?

Jag förstår inte meningen med det hela?

Happy halloween

Alltså jag kan inte sova, jag blir galen. Jag ligger och tänker för mkt. :/
Imorgon är det typ alla helgon dag så som vanligt ska vi bege oss upp till gravarna och tända ljus. Mamma och gubben ska tydligen till skogskyrkogården imorgon på dagen för att tända ljus för typ gammelmormor eller nåt sånt. Jag skulle vilja följa med för det är så sjukt fint där när alla gravar är tända. Det är ju trots allt Sveriges största kyrkogård med äver 100 000 gravar. Men jag vet inte, det känns konstigt så jag vet inte om jag struntar i att åka med dit. Men upp till pappa och morfar ska jag iaf. Jag hoppas innerligt att jag får sällskap med mig, men jag vet inte där heller. Hoppas gör jag iaf för jag hatar att gå själv. Ösmos kyrkogård är faktiskt också jättefin på halloween när man kommer där i backen och man ser alla ljus. Mysigt typ..

Babe?




Alla helgons dag

Alltså jag kan inte sova, jag blir galen. Jag ligger och tänker för mkt. :/
Imorgon är det typ alla helgon dag så som vanligt ska vi bege oss upp till gravarna och tända ljus. Mamma och gubben ska tydligen till skogskyrkogården imorgon på dagen för att tända ljus för typ gammelmormor eller nåt sånt. Jag skulle vilja följa med för det är så sjukt fint där när alla gravar är tända. Det är ju trots allt Sveriges största kyrkogård med äver 100 000 gravar. Men jag vet inte, det känns konstigt så jag vet inte om jag struntar i att åka med dit. Men upp till pappa och morfar ska jag iaf. Jag hoppas innerligt att jag får sällskap med mig, men jag vet inte där heller. Hoppas gör jag iaf för jag hatar att gå själv. Ösmos kyrkogård är faktiskt också jättefin på halloween när man kommer där i backen och man ser alla ljus. Mysigt typ..  Babe?



Man on fire!

Världens bästa film är på tv! Man on fire! Jag bara älskar den. Så se den allihopa, den är skitbra. :D
Fan jag kommer sitta och storgrina i slutet sen, bläää!


 


Fredaaaaag

Nu är det dags att att sig ut ur det här huset. Jag ska ta en promenad till ica och köpa advokado, älska! Sen ikväll blir det typ idol och sådär, vet inte om det händer så mkt mer än. Det visar sig. :)
Sen kan jag glatt berätta att jag tror att jag har lite work på G. :D

Och jag har världens sötaste pojkvän, just so you know! ;)






Surprise surprise

Dagen har varit skitbra! Jag var seg imorse, låg och tittade på tv hur länge som helst innan jag gick och duschade. Tur att jag gick och duschade till slut för helt plötsligt när jag står och lagar min "soppa" så plingar det på dörren och där står min älskling. Snacka om att jag blev överraskad, och generad såklart. Men det var jättekul iaf! Så vi har väl typ legat och tittat på tv och sådär, och ätit och fikat. Mysigt vare! Sötnosen fick även äran att äta min lyckade soppa också. Hahah fail på mig men jag e glad ändå! :D


Michael Jackson - This is it

Ahapp, nu är jag precis hemkommen från stan där jag och Josefin har varit och tittat på bio. Vi såg Michael Jackson - This is it och den var typ jättebra. Jag är dock lite besviken på att dom bästa lugna låtarna inte var med nånstans i hela filmen. Men a den var bra iaf. Se den! :D




Tisdag

Gårdagen var tråkig, riktigt tråkig. Så på kvällen gick jag en promenad upp till pappa och satt där i typ en och en halv timme. Lite läskigt var det för inga lampor på kyrkogården funkade och det lät som att det gick runt nån på kyrkogården hela tiden, som att nån smög på en typ. Fast egentligen var det bara massa löv och regndroppar som lät.
Och iom att vi inte hade några marshaller hemma så fick det bli små värmeljus att tända. Men det funkar det också. :)

 

 


Happy little family. That´s what we were.

Jag läste precis ett inlägg som Stina-Lee hade skrivit i sin blogg. Hon skrev om döden i princip och att hon för tio år sedan förlorade sin pappa. Hon skrev om alla frågor man ställer sig som en person som har förlorat någon närstående. Man blir förundrad av att man känner igen sig så otroligt mkt i allt hon säger. Jag vet inte hur hennes pappa gick bort, det skrev hon inte, men ändå så kan man känna samma sak. Det spelar liksom ingen roll hur man har mist nån, man har ändå alltid samma frågor.
Frågan jag ställer mig varje dag är, varför hände det just min pappa? Varför? Men ingen kommer nånsin kunna ge mig ett vettigt svar på den frågan och det gör mig ännu mer ledsen. Det finns kanske inga svar men det måste väl finnas en anledning, eller?
Världen är orättvis, så ser jag det. Men för att orka kanske man måste försöka att se på det som att allt händer av en anledning. Att det finns en mening med allt som händer oss. Men jag vet inte, det känns ändå orättvist. Min pappa var världens snällaste människa. Underbar pappa, man, son, morbror, ja allt. Han gick bort när han var endast 37 år, vad är det för ålder liksom. Och efter sig lämnade han sin fru och sina tre barn, 4, 6 och 8 år gamla. Man hör ju bara hur orättvist det låter.
Om en månad och två dagar är det 12 år sen våran familj gick från att vara fem till fyra, och ändå kan man sitta i flera timmar och bara gråta och fråga sig själv varför. Jag minns det som att det vore igår även fast det var så himla lång tid sen.
Sorg försvinner inte, det är ingenting som går att ta bort. Visst, man kan lära sig att bearbeta sorgen och lära sig att hantera den när den slår till. Men den försvinner aldrig. Som ett djupt sår, det läker men lämnar efter sig ett ärr. Det kommer liksom alltid finnas där, den där känslan som bara knäcker en totalt.
Inte en dag går förbi utan att jag fäller en tår för min älskade pappa. Jag vet att han finns nånstans. Som en vän sa en gång, nånstans där uppe på ett fint moln sitter din pappa och stolt tittar ner på dig. Jag hoppas det, att han hade varit stolt över mig för den jag har blivit och är idag. Den jag är idag har växt fram genom allt jag har varit med om. Om det är bra eller dåligt kan jag inte säga, det får personerna min omgivning bestämma. Ibland sitter jag och undrar hur mitt liv hade sett ut om min pappa inte hade lämnat oss. Hade jag haft fler syskon, hade jag bott här i Ösmo i det här huset som pappa och mamma en gång bygde och hade jag varit den person jag är idag. Jag vet inte och jag kommer heller aldrig få veta. Men en sak vet jag, och det är att om allt detta inte hade hänt så hade jag definitivt inte varit lika rädd för döden och jag hade heller inte varit lika rädd för att fästa mig vid folk och för att släppa in människor i mitt liv. Ständigt oroar jag mig för att fästa mig och fatta tycke för folk för att jag är rädd att förlora dom. Det kan hända när som helst, när man minst anar det, det har jag lärt mig av det här.

Vila i frid älskade pappa. Vi glömmer dig aldrig och vi kommer aldrig att sluta älska dig. Du finns inte här hos oss fysiskt men du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan. Okej? <3




Breeev

Wohooo jag fick nyss hem två små brev! Vad kan de va vad kan de va? Jag vet! :)


 

 

 


Usla väder

Bara jag som hatar det här äckliga vädret? Jag fullkomligt hatar regn och mulet väder, det är det värsta jag vet. När det är såhär får man lust att bara ligga hemma och göra ingenting fast att man i själva verket vill hitta på massa roliga saker. Vädret sänker humöret liksom. Jag tror ni fattar vinkeln. :)

Nu ska jag snart gå och laga makaroner eller nåt och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Så people hitta på nåt med mig! :D



Blonda sidan talar

Alltså vädret suger och jag hatar söndagar! Men det positiva är att det inte är nån skola imorgon för att det är looov! Snart ska jag se på Ensam mamma söker, gilla! :)


Samtalet vid middagen då mamma berättar nåt om att man ska gräva upp Karl XII:s grav igen för att typ några vill undersöka nåt om hans död.

Mamma: Dom ska ju gräva upp Karl XII nu igen för att undersöka huvudet på han.
Jag: Aha men snällt att bara gräva upp han sådär. Ofta inte han är en jordhög?
Mamma: Nej alltså inte en jordhög, kroppen finns fortfarande kvar.
Jag: Men hur kan den göra det? Han måste ju ha legat där jättelänge. När levde inte han liksom.
Mamma: Jo men den gör det. Han levde på 1600/1700-talet.
Jag: Aha men ofta han inte är jord då? Iaf så tycker jag att det är taskigt att gräva upp gubben. Låt han vila i frid liksom. Och måste man inte fråga om lov för nåt sånt, fråga typ anhöriga och så?
Mamma: Men snälla lilla gumman, han levde för flera hundra år sen.
Jag: A men ändå..

Ställ om klockan gott folk

Nu är det verkligen dags för mig att sova. Jag har varit uppe i mer än 20 timmar, har bl.a. hunnit med att göra fem prov, åkt i en biltvätt och städat mitt rum. Nu jag håller på att somna här framför datorn. Så nu ska jag bara ställa om klockan, påminnelse allihopa, och sen ska jag krypa ner i mig lilla säng. Hatar att sova ensam dock så Jens jag tycker att du ska ta och komma hit nu! :)


 


Höstloooov!

Jag är så trött så jag håller på att döö! Jag gjorde högskoleprovet idag och det sög. Eller det var inte så jobbigt som jag trodde men det var svårt. Vi hade fem prov. De två var första var läsförståelse i svenska och varje prov var 50 minuter. Sen var det läsförståelse i engelska som var 35 minuter, och det provet satt ihop med ett prov på 15 minuter som var svensk ordförståelse. Sen efter det så var det prov i matte i 50 minuter och till sist prov med diagram, tabeller och karton på 50 minuter. Så det var en lördag fylld med prov efter prov efter prov kan man lugnt säga. Men jag gillare typ.. :)

Nu äre lov på riktigt och det gillar jag ännu mer! :D






Lördag och högskoleprov på G

Klockan är snart halv åtta och jag är vaken. Har precis duschat så jag ska snart gå och göra mig iordning för att åka ner till skolan och göra högskoleprovet. Jag ser inte fram emot det men vad ska man göra liksom. Skönt när det är klart sen. 8.20 till 16.15 håller det på så det blir en lång dag och det suger att man inte får ha nånting att äta med sig.
Jag ska iaf övningsköra ner så nu måste jag skynda mig så att jag inte kommer försent. :)


Fredag

Idag har vi varit på KTH med klassen och det var faktiskt riktigt kul. Det blir vad man gör det till liksom, och vi gjorde det kul trots alla mindre roliga projektredovisningar. Pax för Frasse right? :)

Imorgon är det högskoleprov kl. 8:20 i gymnasiet. Tråkigt tycker jag att sitta och göra typ fem prov en hel dag. Kanske inte det roligaste sättet att spendera sin lördag på. Men men, nu ska det göras och det ska göras bra.

Jag känner att jag är ovanligt positiv just nu och jag gillare! Nu ska jag titta på idol! :D





Jag borde sova

Biljetterna till Michael Jackson - This is it är bokade! Vi ska gå på onsdag på premiären, jag och josefin! Jag är taggad och förväntningarna är skyhöga! :)
Josefin, dags att tagga till fan! :)

Och ja, imorgon ska klassen till KTH och vi ska vara där hela dagen, sen är det loooooov!

Jeeeens, jag älskar dig!





Va faaan

Jag kan inte sova, jag blir inte trött. Jag är irriterad som bara den. Jag fattar inte vad som försigår i huvet på folk ibland. Fan va idioter det finns. Dööö!


Lucky meee

Det är verkligen ingen bra dag idag. Dagen började med att jag missade bussen, fick cykla som en dåre till centrum för att ta en senare buss därifrån. Kom nästan försent till matte diskret, men Torbjörn e lite vimsig så det gjorde inget. Sen gymmade vi och hoppade hopprep på idrotten. Det gick bra tycker jag tills efter idrotten när vi skulle duscha. Då kände jag hur ont jag hade typ på smalbenet, fast bakom liksom. Eller alltså typ där bak vid hälsenan (sälhenan som jag råkade säga hela dagen). Det gör fortfarande ont och jag har ingen aning om vad jag har gjort. Det liksom gör skitont varje gång man sätter ner foten typ. Hoppas att det är bättre imorgon. Sen iaf, så slog jag i tummen rakt i kanten på skåpet, där det är sådär vasst, så nu har jag en bula med ett blåmärke på på tummen. Och nu nyss så sprang jag rakt in i sängkanten så jag har blåmärken och blod på knät. Låter det som att min dag har varit bra? Nej det tycker jag verkligen inte. Får helt enkelt hoppas på en bra avslutning på kvällen även fast jag måste plugga idrott och planera en egen idrottslektion. :S


Att sova spegelvänt

MVG på drycker och serverings provet! Är inte det typ värt en liten guldstjärna i kanten då jag bara hade en dag på mig att plugga? Jo det tycker jag! Jag är nöjd! :)

Annars så kämpade jag mig igenom skoldagen men en extrem huvudvärk och magont så det skriker om det. Jag gillare inte! Går det här aldrig över?

Konsekvenserna av att byta rum och sova spegelvänt mot vad man brukar? Jo man går in i väggen när man ska gå upp och man ramlar ner från sängen när man ska ligga intill väggen. Det här hände mig inatt när jag sov i mitt nya rum, inte kul. Ont i pannan typ. Man får ju värsta chocken av att försöka gå upp på den sidan man brukar göra och så är det en vägg där helt plötsligt. Chooock! Men jaja, jag vänjer mig väl, men läskigt är det.




Ensam mamma söker

Idag har jag flyttat upp nästan allt från mitt gamla rum, endast tv:n och lite skor står kvar men det ska jag fixa imorgon eller nåt. Sen är det nya rummet nästan klart, lite gardiner och en spegel är kvar. Det blir fint och inatt ska jag sova i mitt nya rum.

Jag mår illa, har så jävla ont i magen och sådär så jag håller på att dö. Jag vill nästan inte vakna imorgon. Jag blir galen..



Ärligt?

:/


Rosa hjältar

Jag blev precis en rosa hjälte, japp. Bli det du med, du som läser. Att bli en rosa hjälte innebär iprincip att man är med och stödjer rosa bandet och cancer på ett eller annat sätt. Man kan antingen göra så lite som att visa sitt stöd genom att bära ett rosa band eller så kan man göra lite mer som att tex starta en insamling osv. Det lilla gör stor nytta liksom. Men iaf, bli en rosa hjälte som jag och stöd cancerforskningen!


Idol

Nu ska jag titta på idol som ikväll har temat Michael Jackson. Det gillar vi! Sen så ska jag försöka att i reklamerna flytta upp lite kläder till nya rummet. Jag började att flytta upp kläder igår kväll men kom inte så långt så ikväll så fortsätter vi. Meningen var att jag skulle ha hunnit klart med att flytta upp iprincip alla mina grejer till nya rummet igår men när jag kom hem från skolan så somnade jag och sov i typ två och en halvtimme och när jag vaknade så orkade och hann jag inte fixa så mkt. Tyvärr så hände samma sak idag när jag kom hem från skolan, jag somnade och vaknade typ halv åtta (utmattad av all stress?). Jag som var så taggad på att fixa klart idag, men nu lär jag inte hinna det. Får se hur det blir, idol ska iaf prioriteras.



Vet du en sak?

Håller på att flytta upp nu så jag är glad! Fast det är mindre kul att rensa och slänga massa saker. Jag har ju som sagt separationsångest typ. Men nu jävlar, nu ska jag slänga massa onödiga saker som bara ligger. Och massa kläder måste bort också. Det håller liksom inte att ha massa högar med kläder på hela golvet. Visserligen är det fina vikta högar, men det blir ju jobbigt och trångt det också. Nej nu så!



Försovit mig!

Fan jag har försovit mig! Det värsta jag vet är att vakna, titta på klockan och märka att man har försovit sig. Precis det som hände nu. Jag börjar om en kvart och jag sitter nyvaken i min säng. Jag får ta tjugo i nio bussen från centrum, det borde jag hinna, men jag kommer ändå missa nästan hela matte diskret lektionen. Men aja, vad ska jag göra liksom. Blää på det här!

Jag fick ryck!

Japp! Jag kom precis hem från att ha varit ute på slingan och sprungit. Tro det eller ej! Och ja Jens sötnos, jag är en tönt. Men det skiter jag i. ;)
Jag cyklade till slingan, ställde cykeln där och typ kutade ett varv på slingan. Ja, jag joggade liksom inte, jag typ sprang allt vad jag hade hela vägen och jag lyckades utan att stanna en enda gång *stolt*. Lite sitter kvar från den gamla fotbollstiden. Haha! Nu har jag dock lite ont i huvet så jag tröstar mig med en glass som jag hittade i frysen.
Nu blir det en dusch och sen ska jag titta på slutet av Desperate housewives.



13-10-09

Just ja, listerna är insatta i mitt nya rum nu. Nu ska jag bara sätta tillbaks alla kontakter och sen ska jag göra nånting med golvet, kommer inte ihåg vad mamma sa att det hette. Men iaf, förhoppningsvis så kan jag flytta upp mina saker imorgon. Wiie! Love it! :)



This is it

Äntligen funkar blogg.se igen. Jag fick typ damp igår när ingenting med .se funkade. Mne nu funkar det igen och jag är glad.

Idag var jag och Sanne på Via, det gick bra som vanligt. De som var där satt och gjorde prov så vi satt mest där och fanns till om det behövdes hjälp.

Jag och Josefin har bestämt att vi ska gå på bio och se Michael Jackson - This is it sen när den har premiär. Jag längtar! Kommer bli sjukt kul. :)





Svenska Hollywoodfruar

Idag var det prov i drycker och servering, kaffe hade vi prov på denna gång. Med tanke på att jag bara hade en dag på mig att plugga så tycker jag att det gick ganska bra ändå. Lite ironiskt att det bara var typ fyra stycken från hela klassen där och gjorde provet. Vart var alla andra liksom? Och de som var där gick efter max tio minuter så där satt jag själv i en timme och bara skrev och skrev. Jag borde få en guldstjärna i kanten av Louise. :)
Nu ska jag titta på de svenska Hollywoodfruarna.



Enjoy!

Min nya favorit! Så sjukt bra. Jag fattar inte hur han gör, men han gör grym. :)
Btw, jag åt julskinka här hemma idag! :D

 

 


It´s up to you

Vaknade precis och klockan är kvart över tre! :O
Fan lite panik jag fick när jag vaknade ocht tittade på klockan. Jag hatar ju att gå upp sent. Men aja. Nu e de som de e.
Igår var jag i stan med Josefin i några timmar. Vi tittade på mina fina skor och åt och myste. Älskar den där tjejen, det skulle kunna vara min tvilling ta mig tusan. :)
När vi kom hem så stod söta lillebror och väntade med moppen och en extra hjälm vid bussen för att han ville skjutsa hem mig. Det han inte visste var att jag hade Josefin med mig och att vi hade en cykel borta i buskarna, så han åkte moppe bredvid oss medans jag skjutsade Josefin på cykeln. Men va söt han va som kom, urgullig!
Iaf så åkte vi hem till mig och klippte Emils hår. Det blev bra tror jag. Sen drog vi och tittade lite på fotbollen och sen sjöng vi sing star och badade.

Idag måste jag ta tag i mitt rum, det ser rent ut sagt förjävligt ut. Jag måste städa! Sen måste jag plugga på mitt prov som jag har imorgon också, inte kul alls.



Jag älskar dig Jens!




Lördag

Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum. Det är så sjuukt stökigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Petig och perfektionist som jag är så vill jag ha ordning och reda hela hela tiden, så nu kan man ju bara föreställa sig vilka damputbrott jag får på mitt rum. Varför städar jag bara inte efter mig nu då kan man fråga sig. Nej för att jag ska ju snart byta rum, endast lister saknas innan jag kan flytta upp. Så då tänker jag att varför ska jag städa mitt gamal rum när jag ändå ska ta ut alla saker från det snart. Det är ju ganska logiskt tycker jag. Men nu har det tagit mkt längre tid än jag trodde att det skulle ta innan jag kunde flytta upp så därför har det hunnit bli så jättestökigt. Jag hade tänkt mig att det bara skulle vara lite stökigt liksom. Så jag undra om jag inte ska ta och städa lite här nu, tror nog det. Det här är inte likt mig!




Jahaaaa

Hallååååå! Jag missade idol igår, va händer? Det betyder att jag måste måste måste kolla på reprisen imorgon. :)
Igår fick jag reda på att att jag tydligen har prov på måndag i drycker och servering. :O
Tur att jag träffade Philip igår och att han kom på att berätta det för mig. Jag hade ingen aning eftersom att jag inte var på lektionen i måndags. Men jaha, kul med prov igen. Prov i kaffe denna gång. Jag tycker inte ens om kaffe! :/

Ja, jag är efterbliven?

Vaknade tidigt som fan imorse. Datorn låg bredvid mig i sängen, jag hade alla kläder på och smink å grejer. Ont i nacken också för att jag somnade så jäkla konstigt vid datorn. Men men, kvällen igår blev lyckat ganska. Tyvärr så slutade det väl som vanligt får man ju nästan lov att säga. Dvs att jag står och grinar. Men det gick över snabbt. En skitsak bara. Killar är bra töntiga ibland alltså!
Nu ska jag gå och duscha å så. Sen vet jag inte vad som händer. Hoppas att jag ska leka med nån. Kanske drar en snabbis förbi haninge också för att fixa lite grejer, beror på. Fan jag har massa fakturor att betala också kom jag på nu. Jag gillar inte fakturor, men så blir det när man impulshandlar på internet. Får väl skylla mig själv eller nåt. Jag har nån restskatt grej också som måste fixas, jag gillare inte! Banken har inte öppet på helgen va?


Speeeex

Idag hade vi samhällsprov och spexfoto i skolan. Provet gick sådär, politik är ingenting som intresserar mig. Spexet var kul. Temat var 80-tal och nästan alla höll sig till temat vilket var kul. Vissa var dock tråkiga och tog nåt eget tema, lite att förstöra, men det gick ändå. Alla var så fina så! :)
Efter skolan åkte jag ner till centrum och åt med Sanne, sen åkte jag hem och gick en promenad med Josefin här i Ösmo.
Nu har jag precis varit på ica med mamma och snart ska jag gå och duscha för att sen bege mig till Josefin o co. Så detta var alltså en liten kort sammanfattning av dagen i sin ära. :)








07-10-09

Har pluggat lite samhälle minsann. Prov på fredag. Idag hade jag dom hemska matteproven. Inte kul kan jag berätta. Det gick inge vidare på nåt av dom, för mkt i tankarna. Men men, hoppas att det blir mer än ett ig iaf, det måste jag väl ha fixat. Känns nästan som att jag kan ha fixat mina två första ig:n, och på samma dag också, inte illa isåna fall. Men jag hoppas och håller tummarna att det inte blir så.

På fredag är det spexfoto som gäller. Efter mkt om och men så har vi i klassen nu enats om nåt slags tema. Jag hade hoppats på att vi skulle ha nåt skitcool och roligt på spexet, men med för lite tid på oss och en något oengagerad klass så blir det som det blir. Nu måste jag bara hitta nåt att ha på mig. Får la se hur detta slutar. :)




06-10-09

Nu har jag pluggat lite matte, ska fortsätta snart. Måste bara ta en välförtjänt paus. :)
Funderar på om jag ska ta mig in till haninge imorgon efter skolan och fixa lite grejer. Shopaholic! Får fan abstinens. Jag vill till skopunkten men det suger att man måste åka så långt. Det finns ju inte i haninge och inte längre i farsta. Det finns visserligen i Länna men då är det skönast att åka bil. Så om man inte kan åka bil så måste man typ ta sig ända in till stan, vilket suger. Ofta jag orkar åka ända dit för en affär. Nej jag ska fråga mamma om hon kan åka med mig till Länna. :)



Maaaaaaattte

Fy va jag hatar matte just nu. Jag sitter och försöker plugga inför provet imorgon. Just nu gör jag lite repetition i matte D, får se sen hur jag ska hinna med att plugga matte diskret också. Jag hatar att jag har matte diskret prov första lektionen imorgon och att jag sen har matte D provet direkt efter i typ två timmar. Jag gillare inte alls! Men men, back to work.



Mysteriet är löst!

Yes! Jag ringde mamma för hjälp och nu är det fixat. TV:n är på. Det enda som egentligen behövde göras var att gå fram och trycka på en knapp på själva tv:n. Alltså det låter hur simpelt som helst men jag har aldrig behövt göra det på den här tv:n så därför blev det så himla svårt. Men nu är det fixat iaf. Men när jag hade fixat det så kom ett annat problem upp som jag nu har ringt om hjälp om också. Det var att jag inte fick fram vilka kanaler jag ville. Man måste tydligen använda två kontroller för att kunna titta på det man vill. Den ena för att se "vanliga" kanaler och den andra om man vill se typ konstiga kanaler. Gud jag blir fan förvirrad! Men vi gillar dom konstiga kanalerna.



Känner man sig oteknisk eller vad?

Känner man sig dum i huvet när man inte ens kan sätta på tv:n eller vad? Svar ja! Jag sitter i vardgasrummet och kan fan inte sätta på tv:n. Jag blir galen! :O
Hur svårt kan det va kan man tycka, men ärligt det är svårt. Jag brukar inte sitta här så ofta, men när jag gör det så brukar tv:n vara på redan så jag behöver liksom bara byta kanal om jag vill det. Men nu är den inte på och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har tryckt på varenda liten knapp jag kan se men inget händer. Nej nu fan ska jag ringa mamma!





Din tystnad sårar mig

Jag har ägnat kvällen åt att läsa matte D och matte diskret, jag har ju som sagt prov i båda på onsdag. Jag känner mig dock inte duktig alls då jag börjar plugga för sent och jag har inte ens pluggat mkt idag liksom. Shame on me! Jag borde vara mitt duktiga jag igen. Det känns som att det bara går utför. Jag skulle hemskt gärna vilja skylla på att det pågår andra jobbiga saker i mitt liv. Det gick bra att skylla på det dom två första åren i gymnasiet, faktiskt, för då var mitt liv ett rent helvete. Men nu är det ju bättre, lite iaf, eller a det har faktiskt gått med en hel del framgång så jag ska inte skylla på mitt sura liv den här gången även om jag vill och även om jag vet att det har en liten del i det att jag i princip skiter i skolan.

Iaf, idag så åkte jag hem efter databashanteringen. Jag hade ingen ork att gå på drycker och servering för att jag hade så ont i magen och så jäkla ont i huvet. Som sagt så är jag stammis hos skolsyster så idag var jag där igen och fick två panodil. Hon har nu börjat ge mig två stycken varje gång jag kommer. Snällt eller vad? Men dom verkar fan inte hjälpa dom där små pillrena. Jag mådde ju lika dåligt hela dagen för det. Det är väl kanske helt enkelt så att det är en smärta som inte går att bota med små piller. Det sitter nog i huvet och hjärtat..

Nej nu ska jag tvätta lite och sen blir det sova för min del. Undrar om jag bara har en lektion imorgon. Stefan är väl borta imorgon också tror jag vilket betyder att vi inte kommer ha nån matte. Då har jag bara samhälle som börjar typ kvart i ett. Måste höra med nån i klassen. Om inte så kommer vi säkert ändå behöva komma för att dumma Annika vill ta sin jävla närvaro på oss. Får se hur jag gör. Efter samhälle ska jag och tjejerna till via iaf och ha lektion för dom små barnen. Undra om jag ska ta tåget till skolan så att jag kan ta cykeln med mig. :/




Jag tänker på dig baby 


Den mest skadliga lögnen är tystnaden

Klockan är åtta, jag har precis vaknat. Ska gå och duscha när som helst och sen blir det niobussen till skolan. Jag vill inte. Nu är fördjupningsveckan slut så den riktiga skolan börjar igen med alla vanliga tråkiga lektioner. Det ser jag inte fram emot. Tre prov denna vecka dessutom. Suck!





I got soul, but I´m not a soldier

Nu har jag myst med mamma framför en film, ska snart gå och sätta på en till tvättmaskin. Sen ska jag läsa lite matte och sen sova. Jag längtar inte till skolan imorgon eftersom att jag slutar dumma klockan fem! Inte kul alls. Men wth jag får väl stå ut helt enkelt. Jag har ju mina kära Last Living medlemmar på drycker och serveringslektionen där till klockan fem så det gör väl att jag överlever lite grann iaf.

Snälla, låt det ske ett mirakel i skolan imorgon..
Eller varför inte inatt. Eller nu kanske, precis just nu? Det skulle göra så att jag kan sova bra inatt.




 

 


Dear Mr President

Idolsöndag typ. Det är ju repris på veckans idolavsnitt så det blir till att titta på det och förhoppningsvis så ska jag hasa fram matteböckerna också om en stund, mot min vija kan ju tilläggas.


 

 


FU

Så jävla falska. Jag har aldrig varit med om liknande. Och ni kallade er mina vänner. Fan så heller. Vänner gör inte så. Inte konstigt att man tappar tilliten till folk, tacka fan för det!





I miss you

What a night! Ja, gott folk, viket natt detta har varit. Både rolig och tubulent. Och jag hoppas att alla mår bra imorgon.
Nu ska jag snart gå och sova, men först ska jag bara berätta hur ont i tungan jag har. Det typ värker som bara den. Och jag kan meddela att sprit inte alls är bra. Det stod iof i pappret man får hos piercaren att man inte ska dricka alkohol om man har tagit hål i tungan, men ändå. Nu är jag iaf svullen igen, svullnaden som höll på att gå ner. Men skit samma, nu är det en tandborstning och listerin som gäller. God natt!




...

Jag borde plugga matte. Jag har två matteprov på onsdag, prov i matte D och i matte diskret. Inte kul. Jag fattar ingenting känns det som och jag har inte pluggat nånting viket inte gör mig bättre. Men jag orkar inte ens öppna böckerna liksom. Jag får ont i huvet bara jag tänker på det. Men men, om inget annat händer ikväll kanske jag lyckas slå upp en av böckerna. Let´s hope so.



Thinking of you till it hurts





I wonder I wonder

Nu har jag precis kommit hem från nynäs. Det blev att jag åkte med ändå. Fast mormor stannade kvar i Ösmo så jag åkte med mamma och låtsaspappa. Vi åkte och lastade av massa grejer i vårat förråd i Nynäs och sen åkte vi till kvarnängen för att titta på damlagets match, Emma och Fia spelade. Väl där träffade jag på min söta kusin Cassandra så jag fick sällskap av henne hela tiden vi var där. Tyvärr så sög vädret och gör fortfarande, det spöregnade och blåste storm typ, så vi gick då och då och värmde oss i ishallen. Det var ju inte direkt så jättevarmt där, men varmare än ute iaf. Vi stannade bara under första halvlek och åkte sen till Kvantum, Cassandra följde med. Så handlade vi lite grejer och åkte hem.

Nu sitter jag och funderar, och det gör mig galen. Jag förstår mig bara inte på folk och vissas beteende. Jag gör allt för att hjälpa och förstå men jag vekar inte räcka till. Tanken att inte räcka till och att inte duga tar död på mig.






Just pull me down hard And drown me in love

Har inte sovit så bra inatt. Oron har legat och grott i magen och jag har vaknat regelbundet av att min lilla dator har ramlat ner i golvet. Varje gång den ramlade ner så la jag tillbaka den på samma ställe i sängen, konstigt nog, eftersom att jag visste att den skulle ramla ner igen, vilket den också gjorde, om och om igen. Dumma mig. Den kan inte må bra idag inte.
Men men, idag är det lördag och jag tänker inte sitta innne hela dagen och kvällen. Mamma och mormor åkte nyss ner till nynäs, jag hade velat följa med dom men jag hade precis vaknat och var påväg in i duschen när dom skulle åka så det sket sig. Fast jag ska ringa och se om dom inte kan komma tillbaka och hämta mig. Har jag nånson sagt att mormor är min idol btw? :)



If there is a load
you have to bear
that you can´t carry
I´m right up the road
I´ll share your load
if you´ll just call me

Lean on me baby
when I´m not strong
I´ll be your friend
I´ll help you carry on
for it won´t be long
till I´m gonna need somebody to lean on



J





Flugjävel

Snart får jag ett riktigt jävla damputbrott på flugan som flyger runt i mitt rum och sätter sig på dator hela tiden. Fan va irriterande! :@



Yes I do

Jag har tråkigt. Enligt facebook skulle jag ha 96 % lycka idag, vilket inte har visat sig. Ramlat en miljard gånger på orienteringen, fått rivsår från alla jävla taggbuskar, ramlar med ansiktet före ner i diken och gått in i granar. Och nu detta. Ja, man ska kanske inte hoppas på att ett litet test på facebook ska kunna vara sant och avgöra hur dagen ska bli. Men man kan ju alltid hoppas.
Jag vill hitta på nåt kul ikväll. Åtminstonde gå en promenad typ. Det är ju ganska så mysigt, om det är med rätt person vill säga. Blir väl kanske en promenad upp till pappa om inget annat händer. Men först ska jag se på idol som börjar om tio minuter och en sekund.





Fredag

Hemma från skolan. Orienteringen gick bra även fast jag fick mkt sämre tid än jag ville och förväntade mig. Jag virrade bort mig på två av kontrollerna, eller vad det nu heter, så där gick det massa tid. Men även fast jag var såå nära att ge upp så fortsatte jag för jag ville inte gå i mål utan att ha tagit alla kontroller. Och jag kan berätta att jag ramlade flera gånger, snubblade på rötter, ramlade ner i diken, ramlade in i taggbuskar så att jag har rivsår på benen och sprang in i granar. Dyngsur och smutsig blev man! Ja, det är inte alltid lätt inte! Och jag är imponerad av Thomas som faktiskt slog skolrekordet med en minut. 38 minuter sprang han hela orienteringen på. Duktigt! och Angelica var duktig och kom in på 39 minuter. Det lönar sig att ha hållt på med orientering på fritiden kan man ju lugnt konstatera. :)




Älskar dig

Tänkte gå och sova men kom på att idol börjar om typ en halvtimme igen. Det får jag inte missa! Men sen ska jag sova om jag kan, med tanke på att jag sova hela dagen idag så vet jag inte om det kommer gå. Men iaf, imorgon är det ju orientering ute på sågen. Min starttid är 8.25 och mamma är snäll så hon ska skjutsa mig. Skitbra då jag annars måste byta buss och grejer och sen gå hur långt som helst. :)
Hoppas och ber för att jag inte ska komma vilse. :D


J



Idoool!

Har jag varit på ica och köpt isglass och yoghurt. Nu blir det dol! :)



....

Har precis vaknat. Jag kommer hem efter skolan, duschade, la mig och tittade på tv och somnade. Ganska skönt, fast jag får lite ångets när jag vaknar och märker att jag har sovit bort hela dagen, flera timmar.
Att äta idag gick inge vidare, det går bara inte. I skolan fick det bli fil och här hemma fick jag bara i mig lite ärtor och oliver. Fast även det var jättesvårt att äta. Så snart ska jag fråga mamma om hon kan skjutsa mig till ica så att jag kan köpa yoghurt som får bli min frukost, lunch och middag en tid framöver. Tur att man tycker om yoghurt. :)

Imorgon är det orientering som jag inte ser fram emot. Min starttid är 8.25 och då ska jag alltså vara ute på sågen. Ska försöka få mamma att köra mig dit eftersom att det blir så krångligt med bussar å skit. Plus att jag säkert måste åka jättejättetidigt om jag ska åka buss. :)