J***

Lång dag igår! Jag gick upp tjugo i fem, åkte till körskolan med 6-tåget, cyklade från körskolan till konsum halv nio, och jobbade nio till fem i kassan på konsum. Ont i ryggen och benen efter det må jag säga! Och ont i huvet hade jag hela dagen också, det ilar liksom i hjärnan på nåt sätt. Ont gör det. Men det gick över när jag fick ett piller av J efter jobbet. :)
J mötte mig alltså efter att jag hade jobbat klart och så cyklade vi hem till honom. Vi hade roligt som vanligt och väldigt mysigt tycker jag. Inte förvånande alls så somnade jag till några gånger. Men det får man göra om man gick upp tjugo i fem på morgonen och har varit igång hela dagen. Vi tittade klart på en film också, en film som vi började titta på förra gången jag var där, alltså Step brothers eller va den nu heter. Skitrolig var den iaf, jag gillare! Sen cyklade vi till tåget vid tolv och jag åkte hem. Så gick jag och la mig efter att ha varit uppe i drygt ett dygn nästan. :O Trött!

Nu ska jag snart duscha och sen vet jag inte vad jag ska göra, mamma å dom fick värsta rycket nyss och drog snabbt som fan till Solna och lämnade mig här alldeles ensam. *snyft* Nej fan va sköönt att vara hemma själv. Älskar det! Men nån får gärna komma och göra mig sällskap.



Här är ett klipp från filmen iaf, gillare! :D











29 juli övningskörning och jobb

Klockan är fem och jag gick upp för ett tag sen. Jag var duktig igår som gick och la mig vid tio *stolt* efter att jag hade tvättat å grejer. Så nu är jag ganska pigg tro de eller ej. Snart ska jag gå och duscha för att sedan åka till nynäs vid 6 och övningsköra. Jag ska nog cykla till tåget och ta med cykeln ner till nynäs så kan jag cykla från körskolan ner till konsum sen. Nio börjar jag som sagt på konsum idag och slutar fem. Usch va länge, jag vill inte! Be för mig så att jag får snälla kunder idag.








28 juli

Nu har jag precis kommit hem igen. Jag och mamma åkte till Torö först och hämtade låtsaspappa och det var seriöst den värsta vägen jag har åkt i hela mitt liv typ. Fy fan, jag blev snurrig! :)
Efter Torö åkte vi till nynäs och köpte pizza. Eller a, dom köpte pizza och jag köpte sallad. Sen åkte vi till hamnen, sen kvantum och sen hem. Så nu ska jag mysa med mamma till allsång på skansen och sen ska jag försöka att gå och sova. Måste verkligen.

Grattis förresten till Elias som fyller 18 år idag.








28 juli Torö

Nej nu ska jag åka med mamma till Torö och hämta låtsaspappan.







28 juli

Okej, jag sitter hemma och tråkar. Det blev inget sova över hos Agge igår. Jag gick hem vid fyra/halv fem imorse istället. Och det blev heller inget lek med J idag heller. Hoppas på att det blir det imorgon istället. Kanske lika bra att skippa det idag  eftersom att jag ändå måste sova vid nio/tio nån gång ikväll för att jag ska åka till nynäs med 6-bussen imorgon. Först ska jag övningsköra fem i sju till halv nio och sen börjar jobbet på konsum nio till fem. Lång dag imorgon alltså. Vet inte om jag kommer palla med kassan i åtta timmar. Hatar otrevliga kunder!

Var förretsen uppe vid sockenstugan en stund innan idag med Matilda och Hanna. Vi träffade Lotta som vi inte har träffat på huuur länge sen som helst. Och jag blev extra glad över att hon hade lilla Molly med sig också. Shit va söt unge, jag ville ta med henne hem. :)

Jag känner mig trött och aningen irriterad just nu. Ingen anledning egentligen. Kanske beror på att folk runt omkring mig är irriterade och otrevliga så att jag känner mig likadan. Jag gillare inte. Varför kan inte folk bara vara lite glada och trevliga mot andra. Suck! Jag är dock glad över att jag umgås med J ibland. Då är jag alltid glad, skrattar typ hela tiden. Såna personer behöver jag i mitt liv just nu.







28 juli

Är just nu hemma hos Agge. Jag hinner typ inte uppdatera nuförtiden. Men anledningen till att det var länge sen sist just denna gång var för att jag trodde att blixten hade slagit sönder min dator. Datorn funkade inte, gick inte att sätta på dagen efter att det hade blixtrat. Och den har inte funkat nån dag sen dess förrän igår. Jag beklagade mig för Martin om hur datorn var sönder och om hur alla mina saker var borta som jag hade på datorn, och sen två minuter senare så skulle jag testa bara för skojs skull om den funkade, och då gjorde den det helt plötsligt, vilket var bra! Jätteglad är jag för det! :)

Men dom senaste dagarna har jag typ jobbat, jobbat och jobbat. Har även hunnit att umgås lite med J och med Agge och Matilda. Så just nu sitter jag alltså hemma hos Agge och väntar på att hon och Matilda ska komma tillbaka. Dom är ute och möter Adde som ska komma hit och spela kort med oss. Sen ska jag och Matilda sova kvar här för imorgon är jag ledig och då ska vi gå upp till kyrkan och hälsa på Lotta som vi inte har träffat på jättejättejättelänge. Det ska bli kul. Och sen ska jag nog leka med J. :P







Sleep-over!

Har precis vaknat, sitter hos Agge. Jag, Matilda och Agge hade en liten sleep-over inatt. Det var mysigt!
Idag ska jag jobba fyra till åtta i charken och innan jag åker till jobbet så ska vi fixa Agges hår lite grann. Så nu har vi lite bråttom om vi ska hinna, men latmaskarna ligger kvar i sängen och vägrar gå upp. Haha jag är pigg så jag får väl gå ill ica själv snart kanske. Nej men nu ska jag gå och hoppa lite på dom så att dom går upp! :D









 


23 juli

Hej mitt namn är Nathalie och mitt hår är gult! :O
Ja, mitt hår är typ gult. Jag och Matilda har precis slingat/färgat mitt hår och det blev typ sådär. Lite gult, men matilda är snäll så jag ska få låna silverschampoo av henne så att det försvinner. Klippt håret har jag gjort idag också ju. Det blev kort, ganska iaf. Jag tycker att det blev jättekort, men jag tycker att de e skönt ändå. Det växer väl ut igen. Kul med lite förändring iaf. :)

Matilda och jag har alltså varit i nynäs hela dagen typ. Vid halv tio kom vi dit imorse och vi kom hem till ösmo vid fyra fem nån gång.
Vi började med att gå och klippa mig, sen gick vi till Denise som slingade håret hos en annan frisör. Sen gick vi ner till hamnen för att titta på Gotlandsbåtarna som hade krockat, japp krockat! :O
Sen åt vi och så och sen skulle vi hem men otur som vi hade så fick vi vänta i en timme på bussen typ. Den timmen spenderades inne på seveneleven. Det var roligt, riktig underhållning! ;)
Nu ska jag snart äta och sen ska jag nog leka med Matilda igen. Jag vill leka med J snart igen också. Får se när det blir. :D











22 juli

Dålig dålig uppdatering! Väldigt dålig dessutom! Anledningen, jag har haft fullt upp. Jobbat, jobbat och jobbat.. och umgåtts lite med underbara vänner. Jobba är tråkigt. Jag gillar inte Konsum. Åter igen så suger kassan då folk verkar tro att dom kan slänga ur sig vad som helst till en bara för att man står i kassan. What´s up with that?! Vissa bekänner hela sitt liv när de egentigen bara ska betala sina varor, och andra klagar hej vilt och är allmänt otrevliga. Vi kassörer ska inte behöva få skit för att man inte är nöjd med sin vara osv. Ring till tillverkaren va fan!

Men iaf, mina vänner är underbara och jag älskar att jag har börjat umgås så mkt med min älskade Matilda igen. Miss old times you know! Matilda ska för övrigt med mig till frissan imorgon. JAG SKA KLIPPA MIG! Jag ska klippa mkt MKT! Jag tror att skiten åker av vid axlarna eller nåt sånt. Skönt men ändå jobbigt. Jag vill ju ha lååångt hår, men mitt hår är så sjukt tunt så det blir bara fult fult fult. Så nu ska det bort iaf, om jag vågar vill säga. Det visade sig även att syster min har en tid bokad hos en annan frisör samtidigt som mig, så vi ska ng mötas upp när vi båda är klara så att vi kan typ gå och fika eller nåt. Hon flyttar ju ända ner (eller upp?) till Jönköping om några dagar så det e kul att tillbringa lite tid med varandra nu sista tiden, med tanke på att hon annars spenderar sina dagar hemma hos Martin och aldrig hemma längre.

Annars.. idag jobbade jag i charken i fem timmar. Igår var jag barnvakt, jag satt och lekte i barnen nya piratkoja i två timmar. Mysigt!
I förrgår och i förr förrgår så jobbade jag på konsum och lekte med J. Det var mysigt de me.. Skönt att hitta lite nytt folk att umgås med. :)


Nu måste jag också gratta Fredrik och Rikard som båda fick körkort idag! Grattis pojkar! :D











16 juli I väntan på...

Har precis vaknat typ. Blev väckt av mamma som frågade om jag ville följa med ut och åka båt. Det hade varit mysigt eftersom att jag dels älskar att åka båt men också för att jag inte har umgåtts nåt med mamma på evigheter. Men nu har jag lovat att göra nåt med Agge så jag tackade nej och tar båten en annan dag. Nu får jag bara hoppas att Agge svarar på mina två sms som jag  har terrat henne med. Annars har jag stannat hemma i onödan kan man väl säga.
Men nu ska jag iaf göra lite nytta tills vidare. Först ska jag städa i mitt rum. Ta bort alla kläder som ligger i högar lite överallt och lägga in de i garderoben. Sen ska jag sy några klänningar till. Jag och mamma var precis ute och hämtade in massa fina tyger från boden. Så snart blir det en liten systuga här hemma. Funtar på att ta med mig symaskinen och sätta mig ute på altanen och sy i det fina vädret. :)









15 juli Harry Potter-premiären!

Har precis kommit hem från jobbet. Började kvart i åtta imorse och slutade kvart över ett. Men jäklar va bråttom jag fick imorse. Jag skulle åka med sjubussen och vaknade 06.54. Jag hann! Fatta vad snabb jag kan vara om jag bara måste. :)

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och Agge åka in till stan med fyra tåget. Vi ska titta på lite grejer och sen kommer Matilda in till oss vid sju. Då ska vi äta och efter det blir det Harry Potter-premiären! Det ska bli kul även om jag inte e så insatt i Harry Potter-världen. Så tjejer, räkna med att jag kommer fråga fråga fråga heeeela tiden om det e nåt jag inte fattar. ;)












14 juli Sy sy sy!

Nu har jag kommit hem från nynäs. Jag tog sprutan och sen gick jag ner till mammas jobb och höll henne sällskap i några timmar. :)
Jag ville gå förbi tatueraren också när jag ändå kom ihåg det, men jag ville inte gå själv så jag väntar med det tills en annan gång. Jag ska iaf fråga om priser å så och fråga om lite tips.
Just ja, innan jag tod sprutan så gick jag förbi banken för att först fråga om min bankomatkod. Jag har ju fått ett nytt kort men ingen kod. Men dom fattade inte heller vad som hade hänt med den så vi bestämde att vi skulle spärra det där kortet och så får jag ett nytt om några dagar. Det här var precis vad jag var tvungen att göra med mitt nya kort som jag fick för typ en vecka sen. Det här kortet som jag ska få nu är alltså det tredje bankomatkortet på typ en vecka. Bra jobbat! Men iaf, sen så bestämde jag att jag skulle starta ett sparkonto så det gjorde jag också så nu kan jag inte vara ett sånt shoppingfreak längre, förhoppningsvis. Får se, men det här blir nog bra. :P

Nu ska jag gå och sy en klänning och förhoppningsvis så ska jag se på Allsång med matilda senare ikväll. Det ska bli mysigt! :D








14 juli Spruta!

Nu har jag vaknat och ska snart gå och ta nåt att äta. Sen ska jag dra ner till nynäs och ta sprutan. Halv tre har jag tid så jag får se när jag åker. Efter att jag har tagit sprutan så har jag inga planer liksom. Jag vill göra nåt så om nån har tråkigt så hör av er. :)














13 juli The kids!

Idag har jag varit i Nacka och jobbat. Viktor ringde mig när jag var på vägen dit och sa att jag inte skulle jobba idag för att han hade semester nu. Grejen var ju att dom inte har sagt det tidigare och när jag ändå var bara typ två stationer från deras hem så kunde jag likaväl komma förbi ett tag. Så jag kom dit och Viktor åkte och handlade medans jag passade barnen. Det gick ganska bra. Lite trotsiga ungar men annars så. Spelade lite fotboll med Tristan och Viktor sen när han kom hem också. Tristan sköt mig skiiithårt i huvet. Jag trodde att jag skulle börja gråta fan. Skitont gjorde det verkligen! :D
När jag åkte hem från Nacka så mötte jag Agge och Rikard på centralen och sällskapade med dom till Ösmo.
Nästa jobbdag i Nacka blir nog nästa tisdag och då blir det en lång dag. Då jobbar jag från två till sju ungefär. Får la se hur det går. :)

Imorgon blir det alltså inget jobb. Istället ska jag åka och ta en spruta. Det ska bli kul! :)


















Natti natti! :)

Nu har jag precis kommit in från att ha varit ute med Matilda. Vi cyklade till badberget och satt där ett tag och pratade om allt och ingenting typ. Jätteskönt måste jag säga. Det är skönt att lätta lite på hjärtat ibland. Det behövs. Sen när vi begav oss hemåt så fastnade vi vid korsningen och stod där och pratade jättelänge också. Men jag klagar inte, jag gillare! :D

Nu ska jag snart sova och imorgon blir det Nacka och my dear children. ;)








12 juli Ut med Matilda!

Nu ska jag gå ut med Matilda ett tag. Vi ska nog cykla till badberget och ha det mysigt!













12 juli About the rain...

Jag ska lägga upp bilder på armbanden som vi pysslade ihop förut också. Men just nu är ett av mina hemma hos Agge så det får bli en annan dag, men det kommer. Istället så lägger jag upp två jättedåliga bilder på översvämningen som blev häromdagen när det regnade så jävla mkt. Jag såg bilar som fastnade i vattnet för att det var så mkt vatten på gatorna liksom. Sjukt! Dom här två bilderna togs iaf när jag satt på bussen påväg till jobbet den dagen.
Det positiva med regnet var att jag fick användning för mina fina rosablommiga stövlar. Dom fick jag för övrigt många fina komplinger för den dagen. :D







'










12 juli Bakning!

Jag är skitarg just nu, mest på låtsaspappan. Jag hatar det här! Men jag ska försöka att gå ut så att jag slipper sitta inne och bara vara arg.
Förresten så har jag har varit superdålig på uppdatering den senaste tiden så jag glömde att berätta att jag och Agge plockade jättejättemycket jordgubbar och smultron i hennes trädgård för nån dag sen och gjorde två pajer. Dom blev skitfina men smakade kanske inte lika bra. Anledningen till det var väl typ att reseptet på pajdegen sög. Men liksom det är väl klart att man tar det säkra kortet före det osäkra och tar det reseptet som heter pajdeg, eller vad? :)


Här är iaf  bilder på våra fina mästerverk.


























12 juli Jobb jobb jobb!

Har precis kommit hem från jobbet. Jobbade tolv till fyra i charken. Det var helt okej. Allt är okej så länge jag slipper sittta i kassan. :)
Igår var det typ grillkväll å grejer hos Matilda och Hanna. Det var mysigt! Vi grillade, eller a vissa gjorde det, jag och Agge hade med oss grillad kyckling, och sen sjöng vi sing star å så. Jag hade med mig sing star och massvis med jordgubbar som jag fick med mig hem från jobbet. :D
Tråkigt bara att jag skulle jobba idag också så att jag var tvungen att gå tidigare än jag ville. Men tack iaf flickor och pojkar för en trevlig kväll, det får vi göra om.

Imorgon blir det till att passa barnen. Måste komma ihåg att ringa ungdomsmottagningen imorgon också för att ändra min tid för sprutan. Jag har tid på tisdag med det kör ihop sig med barnen då så jag måste fixa lite. Det värsta är att man måste ringa mellan halv nio och halv tio på morgonen så jag får inte sova länge imorgon inte, och allt pga av ett jäkla samtal. Men måste man så måste man.


JAG VILL LEKA MED NÅN IKVÄLL!










8 juli God natt!

Nu ska jag snart gå och sova för imorgon är det jobb på konsum som gäller, elva till kvart över fyra tror jag. Inte kul! Jag ska sitta i kassan hela dagen och jag hatar det! Jag vill verkligen inte! Rescue med someone?

Innan idag så träffade jag iaf Agge när hon hade slutat jobba, så gick vi tillsammans upp till sockenstugan och hälsade på Matilda och fikade lite. Sen kom Thomas och hämtade Matilda för att skjutsa henne till tåget för att hon skulle åka till sina barn och vara barnvakt. Då fick jag och Agge också skjuts en bit. Matilda släpptes av vid tåget och jag och Agge gick av hemma hos Matilda och gick därifrån hem till mig och åt glass. :)  Tack Thomas för skjutsen!

Btw så längtar jag som bara tusan till lördag! Visserligen ska jag jobba på lördag vilket inte är så kul, men på kvällen blir det bra för då får jag spendera hela kvällen med mina favoriter och några till. Det ska bli så sjukt kul att umgås lite med folk. Känns som att det var ett tag sen som vi umgicks fler än bara vi flickor. Så det ska bli jätteroligt iaf :D








8 juli

Idag var jag duktig och gick upp halv 6. HALV 6! Skittidigt! Anledningen var att jag skulle åka till körskolan och ha en dubbel körlektion med Janne för första gången.  Måste erkänna att det var lite läskigt men det gick ändå ganska bra. Nästa körlektion är inte förrens om nån vecka för att Janne har semester nu typ. Så då hinner jag köra massa hemma tills dess också, och plugga teori. :)

Om en timme ska jag cykla till ica och möta Denise för hon ska köpa målarfärg och måla sin byrå. Jag får se om jag passar på att måla en ny byrå till mitt rum också. Jag ska iof sy en klänning sen så jag får se om jag hinner. Tänkte kanske ta mig upp till sockensugan sen också och hälsa på älsklingsmatilda. :D

Igår jobbade jag i Nacka och det gick typ skitbra. Eller först när jag kom till Nacka och skulle hämta hem alla ungarna så blev det lite strul men sen blev det bra. Först skulle jag hämta Tristan i skolan men när jag kom dit så var skolan stängd och det hängde en lapp på dörren där det stod att dom var i Hellas. Vad fan är Hellas tänkte jag och började leta efter nån att fråga. Jag såg nån som stod och sprutade vatten utanför typ matsalen så jag gick dit. Jag såg inte om det var en man eller kvinna men jag frågade iaf och den sa att Hellas var ett badställe mellan Sickla och Älta. Okej, så jag fick sitta och vänta tills bussen kom med alla barnen i typ tjugo minuter. Sen tog jag med mig Tristan och vi gick mot bussen. Det är ombyggnad där bussen ska gå i vanliga fall så vi gick dit där bussen går just nu under ombyggnaden. Vi väntade och väntade och undrade vart fan bussen var. Då såg vi att bussen kom den gamla vägen där ombyggnaden sker. Vägen där är avspärrad och bussen kom såklart inte förbi. Då tänkte vi att den skulle vara tvungen att backa tillbaka jättelångt till rondellen som man åker förbi för att sedan åka andra motsatt håll i rondellen och komma den andra vägen. Jag var helt säker på att bussen skulle backa eftersom att vägarna är så himla smala just där, men busschauffören var så jäkla korkad att han får för sig att vända bussen istället. Självklart så går inte det utan bussen fastnar tvärs över vägen. Alla människor på bussen fick gå av och gå till våran busshållplats. Då fick vi vänta på nästa buss från slussen. Men innan den hann komma så kom det en extrabuss som egentligen inte skulle gå mot vårat håll men efter lite tjat från alla gamla tanter så ändrade han och ersatte den bussen som satt fast. Till slut kom vi äntligen till våran busshållplats och vi började gå mot dagis. Den här bussen går inte in i området där familjen bor så vi får gå ganska långt innan vi är framme vid dagis, och självklart så börjar det att spöregna direkt när vi har gått av bussen. Som tur e har jag ett paraply i väskan men det hjälpte inte så mkt. Det verkligen spöregnade och åskade som faan. Vi blev hur blöta som helst efter bara några meter men som tur var så kom det en bil åkandes förbi oss. Det var nån mamma som Tristan kände så hon erbjöd oss skjuts till dagis. JA TACK! Jättesnällt verkligen. :)  Sen tog det ett bra tag att få på alla tre sina regnkläder inne på dagis, det hade till och med slutat regna när vi var klara att gå. Typiskt!
Men iaf så har Fances ändrat beteende totalt mot mig vilket är bra. Hon gråter inte alls längre nästan, bara om hon vill sitta i knät och jag släpper henne. Men annars är det bra. Igår satt vi i några timmar och bara tittade ut genom förnstret på störtregnet hon och jag medans pojkarna låg i sängen och tittade på tv. Till slut somnade Frances i min famn, jättemysigt!

När Viktor kom hem så berättade han en jättesorglig sak. Han är ju åklagare så han hade suttit i rätten hela dagen. Det var en pappa som skulle straffas. Pappan hade ett litet barn som var lika gammal som Frances, d.v.s ungefär ett år. Barnet satt och badade i sin lilla balja och pappan tänkte att han snabbt skulle springa till köket och sätta på maten. När han kom tillbaka till baljan så hade barnet drunknat. :O  Så nu ska alltså Viktor straffa den här stackars pappan. Som Viktor sa till mig, har inte pappan straffats nog redan. Han har förlorat sitt lilla barn! Men han måste tydligen iaf straffas för vållande och typ vårdlöshet eller va det var. Jättehemskt tycker jag! Och Viktor verkade nästan helt förstörd av situationen. Han lider ju verkligen med den här pappan då han själv har barn i samma ålder. Nej usch för sånt där!

Nej men nu ska jag äta lite vattenmelon och sen cykla och möta Denise. :)








6 julin Värsta nånsin!

Jobb i Nacka idag. Hämtade Tristan och sen Frances och Marcel. Blev dock försenad av olika orsaker. Den näst värsta dagen i hela mitt liv. Seriöst. Men ni kommer inte få veta varför, never! Jag mår iaf piss. Hoppas på att det händer nåt kul till helgen eller nåt iaf så att jag slipper tänka på det som hänt. Varför just helgen kan man undra, när jag jobbar varenda jävla helg ändå. Jo, jag jobbar både på helgen och på vardagarna men mina älsklingar Matilda och Angelica är lediga på helgerna, Därför längtar jag dit.
Nu ska jag sy om en klänning som jag köpte idag, sen ska jag sova för imorgon blir det jobb i Nacka igen.
God natt!







5 juli Jobb och sing star-kväll!

Nu har tjejerna precis gått hem från mig. Vi har haft en liten sing star-kväll idag. Det var jätteroligt! Agge och jag hade sing star-kväll med hennes syster och hennes systers kille igår också. Älska sing star! Men nu vill jag ha lite nya skivor. :D

Idag var det jobb på Konsum också, tolv till fyra. Jag jobbade i charken idag, vilket var mkt roligare än att vara i kassan. Jag hatar kassan och jag vill aldrig mer stå där. Tyvärr så vet jag ju att jag kommer få stå där många gånger till men ändå, jag vill inte! Charken var iaf bättre, inte roligt men roligare. Inte på långa vägar lika hemskt. Jag fick typ fronta lite och ta bort gamla varor och nästan-gamla-varor som skulle prissänkas. Jag är ju perfektionist så det skriker om det så det passar mig ganska bra att fixa iordning lite i hyllorna och sådär. Sen så fick jag jobba med en trevlig arbetskamrat för en gångs skull också, vilket gjorde det ännu bättre. En söt liten tant var det, henne gillar vi. Hon var snäll. :P

Imorgon blir det jobb i Nacka. Hämtning av Tristan och sen Marcel och Frances. Jag ska nog åka in tidigt till stan imorgon också så att jag kan titta efter lite saker innan jag ska jobba. ;)


'





4 juli Lördag!

Det är lördag och jag sitter hemma hos Angelica. Vi har precis lagat thaimat, jättegott! :P
Snart ska vi åka hem till mig och hämta sing star och sen hem till Agge igen och sjunga.
Igår var jag barnvakt i Nacka och Agge fick äran att följa med mig. Vi åkte in till stan mitt i krångeltrafiken. Tågen stannade tamejfan hela tiden så vi missade anslutningståget i vh som gjorde att vi missade våran buss från slussen. Vi fick vänta och ta en senare. Medans vi väntade sprang vi i den kokheta värmen till H&M och köpte nya kläder. Vi höll seriöst på att dö i värmen så vi var tvungna att köpa nya tunnare kläder. Vi var ju typ klädda för en stormig vinterdag. :)
Sen sprang vi tillbaka till slussen och tog bussen mot Nacka och sen bytte vi om bredvid vägen efter att vi hade gått av bussen. Det var lite roligt! :P
Marcel gillade Agge jättemkt och Frances var på jättebra humör mot alla odds vilket var kul. Mysigt mysigt! :D

Idag har det varit skitbra väder och skitsugit väder. När jag träffade Agge så var det skitbra väder så vi cyklade till ica och köpte mat och glass å så. Sen när vi skulle hem till mig och hämta datorn så spöregnade det verkligen. Det var det värsta jag har sett. Men ut skulle vi så vi utrustade oss med sjalar å grejer som mössor men ändå så blev vi helt drängta på den lilla biten hem till mig. Vi såg ut som två drängta råttor eller nåt annat kul. Så när vi var klara hos mig så hade vi nya kläder och gummistövlar. Tummen upp för gummistövlar! :D
Men nu är det ganska fint väder igen så vi får passa på att åka hem till mig nu och hämta sing staret innan det börjar regna igen. :P








3 juli Blää på vädret!

Shit vilket väder! Der regnar så mkt som det bara går typ. Aldrig sätt nåt liknande nästan. Okej det har jag, men nästan. Inte på länge. Kul att jag ska hämta barnen idag då. Nej! Blöta barn, NEJ TACK! Men man kan ju alltid hoppas på att det inte regnar lika mkt inne i stan och Nacka som det gör här. Aja, nu måste jag skynda mig, tänkte ta tidigare tåg in och gå och titta på lite grejer i stan innan jag hämtar på dagis.







2 juli Jävla psykfall!

Asså vilken jävla idiot använder min msn och ger ut på nån jävla dejtingsida? Allvarligt! Vem vinner på det liksom? Men då har jag iaf svaret på alla 20 gamla killar plus en leb som har addat mig på msn. Om du som gör det här tycker att det är kul och gör det för att göra mig ledsen eller va de nu kan vara så, moget. Det är allt jag har att säga. Jag blir inte ledsen, bara irriterad på att man kan vara så omogen att man gör nåt sånt. MOGET PEOPLE!









2 juli Hemma

Nu har jag precis kommit hem från Nacka. Träffade mormor och Gunne på tåget från VH, det var trevligt. Har inte träffat mormor på jättelänge känns det som. Hon e söt! :D

Fick just reda på att en annan av dom alla som addade mig på msn var en 29-årig man. What? Vart får alla gamlingar min msn ifrån? Block!








Block!

Okej en av dom som hade addat mig på msn var en 36-årig man, HJÄLP! Block!







2 juli JOBB!

Nu har jag precis vaknat, ska gå och duscha och göra mig iordning snart för att sen åka in till Nacka och vara barnvakt.
Asså så måste jag kommentera msn, vilka är alla 19 stycken som har addat mig på msn igår och idag? Varav det är endast en tjej och resten killar. Vilka är ni? :/

Igår iaf så åkte jag ner till mamma på hennes jobb och fixade lite tyg till en klänning som jag ska sy idag eller imorgon eller nåt. Sen väntade jag där tills Angelica slutade så kom hon förbi mammas jobb eftersom att hon ändå jobbade så pass nära igår. Sen åkte vi tillsammans hem till Ösmo, vi gick förbi  ica och handlade picknick å grejer för vi bestämde oss för att åka till norra och bada å så. Grejen var ju att vi hade tänkt oss att vi kunde ta våran fyrhjuling och en av mopparna ner dit, men tyvärr så var det nåt fel på nästan alla så vi fick ta cyklarna i stället. Men det vart mysigt ialla fall. Vi cyklade till norra med mackor, saft, badkläder och filtar och så. Så hade vi picknick och sen badade vi. Det var faktiskt ganska skönt i vattnet till slut. :)
När vi var klara så kom Matilda cyklandes och mötte oss vid körunda. Så cyklade vi hem till mig en stund och sen gick vi ut igen. Agge gick hem och jag och Matilda ringde ut Kjellin en stund. Skitmysig dag!

Igår hann jag även med att spärra mitt bankomatkort. Grejen var att jag fick hem ett nytt bankomatkort för ett par dagar sen, men jag hade bråttom och han inte byta ut det gamla just då. Så jag la ner det nya i min väska och gick iväg. Sen igår när vi skulle handla på ica, jag och Agge, så drog jag mitt kort och det stod typ "kortet ej giltigt" eller nåt sånt där. Då fattade jag direkt att det nya kortet hade börjat gälla. Som tur var hade jag lite lösa pengar med mig så vi fick iaf med oss våra grejer hem. Men sen när jag kom hem och skulle leta efter det nya kortet så hittade jag det inte. Jag har letat i hela huset typ tusenmiljoner gånger nu, men hittar det ingenstans. Jag vet att det låg i min väska sist så antingen har jag tappat det eller så har nån tagit det. Men jag ringde i vilket fall som helst och spärrade det och beställde ett nytt. Så nu kommer jag inte kunna handla nåt förrän nån gång nästa vecka, jag kommer döö!









1 juli och ingen sol..

Vädret suger! Jag hade ställt klockan å allt för att gå upp tidigt, typ klockan åtta, för att åka och sola och bada. Men nej, ingen sol i syne! Det är helt molnigt och unket. Okej, det kunde ha varit värre, det kunde ju ha regnat. Men ändå. Enda dagen på länge som jag verkligen är helt ledig och inte har nåt planerat, så är det dåligt väder. Skit! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Matilda och Angelica jobbar ju, men jag hoppas att dom vill leka när dm har slutat. Tyvärr så är det ju ett antal timmar tills dess så jag måste sysselsätta mig så länge. Kanske åker ner till mamma och håller henne sällskap på jobbet nu när hon har börjat jobba till klockan sex. :D







Sweet dreams

Kom in för ett litet tag sen, har varit ute med Matilda och Hanna. Det blev inget stan imorse som det skulle ha blivit. Jag och Denise skulle ju ha åkt in och träffat andra Denise och hennes syster, men min Denise orkade inte riktigt så vi tar det nån annan dag. Det ska iaf bli kul när det nu sker. :)
Istället för att åka till stan cyklade jag med Hanna upp till kyrkan, eller snarare Sockenstugan, för att hälsa på Matida på hennes jobb. ( Mitt jobb förr förra sommaren :D) Sen vid tre cyklade vi hemåt igen, jag cyklade till tåget för att åka till Kullsta på riskutbildningen som började klockan fyra. När jag kom till Nynäs så var det typ 40 minuter till  riskutbildningen började så jag tänkte gå förbi farmor och farfar och säga hej. Jag åkte dit och knackade på men ingen var hemma tyvärr. Så jag satt ute och väntade och gick sen till trafikskolan. Kursen var tre timmar lång, så vi var klara klockan sju. Då cyklade jag snabbt ner till centrum för att gå på bio med Matilda och Hanna. Bion började dock klockan sju, då jag fortfarande var vid Kullsta så jag fick skynda mig lite. Men snabb som jag var så kom jag precis i tid tills reklamen var slut. Vi såg The porposal och den var faktiskt riktigt bra. :)  Efter filmen åkte vi tåg hem till Ösmo och tjejerna fick följa med mig hem för att hålla mig sällskap när jag åt för jag hade inte ätit på hela dagen. När jag var klar så gick vi ut en stund och vandrade runt lite i Ömso sen gick vi hem igen. Och nu ska jag snart sova så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Jag är ledig imorgon och ska ta vara på solen tänkte jag, för sen börjar jobbandet igen. Natti natti! Sweet dreams. :)