Seems like its been forever that you've been gone

Just nu sitter jag och pinar mig igenom alla bloggar på bloglovin. Eller a pinar och pinar, vissa är roligare än andra kan man väl säga. :)
Jag har varit ganska duktigt ikväll, pluggat både fysik och samhälle. Aaa inte så mkt då, men lite iaf. Bättre det än inget alls.
Sen var jag ju på Vin- och sprithistoriska museet idag och det var väl inte det roligaste jag har varit med om i mitt liv kanske. Jag menar, jag missade databashanteringen för att åka in till stan med ett-tåget. Vi var framme vid museet typ tre/halv fyra. Hur fan kan vi ha varit där så sent kom jag på nu? :O
Men aa iaf, för att komma till poängen så stängde det klockan fyra så vi hade bara typ en halvtimme på oss att ta oss runt där. Och våran bokade guide var tydligen sjuk och ingen kunde komma och vikariera så vi fick gå runt själva med sånna dära hörlurar och så klickar man på en knapp så att man lyssnar på en snubbe som snackar som på olika små stationer, närmare bestämt tror jag att det var typ 49 olika stationer att lyssna på. Jaa ni hör ju själva, roligt? Njaaa, jag hade svårt att koncentrera mig på vad han i lurarana då jag samtidigt ville gå runt och titta på alla små saker som fanns överallt, så a jag kommer alltså inte ihåg ett smack av det jag lyssnade på. Men skit samma. :)


Simpor och grodfötter

Nu när jag håller på att leta efter alla disneylåtar så hittade jag det här klippet. Alltså det var ett av mina absoluta favoritprogram när jag var liten. Så jäkla bra! Men typ asläskiga. Checka in ögognen liksom. Hahaha! Tråkigt bara att man inte hittar alla avsnitt nånstans. Jag vill ha en film med alla avsnitt. :)


Nån som kommer ihåg?

 


Älska julmusik!

Dom som känner mig vet att jag bara äääälskar julmusik och nu har jag lagt in ett tjugotal jullåtar på Emil walkmanmusikgrej. Min mobil har ju åter igen damp så det går inte att koppla in den i datorn, och då kan jag heller inte föra över låtarna dit. Men skitsamma, nu lånar jag den här ett tag, det funkar också.
Nu ska jag fixa massa disneylåtar också. :)

 


Första advent

Just de, det är ju första advent idag. Apropå ingenting. Fortfarande ont i magen, det har dock blivit lite lite bättre.
Imorgon ska vi till vin- och spritmuseet  med drycker och serveringen. Får se hur många som kommer att följa med, med tanke på hur dålig närvaron brukar vara på lektionerna.


PAIN!

Blääähääää! Jag vet inte vad jag tar mig till snart. Jag har så jäääävla ont i magen. Seriöst! Jag bara ligger och skakar för att jag är så jävla rädd. :(
Snart får mamma köra in mig till sjukhuset eller nåt för såhär orkar jag inte ha de. Jag tar sats och springer in i en vägg annars. Det här är inte kul! Varför har jag så helvetes jävla ont för?


Grattis Sanne!

Trött efter gårdagen som gjorde så att jag vakande runt tre idag. Hatar att vakna så jävla sent, men då får man väl stå ut med om man går och sover runt klockan 6. Kvällen kan man väl sammanfatta typ: middag med Josefin, knarka disneylåtar, springa som galningar i högklackat till tåget, Old bell, TG, Glitterskärp och konstiga desperata snubbar, missade bussar och tåg, tårar, och till sist bad med popcorn och saft. Min kväll lite kort sådär. Både bra och mindre bra stunder under kvällen kan man väl säga.

Nu ska jag lägga in alla mina jullåtar på mobilen på nytt, sen ska jag nog ta nånting att äta iom att det enda jag har ätit idag har varit lite chips och julmust.

Och grattis till Sanne som äntligen fyller 18 idag! Grattis! :)



Everybody´s got a hungry heart

Jag gillare! :)


12 år. Vila i frid älskade pappa ♥

Klockan är över tolv vilket betyder att det nu är den 28:de november 2009. Idag är det alltså exakt 12 år sen pappa lämnade oss. Hela 12 år! Det är helt sick! Känns som att det var igår eller i förrgår. Tiden går fort.
12 år, och jag kan fortfarande inte förstå att det är sant, att jag aldrig mer kommer få ge dig en kram eller en sista godnatt-puss. Nej, det finns inte i min värld. Man kanske tycker att, lilla flicka, get over it, det var så många år sen, du borde ha förstått vi det här laget. Men det är inte så lätt. Det är det verkligen inte. Jag drömmer fortfarande om den dagen då jag ska, av en ren slump, möta dig ute på gatan eller nåt liknande. Jag bara väntar..

Igår höll jag ett tal om dig i skolan, pappa, och fröken och publiken började gråta. Hur ska vi ta det? Jag tror att det var positivt. Jag har alltid velat bara ställa mig på en plats med mycket folk och bara skrika hur mycket jag saknar och älskar dig och bara vill ha dig tillbaka. Men det går ju såklart inte och det har jag heller inte mod till. Fok skulle ta mig som en crazyperson.
Men nu fick jag då iaf hålla ett litet tal på fem minuter om dig. Och mamma såklart. Talet kunde ha gått bättre enligt mig, jag hade velat säga så himla mycket mer fint om dig, men vi fick ju bara fem minuter så ja det blev som det blev.
Jag hoppas att du hade varit stolt om du hade hört det, det hoppas jag. Och jag hoppas att du hade varit stolt om du hade sett mig och den jag är idag.

Du var en sån fin person. Det vill jag att alla som läser, och hela världen för den delen, ska veta. Alltid glad, jätteduktigt på att rita och sy (faktiskt), och den där humorn hade du. Skämtade alltid med allt och alla. Och du var så omtänksam och supersnäll. Världens bästa pappa helt enkelt. Usch, jag vill inte sitta och skriva såhär egentligen för jag blir bara ledsen. Men ändå vill jag. Jag vill inte glömma. Som jag sa i mitt tal, jag var visserligen bara 6 år, det är ingen ålder, men man har ändå minnen. Det har jag, vissa är tydligare än andra, men dom finns där. Vissa saker och stunder minns man särskilt mycket. Jag tänker hålla dom minnen för oss själva, dig och mig. Dom är till för oss.

Imorgon ska jag gå upp till dig och hälsa på och tända ett ljus eller två. Jag ska se om Josefin vill följa med. Det är skönt att ha nån med sig. Det vill jag också att du ska veta, att jag hälsar på flitigt. Jag kommer upp om nätterna ibland när ingen vet (schhhh). Jag brukar inte berätta det för nån, men så är det. Jag vill inte göra dig besviken. Du ska veta att jag alltid finns hos dig pappa.

Vi älskar och saknar dig här hemma!
Just det, Denise och Martin har gjort en minneshörna för dig i i deras hus i Jönköping där dom bor nu. Bra va..


För alltid älskad och saknad








Bääääst!

Håller på att göra om denhär till en mp3-fil som jag sen ska lägga in på mobilen. Kommer spelas flitigt! :)

 

 


Calleeeeeee

Okej, nyss var jag skitledsen men nu är jag hur glad som helst. FÖR CALLE ÄR KVAR I IDOL! Asså kan inte han bara gifta sig med mig! :)
Jag tycker att alla fyra som var kvar tills ikväll var hur bra som helst, men jag gissade ändå på att Mariette skulle åka. Det svider för jag gillar henne med, men nån måste ju åka så. Och fan va bra att det inte var Calle!



...


So you've had some detours
Some stupid men
Now we know what not
to do again




Att det ska vara så jävla svårt att svara

Har ont i huvet som fan. Känns som att det väger hundra kilo och ska sprängas typ. Jag gillare inte. :/
Om huvudvärken blir bättre så kanske det blir TG ikvälll med Adde å dom men annars så stannar jag väl bara hemma och ser på Idol eller nåt.

Om jag orkar pallra mig upp ur sängen nu så ska jag nog gå och sy mina gardiner och kuddar.


Julstämning vaaa

Idag har jag hjälp till att julpynta i C3. Jättemysigt blev det!
Vi satte upp julgranen, fixade i lite glitter, ljus och julkulor. Sen satte vi upp julkulor i blommorna på väggen och i dörrhålen. Sen sattes det upp ljusslingor längs vägggarna och sådär. Och sist men inte minst så satte vi upp en egengjord mistel i dörren. Jag tycket att det vart jättefint även om många lade märke till att misteln var gjord av kvistar från julgranen. Tahah! Man tager vad man haver, right? :)


You build it up and teared it down

Idag fick jag min andra chans att göra om mitt tal. Jag hade turen att bara behöva ha Farah, Maili, Camilla, Sanne, Anna, Nakshin (?) och Katrine som publik. Ändå blev jag nervös. Eller inte nervös så, men typ skakig på rösten och så, men det var nog mest för att jag hade ett så jäkla jobbigt tal. Jag kände att det blev skakigare och skakigare på rösten men sen mot slutet så blev det lättare men då var det ju liksom nästan slut så det var synd. Då känner man att man nästan bara vill börja om för att det börjar flyta på.
Iaf så fick jag nästan alla att börja gråta eller snyfta lite, mer eller mindre, ska man ta det som positivt eller negativt, don´t know. Värst blev det väl när Katrine började gråta så att tårarna bara sprutade och hon var tvungen att springa ut. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Vad gör man liksom när fröken börjar gråta? Så jag tänkte gå och sätta mig på min plats men då började jag också gråta så jag gick ut till toaletten och samlade mig lite. När jag kom tillbaka så fick jag en klapp på axeln och sen lyssnade vi på Camillas och Nakshins tal.
Skönt att ha gjort det där nu även om jag inte är det minsta nöjd med själva talet.


 


Splittrad

Idag var jag guide i skolan, åt niorna som var där och hälsade på. Det gick väl bra, inge vidare ansträngande om man säger så. Vi hämtade de små barnen i A1 och gick med dom till C2 där några av natur-lärarna presenterade sig och de fick träffa några av ettorna. Sen skulle Stefan göra ett litet experiment men det misslyckades ganska mkt, men de hade nog blivit bra om det hade funkat. :)
Sen satte vi oss med niorna i små grupper i C3. Jag och Sanne hade typ fem stycken i våran lilla grupp. Så fick dom ställa frågor och sådär och vi berättade lite om NV. Dom hade bra med frågor vill jag lova, och vi svarade så gott vi kunde. :)
Sen gick vi en liten rundvandring med dom i skolan och visade korrridorerna och sådär. Tyvärr hann vi inte visa allt för vi fick lite bråttom till fikat, men det mesta fick de väl se tror jag. Som sagt så tog vi dom sen till cafeterian där de fick fika men inte vi. :O Snålt! Haha!
Sen var vi klara liksom. Inte så svårt men ganska kul. :D

Idag fick vi också möjlighet att ta den där jäkla svininfluensasprutan. Jag tog den inte efter mkt om och men, men det var väl mest för att jag inte hann prata med den där doktorn som tog den. Jag tvivlar ju på den där sprutan för att jag hör både bra och dåligt och olika saker från olika håll hela hela tiden. Jag blir helt förvirrad och vet inte vad jag borde göra. Tex idag så sa Fredrik och Anna till mig att en person som har tagit sprutan började gå och prata baklänges. BAKLÄNGES! Hallå? Klart man blir rädd och inte vill ta sprutan. Jag trivs med att gå framlänges liksom. ;)
Men iaf, mamma vill att ja tar sprutan, medans vissa kompisar säger ett direkt nej och vissa säger att absolut ska du ta den. Men liksom folk döör! Fast å andra sidan verkar man ju dö om man inte tar den också. Jag blir åter igen förvirrad så jag tror att skallen ska sprängas. Jag ska läsa på om den där sprutan inna jag tar den.
A just det, det jag funderar mest på är varför man ska ta den om inte ens läkemedelsföretaget som har tagit fram vaccinet vill stå för det. Jag menar, det måste ju vara nåt fel på det då. Hade det varit ett bra vaccin som man vet funkar så hade man väl stått för det och varit stolt. Men nej, inte här inte. Plus att dom har framställt det här på typ ett halvår bara och det innehåller qvicksilver? Det kan inte ens kroppen bryta ner och då har jag hört att man dör av det om fyra år. Wtf? :O



Here we go again

Just nu sitter jag med hårfärg i håret som måste sköljas ur alldeles strax. Tänkte bara passa på att skriva ett inlägg på Emils dator medans han ändå är ute och möter Ida så slipper jag ta fram min egna. :)

Kul att jag hade prov idag som jag inte hade en jävla aning om. Hej IG! Mattediskret hade vi tydligen prov i på första lektionen imorse och jag hade lyckats missa att vi skulle ha det. Jag antecknar alltid flitigt i min almanacka annars men denna lilla detalj hade jag då missat. Damp!



It´s up to you?

Idag är det en månad kvar till julafton och två månader kvar tills jag fyller år. Jag har massor att hinna göra innan dessa två datum. Bland annat ska jag köpa mass av juklappar då jag bara har lyckats hitta en enda än så länge. Sen ska jag ta körkort, hopefully! Och lite mer grejer. :)

Men nu ska jag hämta en kiwi, göra samhällsgrejs och sen titta på desperate housewives.


Elin

Har precis suttit och läst igenom artikeln på aftonbladets hemsida om Elin, kanske mer känd under namnet strut-Elin sen mellanstadiet. Elin gick i min klass någonstans mellan fyran och sexan, och hon var väl inte direkt den populäraste av elverna. Inte alls faktiskt. Riktigt tragiskt. Alla vet att det var nåt fel på henne, nåt knas. Alla mobbade henne och slog på henne, men va fan hon slogs också och var dum mot alla, så hon hade väl en hel del att skylla sig själv för. Men ändå. Jag kommer ihåg henne som den kaxiga, konstiga och elaka tjejen i klassen som aldrig bytte kläder. Alltid den lila tröjan med den gröna bikiniöverdelen under. Jaa tråkigt men sant. Jag tycker inte om att ogilla folk men henne var det svårt att tycka om.

För att komma till saken. Elin har tydligen fått ett barn för ca 16 månader sen, och hon och hennes mamma är numera anklagade för egenmäktighet med barn, hennes eget barn.
Socialen eller polisen eller va det nu var tog Elins barn ifrån henne för att de ansåg att hon gjort barnet deprimerat osv, och inte kunde ta hand om det. Och efter detta har barnet placerats hos fem mammor och Elin har kidnappat henne två gånger. Helt sjukt! Klart att man vill ha kvar sitt barn, men hon sa nej till hjälp när hon erbjöds den och får väl kanske då skylla sig lite själv eller? Jag vet faktiskt inte vad jag tycker i den frågan. Sen också att Elins mamma var den som kanske drog igång det hela vet jag inte heller vad jag ska tycka om. Hon var den som ringde socialen när hon inte orkade med Elin och det var då de kom och tog bebisen ifrån henne. Om inte hon hade ringt socialen, vad hade hänt då? Hade de båda då varit anklagade för egenmäktighet med barn idag?

Jag får lite olika vibbar när jag läser artikeln, olika synpunkter på det hela och framför allt då om hur Elin behandlade sitt barn. Att det anklagar henne för att ha tagit hand om sitt barn fel för att hon tex satte på en pocahontas film, för att hon inte tittade barnet i ögonen och pratade med den när hon blev matad, och för att hon lät en granne passa barnet när hon åkte till affären, vet jag inte riktigt om jag tycker stämmer. Jag vet inte om jag tycker att det är de värsta felen man kan göra som mamma. Jag menar, hur stor skada kan dessa saker göra på lilla bebisen? Inte det värsta kanske. Sen om hon har gjort andra hemska saker som påverkar barnet så är det en annan sak och jag förstår då att de tar barnen ifrån henne, men just dessa småsaker är väl ingen big deal.
Jag kan inte och vill inte uttala mig om ifall Elin är en bra mamma eller inte, för det har jag ingen som helst aning om, men man får väl tolka sin egen bild genom artikeln.

Så aa, iaf, tragiskt att såna här saker faktiskt händer. Stackars bebis! Vilken turbulent start på livet.

Läs artikeln om Elin genom att klicka på bilden här nedanför. :)
Och om ni vill se det lilla klippet med Elin så klicka här!





åpoiuytrsx vbnm

Just det, idag hade vi drycker och servering, eller skulle ha haft. Jag kom dit och fick gå direkt för att Louise inte mådde så bra. Men vi fick iaf veta att provet om tee är framflyttat tills nästnästa vecka iställer för nästa. Och istället så ska vi till Vin- och spritmuseet nästa måndag. Lter ju spännande! Lite tråkigt var det dock att vi fick sluta direkt för det betydde att jag hade tre och en halvtimme att spendera tills mitt utvecklingssamtal. Jag bestämde mig för att gå till lilla mamsen och hålla henne sällskap för hon jobbade eftermiddag idag, great, istället för att åka hem och sen tillbaka. :)

Jag har mkt att berätta idag minsann. :D

I'm begging, please stop playing games

Orkar inte åka och hämta cyklen så den får stå kvar tills imorgon. Får därmed också hoppas att jag inte fösover mig eller får stressa till bussen imorgon för då får jag problem utan min kära cykel, som för övrigt typ har punka. :)

Nu ska jag fortsätta att titta på Americas got talent och samtidigt skriva loggar till Denny och Annika. Viktiga grejer förstår ni. ;)



Håll mig hårt eller släpp mig helt

Nu ikväll har jag haft utvecklingssamtal. Det gick bra, lite saker som jag är smått irriterad över men det fixar sig. Jag fick mkt beröm. *stolt*. Stefan är rolig. :)

Efter utvecklingssamtalet åkte jag och mamma hem, det vara bara hon som var med på utvecklingssamtalet. Jag la mig i sängen för att titta lite på tv för sen skulle jag sy mina nya gardiner och nya kuddar, men jag somnade och vaknade när mamma kom in och frågade om jag skulle med till nynäs och hämta låtsaspappan. Jag hade sagt till henne när vi kom hem innan att jag ville åka med till nynäs igen sen för att då kunde hon släppa av mig i centrum här i ösmo på hemvägen för att jag måste ta hem min cykel som står där. Faaan bara för det kom jag på nu att jag glömde hoppa av i centrum, så den står kvar. Damp! Får be mamma att skjutsa mig om en stund.
Men iaf, när vi hade hämtat låtsaspappan så åkte vi och handlade lite och sen fick jag köra hem för att jag bad så snällt. Taha!
Det gick skitbra att köra, typ bästa nånsin. Långt körde jag också. Låtsaspappan ville låta mig testa på lite konstiga grejer så det blev en bra bit. Haha men när mamma sitter i baksätet så blir vägen konstigt nog av någon anledning alltid en liiiten bit längre. Hon brukar sitta där bak och säga att "Aaa Nathalie höger häääär, nuuu!" Så jag tvärbromsar och svänger fort som fan, men när jag har svängt säger låtsaspappan att "Neej Annika, där skulle hon inte alls svänga in." Snacka om turbulens i hjärnan. Nej men mamma är söt när hon sitter där bak. :)
Mamma har för övrigt gett mig ett nytt smeknamn efter dagen biltur, "Burn-Natha", suits me? Hahah, efter idag och efter den där äckligt långa branta backen, jaa. Jag kan bara säga att, det luktade jävligt bränt om kopplingen. :)

Sen på vägen hem så pratade vi lite om hur jag låg till i körningen och så. Och som låtsaspappan har sagt för flera veckor sen så är jag klar för länge sen, enligt han iaf. Så tomorrow ska jag försöka att boka uppkörning och teori. Teroin vet jag att jag måste plugga lite mer på, men som med ett prov, man sitter ju inte och pluggar på det om man inte vet ett säkert datum då man ska ha det, samma sak så kan jag inte sitta och råplugga teori när jag inte har ett satt datum. Då blir det att skolan prioriteras istället. Men nu så, körkortet ska jag ha innan det här året är slut. Jag har för mig att det var ett av mina nyårslöften i år också minsann. :D



 

Snart kommer den här bruden och hennes man hem! :)

 

 


Sov gott!

Har jätteont i nacken, antagligen för att jag sov lite konstigt inatt. Sen börjar jag få jätteont i halsen också. Får inte bli sjuk. Nu ska jag sova fast att jag inte är det minsta trött.


Lite spontant sådär

Har jag världens bästa lillebror eller? Svar ja! Han har gjort mig glad och gjort så att jag har 99 % batteri på mobilen. Lovely! Han hade ett likadant batteri till sin mobil som jag har till min så vi bytte plats på dom så att han laddade mitt batteri i hans mobil. Smart va! Inte så ansträngande för hans del kanske men gulligt ändå. :)


Smälter man inte lite för gullungen? ;)






Åååhhhhh

Nämen kul att min mobil är död och jag kan inte ladda den! Va faaaaan! Jag dampar sönder snart. Vet inte vad jag ska göra. När Emil kommer hem ska jag se om hans mobil har likadant batteri som min för då kan jag ladda mit batteri genom hans mobil. Men jag tvivlar på att det är likadana dock. Skit! Varför har jag världens sämsta mobil?
Jag kan inte leva utan min mobil typ. Faan jag som har en jävligt viktig sak att göra med min mobil som måste göras NU!


Robinson

Nu ska jag titta på första programmet av Robinson Karibien! :D


 


Inåtvänd planläggande konkret känslostyrd person

Tittade precis runt på min blogglista och kom in på Hannas blogg och såg ett typ test som hon hade gjort. Det ska, genom några frågor och så, visa hur man är som person. Så jag tänkte att varför inte, jag ska göra det. :)
Här är resultatet.

Nu skulle jag ha lagt in en bild här från testet, men som jag har nämnt förut så kan jag inte lägga in bilder som är printscreenade. Damp!

Här är texten iaf. :)


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

Stämmer det? Ja till viss del. Kan knappt leva utan min kalender! Stämmer bra det. :D

 

 

 


Hemmaaaa

Hemma från den stora staden. En väldigt lyckad och rolig dag med mycket skratt as usual. Tyvärr så hittade jag bara en julklapp, som är till mamma. Och tyvärr, måste jag säga, så hittade jag en hel del saker till moi. Det är såklart jättekul att ha nya saker men det är dessvärre tråkgare att se när man kommer hem hur mkt pengar man har gjort av med. Nej, usch de vill jag inte tänka på nu. :)

Annars kan jag ju berätta att jag får riktigt jävla damp på mobiljäveln. Ikväll kommer den nog åka ut från ballkongen. Gaaaaaah, jag kan inte ladda, jag blir galen! Så om nån där ute behöver en ny mobil (jättedålig och utan batteri) ikväll så kan ni komma och titta i skogen på baksidan utanför mitt hus. :)



Mobilhelveteeee

Mobiläcklet har damp! Jag har ju varit tvungen att ladda den i datorn för att det inte funkar med laddare, men nu funkar inte datorknepet heller. VA   I   HELVETE!
Jag blir galen. Och jag har bara typ 15 % batteri just nu så jag lär ju bli utan mobil i stan om det här inte går att fixa. Jag dööör. Jävla damp! Skitmobil. :(

Godmorgon igelkottar

Asså fan va jag är trött. Har inte sovit många timmar inatt. Men jag kände att det nte var nån idé att försöka somna om nu när jag vaknade för att sova i typ en timme till, tills jag ska åka till stan, för då kommer jag bara försova mig. Det vill vi inte.

Kommer ihåg att jag var uppe vid åtta och yrade. Nån knackade på våran ytterdörr och jag vaknade. Så gick jag upp för att titta vem de var men då var det för sent. Jag hann bara se en bil som precis åkte iväg. Så om du var här imorse så ring mig. Haha. :)




I got a reason to cry

Matten suger, jag fattar ingenting. Allt annat suger också, jag bli galen. Va faaaaan. Varför kan inte allt bara typ.. jag vene.. bli bra?



I told you

Japp, Reza åkte ut som förväntat. Så nu är det bara dom bästa kvar. Håller lite mer på Calle och Mariette. :)

Nu ska jag nog göra lite matte tror jag. Låter väl bra. Om jag orkar vill säga. Känns lite segt att ta fram och göra matte D kursprov halv tolv på en fredagkväll. Njaaaa, men vafaan. Varför inte.


I'm begging, please stop playing games

Idag på lunchen åkte jag ner till banken för att fixa och trixa lite, för imorgon ska jag till stan med Josefin. Vi ska checka julklappar. Får se vad det blir. :)

Calle calle calle calle!!!! :D



Temat är kärlek

Nu ska jag titta på Idol. Och idag kommer Reza få åka hem! :D


 


Freeeeedag

Aaa nu är jag hemma från skolan. Jag var flitig och satt kvar i nån timme efter att vi hade slutat. Jag och Sanne gjorde lite av matteprovet. Duktigt! Fast sen blev det för svårt så vi började rita lite fina teckningar. Japp, skitfina var dom. Alltså jag höll på att dö av garv! Så jävla kul hade vi! :)
Jag har tagit en bild då den fina på en lärare. Tanken var att jag skulle lägga upp den här i bloggen men nu vill inte datorn känna igen mobilgrejset så det går inte att föra över bilder. Därför får jag visa den sen när det funkar igen. HAHA skitsnygg! :D




Keep your word

Sitter och väntar på min tvätt. Jag är så korkad som sitter och vet hela dagen att jag behöver tvätta men sätter inte fart förrän såhär sent på kvällen. Då får jag ju liksom sitta uppe hur sent som helst fast att jag egentligen vill och måste sova. Men men, så går de. Bara för det så ska jag gå och duscha medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. :)



Att vara stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit



Håll mig hårt eller släpp mig helt

Håll mig hårt
eller släpp mig helt

men lämna mig inte bunden.
Värm mig med din kärlek
eller lämna mig i kylan
men låt mig slippa frysa hos dig.
Krossa väggen av glas mellan oss
eller måla den svart
jag ser dig men når dig inte.
Lägg nyckeln till dig i min hand
eller låt den försvinna i djupet av ett blågrönt hav
men inte glimma på botten av en bottenlös brunn.
Älska mig ärligt
eller låt mig gå
men bestäm dig.
Låt mig sedan, utan ett ord,
läsa i dina ögon...
...ditt svar...






odxcvgbuhnijmok

Sååå, nu har jag tittat på Paranormal activity, och jag är besviken. Faktiskt. Alltså alla, verkligen alla som jag har pratat med som har sett den har sagt att den är typ hur läskig som helst, och det ska tydligen vara en av dom läskigaste filmerna som har gjorts. Men alltså så läskig var den inte. Jag tycker om skräckfilmer och sånt och jag brukar inte bli så rädd av filmer, men jag trodde verkligen att jag skulle få en hjärtattack av den här, det var mina förväntningar liksom. Men, visst jag fick rysningar några gånger och det var lite läskigt ibland, men inte så att jag fick en hjärtattack eller nåt. Nej, inte så jävla läskig som förväntat men ganska bra ändå. :)



Paranormal activity


Nu ska jag titta lite på Paranormal activity! :)


Grattis Farah!

Idag fyller kära Farah år, så vi sjunger en sång och säger grattis till henne. :D
Min plan var att sjunga för henne på alla lektioner idag, men det misslyckades ganska mkt iom att vi bara hade typ två lektioner gemensamt idag. Men en gång sjöng vi iaf, och fint var det. Haha! ;)

Idag började jag att göra matteDhemkursprovet (?) på nv-tiden. Vi ska ju göra det hemma och vi ska bara göra det på tre timmar så jag har bestämt mig för att dela upp det, palla sitta tre timmar i rad när man ändå får göra som man vill. Men så idag satt vi väl med det i typ lite mer än en timme, och det gick förvånansvärt bra. Dock lär väl  resterande delen av provet bli en riktig paaain!

Igår var det en månad kvar tills systeryster och dampmartin kommer hem igen för att fira jul här. Dags att köpa julklappar. Ska åka troligen åka in till stan med Josefin på lördag och titta lite. Men jag har ett stort problem, tänker inte skriva vad men jag har en stor oroskänsla i magen iaf. Eller oro vet jag inte om  jag ska kalla det, men konstigt är det och jag gillare inte, vene.. Blää! :/



:@

Det här börjar bli ganska tröttsamt. Skärp upp dig för i helvete!


Livstal & kabbalisttal

Jag och Josefin sitter på msn och jämför våra livstal och kabbalisttal osv. Ganska kul faktiskt, men lite creepy! :O Vissa grejer stämmer in så jäkla bra, medans vissa kanske är helt fel, men iaf. I will show you. :)

Okej, nu var det så att jag hade printscreenat två fina bilder så att jag skulle slippa kopiera in texten å skit, men jag kan meddela att blogg.se har psykbrytdamp så det går inte att ladda upp bilder i inlägget. Wtf? Jag får damp. Men jag ska ändå visa min livstal och mitt kabbalisttal, fast då får jag såklart kopiera av texten bara.



Mitt livstal


Livsväg 9, den romantiska filantropen:

Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.




Mitt kabbalisttal


Siffran Nio:

Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.




Hahah då kanske det inte var så farligt att mitt hår blev rött där ett tag egentligen? ;)


Nationellaaaaaa

Har precis suttit och pratat med Josefin i telefon ett tag och gjort lite matte. Men jag la ner matten nu ett tag för jag fattar ingenting. Det var kul där ett tag när jag fattade men inte nu längre, nej. :/

Jag kom i tid till nationella idag kan ju också nämnas. Duktigt. Och jag behövde inte ens stressa, cred. :)
Ett jävla minus var dock att jag glömde Emils mp3 som jag skulle ha med mig. Man fick ju inte lyssna på musik på mobilen på nationella, men man fick ha med sig typ mp3, ipod osv. Så eftersom att min ipod har damp så fick jag låna Emils mp3. Jag kom på det typ tre minuter innan vi skulle gå till bussen så det var bara att snabbt koppla in den i datorn, föra över några låtar och ladda den lite för att sedan gå till bussen. Grejen var bara att jag tror att jag la mp3:n bredvid min mobil på byrån när jag skulle ta på mig jacka och så, men sen så tog jag bara med mig mobilen, av vana. Va faan. Jag märkte det när vi hade gått ut på gatan men jag hann inte springa tillbaka så jag fick vara utan musik på nationella. Det funkade ändå. Och det var typ jätteskönt för man fick ta egna raster hur man ville, och det vet vi att jag tycker om. Jag tar ju typ alltid raster lite hur jag vill känns det som, inte bra egentligen men jag är väl sprallig i benen eller nåt. :)



God natt!

Har precis duschat. Ska läsa lite ur nationellahäftet nu en stund tills min tvätt är klar, då ska jag hänga upp den och sen ska jag sova. :)



:(

Men jävla helvete, jag missade Desperate housewives. Daaaamp! Jag blir arg. Aja, jag gjorde iaf nåt nyttigt istället, nämligen slet med min jävla matte. Jag har varit flitigt och gjort massa uppgifter. :)




Paaaaaus

En paus från matten. Jag har faktiskt lyckats göra ett par tal. *stolt*. Så nu ska jag belöna mig själv med lite tetris en stund. :)
Men fan va dålig jag har blivit i skolan, ärligt. Eller alltså jag är inte helt dålig utan det är det att jag lägger inte ner tillräckligt med tid på skolan helt enkelt. Det är inte okej. Jag var faktiskt duktig förut, och jag typ gillade skolan hur mkt som helst, och pluggade så att jag fick bra betyg. Men nu, vad fan händer? Jag typ skiter i skolan och tror att det ska fixa sig av sig självt. Men hallåååå, så går det ju inte till. Nathalie, vakna för faaan och ta hand om det här! Jag blir så jävla arg på mig själv..




poiuytxfcgvbhjnl

Nu ska jag försöka ta upp matteboken och göra några tal och försöka att fatta den där skiten. Alltså de e helt sjukt, jag ligger flera veckor efter, vilket betyder en jävla massa tal. :O
Men det ska jag nog göra iaf, vi har ju trots allt fått ett hemprov idag, ett jävla matte D kursprov fick vi. Så nu måste jag förstå det här annars blir det ett ig som väntar. Det vill jag då inte! :)

Efter att jag har pluggat matte ska jag nog se paranormal activity. Jaja, alla ser den hela tiden, och blabla den är så läskig. Men jag ska bannemej se den ändå. :)

Tisdag

Samhällsprov hade vi idag, det gick sådär. Frågor som man kan plugga på liksom är relativt lätta men sen när man ska tänka själv då går det åt helvete typ. Haha! Fail. Men va fan jag kan inte tänka själv när det handlar om politik å grejer.

Imorgon är det nationellaprov i svenska igen, skriftliga den här gången. Vi börjar kvart över åtta och sluta kvart i två och där emellan har vi bara lunchrast tror jag. Så tomorrow blir det nog mina mysiga rosa mjukiskläder, wiie! :D



God natt gott folk!

Jag har suttit och funderat och lite halft kommit på vad jag ska köpa till mina nära och kära i julklapp. Eller Denise tror jag att jag vet, ska bara snacka ihop mig med Emil. Martin är en gåta men om jag inte köper det jag har tänkt till Denise så blir det nog en annan utfuderad sak till Martin och henne tillsammans. Mamma kanske jag vet, hon är lite krånglig eftersom att hon är allergisk mot vissa saker (?). Låtsaspappa är också en gåta, alltid lika svårt. Emil vet jag inte säkert, har lite funderingar men är inte helt säker. Sen är det ju några till att köpa till men dom orkar jag inte rabbla upp. Jag måste ta en dag i stan. Josefin? Matilda? :)



J


I'll be there for you

These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you



Men iq fiskmås!

Hata samhälle, hata samhälle, fan va jag hatar samhälle. Jag förstår mig inte på all politik, alla lagar och alla stadsministrar å shit. Varför måste vi ha samhälle för? Aja, jag har iaf försökt mig på att läsa lite om samhällsgrejen som vi har prov på imorgon, nämligen Sveriges grundlagar. Jag fattar nada. Eller jag förstår liksom vad det handlar om lite sådär, men sen när man ska reflektera över skiten själv så bara, va va va jag fattar ingenting. Jag tycker ingenting om politik, förstår ingenting och har därför ingenting att säga om det. Så är det. Tyvärr så måste man ju kunna uttrycka sina egna åsikter om saken och ge förslag om nya saker för att få högre betyg än g i samhälle typ. What´s up whit that Bida? Jag gillare inte.


04.28

Klockan är snart halv fem på morgonen. Jag vaknade prick fyra, var überåigg och hade lite panik typ. När jag såg att klockan var fyra tänkte jag direkt "vad är det för dag? Är det skoldag? Har jag försovit mig nu igen?". Efter en stund kom jag på att det var söndag när jag la mig i sängen så det borde ju vara måndag nu. Jag är irriterad, varför somnade jag igår kväll, när somnade jag, jag höll ju på att läsa den där tröga jävla samhällsgrejen (kanske anledningen till att jag somnade iof). Jag måste ha somnat innan 23.49 igår kväll för då hade jag fått ett sms av J som jag såg nu (jag antar att du sover nu så därför vill jag inte svara och väcka dig, okej). Men åhh, aaa nu har jag iaf varit och hängt upp mig tvätt som jag skulle ha gjort innan jag somnade. Nu ska jag försöka att somna om och ta mig upp om typ tre timmar förhoppningsvis. Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag försover mig nu bara för de. :)



No surprise

Det finns knappt ord för hur mkt jag hatar vissa människor (i detta fall syftar jag bara på en, och endast denna!). Är man så pass gammal som den här personen är så borde man ha liiiiite mer innanför pannbenet tycker jag. Jag tar inte åt mig och jag blir inte ledsen av det jag sett och hört (jag antar att det är det du är ute efter tönt!), det är inte därför jag skriver det här, utan för att jag vill avreagera mig på patetiskt peteende.
Jag fattar inte hur du kan ha en enda vän med tanke på hur du är. Tycker inte om att klaga på folk egentligen, men va fan, det här får bli ett undantag. Bitch.



ertyuiopåöäll

Äntligen städat klart! Lite sent kanske men nu ska jag iaf börja plugga lite matte tror jag, kanske samhälle också. We´ll see! :)



Men bläää söndag

Jag somnade som en mupp inatt. Jag låg bakochfram/uppochner i sängen, eller vad man säger. Jag låg liksom med huvet där benen ska vara osv. Och jag hade täcket som kudde och massa nytvättade kläder som täcke. Bredvid mig låg ännu mer klädder, massa kuddar, godis, kamera och mobil. Ja men så kan de gå! Hatar att vakna upp så, ont i nacken å shit. Måste sova ordentligt inatt.

Idag måste jag verkligen plugga, egentligen både matte och samhälle. Blää, jag orkar inte. Städa måste jag göra också. Eftersom att städa är roligast så börjar jag nog med det.


 


?

Give me more lovin' than I've ever had, 
Make it all better when I'm feelin' sad,
Tell me that I'm special even when I know I'm not,
Make it feel good when I hurt so bad, Barely gettin' mad,
I'm so glad I found you, I love bein' around you.

There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you- I love you
There's only 1 way 2 say those 3 words and that's what I'll do
I love you.


Give me more lovin' from the very start,
Piece me back together when I fall apart,
Tell me things you never even tell your closest friends
Make it feel good when I hurt so bad, best that I've had,
I'm so glad I found you, I love bein' around you.




Jag vill haaaaaa

Alltså jag har hittat en perfekt spegel till mitt rum som jag bara måste ha. Jag vill inte ha min gamla spegel så jag ska fixa en ny och den här är perfekt. De e ju såklart en helkroppsspegel. Funderar på om man ska köpa sig en för tidig julklapp till sig själv kanske. ;)
Jag är skitsugen på att fixa värsta pysselkvällen också. Älskar att pyssla! Typ julpyssla. Baka, göra julkort och såna saker. Hur mysigt som helst. Lussebullar ska jag iaf baka någon dag för det har jag minsann lovat lilla Hubbe att jag ska göra. :D


Men vaaaaa?

Nu är jag hemma igen. Jag åkte med till nynäs trots gubbrycket. Sen fick jag övningsköra hem så jag var nöjd. Fast sen blev jag jävligt irriterad den sista biten hem så nu ska jag aldrig mer köra bil.. Eller jo det ska jag men aldrig mer med gubben i bilen förutom när jag ska övningsköra tills jag har det där jävla körkortet. Blää! Måste börja plugga lite på teorin så att jag kan boka uppkörning och teoriprov.


 


Lördag

Igår blev ingen olycksdag trots allt. Nästa allt gick reltivt bra och jag levde dagen igenom liksom. Efter skolan åkte jag in till stan och mött upp Josefin och sen åkte vi hem till mig och färgade hennes hår, igen. Haha. Men det blev bra. :)
Sen tittade vi på idol och sjöng sing star hela kvällen. Very lyckad kväll. :)

Nu ska jag gå och duscha och sen får vi se om jag åker med mamma och gubben till Nynäs. Meningen var att jag skulle göra det först men sen så dampar gubben sönder helt utan anledning så nu har jag ingen lust längre. Får se hur jag gör. Nu ska jag i vilket fall som helst gå och duscha som jag sa. :D



Fredag den trettonde

Jag sitter och väntar på att Fredrik ska komma och hämta upp mig, får skjuts till skolan. Han har blivit som min egna lilla taxi, haha! Nämen de e gulligt. :)
Idag är det fredag den trettonde, den fruktade dagen för många. Jag vene riktigt vad jag tror om det där. Får se hur dagen blir så kan jag uttala mig sen.

 


People always leave, right?

Om det är sant det du säger så jag fan inte vad jag gör. Jävla helvete det får inte vara så. Du ska stanna här hos mig förstår du inte det. Meeeeen. Gud. Jag blir galen.


 

 


Neeeej!

Alltså vaa? :O



Mattediskret

Lite beröm till mig själv tack. Jag har jobbat flitigt med mattediskret idag, gjort jättemånga uppgifter. Fine, jag ligger tre-fyra veckor efter i planeringen men ändå. Jag har ändå jobbat duktigt. :)



Wiiiie

Jag har precis upptäckt hur långt ett sms kan bli på min mobil tills man inte kan skriva nåt mer, tills det blir för fullt liksom. Ett sms som är 10 sms långt om man säger så, kan man skriva. Deru! :)


Mobilhelvete

Fan va rolig min mobil är. Typ största dampet nånsin. Den har nu legat och vibrerat konstant i nästan två minuter. Va fan händer? Den får lite ryck ibland om man säger så. :/

 



Svaaaaar

Någon skrev en kommentar i ett tidigare inlägg där jag hade lagt ut bilder när mitt håt var rött. Du som skrev kommentaren var anomnym så därför svarar jag i ett nytt inlägg lite smart sådär. Du undrade hur jag får mitt hår att få så mkt volym, om jag tuperar eller vad jag gör. Svaret är typ enkelt. Jag gör ingenting. Alltså jag fönar oftast mitt hår när jag har duschat på mornarna men inget annat. Själlv så tycker jag att jag har det tunnaste, plattaste och tråkigaste håret on earth typ, jag tycker allltså själv inte att det har någon volym what so ever. Jag hatar det. Men det är ju kul att någon annan tycker att det har fin volym och så. Tack och där har du svaret. :)







Varning för låååångt inlägg :)

Jävla äckeldag! Jag skulle ju ha mitt lilla tal idag och ja vad hände, jo jag faila så jävla stort. Helvete! Jag satt där och lyssnade på några tal i början av lektionen, och jag laddade verkligen och funderade på om jag skulle orka hålla mitt tal. Det var nämligen så att på lunchen så pratade jag och tjejerna med Katrin och jag berättade för henne om hur jävla nervös jag var och att jag skulle börja gråta typ. Hon vet hur jag känner för det här med redovisningar och så så hon sa att jag inte behövde göra idag om jag kände att jag verkligen inte kunde, men att hon trodde att jag skulle klara av det. Och hon ville att jag skulle försöka klara av det för att hon tyckte att mitt tal var intressant och någonting som folk antagligen skulle lyssna noga på för att det var en ganska viktig sak jag skulle prata om.
A skitsamma. Jag satt iaf där och lyssande på dom andra och till slut så bestämde jag att nä nu håller jag mitt tal efter Fredrik, som då skulle göra efter den som var uppe just då. Fredrik höll sitt tal, var för övrigt jätteduktig, och sen så när han var klar så sa Katrin att nu var det bara 8 minuter kvar på lektionen så vi skulle hinna en till, och så tittade hon på mig och jag var dum nog och sa att a jag kan göra.
Så jag gick upp och ställde mig framför klassen och det kändes inte alltför farligt. Men sen började jag prata. Jag han väl säga typ tre meningar från mitt lilla papper och sen bara gick allt åt helvete. Jag kände att jag började skaka på rösten. Så jag sa rakt ut att, nej jag klarar inte det här. Jag tittade på Katrin och sa en en gång att jag klarar inte det här, jag kan inte. Så försökte jag att fortsätta men då bara brast det. Jag tog upp mina papper framför ansiktet och försökte andas lungt och tänka att fan jag klarar det här. Jag vet vad jag pratar om, det är mina egna erfarenheter så det kan inte bli fel. Inget vet om jag säger fel. Men ändå, det gick inte. Jag vände mig om så jag stod med ryggen mot klassen, fortfarande med papprena framför ansiktet. Jag ville inte att hela klassen skulle se att jag var påväg att börja gråta. Jag vände mig om och då kom tårarna. Med papprena framför ansiktet sa jag, jag kan inte. Sen gick jag snabbt mot dörren, kastade mina saker på bänken som stod närmast dörren, sen öppnade jag, gick ut och smällde igen dörren. Det var inte meningen att det skulle bli en sån smäll, det bara blev så. Så satte jag mig utanför klassrummet och försökte sluta skaka. Jag skakade som ett jävla löv i värsta stormen, jag kunde fan inte ens stå upp, så där satt jag i korridoren och skämdes. Jag sprang till toan för att sen gå tillbaka coh sätta mig utanför klasstrummet och vänta tills vi slutade så att jag kunde gå in och be Katrin om ursäkt och sen ta mina grejer.
När vi slutade så var Fredrik gullig och kom ut med mina saker, vissa var söta och frågad hur jag mådde osv. Jag har en ganska gullig klass ändå. Så gick jag iaf in till Katrin och bad om ursäkt och berättade att jag verkligen ville hålla mitt tal, att jag ville men kunde inte. Vi ska försöka att lösa det på nåt sätt kom vi överens om, typ sätta ihop en mindre grupp eller nåt. Jag har svårt att tro att det kommer bli så mkt lättare men vi får se. Jag vill verkligen berätta för hela klassen, för som Katrin sa så är det en viktig sak att berätta. Men aja. Så bra gick det idag iaf. Fan vad jag skäms! Jag ville verkligen inte ställa till med en scen, det var det sista jag ville. Jag vill liksom inte att nån ska tro att jag gjorde sådär med mening för så var det verkligen inte. Blää!
Sen anledningen till att jag började gråta och varför det var så jobbigt var liksom inte grejen att jag skulle prata inför hela klassen, ja det är hur jävla jobbigt som helst men nu vägde hela grejen med ämnet över. Det var ett känsligt ämne så det blev för mkt.





Blääää

Jag sitter fortfarande och skriver och ändrar på mitt jävla tal. Som jag säkert har nämnt tidigare så ska jag prata om relationen till mamma och pappa och därför vill jag att det ska bli bra. Men det är så jäkla svårt att få till det. :/
Här är lite bilder på håret nu. :)









Grattis dampmartin!

Idag fyller Martin år, systers man. Grattis grattis! Hoppas du har fått en bra födelsedag där nere (uppe?) i Jönköping även fast ni inte har familjerna där. :)


 

 


Jävla talhelvete!

Nu ska jag fixa till mitt tal som jag ska hålla imorgon på svenskan. Jag ser inte fram emot det. Jag var typ taggad på att göra det i måndags men då kunde jag inte göra det, och nu när jag ska göra det imorgon så är jag skitnervös. Blää jag vill fan inte.


klkjhgfddio

Som jag skrev i sista inlägget igår så var jag på Kvantum och köpte färg i sista sekunden för att mitt hår hade blivit rött. Jag färgade håret och nu, sex färgningar senare, så har jag ett resultat som jag inte är nöjd över men som jag kan gå ute med utan att ha mössa på mig. Här är lite bilder på resultatet av den näst sista färgningen som blev röd. Man ser dock inte hur rött det är men skitsamma, man ser att det är en annan hårfärg än den jag hade tidigare iaf. Jag ska lägga in bilder på den hårfärgen jag har just nu, fast senare. :)

 








Fixa och trixa

Nu har jag varit på Kvantum med mamma och det var inte förrän nu när jag kom hem, tog av mig mössan och tittade mig i spegeln som jag verkligen såg hur rött det faktiskt var. Jag antar att jag hade suttit och försökt att vänja mig vid den röda färgen så mkt att den till slut hade blivit brun i mina ögon. Men nu jävlar ska jag ge ännu ett försök att fixa den här skiten. :)


Hejhopp!

Mamma ska skjutsa mig till Kvantum. :D



Tjolahopp jag är brun/röd/orangehårig!

Idag hade vi det jättemysigt på drycker och serveringsletionen. Vi åt trerätters typ. Fröken är så söt! Meningen var att vi skulle äta olika mater och samtidigt testa hur olika vin smakade till maten. Maten var helt okej men vinet smakade piss. Jag tycker inte om rött vin, vitt är okej men ändå inget jag föredrar att dricka bara sådär.

Efter drycker och servering som slutade kvart i fem så fick jag springa upp till Kicks för att jag skulle prata med fröken Hannele som slutade fem. Hon hjälpte mig med en färg som troligtvis skulle hjälpa mig att få bort det lila i mitt hår. Vi plockade ut en färg som både hon och jag tyckte var fin och sen så åkte vi sällskap på bussen hem.
När jag kom hem så började jag med färgningen och jag kan berätta för mina kära läsare att mitt hår är nu typ brun/rött/orange. Japp, det ser lite strange ut men jag kan tyvärr inte göra mkt åt det idag för ica stängde fem minuter efter att jag var helt klar och såg resultatet. Men ja måste ändå erkänna att det ser lite bättre ut nu än vad det gjorde innan idag. Får väl kanske bli mössa imorgon också. Dumt nog har vi idrott imorgon och då vill jag inte ha mössa. Men skitsamma, om folk tycker att jag är ful så får dom tycka det. Jag menar, nån gång i livet måste man ju vara rödhårig också. :)



Hej jag är brunett!

Igår var det ju typ "final" på Ensam mamma söker och gaaah vad jag är glad, fast ändå irriterad. Jag är glad för Ulrika valde helt rätt, Lasse dvs, Helena valde också rätt även om jag tycker att den gamla tanten borde skaffa sig någon i sin egen ålder och inte en liten pojke som passar typ nån i min ålder. Och sen är jag arg på Madde för hon skulle ju fan välja han flintisen, kommer inte ihåg vad han heter bara för det, men istället valde hon ingen alls. :O Vad är det för stil? Jag blir ledsen i ögat.

Men iaf, om man ska forsätta på min underbara, eller kanske mindre underbara, beroende på hur man ser det, rubrik. Jag är nu brunett, eller precis just nu typ mer åt det röda hållet men det ska jag fixa idag efter skolan. Men jag har iaf bara fått höra positiva kommentarer i skolan idag än så länge. Och ja, jag går med mössa så typ alla försöker dra av den titt som tätt, men endast två har lyckats. Jävla ungar! Hoppas att jag kan gå utan mössa imorgon iaf. Efter skolan ska jag kila in till Hannele och fråga om lite tips till vad för färg jag ska ta i för att det röda ska försvinna. Jag ska ju ändå ha min sista lektion nere i Folkets hus så jag kan lika väl gå upp till henne på Kicks direkt efter att jag har slutat. Hon är ju liksom the master på hårfärgning typ. Har haft alla färger och passar i alla också. Underbart!

Jag skulle ju förresten eventuellt ha haft mitt svenska tal idag men så blev icke fallet. Bra tycker jag för då kan jag fixa det lite tills på Onsdag då jag ska ha det nu. Jag är nervös, jag vill inte gråta. Plus att jag känner värsta pressen nu eftersom att alla var verkligen svinbra som höll sina tal idag. Sjukt hur alla kunde vara så duktiga. Men det blir väl kanske så att man pratar bättre när man får prata om lite vad man vill och lite personligare saker.



Farsdag!

Juste, det är ju farsdag idag så grattis på farsdag pappa! Have a good day in heaven my dear.


Hata hata hata

Alltså jag hatar falska personer. Personer som bara ljuger och ljuger och ljuger för att man själv ska må bra. Vad är det för jävla stil? Ärligt, sånt går mig på nerverna. Har inte folk mer innanför pannbenet än så?


Äntligen

Hej jag höll precis på att svälja min tungpiercing. Inte kul! Hur hade den lilla kulan lyckats skruva upp sig helt själv kan man fråga sig. I wonder I wonder! :)

Nu måste jag verkligen skriva talet till nationella imorgon. Jag har panik typ. Jag vet fan inte vad jag ska prata om. Men hålla tal måste man ju tydligen, vare sig man vill eller inte, här går det inte att tjata på läraren så att man får hålla tal för två personer istället för hela klassen inte. Tyvärr!



Ensamhemmakväll

Nu har jag och Josefin varit på Kvantum och köpt godis och hårfärg. Men jag måste dock erkänna att jag inte är det minsta sugen på godis eller nåt annat ätbart just nu. Har så jävla ont i magen.
Typ jättefail på mig och Josefin när vi skulle till Kvantum. Bussen stannade inte vid Kvantumbusshållplatsen och ja ba va fan bussen stannar inte tänkte jag. Och så kom jag på att vi inte hade plingat. Fail! Så vi fick gå upp till Kvatum från Elon istället, en extra liten promenad.
Nu ska vi iaf snart färga hår på oss båda. Jag är feg och lyssnar för mkt på mamma och alla andra så mitt hår kommer inte bli jättemörkt. Lite mörkare än vad jag har nu men inte mörkt mörkt liksom. Visar kanske sen. :)


Blääää

Jag har ont i ögonen och ser ut som ett monster. Men nu ska jag duscha och sen hoppa på bussen till nynäs som Josefin sitter på. Vi ska till Kvantum och fixa lite grejer. Jag borde fortsätta med svenskan men det får bli senare eller imorgon. Blää jag vet inte vad jag ska skriva! Panik!

Det svider i ögonen mina :(

Alltså klockan är två och jag tänkte börja skriva mitt tal till svenska nationella som är på måndag. Ämnet är relationer och jag får damp för jag har bara helgen på mig att skriva ett tal och öva på det och jag har ingen jävla aning om vad jag ska snacka om. Det gör det inte lättare heller att jag hatar och har största jävla fobin för att prata inför folk och nu hela klassen. Så snälla klassen, om typ alla utom kanske två stycken är "sjuka" på måndag så vore jag oerhört tacksam. Skämt åsido. Men jag vill verkligen inte! Funderar på om mitt tal ska handla om pappa. Det är nåt som jag kan och som står mig varmt om hjärtat. Men jag vene, vad ska man säga liksom. Jag får inte börja gråta heller.


När man till och med börjar skicka jävla kedjedampsms för att det står att det ska hända nåt bra då, då har det fan gått långt. Jag gillar inte det här. Jag hatar det verkligen. Varför händer samma skit alltid mig, alltid!
Jag inte låta bli att skylla på mig själv. Visst, jag hör vad du säger, men ja kan inte låta bli. Jag tänker att hade det här hänt om jag bara.. aaa. Bla bla. Jävla skit! Jag vill bara döö just nu. Jag hatar att säga så för jag har verkligen respekt för livet och är på nåt sätt tacksam för att jag lever liksom. Men just nu, nej jag vill bara försvinna. Låt inte det här hända för i helvete. Åhhhhhh!


Broken-hearted girl

Nu orkar jag på riktigt inte mer. Dö. Tack och hej.


oiuycgboiuy

Har precis sökt på sl efter hur vi ska ta oss till Gillinge imorgon. Fick hjälp från mamma också för jag tycker att sl suger. Jag tänkte lägga in en fin bild som jag har gjort som beskriver hur vi ska åka imorgon men eftersom att blogg.se suger lite idag så funkar inte det, så jag skriver istället.
Jag ska åka från Ösmo 7.45, Sanne från Nynäs 7.35. Sen åker vi till centralen och därifrån tar vi tunnelbanan mot mörby centrum och går av vid tekniska högskolan. Från tekniska högskolan tar vi en buss mot Gillinge och vi är framme där typ 9.40. Sound great right? Förutom att vi måste åka pisstidigt, det gillar jag inte! Nu hoppas jag bara att det inte blir nåt jävla strul med tåg eller buss imorgon så att vi kommer försent, det skulle vara katastrof! Håll tummarna för att det går bra för oss imorgon mina vänner! :)






Gillinge tomorrow

Okej nu har jag precis varit ute och övningskört lite, själv denna gång, fast bara runt området då alltså. :)
Det gick bra förutom alla vindrutetorkare som jag råkade sätta på och inte kunde stänga av och diskmedel som sprutade hit och dit osv. Och en lyktstolpe som bara dök upp mitt framför bilen för mig.
Jag ska förklara mig lite. Det där med vindrutetorkarna. Jag tänkte såhär att om det mot förmodan skulle regna imorgon när vi ska köra Gillinge så måste jag veta exakt hur jag ska sätta på alla slags vindrutetorkare å skit som finns i bilen. Jag är inte expert på det då det typ aldrig har regnat när jag har kört bilen. Men iaf, så jag drog i lite spakar och flyttade på lite grejer och sådär för att se vad som hände. Och oj vad det hände grejer kan jag tala om! Vindrutetorkarna där fram började viffta, vindrutetorkarna där bak började också viffta, och diskmedel sprutade både bak och fram. Så tänkte jag typ att det här har jag ju koll på, allt funkar! Sen så skulle jag stänga av allt, bara att då gick det tydligen typ inte att stänga av allt på samma sätt som jag hade satt på det på. För jag lovar, jag drog tillbaka alla spakar på samma sätt som jag hade dragit i dom innan. Vindrutetorkarna där fram stannade efter mkt om och men, men aldrig dom där bak. Så jag drog lite till och fixade lite, men då började dom där fram igen att viffta och mer medel sprutade överallt. Så det slutade med att dom där fram stannade men jag fick fortsätta att åka med dom där bak på. Så där åkte jag runt och viffta med vindrutetorkarna fast att det inte regnade ett dugg ute. Tur att bara min granne såg mig, det är pinsamt nog. :)

Nu ska jag plugga fysik tror jag. :/




Hej jag hatar skolfoton!

Nu har jag precis skrivit en logg om projektarbetet och skickat in till Annika och Denny. Ska läsa lite ur fysikboken snart som jag började med lite innnan jag skrev loggen. Sen ska jag väl ut och övningsköra lite. :)

Mamma kom precis hem och kom in med posten, och gissa vad som låg där. Min skolfoton! Fan va fula, jag tror jag dränker mig! :O
Skitfula eller inte, jag slänger in en liten sneak peak ändå. Och jag får damp för det går fortfarande inte att lägga in bilden på klassen som Maili har tagit, och jag är för lat för att orka ta en bra bild på mitt egna klassfoto som jag nu har fått. ;)

Apropå Maili så kan jag ju citera lite av vad som sas på idrotten idag under stretchingen. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om och varför vi kom in på det, men någon av oss tjejer som satt där sa att nån annan var typ sne eller nåt. Och då slänger Maili in en kommentar som lät något i stil med det här: "Aaa alltså jag kommer ju alltid vara lite sne för jag är ju kines." Alltså jag dooog! Det lät ju så jävla roligt! Hon kan allt vara bra rolig den där lilla kinesen ibland. ;)


 

 


Snooow

Idag snöade det för första gången sen sist det var snö liksom. Ganksa mkt dessutom. Cozzzzy! Nu hoppas jag bara på att det ska bli lite kallare ute så att snön stannar och inte försvinner och blir vatten.. :)

 


Onsdaaag

Har precis stått och blåst för fullt med hårtorken på mig själv för att jag fryser nåt förskräckligt (Hahah tänker man inte lite på Lotta på Bråkmakargatan när man säger så?). Det är seriöst hur jävla kallt som helst i mitt lilla rum även fast jag har gett mig på ett antal försök att sätta på elementet. Vad händer, varför funkar det inte? Men iaf, lite bättre blev det med hårtorken även om jag lär frysa lika mkt snart igen efter en liten stund i rummet.



Men för att fortsätta på förra inlägget så har jag nu sett skolfotot, alltså det med hela klassen på. Maili hade tydligen redan fått hem sina skolfoton och scannat in det eller nåt och lagt ut på bdb. Hahah fan va roligt! Vissa ser typ helt sjukt roliga ut så jag håller på att skratta ihjäl mig. Hahah men egentligen asfult! Jag ser störd ut men det får man väl lov att bjuda på på såna foton. Synd bara att hela skolan kommer kunna se det. :)
Nu är set tyvärr så att blogg.se suger så det går därför inte att lägga upp bilden. Får se om det funkar lite senare.


Imorgon är det ingen skolan för det är Gillinge som gäller, och Sanne ska med så att vi kan köra tillsammans. Jag har precis ringt och fixat det. Det ska bli roligt men ändå lite läskigt. Jag har inte kört på ett bra jävla tag så jag vet inte hur det kommer gå. Men sånt ska väl sitta i benmärgen eller hur är det? I vilket fall som helst så kunde jag inte övningsköra med gubben efter skolan idag, så jag ska köra runt lite här hemma senare ikväll bara för att ha kört lite innan imorgon liksom. Sounds great! :)




Skolfoto

Hahaha jag rentutsagt döööör på vårat skolfoto! Fan va fult! :)


Love you

Jag kan inte sova. Är så sjukt jävla irriterad på folk, jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara flytta härifrån, från Ösmo. Självklart finns det vissa människor som jag inte vill ifrån, typ Jens, mamma, Emil och mormor och sådär, men det hör inte hit riktigt just nu. Jag vill bara bort, bort långt åt helvete. Så långt bort man kan komma för att starta om på nytt. Ett nytt liv, nya vänner, ny livsstil, ja allt nästan.
Jag vill inte visa mig svag, eller det har jag egentligen inga problem med så, typ hela gymnasiet har väl typ sett mig gråta och så men ändå. Jag vill inte showa med att det känns som att jag håller på att typ gå under, för så känns det. Pappa är borta, vänner sviker, sårar och går, skolan suger och massa annat. Inget är som det ska liksom. På nåt sätt känns det som att jag bara vill gå tillbaka i tiden och bli liten igen. Jag vill vara typ 6-7 år, då jag älskade färgen lila, då gröt var min favoritmat, då pappa fanns hos mig, då jag älskade skolan (och matte mer än något annat), och då jag hade en, och endast en bästa bästa vän, Matilda. Det var bra tider liksom och så vill jag ha det nu. Jag ska inte klaga på allt i mitt liv, för visst har jag en underbar familj även om jag vill att det bara ska vara vi fyra ibland, och jag har underbara vänner som ställer upp för mig i vått och torrt, som förstår att jag är förkrossad och ledsen bakom mitt sätndiga leende bara genom att titta på mig typ. Men liksom ändå. Varför mår jag som ett överkört djur då, va varför? Jag förstår inte. Kanske är det för att jag låter mig köras över för lätt? Varför låter jag vissa idioter bara köra över mig?



Tahaha

Ska man skratta eller gråta? Jo jag skrattar, det är vad jag gör. Patetiskt!


Det går i vågor

Hatar fysik. Hatar vågor. Hatar att vi ska ha fysikrpov som handlar om vågor.
Orkar verkligen inte plugga. Det är ju fan inte roligt att plugga på nåt som man inte fattar nåt av. Men nu ska jag bannimej iaf läsa igenom vågkapitlet på 50 sidor nånting. Sen blir det Desperate housewives.

 

 


Don´t want to be a nobody

Äntligen hemma från via. Vi hade ju lektion idag med dom små barnen. Innna via var vi i stan med klassen, vi var nämligen på riksdagen. Kul, typ nja. Vi gick runt och tittade på lokalerna och sådär, inget märkvärdigt. Min klaustrofobi gjorde så att guiden tvingades springa sju våningar upp. Och jävlar va hon sprang, hon måste ha haft klaustrofobiska barn där förut. Jag slanta nästan efter. Därmed är min träning för dagen gjord. Jag cyklade faktiskt till och hem från tåget idag också så lite träning där me, blink blink.
Kul också att när jag skulle hem från nynäs så var det 858:an som kom. Visst, jag älskar 858:an, jag bara älskar den, för den kör hem mig nästan ända till gatan min. Men jag hatade den idag för jag var tvungen att gå av vid stationen i ösmo för att jag hade min cykel där. I vanliga fall älskar jag min cykel, men idag hatade jag den. Det blåste fan storm ute och jag var tvungen att cykla hem. Hela jävla vägen. Det är långt och jag höll på att blåsa bort. Men jag ska inte gråta för det, jag ska gråta för annat som är värre. Det får man göra.

Men skitkul att vi har fysikprov på fredag också, va glad jag blir, jag börjar nästan gråta, så glad blir jag. NEJ! Jag förstår ingenting av fysiken, inte ett skit. Kanske för att jag inte kan lyssna på genomgångarna med Stefan för att jag ritar istället. Och nej, jag sitter inte bara och ritar hur jag vill utan jag ritar av det som Stefan ritar på tavlan, som alla duktiga barn gör. Men det gör ju då så att jag inte kan koncentrera mig på att lyssna på vad Stefan säger. Nej nu ska jag läsa igenom kapitlet om vågor.

För övrigt så gillar jag det höstiga vädret (lite positivitet i det hela), bortsett då från när det är storm och regnar. Och jag gillar alla färglada lövhögar överallt, cozy!


 


Söndag

Söndag, och som många andra har jag söndagsångest. Skola imorgon och jag vill inte. Jag har forfarande inte pluggat, jag har inte orken. Kanske att jag orkar ta tag i åtminstonde matte diskreten sen efter Ensam mamma söker.




1:42:15

Sista lovdagen idag då, inte kul nånstans. Jag borde plugga. Nästan alla mina skolgrejer är hemma för att jag hade behövt plugga på det mesta det här lovet, men det har inte blivit av. Jag känner mig lite dum. Får se om jag tar tag i lite av det senare ikväll för nu ska jag duscha och sen bege mig till haninge. See ya. :)


 


Vila i frid

Nu har jag varit uppe vid kyrkan. Jättefint var det med ljus nästan överallt på hela kyrkogården.