Nyååååååår!

Nyårsafton idag, eller heter det så? Aaaa tror det.
Har precis kommit hem från Nynäs. Har fixat lite grejsimojser. :)
Nu ska jag duscha och sen ska jag fixa mig och sen åka tillbaka ner till Nynäs och äta middag med pojkarna. Eller jag vet inte riktigt vilka jag ska äta med, men iaf Hubbe och Adde. Sen senare ikväll så kommer Josefin också. Ja ska ha så jäkla kul ikväll. Måste måste måste. Ha en jättebra nyårsafton folks! Det ska jag ha. :)

Just det, ska se om jag lägger in en bild på klänningen sen också.

Nyår imorgon

Just det, imorgon på nyår. Jag ska vara med Josefin, Adde och Hubbe vad jag vet för tillfället. Hubbe berättade nyss att han har styrt upp lite. Man kan alltid lita på Hubbe minsann. Jag ska höra med mamma imorgon om hur vi gör med middagen här hemma. Vi brukar alltid ha värsta finmiddagen på nyår men jag vet inte hur det blir i år. Vet inte ens om Martin och Denise kommer hit. Men iaf, om vi inte har något speciellt här så äter jag kanske med Hubbe o co.
Hoppas det blir kul imorgon iaf. Lite drag vill vi ha. :D


Sovsällskap

Har tråkigt. Känner att jag borde sova och vända tillbaka dygnet, men det lär ju skita sig imorgon på nyår ändå så spelar roll egentligen. Jag kommer säkert också ha skitsvårt att sova inatt när jag ska göra det eftersom att jag vaknade typ tre idag. Men men. Jag får nog sovsällskap så jag är glad ändå. :)


Hear you me

Ojojoj, länge sen jag uppdaterade här. Faktiskt tre dagar sen tror jag. Duktigt va mig att inte sitta vid datorn på tre dagar. Men jag har haft lite fullt upp med annat och inte haft tid.
I förrgår så, va fan gjorde jag då.. tänk tänk tänk... Aaa just det. Jag lekte med M och D. Jättekul hade jag förutom när dom försökte döda mig genom att kasta ner mig för massa jävla stup på vägen från mig till D.
Sen så spelade vi iaf Buzz. Typ bara sprotfrågor. Fatta ingenting. Chansa på typ allt, men kom ändå inte sist. :)
Sen tittade vi på nån film som jag inte kommer ihåg ett skit av. Och sen sov vi där alla tre. Mysigt värre. ;)

Igår så var jag hos X ett tag och sen åkte jag till mina kusiner i Nynäs på middag med större delen av släkten på mammas sida. Vi var fan ganska många när jag tänker efter. Det var jag, Emil, Denise, Martin, mormor, moster Sussie, moster Marie, kusin Hanna, kusin Viktor, S-Å, mammas kusiner Jessica och Patrik och sen Patriks flickvän Emelie. Det var mucho roligt för jag har inte träffat Jessica, Patrik och Emelie på år och dar fan. Så det var toppen.
När vi hade ätit middag så spelade vi Wii. Eller dom som vågade gjorde. Skitkul. Jag måste få alla att skicka bilder och filmer som togs. Fan va roligt vi hade när mormor körde boxning. Träningsverk i magen av allt skratt. :D
Sen så tog vi fram lite kort från den gamla tiden, då våra föräldrar var unga. Så jävla kul. Jag tror inte jag har skrattat så mkt på länge assså, förutom när mormor spelade wii såklart. Puh! :)

Sen kom vi väl hem från mina kusiner runt elva eller nåt skulle jag tro. Och då satte jag mig och sydde min nyårsklänning. Jag började ju för nån dag sen men den blev ful så jag bestämde mig för att göra en ny. Så det pysslade jag med från att jag kom hem igår ungefär till typ halv fem imorse. Kuuul va! :)


....


Did you know when you're around
My heart won't it can't slow down
It beats so hard, it makes it hard
To catch my breath, to catch my breath




Jag har tråkigt!

Så vi lägger in en sån här.


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Så ska det låta  :) <3


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Ah!!!!!


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

God jul! ;)


4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Okej :) <3 sovsällskap?


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Yes I am :)


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Tack god jul!


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Du bor i Ösmo också va?


8. Vad vill du höra mest av allt?

Jag märkte det när du bada, va inte det pucko du är vacker :) <3


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Grr ;)


10. Din romantiska replik?

Berätta för mig, kom hit istället då <3


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Sötnos vad gör du? <3 :)

 



In the morning light

Idag har jag varit på julmiddag hos farmor och farfar. Mysigt! Vi sysslesatte oss bland annat, förutom att äta då, med att mäta våra midjor. Hahah sjukt skum familj och släkt ibland men va fan. Jag vann, jag hade minst. ;)

Igår mötte jag upp Josefin i stan och vi gick runt lite. Men vi stannade bara ett litet litet tag för det var så sjukt mkt folk överallt så jag fick tuppguck. Hatar att trängas med folk osm är som galna faan. Inte likt mig att komma hem från typ stan utan att ha köpt nåt, men så blev det igår iaf. Stolt ändå. :)

Nu har jag jävligt tråkigt. Skulle ha lekt med xxxxx men nu blev det inte så.


I don’t think you know where your head is

Tanken var att jag skulle ha gått ut idag, till typ tg eller nåt, fast att jag inte tycker att de e sådär skitkul där. Men mest för att träffa vänner och så. Men nu blev det inte att jag gjorde det. Fast nu sitter jag här, klockan är snart kvart i tolv och jag ångrar att jag inte gick ut. Folk ringer och smsar och ber mig komma, liksom konstigt att man ångrar sig nu liksom. Faan!
Aja, skitsamma, känns lite onödigt att åka ner med tolvtåget och bara vara där typ en halvtimme för att kunna komma hem sen igen. Njaa, lite ovärt det kanske. Så nu går jag ut och leker lite här i Ösmo istället. Drar hem till en kompis och ser på film eller nåt, så känns inte hela kvällen bortkastad, även fast klockan redan är så mkt som nästan tolv. :)


Astrids jul!

Har ännu inte börjat med klänningen än. Först fastnade jag vid datorn och nu vid Astrids jul som går på ettan. Det kan man ju inte missa. Jag älskar det! Det är typ små snuttar från alla Astrid Lindgrens filmer, typ Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Kajsa Kavat, Madicken, Barnen på Saltkråkan, Lotta på Bråkmakargatan, Ronja Rövardotter osv. Älska! :D
När det är slut så ska jag börja med klänningen. :)



Juldagen va?

Har precis duschat och ätit. Julmat till frukost! Gilla! :)
Denise är här just nu, utan Martin. Ett under har skett. Nä men han är typ och spelar fotboll mina sina kompisar så Denise åkte hit en stund så länge. Fan va hon snackar. Munnen går i ett på henne. Därför stänger jag nu in mig i mitt lilla rum. :)
Idag ska jag nog gå förbi mormor en stund och jag ska nog också sy min nyårsklänning som jag inte har hunnit börja med. Mamma hade förvarat alla julklappar ute i boden där min symaskin och allt annat behövligt står så jag har inte fått gå ut och hämta det förrens idag då julklapparna är öppna. Men idag ska jag nog iaf sätta igång. Fan va roligt! :D

 


Have yourself a merry little christmas

Julafton wiihoo! Fast fan jag har inte känt den där riktiga julkänslan som man brukar göra när man är mindre. Älskar julen såklart och allt sånt där. När man får mysa med familjen och ditten och datten. Men jag ligger inte och längtar om natten innan julafton längre liksom. Sucks! :)
Såhär har min dag sett ut.
Jag kom hem lite innan sex imorse. :O
Aaa fy fan va sent jag kom hem, helt sick. Men jag hade en rolig natt om man säger så.
Sen när jag kom hem så städade jag rummet lite och sen gick jag och sov. Asskönt!
Sen gick jag upp igen vid kanske aa jag vene typ elva. Duschade, fixade, städade det sista i mitt rum.
Moster kom förbi en stund, jag lagade mat med mamma.
Sen tittade alla på Kalle, jag sprang lite fram och tillbaka och hjälpte mamma och tittade på Kalle. Jag gillar fan knappt Kalle. Alltså jag brukar inte ens titta på det för jag brukar alltid hjälpa mamma med maten då.
När Kalle var slut åt vi, sen öppnade vi julklappar, tjaffset drog igång som jag misstänkte. Jävla idiotäckel.
Efter pakergrejset så fikade vi och moster kom hit igen och fikade med oss.
När moster, Denise och Martin hade åkt och Låtsassystrarna hade gått så kom mormor förbi en snabbis för att fika och tacka för julklapparna.
Och nu sitter jag här och gör inte så mkt alls. Tittar på tv men blir skitlack för att min kontroll är borta. Damp får jag! Jag hade den imorse och jag har inte flyttat på den så nån måste ha tagit den. Inte för att jag fattar vad man ska sno nån annans tvkontroll för. Men jag är inte förvånad. Ge tillbaka. Jag orkar inte sätta mig upp i sängen och krypa fram till tv:n varje gång jag vill ändra kanal. Jag som liksom byter kanal och flipprar runt hela hela tiden. Skitirriterande. Så nu tänker jag sitta en halvmeter framför tv:n så att jag kan flippra fram och tillbaka som jag vill. Vilka problem man kan ha alltså.

Aaaa just den, en grej är jag extra glad för utöver allt annat från idag, och det är att jag fick min rosa resväska som var typ det enda jag hade önskat mig. :)

Men tack allihopa för alla fina julklappar! :D



En dag kvar!

Sitter och väntar på Josefin. Elller a, springer in och ut från toaletten. Vi har färgat hennes hår så hon håller på att skölja ur nu. Det blir fiiint! :)

Imorgon är det julafton och jag handlade klart dom sista julklapparna idag. Hoppas att morgondagen blir rolig och mysig. Ingen idiot ska få förstöra den för mig även om jag har det lite på känn.

Later!


02.10

Sitter och tittar på nåt programm på tvåan som jag fastnade för. Vem tittar på tvåan liksom? Har nog aldrig hänt. Men nån gång måste ju vara den första eller hur.
Programmet heter Arlingtonkyrkogården nu när jag tittade efter. Det handlar typ om soldater som har dött i krig. Skithemskt.
Det är en stor stor, verkligen skitstor kyrkogård, med fullt av vita gravstenar. Säkert flera hundra tusen.
Så får man se familjer som kommer dit och bara gråter och gråter.
Barn som kommer och sjunger för sina pappor som skulle ha fyllt år den dagen, mammor som sörjer över sina söner, fruar som sörjer över sina män, osv. Man kan rabbla upp hur mycket som helst.
Sen ser man folk som sätter sig vid graven med stolar och filtar å allting och sitter där i timmar, och folk som till och med lägger sig och sover där i flera timmar. Och så ser man barn som sätter sig på filtar bredvid graven och ritar teckningar till sin pappa eller morbror eller farbror.
Nyss såg man också en liten flicka som gick runt och la små polkagriskäpppar på alla gravar och sa god jul till dom.
Fy fan jag sitter bara och grinar och grinar och grinar när jag tittar på det här. Hemskt är det. Riktigt hemskt.
Jag lider verkligen med dom här som lämnas kvar med all sorg. :(


Never is a long time

Har skrivit klart julkortet till lilla extrafamiljen. Fint blev det, inte! Jag satte fast ett skolfoto i kortet utifall att dom inte kommer ihåg vem jag e på bara att läsa mitt namn där i liksom. Clever va? :)

Mamma kom nyss och tryckte i mig nån julgrej. Jag vet inte vad det heter men det är nånting med potatis som typ alla äter på jul. Jag har dock aldrig smakat på det så nu kom mamma och frågade om jag ville testa. Och man kan väl säga såhär att jag hade inte så mkt till val.
Hon prejade in mig i ett hörn med gaffeln i högsta hugg. :O
När jag fortsatte säga nej så tog hon fram feta valpögonen. Jag stod emot och fortsatte med mitt nej. Men när hon tillslut sa att om jag tyckte att det var äckligt så fick jag spotta ut det i hennes hand så gav jag mig. Klart jag åt. Det är ju liksom inte varje dag nån säger åt en att man får spotta i handen på en. Haha! Men jag gjorde det dock inte för det kändes lite taskigt, plus att det inte var så hemskt. Jag skulle aldrig äta en hel portion med den där, vad det nu än var, men en tugga gick ner.


You take my hand And it feels like home

Granen är klar. Den blev fin tror jag. :)
Mamma håller på att göra massa olika julgodisgrejer, typ knäck och sånt. Vet fan inte vad allt heter.
Och jag skriva ett julkort till min andra förredetta lilla familj. Saknar dom så jäkla mkt så jag tänkte skicka ett litet kort till dom. :D


There'll be no last chance to promise to never mess it up again

Nu är jag hemma från Nynäs. Jag hade tur och fick skjuts dit. Grejen var att jag tänkte till efter det att min låtsaspappa berättade att det var stopp i ösmorondellen, så jag tittade på sl:s hemsida om det stod nåt om förseningar och inställda bussar å skit. Det stod att bussarna till ösmo antagligen var ca 40 minuter försenade, minst, pga köer.
Så jag tänkte att jag skulle gå till tåget. Skitjobbigt att gå ända dit, men palla stå och vänta ute vid bussen i en evighet och inte ens veta om bussjäveln kommer. Så jag gick och fick lite bråttom till tåget. Så när jag gick förbi busshållplatsen så stod det massa folk där, och då kände jag bara att nää jag orkar inte gå ända till tåget. Tänk om jag ändå missar det. Jag chansar på bussen. Så aa jag stannade där. Men som jag misstänkte så kom det ingen buss. Jag väntade och väntade och väntade. Ingen buss. Så till slut tänkte jag att jag ger den där jävla bussen en kvart till sen går jag till nästa tåg.
Men då efter ett par till minuter så ser jag min låtsaspappa komma ut på vägen, med bilen såklart. Men damp, han åkte åt andra hållet. Och eftersom att jag nästan var hundra procent säker på att han skulle till nynäs så tänkte jag ringa och fråga om han inte kunde vara så gullig och vända och plocka upp mig.
Men det pallade jag inte så jag stod kvar där och väntade på bussen.
Men så helt plötsligt så kommer han tillbaka och åker mot mitt håll, och han stannar vid mig och frågar om jag vill hänga med om jag ändå ska till nynäs. Great!
Så jag fick åka bil, skönt!
Och eftersom att han skulle hämta mamma från jobbet och åka hem samtidigt som jag var klar i nynäs så fick jag skjuts hem också. Wiiie!

Eftersom att jag inte hann igår så ska jag pynta granen nu. Ska tvinga Emil att hjälpa mig. :)


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Har precis vaknat. Ska duscha och fixa mig lite snabbt sen åka ner till Nynäs. Min låtsaspappa kom in nyss och sa att det var totalstopp i ösmorondellen innan så vi får se hur bra det går att ta sig ner. Det är för övrigt tydligen -17 grader ute. Ganska kallt va? Men det är bra tycker jag. För för det första så håller sig snön kvar och jag slipper gräva ner mig för att det blir slask, och för det andra så är det lika bra att vänja sig och känna på kylan tills vi ska till Kiruna. :)
Måste skynda mig nu va. :D

04.13

Har precis tittat klart på en film som gick på tv:n, Eight days to live tror jag att det hette. Ganska bra faktiskt. Usch den va sorglig. Men ett lyckligt slut iaf. Det är bra.
Nu ska jag sova. Imorgon måste jag nog åka till nynäs en stund. Får se vad jag hittar på resten av dagen sen. Vill ha värsta snöbolsskriget eller nåt. :)


Snoooow

Sitter och tittar på Biggest loser. Ganska kul faktiskt. Hoppas att man slipper se ut så en vacker dag. Puh!
Ska gå och duscha nu. En lång dusch. Mamma lär bli galen. Men whatever. Ingen annan ska väl duscha nu så det gör inget om varmvattnet tar slut. Det kommer ju tillbaka tills dom ska duscha får vi hoppas.

Mamma å dom håller på att sätta upp en julgran tror jag. Såg att hon konkade på en här utanför mitt rum nyss. Mysigt! Jag älskar julgranar. Älskar också att damsuga upp barren när man har tagit ut granen. Så jäkla kul. Jag har tjingat den uppgiften i år med, som alla andra år. Av nån anledning så brukar jag inte ha så mkt att fighta för på den punkten. Wonder why? :)

Alltså jag är så jäkla sugen på att bara gå ut och kasta mig i en stor jävla snöhög. Jag vill typ bli mulad. Så mkt tycker jag om snö. Nej men ärligt. Jag vill ut och leka i snön bara. Med folk jag tycker om. Varför är alla så boring?
Och varför hittar jag inte mina lekskor. Alltså vinterskor som man kan leka med. Det är ju fan inge skönt att springa runt i snön och leka i ett par stövlar. Näää!
Jag såg mina skor för typ en vecka sen men nu är dom vips försvunna. Fattar ingenting. Vem har tatt dom?

Nää nu ska duscha lite, leta lite efter skorna, sen gå upp till kyrkan och städa lite vid graven. Får nog gräva fram den, den lär ju vara helt täckt med typ flera meter snö. Sen ska jag slå in julklappar. Roligt!


....


So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend



R.I.P Brittany Murphy

Näää, nu läste jag nyss att skådespelerskan Brittany Murphy har dött. :O
Hemskt, hon var inte gammal alls och fick tydligen hjärtstillestånd. Fy!
Jag gillade henne. I alla filmer hon är med i så är hon skitbra. Jag rekommenderar verkligen en film som heter Uptown girls. Hur bra som helst, och Brittany är såklart med i den. :)

 


Ont i huvet

Har precis ätit en skitgod avokadosallad som jag gjorde all my myself. :)
Nu ska jag titta på Coyote Ugly som går på femman. :D


Snööööö

Har precis lyckats ta mig fram och tillbaka till Ica. Ett under att jag ens kom fram med tanke på att dom knappt plogar vägarna här i Ösmo. Fast va fan det är bara vänja sig. Det är ett under om dom ens kommer och plogar våran gata under hela vintern. Vi får typ ringa plogarn för att dom ska komma. Syns inte våran gata eller?
Men som tur är så har vi ju våran traktor nu så vi kan ploga själva. Ska nog sysselsätta mig med de ikväll om inget annat kommer upp. Det är nämligen flera decimeter högt med snö på hela gatan så man knappt kommer fram.
Men ändå, jag gillare. Snö är mysigt. Långa halkiga promenader med folk man gillar. Finns det nåt bättre? ;)



Åhhhh, jag får damp! Blähäää...

Jag har tråkigt. Det finns ingenting att göra. Ska nog ta en promenad till mormor eller nåt. Ååh, mysigt med promenad. Promenad ensam är ju kul? EHH, NEJ!
Men först ska jag typ slå in julklappar tror jag. Det är ju kul.

 


Väntan, alltid denna väntan

Asså det är sjukt mkt snöööö! Jag gillare! Ska ringa mormor och fråga om jag får ställa min cykel i hennes garage så att den inte fryser sönder. :)

Just det jag ska berätta lite om den dagen som det var värsta jävla snöstormen, den dagen typ inga var i skolan, den dagen som hälften av alla i NV3A skyllde på vädret för att slippa göra samhällsprovet, aa den dagen så var bussarna iställda till ösmo.
Jag stannade i nynäs hos mr x efter skolan och var där ett tag. Och sen så tog det mig två jävla timmar att komma hem till ösmo där på kvällen. Fucking unbelievable!
Jag skulle ta tåget från gröndalsviken 20.37. Jag blev lite sen så jag typ skyndade mig som atttans ner till tåget. När jag kom dit så såg jag att det stod ett tåg där som gick åt andra hållet, alltså ner till nynäs.
Jag mötte Paul som kom från det tåget, han berättade att det tåget var det som åkte från Ömso kvart över och var alltså typ en kvart försenat eller nåt sånt. Damn. Då skulle mitt tåg också vara försenat tänkte jag.
Så sant så.
Jag kollade på tågtavlan och mitt tåg skulle inte komma förrän 20.52. Det var alltså nästan tjugo minuter försenat. Så jag tänkte att va fan då kan jag likagärna gå till kvantum och ta en buss. För det kan väl inte ta mer än tio minuter att gå dit? Men jo visst fan gjorde det det. Jag började gå med min tunga jävla väska som säkert vägde mer än hela mig och som gav mig jävligt ont i ryggen. Jag hade ju med mig halva garderoben för att jag var beredd på att bli mulad på idrotten den dagen som vi sen inte hade. Men iaf så släpade jag på väskhelvetet. Jag tittade på klockan hela tiden och till slut var klockan mer än 20.55 och inget tåg hade åkt förbi mig. Va fan går det inga tåg till ösmo eller. Men jag fortsatte gå iaf och kom efter typ 35 minuter fram till nynäs gård.
En lång jävla promenad i min ensamhet. Hah.
Vid nynäs gård tittade jag när tåget skulle komma och då stod det bara att det skulle komma ett tåg mot nynäs 21.08. Det tåget var alltså också försenat för det ska ju vara vid nynäs gård typ 54 eler nåt tror jag. Inget tåg till Ösmo så långt ögat når. Så jag vandrade upp till kvantum för att köpa den där julklappen till klassen som vi gör till varje julavslutning. När jag gick förbi busshållplatsen så tittade jag när bussen skulle gå. Självklart så gick det ingen buss den timmen. Damp fick jag då. Vafan ska jag göra nu?
Jag gick in på kvantum. Fixade den där grejen och gick sen ner mot tåget för att det skulle gå ett tåg 21.39. Gissa vad. Nej självklart så var det tåget också försenat. Den nya tiden var typ 21.55. Jag fick damp för att jag frös så jävla mkt så jag började ringa efter skjuts från nån som var i nynäs och skulle till ömso. Inte en jävel.
Så jag fick helt enkelt sitta där vid stationen i en evighet och frysa i väntan på tåghelvetet.
När tåget äntligen kom så ringde jag mamma och frågade om hon kunde komma och hämta mig vid stationen i ösmo. Klart hon kunde det. Men när jag kom till ösmo så var hon inte där. Va fan tänkte jag, vart har hon tagit vägen. Har hon glömt mig? Men jag ville inte ringa och tjata så jag satt där snällt på stationen och väntade. Varenda bil som åkte förbi trodde jag var mamma, men nej. Tusen bilar åkte förbi och ingen var mamma.
Men till slut så kom en liten bil, täckt av snö. Och ja, det var mamma.
Det visade sig att mamma hade fått skrapa hela bilen i typ tusen år och sen så hade den inte gått att starta. Det var därför hon blev sen.
Så jag var väl hemma vid halv elva ungefär, när jag gick till tåget i nynäs halv nio. Kuuuul!
I dom lägena gillar jag inte snö.

Fuck you very very much

Måste berätta om min dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag var blond igen. Eller det var konstigt. För det var såhär att om jag duschade och torkade håret med en hårtork så blev mitt hår så som jag har nu, alltså jättemörkt. Men om jag inte torkade det så utan lät det självtorka, så blev det helt blont. Asskumt! Men fan va bra om det hade varit så. Baa, nej men idag vill jag vara blond, torka inte med hårtork, och vips, hej jag är blond typ. Tufft! :)



Pepparkakshus!

Nu har jag äntligen gjort klart mitt pepparkakshus! Titta så tjusigt! :)
Limningen blev lite sisådär men det får duga. Det är bannimej inte lätt att göra ett pepparkakshus helt själv minsann. Man skulle behöva typ tio händer. :D


 

 


Through despair and hope, Through faith and love

Några till julklappar lyckades jag införskaffa mig idag i stan. Hittade till Emil och en grej till till mamma. Nu är det egentligen bara låtsaspappan kvar och kanske nåt mer till mamma. :)
Nu är jag så jäkla trött så jag tror jag dör snart. Men jag vill inte sova. Jag har nån fix ide att alltid vara trött men vägrar gå och sova. What´s up with that?
Nej nu ska jag gå och göra lite sallad tror jag. Kanske blir en film sen. Sällskap hallå? ;)



Lööördag!

Har precis duschat. Ska göra mig iordning lite snabbt för om en halvtimme måste jag gå till tåget. Ska till stan med syskonen och Martin. Ska bli mysigt!

 


JULLOOOOOOV

Nu har vi ätit middag. Ska snart fika typ. Och jag ska limma ihop mitt pepparkakshus sen också. Ska bli kuul! :)

Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Nåt kul hoppas jag, eller bara vara hemma och titta på film. Funkar det också.
JUST DE, DET ÄR FAN LOV NU! WIIIHOOO! Hur skönt som helst! Fast jag blir arg för att jag vet hur mkt jag har att plugga på på lovet. Känns som att jag inte kommer kunna släppa stressen och bara vara fast att det äntligen är lov. Lite surt. :/

Måste sy min nyårsklänning också. Kuuul!


Hemma!

Nu sitter jag här mitt i allt bestyr med pepparkakshus och glasyr och smarties å grejer. Jag håller på att göra ett pepparkakshus. Blir skitfint! :)

Idag kom Martin och Denise hem också. Och Denise har placerat sig som en säck potatis i min säng. Jag vet att hon vill ha den.
Nu kom mormor så nu ska jag gå och äta middag med stora familjen. :)


Kaoooos!

Emil kom hemspringandes igen efter att ha gått till bussen. Bussarna gick tydligen inte. Och inte tågen heller. Det är snökaos. Så vi får se hur många som lyckas ta sig till skolan idag. Jag får skjuts av Fredrik som kommer om nån minut. Jag som hatar att åka bil på vintern. :O


Pluttinuttigt!

Är det bara jag som kärar ner mig totalt i dom här två eller? Hur söta som helst! Avis! :)
Klicka på bilden för att se klippet. :D

 


I swore I'd never fall again

Har precis myst lite med mamma, druckit te och sådär. Ska snart sova. Måste vänta på min tvätt först och måste nog också hämta ner ett par vinterskor från vinden innna jag sover också. Annars kommer jag glömma det imorgon och jag måste ha dom på idrotten. Vi ska nämligen åka skidor, och jag ska mulas. Roligt! Mindre roligt att bli mulad, men jag ska vara beredd och ha på mig massa varma kläder, två mössor, världens skönaste vantar, tights, mjukisbyxor, massa tröjor, tjock jacka och sockor. Låter ju hur bra som helst! Redo för snöbollskrig. :)

A just det, idag hade vi skönaste svenskalektionen. Jag gjorde ingenting vettigt, vilket jag ångrar lite eftersom att jag kommer få sitta hela lovet med svenskauppgiften. Men skitsamma, jag hade det roligt. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, skitont i magen. Adam allstå!
Men iaf så stod jag och Adam stod för julmusiken och nästan hela klassen sjöng med. Hur mysigt som helst. Julfeeling!

poiuytxcvbnipmo,åoioui

Juuustee, glömde berätta innan att jag ska hålla i idrottslektionen imorgon. Kuuul! Njaaaäää, men resten av klassen ska minsann få slita som faan. Fast jag vet inte riktigt hur det kommer att bli. Jag vet knappt vad jag ska göra liksom. Det var så satans länge sen vi lämnade in planeringen till våra idottslektioner så jag har nästan glömt vad jag skrev. Ber till gud att jag har kvar det på datorn. Jag som ritade så himla fina bilder i paint. Mohaha!

Nu har jag i varje fall läst igenom alla sidor i samhällsboken. Pain! Jag fattar ingenting. Är det jag som är dum i huvet eller suger politik? Jag röstar mest för det sista alternativet.
Nej nu ska jag slita mig från datorn en stund till för att plugga lite mer samhälle. Nej just det, slita mig från dator ska jag då minsann inte för jag ska skriva klart några samhällsfrågor här på datorn som jag började med förut. Men sen så, då ska jag slita mig och börja med mattediskret.

 


åpoiusxcgvhbnmolå

Jag har hittat en underbar sida med kläder, skor osv. Jag vill ha allting! Kanske man ska ta och beställa hem lite för att packa på min överfyllda garderob lite till. Jag vill ha!
Men mamma kommer bli så jäkla arg på mig så det skriker om det. Hon tycker inte om att jag shoppar hela hela tiden. Det gör inte jag heller egentligen. Eller alltså förstå mig rätt. Jag älskar att shoppa, men det är det som får mig att inte tycka om det. Ångesten kommer ju liksom sen när man inser hur mkt pengar man har lagt ner på kläder, skor osv. Men va fan, det är ju så himla lätt att bara dra kortet i kassan, eller beställa hem något på nätet (mindre kul när räkningen kommer). Jag är lite orolig att det kommer gå lite överstyr nu när jag har fixat internetbank. Damn va lätt det kommer bli att internetshoppa nu. Njaaaäää, det tycker vi inte om i längden.
Men vem behöver inte kläder att ha på sig och skor att gå i. Men som mamma säger, titta i din garderob och på alla högar på golvet, du har hur mkt som helst. Jajaja, men en liten hög till skadar väl nästan inte, eller?


 


All I want for christmas is..

Idag är det tisdag, vilket innebär onsdag, torsdag och fredag kvar till julllov. Wiie! Fan va skönt det ska bli. Jag är så satans skoltrött så jag finner inte ord.
Idag fick jag iaf reda på att jag klarade matte D kursprovet. Så jävla glad!

Imorgon har jag mattediskret prov och på torsdag har jag samhällsprov. Dags att börja plugga kanske. Jag fattar dock ingenting av mattediskret typ. Jävla implikationer och skit går mig på nerverna, för att inte tala om direkta bevis och indirekta bevis. Ingenting är logiskt. Men nu ska jag snart äta och efter det ska jag bannemej ta tag i det där med pluggandet. Läsa lite samhälle först och plugga lite mattediskret sen. Orkar inte. Kommer säkert somna som vanligt när jag ska plugga.


?

Desperata, dumma, korkade och schizofrena tjejer gör inget annat än att gå mig på nerverna. Att folk kan vara så jävla dumma och blåsta. Don´t get it.


....

Kvällen spenderades i nynäs, vilket inte var förväntat alls. Men så blev det iaf. :)
Nu är jag hemkommen och ska se om det finns nåt att äta.

Fan va mkt snö det är nu förresten. Antar dock att allt har blivit slask tills imorgon. Då kommer jag gråta. :(



Lördag

Vaken! Kom hem från tg lite innan fyra inatt. Fick skjuts hem, skönt!
Kvällen var helt okej. Var hos Adde men han, Hubbe och Rikard först och sen åkte vi till tg vid elva.
Orkar inte berätta mer om kvällen. :)

Idag kanske jag ska vara med Josefin, fast lite senare. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag borde plugga eftersom att jag har två prov nästa vecka, men vem har lust med det en lördag. Inte jag iaf. Fast ändå så hade det ju varit skönt om man hade fått det gjort. Får se om jag orkar ta upp böckerna och sätta igång.
Men nu ska jag först gå och duscha. :D

 


It´s the final countdown

Åhh, jag tittar på idol samtidigt som jag fixar iordning mig. Det är såå jäkla bra! Men nu ska jag snart bege mig till pojkarna tror jag. Sen åker vi till nynäs. :)

Jag måste spela in slutet på idol om vi inte hinner se klart innan vi åker. Undra vem som vinner.

Erik eller Calle?



Idolfinal!

Jag ser det snöar jag ser det snöar! Jaa, det snöade idag, vilket gör mig glad. Bara det blir lite kallare så att snön stannar så är jag helt nöjd sen. Slask hatar jag!

Idag var det luciatåg i skolan. Själva luciatget var sådär. Dom sjöng bra men lite tråkigt var det. Men sen efter dom så kom en överraskning. El-pojkarna skulle ha dansuppvisning! :O
Det var det roligaste jag har sett på länge. Jag skrattade från början till slut. Men dom var faktiskt duktiga. Att hålla takten verkade vara lite svårt för vissa ibland men dom var super ändå. Bra jobbat killar! Ni gjorde min dag. :)

Ikväll blir det kanske telegrafen med Andreas & co. Får la se! :)
Men innan så måste jag se på den efterlängtade idolfinalen! Jag är så jävla sur att jag inte har fixat biljetter till den men vad kan jag göra nu liksom. Visst det finns kanske människor som säljer biljetter i sista minuten utanför glooben, men vågar man chansa på det. Nej! Jag får nöja mig med att se den på tv:n denna gång.
Men vem vinner då? Jag har ingen aning. Hittills har jag haft riktigt bra gissningar på vem som ska åka ut varje fredag men den här gången är det fan svårt. Både Erik och Calle är så grymt bra! Jag blir glad oavsett vem som vinner, men visst skulle det vara coolt om Calle vann eftersom att jag har hållit på han sen hans första audition med walking in memphis. Jag tror iaf att det kommer vara sjukt lika mellan rösterna.


Soooova

Jag tror attt jag är sjuk! Har mått otroligt dåligt hela dagen, ändå så har jag lyckats gjort en hel del idag. Håll mig sysselsatt hela jävla dagen. Men jag är hur trött som helst. Om jag lägger mig ner så somnar jag direkt. Och bra är väl kanske det, jag som har så svårt för att sova annars.
Jag gick upp lite över fem imorse och har varit uppe tills nu och har som sagt varit i full gång hela dagen. Somnade lite halvt på tåget hem från stan. Försökte tvinga mig själv att inte somna eftersom att jag hatar att sova på tåg och bussar typ. Men titt som tätt så blev ögonlocken för tunga för stackars mig.
Och på musikgrejen så höll mina ögon på att slockna då och då när det var några dåliga som sjöng.
Så aa, nu ska jag nog gå och sova lite. Imorgon är det luciatåg i skolan och jag tycker att det är så jävla dåligt att det bara är alla jävla estetare som får vara med på det. Hallå, det är inte bara ni som tycker om lucia. Jag tycker också om lucia, älskar luciatåg, det är lite mysigt sådär. Jag vill vara med. Dumma...


Let us die young or let us live forever

Tre operationer har vi varit på idag. Spännande va! Det var helt okej, förutom att jag mådee dåligt hela jävla dagen och fick springa och köpa alvedon att knarka. Sen så trodde jag att dom typ skulle slica dom där stackars människorna på operationsbordet. Men nej. Dom körde in massa pinnar i små hål i magen och så på dom istället, och skötte jobbet innanför kroppen fast genom en tv på utsidan liksom. Dom förde in en liten kamera i kroppen på dom och jobbade så. Ganska häftigt. Jag förstår inte att dom kan vara så skickliga. Det där måste vara hur svårt som helst.
Men vi fick iaf se på tre olika operationer. På den första så opererade dom en gubbe i buken typ tror jag det vara. Efter den så bara hoppades jag på att vi skulle få se lite action i nästa, men nej. Det vart inte mer livat på den inte. Ungefär samma sak här, fast nu opererade dom en gubbe lite längre upp i magen, för att han hade typ sura uppstötningar och halsbränna. Haha vi stötte på den gubben i korridoren en stund innan liksom. Skumt!
Men sen kom vi till sista och då dog mitt hopp om att dom skulle skära upp människan som nu var en tjej. Henne opererade dom i magen typ. Nånting med galla? Och dom tog ut en stor jävla sten ut henne. Scary!
Men det var rätt roligt faktiskt. Alltså hela grejen. :)

Sen så såg vi typ tusenmiljarder gravida tjejer. Hur sött som helst. Dom som känner mig vet att jag bara älskar bebismagar och bebisar för den delen. Jag älskar den där runda magen. Gulligt! Och så när vi satt och väntade på att få gå in till nästa operation så gick det förbi en gravid tjej, och ja sa direkt, lite odiskret att gud va sött med en bebismage! Sen typ två sekunder senare så kommer en till och jag säger samma sak igen att gud va gulligt. Och sen så bara helt plötsligt så öser det in gravida tjejer i korridoren, och alla skulle till toaletten. Helt jävla sjukt! Alltså inom loppet av bara några få minuter så hade det passerat fanimej ett femtiotal gravida tjejer. Och alla såg lika söta ut och jag blev lika fascinerad av allihopa. Så kön till toaletten såg iaf lite rolig ut. Alla stod på rad med varsin stor kula på magen. :D

Just det, när vi var klara på sjukhuset så stannade jag i stan en stund och lyckades hitta julklappar till Denise och Martin. Skönt att ha deras julklappar klara! :)
Sen åkte jag hem och väntade in Cassandra som skulle komma och bli hämtad av moster och mormor med mig. Så när dom kom så åkte vi till Fryshuset och tittade på nån musikgrej som Hanna var med och sjöng i. Hon är fantastiskt duktig ska ni veta mina damer och herrar. Underbar sångröst. Jag fick fan knotter på hela kroppen när hon sjöng. Lovely! :)


Den här bilden är från förra årets julgrej på musikskolan tror jag. Hon sjöng hallelujah och jag kan lova att det var ett riktigt hallelujah moment. :)




05.13

Jag är vaken och klockan är fanimej bara lite över fem. Kanon! Nu har jag typ en och en halv timme på mig innan jag måste kila till tåget. Fan va glad jag är att jag inte försov mig.
Jag är dock jävligt arg på min mobil som är cp. Jag har försökt ladda den i datorn hela natten för jag har typ bara 10 % batteri, och det har sett ut som att den har laddat. Men gissa vad mina damer och herrar. När jag kopplar ut mobilen nu för att stänga av alla mina tusen larm så har den inte laddat en gnutta. Vad i helvete! Så aa nu har jag bytt batteri i min och Emils mobil så jag laddar mitt batteri genom hans en stund till hans vaknar. Nu får jag bara inte glömma att väcka han sen eftersom att hans mobil med larmen är avstängd.

Nej nu måste jag gå och duscha. :)



God natt!

Har svinont i armen (svinont hahah!) Nämen ärligt, fan va ont det gör. Kan knappt röra den utan att det gör ont. Och mina ögon är röda. Dom gråter hela tiden. Har ont i huvet och känner mig seg. För guds skull, be för att jag inte blir sjuk. Vill inte.

Och helvete, jag har glömt att hämta min cykel. Snäll, sno den inte. Att jag inte har nån cykel betyder att jag måste gå hela vägen till tåget imorgon. Lovely! Helvete. Be för att jag inte försover mig.


......

Jag får fan damp! Allt bara rasar nu känns det som. En sån liten sak som att jag glömde cykeln i centrum så att jag inte kunde cykla till ica gjorde att jag bara brast i gråt. Antar att allt annat kom fram på samma gång. Här kommer alla känslorna på en och samma gång, jajamänsan. Men blää. Fy fan!
Okej, jag är arg för det där med natsäcken tills imorgon. Är arg för att jag antagligen kommer bli tvungen att gå helt jävla själv till centrum sen för att hämta cykeln. Är arg för att gubben bara snackar massa jävla skit. Är arg för att jag vill men inte orkar städa mitt rum. Är arg för att jag har tagit sprutan och för att jag har suttit lutad mot min vägg på den armen jag har tagit sprutan i, gör ont som fan nu. Är arg för att jag antagligen kommer att gå och lägga mig för sent ikväll så att jag försover mig imorgon och missar tåget. Är ledsen för att jag känner som jag gör. Hatar att jag älskar dig. Va fan! Såhär borde det inte vara. Känner mig värdelös. Är arg för att jag känner så.



Åhhh

Jävla cp damp! Fan va arg jag blir. Nu när jag kom ut för att cykla till ica så är inte min cykel där, då kommer jag på att jag cyklade till bussen i centrum imorse och har glömt att hämta cykel. Vafan! Då blir det ingen mat för mig imorgon då. Åhh, va arg jag blir. Och dumma er som inte kan skjutsa mig.. :(


Operation

Lite snabbt ett inlägg nurå. Måste nämligen cykla snabbt som fan till ica som stänger om mindre än en halvtimme. Måste köpa kontantkort och lite mat till imorgon.

Aaa idag har jag övningskört. Gick skitbra. :)
Har också tagit den där jävla grissprutan, men jag ångrar mig redan. Eller aa jag gjorde det typ redan två minuter efter att jag hade tagit den. Kan berätta min lilla historia senare.
Iaf så ska jag på operation imorgon. Jag ska inte opereras tro det eller ej, men vi ska titta på en. Nån naturinriktning skulle få gå och titta och eftersom att jag och säkert några fler från andra inriktningar också ville med så fick vi göra det. Happy! Så det ska bli kul. Mindre kul att vi ska åka med fem över sjutåget. Snabbtåget typ. :)

Sen senare på kvällen imorgon så ska jag till Fryshuset och titta på min älskade kusin Hanna när hon ska sjunga. Älskade kusin cassandra ska också hänka på. Ska bli nice! Så det ser jag fram emot. Älskar att höra Hanna sjunga. Min lilla sångfågel faktiskt. Hon ska få sjunga på mitt bröllop någon gång i framtiden. :D

Jävlar nu måste jag cykla!

De bästa julkalendrarna

Här är en liten summering av dom absolut bästa julkalendrarna. Enjoy! Och lämna gärna en liten kommentar om vilken som är favoriten. :)

 

1976 - Teskedsgumman (Har jag iof bara sett på film hos mormor genom åren eftersom att jag inte var född när den visades som julkalender på tv. Men bra är den.)

1985 - Trolltider (En av dom bästa julkalendrarna genom tiderna. Har också bara setss på film hos mormor. Det var väl typ det enda vi gjorde hos mormor som små, vi tittade på Trolltider. Och jag kan stolt säga att jag kan alla avsniitt rakt igenom. Replikerna sitter i. Haha!)

1991 - Sunes jul (Roligare får man leta efter. Sjukt kul! Pepparkaksdeg i strumporna!)

1993 - Pettson och Findus (Heter egentligen Tomtemaskinen)

1994 - Håll huvudet kallt

1995 - Jul i Kapernaum (Åhh, älskade den, med Amanda, Rosa, Krampus och Klopstock. Och den snygga killen i grottan i slutet. Kommer ni ihåg?)

1996 - Mysteriet på Greveholm (Nämen åhh, vem glömmer denna underbara julkalender. Bästa!)

1997 - Pelle Svanslös

1999 - Julens hjältar (Älskar den, älskar hammarbyhunden och nissarna, och för att inte glömma den supersöta julkulan. Mmm älska!)

2000 - Ronny och Julia (Också en av dom bättre. Gulliga!)

2002 - Dieselråttor och Sjömansmöss (Älskar den men hatar deras ögon. Läskiga! Äckelpotta äckelpotta öööh uu. Om sanningen ska fram så kan jag berätta att jag faktiskt döpte min lilla hamster efter Lucky Closette när jag var mindre. Haha! )

Efter denna julkalender slutade jag att titta, för då blev dom så jäkla dåliga. Julkalendrar som Håkan Bråkan, Allrams höjdarpaket, En decemberdröm osv kom, och vad fan är det att kalla julkalendrar. Det är bara skit.

Här är lite klipp från några av dom bra julkalendrarna. Titta  och njut! ;)

 


Trolltider


Sunes jul

 

Pettson och Findus

Hahahah! SANKTAAA LYCIAAAA!

 

Håll huvet kallt (Spola fram till 2.45 min)

 

Jul i Kapernaum


Mysteriet på Greveholm


Pelle Svanslös

 

Bill och Bull, älska!

 

Julens hjältar

 

Dieselråttor och sjömansmöss

 

 


Remember those walls I built



Jag har kommit på en sak som jag önskar mig julklapp. Den här ---->

Jag tror jag skulle gilla den. Om den funkar som jag tror vill säga.
Apropå julklappar så måste jag verkligen handla julklappar alltså. Jag har ju bara köpte en sak, till mamma. Eller fyra saker om man ska vara exakt, men allt hör ihop liksom.
Och jag vill julbaka. Ha en riktigt julbakdag typ då man bakar allt. Typ lussebullar, pepparkakor, pepparkakshus å hela köret. Hittade pepparkakor från förra årets jul bak. Hahah! Kastade dom dock. Jag råkade smaka ett hörn och dom var inte så där jättegoda längre. :)

Och apropå jul så kom jag på att julkalendern har väl börjat. Jag har missat. Visserligen så har jag inte tittat på julkalendern på ett par år för att dom har blivit så jävla dåliga. Jag menar, inget slår dom här klassikerna som man aldrig glömmer. Jag ska göra ett eget inlägg till mina älskade julkalendrar. :)




09876543256789

Dålig uppdatering av mig, shame on me. Men nu e jag igång igen. Jag har haft en del att göra, men mest är det väl dålig uppdatering för att jag inte har orkat ta upp internetsladden från nedervåningen. Trådlösa funkar fortfarande inte. Strange!
Men iaf, igår så hade jag prov i drycker och servering. Tee var det prov på. Stavas det med ett eller två t förresten? Aja, skitsamma. Jag smet lite tidigare från databashanteringen så att jag skulle hinna med en tidigare buss för att jag skulle hinna gå förbi banken innan provet. Bråttom blev det men jag hann iaf, så nu har en stor tyngd släppts från mina axlar. :)
Och provet gick väl ganska bra tror jag. Jobbigt bara att det är så stora frågor. Man skriver liksom minst ett A4 på varje fråga. Lite jobbigt. Men man får massa poäng för varje fråga vilket är bra om man klarar dom. :)

Idag hade vi kursprov i matte D. Fyra fucking timmar! Fy fan säger jag bara. Men jag hoppas att jag får g iaf. Tillräckligt med poäng för det borde jag väl kunna få ihop. I hope so!
Sen efter provet så åkte jag ner till lilla mamsen i nån timme innan jag skulle till via med tjejerna och ha matte med våra små elever.
På mammas jobb lyckades jag skrapa ihop lite tyg så att jag kan sy en ny nyårsklänning. Taggad! Men va fan händer på nyår liksom. Inga planer än så länge tror jag. :D

Vafan min sista godis ramlade ner bakom sängen. Blää!





....

Nu har vi precis fikat lite med Tommy och Fia som kom hit med lussebullar å grejer. Mysigt!
Annars idag har jag typ fixat klart rummet. Nu är det nog färdigt. Gardiner och allt är äntligen uppe nu. Sneakpeak! :)
Nu känns det som att det är dags att börja plugga lite matte.







Så jäkla klockrent!

Hahahah! :)




Hahah

Jag tyckte den va lite rolig. :)

 


....


Gotta make a change,
For once in my life,
It's gonna feel real good,
Gonna make a difference,
Gonna make it right.





Abandoned

Dåligt humör, dåligt väder, dålig skola, behöver jag säga mer. Ingen bra dag. :/

Nu ska jag iaf gå och duscha. Sen ska jag städa mitt rum så att jag kan flytta in mina nya grejer, lite lampor och gardiner och så. Sen återstår det tråkigaste, plugga plugga plugga. Har prov i drycker och servering på måndag som jag hade glömt bort. Och på tisdag har vi kursprov i matte D som jag trodde var på onsdag. Jag känner mig så jävla stressad, hela hela tiden. Jag gillare inte.. Men a kul helg det här ser ut att bli.



Dags att skaffa en ny mobil kanske?

Är på jävligt dåligt humör. Eller snarare ledset humör. Och det här som hände nu gör inte saken bättre. Okej, jag bestämde mig för att rensa ut all musik från min mobil för att sen lägga in bara det jag lyssnar på, för just nu har jag över 400 låtar och jag lyssnar bara på en liten del av dom. Såå a det kändes lite nödvändigt.
Så efter mkt om och men så lyckades jag koppla in mobilen i datorn. Sen skulle jag kopiera över all musik från mobilen till en mapp på datorn, så att jag har all musik sparat nånstans även om jag inte har all på mobilen. Aaa ni fattar.
Det gick inte att kopiera över alla filer, men det gick att kopiera över några om man tog en i taget. Men dock inte alla. Så det struntade jag i, för jag orkar inte sitta och försöka kopiera över 400 låtar en och en.
Så då tog jag bort den mappen som jag skapade för mina låtar och skulle gå tillbaka till musikmappen i mobilen för att ta bort låtar jag inte ville ha kvar bara. Men då hade det kommit upp en massa systemfiler överallt bland låtarna och dom tar en jävla massa plats. Det går inte heller att ta bort dom. Så jag markerade alla filer i musikmappen på mobilen för att se hur många systemfiler som hade kommit, men då innehöll mappen bara 283 filer när den hade 402 eller nåt sånt nyss. Eeeeh, va? Sysstemfiler hade tillagts men musikfiler har försvunnit, typ.

Sen ett till mysterium med dessa filer är att när man markerar en i taget så står det på informationen att filen senast är ändrad den 29 januari 2014! :O  Vaaaa?
Va fan häder? Fattar ingenting. Hjälp mig nån!

Okej, man ser inte så bra på bilden, men man kanske fattar lite vad jag menar. Man ser iaf att det är massa konstiga filer där. :/

 

 

 


Det finns känslor som aldrig tar slut

Igår följde jag med pojkarna och Jennifer till blodbussen efter skolan. Jag lämnade blodprov så att jag ska få ge blod sen. Kan vara kul! Klantig som jag kan vara ibland så hade jag ingen legitimation eller nåt sånt med mig så snabbt som attan fick Adam skjutsa hem mig så att jag kunde hämta mitt pass. Sweet!
Nästa gång blodbussen kommer är om tre månader, men eftersom att det var mindre än 6 månader sen som jag tog hål i tungan så får jag vänta i fyra månader tills jag får ge blod. Så jag antar att jag då får ge om 6 månader eftersom att bussen kommer var tredje månad och alltså inte är här om fyra månader då jag egentligen får ge. Lite rörigt blev det nu, men skitsamma. :)

Imorgon ska vi till SACO-mässan Älsjö, alla treor. Grejen är att typ treor från hela Sverige ska dit så det kommer vara sjukt smockat med folk, därför ska vi åka in med åttatåget och vara där tidigt så att vi slipper den mesta trängseln med alla bussar som kommer lite senare från typ långt härifrån. Clever!
Men det ska iaf bli ganska kul, lite jobbigt med alla böcker å grejer som man antagligen kommer få släpa på, men men. Skönt att inte vara i skolan iaf. :D


Du ska veta att jag saknar dig

Om ni klickar på bilden här nedanför så kan ni se klippet från förkväll då Denise vann en säng. Spola fram till 56 minuter för att se när dom korar vinnaren. :)
Älskar Carins kommentar när Denise berättar att hon ska ge sängen till mamma i julklapp. (Jag tycker dock att hon kunde ha gett den till sin kära lillasyster.) "Det är jättebra att du säger det i tv så att hon inte vet om det." Hahaha!

 





Piece of cake

Klippet har inte kommit upp än, kommer säkert imorgon. Ska bli kul att se. Och Denise ska ge sängen till mamma i julklapp. Skönt för henne att ha en julklapp klar, till skillnad för mig. Tänk om det var så lätt att införskaffa sig alla julklappar, ringa in till tv och vinna. Piece of cake liksom!


Här har vi då syster Denise och min man Björn. Jag kände mig lite generös en kväll så hon fick låna honom. ;)

 


Heeeeeej

Godkväll! Eller godmorgon kanske jag ska säga. Somnade direkt efter att jag kom hem från via och vaknade nu. Märks det att jag sover allt för lite om nätterna kanske. Aaa.
Bara för det så har jag inte hunnit plugga nåt, som stod på schemat idag. Skulle ju ha lekt med en liten friend egentligen men skippade det för att sitta och plugga. Men ahapp, nu blev det inget av det. Damn!

Sen får man väl typ säga grattis till syster som tydligen vann en säng på Förkväll på tv 4 tidigare ikväll. Fan, jag tittade ju lite på det innan jag somnade men antagligen så var hon väl med efter det att jag somnade så att det var därför jag missade det. Jag som hade velat se det. Kanske går att hitta ett klipp på hemsidan eller nåt. Jag ska titta. :)


High heels boy!

Creeeeeed till killen jag såg på tåget idag! Alltså seriöst, han hade typ exakt såna här syövlar på sig! Helt sick! Värsta high heelsen och han kunde gå i dom också. Det går inte att bli annat än impad även om man blir lite förundrad över varför. :D