och filmer på mobilen som tar upp allt minne och måste raderas. Haha! :)

Men nu ska jag gå och duscha bort all småbarnssmuts å så och sen ska jag ut med Matilda. Får se om Agge vill följa med också kanske. :D






22 juni

Klockan är nio och jag har precis vaknat. Ska gå och duscha och sen cykla till tåget. Åker som sagt in till stan en stund innan jag åker till Nacka för att hämta på dagis. Skitskönt att jag har ett nytt headset nu btw så att det inte blir så tråkigt på tåget. Ska försöka att hinna lägga in lite ny musik på mbilen också innan jag åker. :D






Förlåt..

Måste avreagera mig lite känner jag. Jag har beslutsångest till tusen. Jag är en sån som får beslutsångets över minsta lilla sak. Det spelar ingen roll om det handlar om att man ska välja mat eller om man ska besluta sig för att kasta en för liten tröja när man rensar garderoben. Jag får sån jävla beslutsångest över minsta lilla liksom. Men nu handlar det inte om mat eller om för små kläder, utan om en pojke. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet vad jag borde göra för mitt eget bästa, men ändå så tvekar jag. Jag orkar inte gå igenom ett helvete av det här slaget igen, det gör jag bara inte. Då kommer jag döö. Så egentligen borde inte valet vara så svårt egentligen kan man tycka. Men det är det ändå. Jag tycker om den här pojken såå mkt, men samtidigt vet jag att det finns saker jag inte tycker om. Då kan man ställa sig frågan, är det mest på den positiva listan eller mest på den negativa listan? Tyvärr så lutar det nog åt den negativa, vilket suger. Jag är även så att jag försöker alltid se bort från alla dåliga sidor och bara tänka på det positiva hos personen, viket inte heller alltid är bra. Det gör att jag stannar fast att jag inte borde och på det sättet gör mig själv illa. Men såhär är det, jag har gillat den här pojken i typ ett år, det var förra sommarlovet som jag fick upp ögonen för honom. Och sen dess har det gått fram och tillbaka och upp och ner hela tiden fram tills nu. Och nu är bollen i mina händer, sägs det. Men då känner jag att är den verkligen det. Jag känner inte så. Visst, jag är väl den just nu som kan bestämma om jag vill fortsätta att försöka och ge det en chans till eller om jag vill avsluta allt här och nu. Men sen då, då känner jag att bollen är i dina händer. För om jag skulle välja att ge det en chans till, då skulle bollen vara i dina händer enligt mig. Då får du bestämma hur du ska välja att uppföra dig och du får välja om du är redo att förändra det som gör situationen negativ. Men jag vet att om jag väljer att fortsätta så kommer troligtvis inte den förändringen som krävs för att det här ska funka, att ske. Därför borde jag låta oss gå olika väga när det gäller kärlekslivet. Det är tråkigt men sant. Jag blir förkrossad när jag tänker på det, men jag har ändå lärt mig sedan tidigare att det är såhär jag borde göra för att inte jag ska gå under. Vi kanske kan vara vänner tillslut. Jag vet att jag kommer tycka att det är skitsvårt och att det suger, jag vet inte vad han tycker, men det kanske är bäst så. I vilket fall som helst, man kan inte vara i ett förhållande där det ständigt är bråk, missförstånd eller ej, spelar roll, man blir lika ledsen vilket som, och där den ena inte ser vart felet är. Jag ser vart felet är enligt mig och jag vet vad jag tror att man skulle kunna ändra på så att allt blir någorlunda bra. Men det verkar bara vara jag som ser det och därför måste jag ta det här beslutet nu. Jag är ledsen och kommer att vara det lång tid framöver. Vi umgås alltid med samma vänner vilket kommer göra det ännu svårare. Jag tror att jag kommer att dras till dig oavsett om jag borde eller inte, varje gång vi umgås med våra gemensamma vänner, men det är inte bra. Jag vill varken bli sårad eller såra någon. Jag vet att om jag inte avslutar nu så kommer vi båda vara ledsna framöver, och jag vet att om jag avslutar nu så kommer iaf jag att vara jätteledsen nu också. Jag blir alltså ledsen oavsett vad jag gör. Inte kul! Jag vet också att så fort jag kommer höra att du har träffat en ny tjej så kommer jag bli ledsen och tänka att det kunde vara jag, och jag vet att jag kommer att vara jätteledsen om jag skulle se dig med en annan tjej. Men sånt är livet och måste man ta den hårda vägen så måste man. Jag har blivit mkt starkare efter incidenten förra året och jag ska försöka att ta mig igenom det här bättre än jag skulle ha gjort förut.
Jag kommer alltid att tycka om nåt med den här pojken, alltid.
Förlåt! <3










God natt!

Såå, nu är bloggdesignen ny igen då. Enjoy så länge, den lär ju ändras inom kort igen men ändå. Jag tröttnar så snabbt. :)

Men men, imorgon är det jobb som gäller, barnen. Tänkte hämta Frances och Marcel vid tre. Fast jag tänkte försöka åka in lite tidigare till stan och titta lite innan jag åker till nacka och hämtar från dagis. :P
Btw, jag känner att jag vill pierca (?) mig nånstans. Jag vet inte vart, men jag vet att jag vill göra det. Help me! Och sen så skulle jag vilja klippa mig också, fast asså ganska kort, typ axellängd eller nåt. Fast det tror jag nog att jag skulle ångra fem minuter efter att jag skulle ha gjort de så det blir nog inte av. :D

Och tack matilda också som hjälpte mig med Carinagrejen. :)








21 juni

Igår vart det sing star-kväll med flickorna och lite senare promenad ute i lilla tomma Ösmo. Det vart lyckat som vanligt! :D
Nu sitter jag och funderar på om jag ska ändra design på bloggen igen. Jag tror det för jag hatar den som jag har nu. Det ser ut som nån ful hemdsida som säljer knark typ. Nej men asså jag gillar den inte. Så byte måste ske nu! Så nu kommer bloggen kanske se lite konstig ut då och då för att jag håller på och byter och grejar men det får vi leva med. Vi får ju hoppas på att den blir fin i slutändan iaf. :D




20 juni Grattis Fia!

Just nu sitter jag hemma hos Agge. Hon är i duschen, så när hon e klar ska vi nog hem till Matilda och sjunga sing star tror jag.
Igår var det ju midsommar så först var det middag hemma med familjen och kusinerna, moster och mormor. Sen åkte jag och Agge till sorunda till Emil. Först var det fest där men sen drog alla ner till Frohlundarna för att det var fest där också. Det var helt okej, lite mkt folk men det var bra iaf. Träffade björnen gjorde vi också, vilket var trevligt. Nej men kvällen blev faktiskt lyckad, Agge var på topp och jag var glad nästan hela kvällen, hela tiden vi var i sorunda iaf. :P
Lite tråkigt dock att behöva gå hem å så och att det blev lite trassel på slutet. Jag gillare inte! Min räddning blev Matilda som kom och mötte mig och tog med mig hem. Efter att ha stått ute i regnet och pratat typ hur länge som helst så kan man typ likna mitt utseende när jag kom hem till Matilda med en drängt katt eller nåt. Fy fan va hemskt! Och mina skor såg ut som skit imorse när jag tittade på dom. Fortfarande blöta och typ helt jättejättesmutsiga, fast att dom egentligen ska vara vita så var dom typ svarta sen. Jaja, jag skulle ända slänga dom tänkte jag. Så jag sov iaf kvar hos tjejerna, skönt. Jag trivdes i Matildas stora säng. Tack för omtanken vännen! :P
När vi vaknade skickade vi sms till Agge och tog med henne till ica, så köpte vi frukost och gick hem till Matilda igen och åt. Mysigt! Sen åkte Matilda till sin mormor och jag och Agge gick hem till mig och åt lite till. Sen sjöng hon och jag sing star tills nu innan vi kom hem till Agge. Det var roligt det!

Nu är Agge klar så nu ska vi dra till världens bästa Matilda. Yeah! :D

Och grattis till Fia som fyller 21 idag också! :D




?

Vaknade precis av att chef Eva ringde. Hon berättade att jag inte behöver börja jobba förrän klockan sex idag istället för fyra för att det redan fanns så många i kassan vid fyra. Så jag ska alltså sitta i kassan idag, blää! Men skönt att börja lite senare iaf. Slutar vid kvart över tio tror jag. Tog även mod till mig och frågade om vissa tider på samma gång, dom tiderna som kör ihop sig med barnen. Hon blev nämligen skitsur när jag berättade att jag inte kunde jobba vissa dagar, det var liksom några få dagar på tre månader, nämligen sex stycken vilket inte är mkt alls med tanke på hur mkt hon har planerat in för mig. Men jag sa samtidigt att jag kunde jobba tidigare med inte så sent dom dagarna. Pissed of blev hon. Men nu är det fixat och hon har tagit bort dom dagarna helt nu. Får gå. :P

Igår blev det till att åka till stan med mina flickor, Matilda , Angelica och Hanna. Vi såg på bio, Baksmällan, som för övrigt var skitbra. Den ligger lugnt på topp i min lista. :D
Angelica och jag åkte in till stan med femtåget så att vi var där inne vid sex så att jag skulle hinna köpa nytt headset, igen. Efter att vi hade gjor det gick vi runt lite i affärer tills Matilda kom. Då gick vi och åt i kungshallarna, mysigt! Sen kom Hanna och vi gick till bion. Efter bion åkte Hanna hem till sig i södertälje och vi andra åkte till Ösmo. Jag, Matilda och Angelica gick hem till Matilda och tittade på Twilight. :) Sen begav vi oss hem för att sova, kom hem vid typ tre tror jag så jag är skittrött just nu.
Nej nu ska jag gå och äta nåt och titta på teve eller nåt annat kul. :D



16 juni Dubbeljobb!

Igår var jag i stan med Matilda. Vi åkte in med nio tåget så duktiga som vi var. Sen gick vi runt och tittade i affärer å så i flera timmar. Sen åt vi och vid två åkte jag vidare till Nacka för att jobba. Jag hämtade Marcel och Frances på dagis och sen gick vi hem och väntade på Tristan. Det går som vanligt bra, bättre och bättre varje gång. :)

Sen idag så jobbade jag dubbelt. Imorse gick jag upp kvart i sex, åkte ner till Nynäs halv sju och började jobba på Konsum kvart i åtta. Pain! Nej men det gick bra faktiskt, jag fick sitta i kassan nästan hela dagen. Lite fel blev det väl men jag fattade det mesta ganska snabbt. Kom på nu att jag glömde mitt häfte, skit! Det är ett häfte med alla koder för all frukt och grejer i. Bra att läsa på. Får försöka att komma ihåg att ta det imorgon när jag ska springa förbi där enbart för att lära mig att tömma kassa. Bajschef, hon e dum! Tänker inte ta upp varför men så e de iaf..
Jag slutade iaf kvart över ett idag och sprang direkt ner till tåget för att hinna till nästa jobb, med barnen. Stressade som fan för att hinna men då visade det sig självklart att tåget tydligen inte går varje halvtimme nu längre. Så jag fick sitta och vänta i en halvtimme. Jag fick lite panik, fick ringa mamma som fick leta upp numret till dagis. Så fick jag ringa dit och berätta att jag blir typ en halvtimme sen för att hämta upp Frances och Marcel. Men det gick såklart bra. :)
Så åkte jag en och en halvtimme för att komma till dagis, hämtade ungarna och gick hem. Tristan mötte upp oss på dagis idag så vi slapp vänta in han hemma sen. När vi kom hem spelade jag fotboll med Tristan fast med en ballong. Jag var Hammarby (<3) och tristan var typ Zlatan bara eller vad han sa. JAG VANN! Hahah! :D Jag har mina gamla fotbollstalanger kvar minsann. ;)
Sen så har jag och Marcel fått för oss att börja ta en omväg hem från dagis. Man kan gå en nästan helt rak väg, med bara några kullar, men som tar typ tre minuter hem. Men sen kan man gå åt det hållet jag kommer från bussen. Den vägen tar typ tio minuter med Marcels babyben och den har världens jävla backe. Jag skämtar inte om jag säger att den lutar typ 80 grader. Mina klena armar får knappt upp barnvagnen där alltså. Det är på håret varje gång. Tänk liksom om mina armar inte skulle orka mer och bara släppa vagnen , då skulle vagnen med Frasse i rulla ner för backen i världens fart och hon skulle krocka och döö. :O Tur att jag e lite stark iaf. Moha! :D
Men iaf den långa vägen har en lekpark på vägen som vi brukar stanna vid så att dom får leka lite. Frasse stannar tyvärr helst i vagnen men jag och Marcel gungar och åker rushelkana (?) å grejer. Funny funny! :P

Iaf, pappa V kom hem vid sex idag så jag åkte därifrån kvart över sex och var hemma i Ösmo kvart i åtta. Så nu är jag skittrött. Jobbig dag med mkt åkandes å så. Jag kommer somna som en stock ikväll, ska lägga mig ganska tidigt också tror jag så jag inte går upp så sent imorgon. Imorgon ska jag för övrigt ner till Kullsta och prata med dom om kursskit. Så jag åker nog ner ganska tidigt eftersom att jag ska vara på Konsum klockan ett. Skönare att ta Kullsta innan Konsum så har jag det gjort liksom. Sen hoppas jag på att åka in till stan och se på bio med mina flickor imorgon, kanske shoppa lite också. :) Det ska bli så kul så! Jag längtar. Fullspäckad dag imorgon också med andra ord. Just ja, igår innan min och Matildas lilla shoppingtur i stan så köpte jag ett sommarlovskort också så nu kan jag åka vart jag vill när jag vill. Yeah!

Just det, när jag gick till tunnelbanan idag så gick jag förbi äckelkissie och hennes bögkompis. Hahah, herregud säger jag bara! :)
 Så måste jag säga grattis till Fredrik som fyller 18 idag också. Puss!






14 juni Jag gillare!

Nu har jag precis färgat håret på Denise. Hahah det var kul kan jag säga, eller a, det blir inte alltid som man tänkt sig om man säger så. :)
Imorgon blir det iaf stan med matilda och sen fortsätter jag från stan till Nacka för att jobba. :D



Den här gillar vi!









14 juni Äckelregn!


Det är söndag, vädret SUGER och jag är arg!
Har precis ätit frukost med mamma och låtsaspappa, nu ska jag typ se ifall jag kan fixa en ny design till bloggen, igen. Ändrade den igår liksom men jag vill att den ska se roligare ut. Tips?

Igår hade vi myskväll jag och flickorna. Det var jättemysigt faktiskt. Jättekul att ha en tjejkväll för en gångs skull. :)
Tyvärr blev det inget anden i glaset som jag, typ den enda, så gärna ville leka. Istället satt vi vid varsin dator istället och lekte. Lite senare mot kvällen gick vi ut och mötte först upp Niklas. Sen gick vi till Elias, Kim och Jocke. Vi gick till en sunken polacklägenhet på musköten där typ Adde, Rikard, Kjellin, Jesper å några till höll hus. Vi stannade inte så länge, utan alla gick typ ner mot muskan istället. Ut i regnet! Usch! Kjellin och Rikard var puckade och badade i regnet klocka typ ett på natten. Sen skulle folk gå till Paul, vilket tog typ timmar att komma dit. Killar kan verkligen inte göra två saker samtidigt. Varje gång dom skulle öppna munnen och prata så var dom tvungna att stanna, och hela tiden också. Så det tog sin lilla tid. Men iaf, jag orkade inte gå in till paul, utan jag ville hem och sova. Så jag gick hem och fick sällskap en bit av Kjellin. Det var ganska trevligt faktiskt, fick ur mig lite grejer. Skönt att prata med nån. Jag vet att jag alltid kan prata med Angelica tex, stackarn, får alltid stå ut med mina problem. Men det är skönt att prata med en kille om såna saker också och höra vad dom tycker om saken. Så det var bra, även fast jag fick höra saker som jag egentligen redan vet. Men det är alltid skönt att höra fler säga samma sak. Känner dock att jag är ganska trög och dum i huvet som inte gör som jag borde trots mina egna och andras åsikter. Men men, det fixar sig kanske. jag måste helt enkelt ta mig i kragen och sluta vara så korkad. Men så kvällen slutade väl som så många andra gånger, sad and alone. :)

Imorgon ska jag jobba. Blir att hämta M och F på dagis och sen vänta hem T. Måste dock åka in tidigare till stan för att köpa sommarlovskort. Så jag drar väl in ganska tidigt på morgonen så att jag kan titta runt lite i affärer på samma gång. Jag känner att jag så gärna vill shoppa jättejättemkt, men samtidigt vill jag inte göra av med alla mina pengar. Så jag får se, kan väl kanske köpa nåt om jag hittar nåt. Om nån vill hänga med så är det bara att höra av sig. Jag har så gärna med mig sällskap. :D
Just ja, imorgon måste jag okcså ringa Kullsta körskolan och ändra tiden för utbildningen som jag har glömt. Ajabaja! Sen på onsdag ska jag nog åka ner och prata och eventuellt bestämma lite om kursen jag troligen ska ta. Yeah! Förhoppningsvis så är jag snart ute och gör vägarna osäkra. Hahah!  :)

Och tack gode gud för min almenacka! :P



13 juni Anden i glaset!


Vi ångra oss, vi ska inte titta på film längre. Vi ska leka anden i glaset istället! Yeah! :)





13 juni Filmtajm!


Nu är jag hos Agge. Sällskapde med Matilda hit och Hanna hängde med också. Så nu ska vi titta på film. Det blir nog Sanning eller konsekvens. :)




13 juni Myskläder på!


Nu ska jag cykla till Matilda, sen går vi till Agge och har mys/tjejkväll. Myskläderna är på! ;)




13 juni Ny design!

Ny design på bloggen. Kommer säkert ändras snart igen, men tills vidare. :)




13 juni Tjejkväll! <3


Lördag idag och det blev  tyvärr inget skansen som det var tänkt. Det hade blivit akuten för familjen så det körde ihop sig lite. Inget jätteallvarligt dock som tur var, men det hindrade iaf utflykten som vi hade planerat. Vi får helt enkelt ta det en annan dag. Det går ju fler tåg som sagt. :)
Idag måste jag gå till frisörannika och hämta mitt batteri till kameran, som av nån anledningen har hamnat hon henne. Grejen var den att när Emil hade bal så skulle jag jobba så jag bad Denise, som skulle dit, att ta med min kamera och ta massa kort. Hon tog med kameran, men det hon inte märkte var att när hon tog upp kameran ur fordralet så ramlade extrabatteriet ut. Det var då en annan Denises mamma som hittade det och frågade om någon hade tappat ett batteri, men min Denise, som inte visste att det var hon, sa ingenting. Eftersom att ingen sa nånting om ett försvunnet batteri på balen så tog mamman med batteriet och gav det vidare till Jockes pappa. Jockes pappa gav det i sin tur vidare till frisörannika. Ingen har dock en aning om varför man har skickat runt det så mkt.. Men men. Efter mkt om och men så har vi nu fått veta att det är hon som har det och har även pratat med henne. Så nu är det bara för mig att pallra mig upp till henne och hämta det. Kul!

Sen borde jag idag även åka ner till körskolan för att planera in kursskiten så att jag har gjort det och får tider. Iom att det är många som vill ta sitt körkort nu på sommaren så lär det bli ganska full bokat snabbt så jag måste ner nån dag. Måste också ringa dit idag och ändra tiden för riskutbildningen, IGEN. Nu har jag nog ändrat den fem eller sex gånger om jag inte minns fel. Men nu ska det bli sista gången minsann. :P

Ikväll då, då blir det mysig tjejkväll med Matilda och Angelica, vilket ska bli jättekul. Igår hade jag myskväll med Angelica. Vi tittade på Talang och sen på film. Vi såg på P.S I love you, den är såå bra. Älskar den! :D

Sen människor som kommenterar och blir typ sura för att jag påpekar ett dåligt uppförande, töntigt. Asså jag blir irriterad på människor som kan försvara ett sånt beteende. Okej om ni är vänner med denna idiot, vad vet jag, jag skulle ändå inte försvara en sån sak som denna har gjort i det här fallet. De är idiotiskt. Och jag kan säga såhär, jag står till tusenmiljonersmiljaders % för vad jag säger. Jag skiter i om du vill ta det face to face som du säger. Så gärna så. Iom med att jag står för vad jag säger så är det inga problem för min del. Det lär dessvärre bli pinsamt för dig som varken står för vad du säger eller vad du gör. Men iaf, fortsätt att klaga ni, jag bryr mig inte. Jag står som sagt för allt jag har sagt om denna idiot och det kommer jag alltid att göra. Om nån sårar mina vänner så står jag upp för dom och tänker inte ge mig. Jag tror också att inners inne så borde alla ni som klagar förstå, när ni har mognat till lite, att jag och alla som håller med mig har rätt! Puss på er, ni höjer min statistik. ;)





12 juni


Nu ska jag gå och duscha sen blir det myskväll med Angelica. Vi ska titta på talang och äta glass! Mysigt! :)
Och imorgon blir det tjejkväll med båda mina favoritflickor, Matilda och Angelica. :P





Natti natti!


Kom precis hem typ. Har varit på en mysig liten picknick med min Agge. Vi cyklade till badberget och tog fram filt å grejer. Sen badade vi, visst det tog sin lilla tid att komma i, men huvudsaken är att vi kom i, för det gjorde vi minsann. Jag är stolt! Asså det var typ inte ens kallt... Eller jo det var typ svinkallt först men när man hade stått där ett tag och tappat känseln så var det ingen fara för då kände man ju ändå ingenting och det blev ganska skönt. Okej nu överdriver jag lite, för skönt var det ju inte direkt, men bättre blev det när man hade doppat sig iaf. Jag är iaf stolt över att  vi båda kom i som vi hade sagt att vi skulle göra. :D
Och när vi hade badat så gick vi upp och myste med filten och lite tårta och te. Jag tycker inte om tårta med jag smakade lite ändå. Sen låg vi på berget och letade stjärnor och pratade ett tag innan vi cyklade hem igen. Riktigt mysig kväll! :)


Här kommer lite bildbevis på att vi verkligen badade för er som inte tror oss. Det blev dock väldigt dåliga bilder, dels var det väldigt mörkt ute och dels så vara vi lite darriga på händerna för att det var så satans kallt! :)















11 juni


Så tråkigt, jag har såååå tråkigt. Jag vill hitta på nåt, ha värsta myskvällen eller nåt. Sitta ute och mysa..
Men men imorse var jag ju som sagt på vanstas skolavslutning. Emil var så stilig så, med kostym å skjorta å grejer. Jättefin var han verkligen! Får se om jag lägger upp nån bild sen. Jag orkar inte gå och hämta sladden å kameran nu tyvärr. Jag e lat just nu!






11 juni Vansta!


Klockan är tio i sju och jag har precis vaknat. Ska gå och duscha, hoppas på att Emil inte har tagit slut på varmvattnet som vanligt, sen ska jag fixa mig och gå till Vansta. Emil går ut nian idag så jag ska titta på han. Det ska bli så kul att se han i kostym å grejer tycker jag. :)  Efter skolavslutningen ska väl mormor å farmor å co komma hit en stund å fika å så tror jag. Hoppas på att få leka med Agge eller nån ikväll.

Btw, jag har fått myggbett på foten och benet, det gör ont. Äckelmyggor!






11 juni


Usch säger jag på alla idioter som finns där ute! Varför är så många såna samlade i nynäshamns kommun för?
Jag är trött på att vara ledsen, jag är trött på att alla hela tiden lägger sig i saker dom inte har med att göra, jag är trött på att folk bryr sig allt för mkt, och jag är trött på att folk tar upp saker enbart för att såra som har tagit år för mig att försöka glömma och komma över. Kan inte folk bara bry sig om sina egna liv och låta andra leva sitt? Att man ens orkar lägga energi på att klaga på andra hela dagarna det förstår inte jag.
Just nu sitter jag och har varit irriterad och åt helvete ledsen hela dagen för att vissa tar upp saker som sårar, och detta enbart för att såra. Saker som jag har varit med om för flera år sen har inte andra med att göra, inte om det bara har drabbat mig. Så det så! Just den här specifika saken som jag syftar på just nu hände för sådär tre fyra år sen och drabbade bara mig på ett negativt sätt. Och sen att folk nu ska komma och gräva upp det som har tagit alla dessa år för mig att glömma och sluta att vara ledsen över gör mig så jävla förbannad. Att folk som inte ens har med det att göra heller gör mig bara ännu argare, men det kanske bara bevisar att just den eller dom personerna som tar upp det inte är värda en plats i mitt liv. För jag menar, vad har ni med nåt som hände mig för tre fyra år sen att göra, då ni inte ens var en del av mitt liv? Nej, precis, ni har inte ett piss med det att göra. Men vissa har så svårt för att fatta detta. Tröga jävla människor! Gå och dö och låt mig vara! Är det så svårt att förstå att jag är sjukt ledsen över det som hände och mest av allt bara skulle vela att det aldrig hände? Är det så jävla svårt att bara låta bli att ta upp det och sluta att bry sig då? Det har inte drabbat er och berör inte er så låt det vara! You make me so sad, you don´t even know.. :(





Nattt natti!


Nu har jag kommit in igen. Jag gick som sagt ut med Agge, så gick vi och mötte Matilda också. Vi promenerade ner till badberget och satt där och pratade å så. Riktigt mysigt. Jag har alltid lika kul med tjejerna. Tycker om er såå mkt, ni är bäst! När jag är med er så känns allt så bra, det får mig liksom att glömma allt skit som händer runt omkring hela tiden. Puss på er mina flickor! <3

Nu väntar jag på filmen som jag ska titta på innan jag går och lägger mig, om jag orkar. En kärlekshistoria heter den och jag blev så sugen på att se den när jag såg videon som Matilda hde länkat till på bdb. Så sjukt söta i videon så man bara måste se filmen. Varför kan det inte alltid vara sådär sött i verkligheten för? Kan man undra, kan man undra...





9 juni


Idag har jag varit på informationsmöte på Coop där jag ska spendera sommaren typ. Det gick bra, vi visades runt lite å så. Och så fick jag se mitt schema, jag ska jobba för fullt i juni, juli och augusti. Sammanlagt blir det väl runt 200 arbetstimmar. Wiie! Pengar! :D

Igår jobbade jag förresten. Hämtade F och M på dagis lite tidigare än vanligt. Kände att jag likaväl kunde åka in lite tidigare då jag ändå var ledig så att jag kunde tillbringa lite mer tid med dom små rackarna. Det går för övrigt bara bättre och bättre med F, hon gråter inte alls lika mkt som i början. Det e väl för att hon börjar vänja sig vid mig gissar jag. Så det är kul. Igår fick jag också lite mer ensam tid med F och M innan T kom hem från skolan. Jag gillar verkligen M, han e så söt och han pratar tydligen alltid om "sin Nathalie" där hemma, vilket glädjer mig. :P

Så måste jag bara säga att jag hatar människor som skyller sina misstag på sprit. En sån sak som att vara ortogen går inte att förklara bort med att man var full. Drick inte om du inte kan ta ansvar för dina handlingar då du är full. Då ska du inte dricka alls bitch! Tråkigt att vissa människor är så blåsta alltså. När såna människor sårar mina vänner så blir jag så jäkla förbannad. Men men, den här extremt korkade tjejen ska inte få förstöra mitt humör så nu ska jag vara glad och gå ut och göra lilla Ösmo osäkert med Agge. :)

N <3






7 juni

Idag är det söndag och jag har spenderat hela dagen innomhus för att fixa klart Amandas balklänning. Hon har precis varit här och hämtat den och jag hoppas att den blev bra, så att den inte vart för kort eller för lång. Balen är imorgon och de e lite tråkigt att jag inte kommer kunna se hur alla ser ut å så eftersom att jag antagligen ska jobba. Men mamma får ta massa kort. Och sen så kommer jag ju få se när Emil går ut nian och får se han i kostym å grejer då istället:)

I förrgår var det skolavslutning för min del. Det var väl sådär, jätteskönt med sommarlov såklart, men jag saknar vanstas skolavslutningar sååå mkt. Nu på gymnasiet så fikar vi typ lite, får betyg och tittar på esteternas show. Esteterna var duktiga såklart, men annars e det inget speciellt liksom. Som sagt, saknar vansta! :)
På kvällen var det den efterlängtade överraskningsfesten för Adde som gällde. Matilda har varit så gullig och planerat allt så länge. Jag hjälpte till med att hyra lokalen, man får ju utnyttja att man e arton nu. ;)
Allt gick som planerat och det blev ganska lyckat. Jag hoppas att folk hade det kul å så. :)
Sen måste jag bara säga en sak, vissa personer kan gå och dränka sig i muskan. Jag förstår inte hur vissa kan vara så respektlösa och vara såna idioter. Jag syftar på två personer just nu. Ingen av dom gjorde nåt mot mig men mot två av mina bästa vänner. Man beter sig inte så som ni gjorde. Till den ena av er vill jag bara säga, att jag vill aldrig mer se dig i mitt sällskap! Aldrig mer! Och till den andra vill jag bara säga att jag hoppas att du har så mkt stake i dig att du åtminstone kan be om ursäkt och mena det. Jävla skitstil! Jag hatar att se min älskling ledsen så om det händer igen kommer jag inte kunna låta bli att lägga mig i, det gör för ont att se henne så ledsen som du gjorde henne.

Men igår iaf så tog treorna studenten och jag var där för att titta på Emma. Vädret var sådär. Det började regna ganska mkt när alla var påväg upp på flaken men det slutade precis innan dom skulle åka iväg, jag saknade dock solen.
Sen fick jag och Fia äran att vara vakter på tekniks flak. Våran uppgift var väl typ att se till så att ingen däckade, kastade saker från flaket, klättrade på kanterna, gjorde illa sig osv. Och det gick faktiskt bra, det vara bara några som klättrade på kanterna ett par gånger som vi fick ta ner. :)
Det vart också ganska kallt för det blåste rätt mkt. Och Emil vägrade låna ut sin jacka till mig innan vi åkte så jag fick låna mammas kavaj. Men den hjälpte inte så mkt så jag använde den mest som skydd mot allt som sprutades där uppe på flaket. Det var öl, cider, vatten, you name it! :) Men det var kul iaf.
Nästa år får jag vara me på riktigt. Längtar! :P





1 juni


Dampdator! Mitt i skämtet så lägger tangentbordet av. Så nu får jag sitta vid min lilla istället. Men det går bra det också. :)

Idag har jag jobbat, kom väl hem för typ två timmar sen kanske. När jag var på bussen i Nacka och nästan skulle kliva av så ringde C och sa att jag var tvungen att hämta T hos en kompis innan jag gick till dagis för att hämta F och M. Jag var jätteorolig att jag skulle knacka på fel hus, men det gjorde jag som tur var inte. Det hade varit lite pinsamt! :)  Grejen var att C ringde till mamman till kompisen som T var hos, så mamman berättade för T att jag var påväg, och dom var ute i trädgården och badade då han skrek typ "Jaaaa! NATHALIE!" Så det hördes nog i hela Nacka, vilket jag inte missade. Så jag hittade rätt.

När jag hade hämtat T så gick vi till dagis och hämtade F och M och sen gick vi hem och lekte. Vi spelade fotboll, underhökensvingarkom och hoppade studsmatta. Det var kul men jag vart helt död typ. Jag fick nämligen äran att spela monster på studsmattan hela tiden. :)

Och det var ganska lugnt idag med F också. Hon grät inte alls lika mkt som hon har gjort förut. Enda gången var väl typ när jag skulle byta blöja på henne, det tycker hon inte om. Sen somnade hon i min famn så jag satte mig med henne i famnen bredvid M och T i sängen och tittade på nån barnkanal. Sen kom Viktor hem och tog F och började laga mat så jag fick en ersättare i knät, M, så mysig kille asså. Gull gull! :P
Och viktor var btw lika rolig som vanligt och sen så var han snäll och gav mig förskott på lönen också. Tack tack, det var bra det! :D

Nu ska jag skriva klart mitt svenskaarbete I valet och kvalet om jag orkar så att jag kan skicka in det sen.







1 juni


Wiie! MVG på excelprovet!






1 juni Sjuk!


Har programmering just nu, ska göra excelprov snart. Och så är jag sjuk, mår piss. Ändå måste jag jobba efter skolan. Inte så jättekul att pendla i det varma vädret i en och en halvtimme dit och sen lika långt hem igen. Inte så lockande faktiskt. "/

Hoppas på att träffa Matilda nån dag kanske så att vi kan prata lite om secret things. Och så hoppas jag på att kunna åka in och leta efter nå kläder till skolavslutningen nån dag också. Nån som vill följa med, bara att höra av sig. :)