31 maj


Nu har jag precis gjort klart massa övningar om Excel, det är bland annat det jag håller på med på programmeringen just nu. Och imorgon har jag prov på det så jag hoppas att det går bra. :)
Känner mig fortfarande lite sjuk men hoppas att jag ändå ska kunna gå till skolan imorgon. Ska ju hämta ungarna på dagis imorgon också och vara barnvakt så jag hoppas att jag mår bättre då.

Och nu är det bara några dagar kvar till skolavslutningen också. Så jäkla skönt! Och om planerna går som planerat så kommer helgen troligvis också att bli bra. Jag hoppas på att det har hänt lite bra saker på andra fronten också så att jag slipper var ledsen över det mitt i allt, så att det inte förstör det som är planerat.
A visst ja, apropå att skolan snart slutar så ska jag prata med störda Ola imorgon om jag kommer ihåg. Ska sätta påminnelse på mobilen. För jag måste höra med han om vart han har gjort av Agges sommarjobb. Asså att man inte har fått svar nu e jävligt konstigt så det måste jag kolla upp. Kom ihåg, kom ihåg, kom ihåg!

Nu ska jag gå och duscha och sen sova. Natti natti!









31 maj Morsdag!


Idag är det morsdag och jag kom precis hem från mormor där vi träffade kusinerna och mostrarna. Mormor kommer snart hem hit för att äta middag med oss. :)

Jag är sjuk, har ont i halsen, är täpt i näsan och har ont i magen. Det blev nog värre när jag stannade ute i kylan så länge igår också tyvärr. Men jag ångrar det ändå inte, det behövdes.

Igår var vi som sagt på spelningen som hölls på debaser den här gången. Det var typ sådär. Pojkarna var jätteduktiga som alltid men sen var det inte så kul. Jag tyckte att det var jobbigt pga av allt som har hänt. Man vill ju egentligen bara gå och vara mysig men de gick ju liksom inte under omständigheterna.
Men tågresan hem från stan var faktiskt jättekul tack vare Agge. Allt ösmofolk bestämde sig tydligen plötsligt för att åka hem och jag och Agge fick inte reda på nåt förrän alla redan var påväg mot tåget. Det var då ganska tidigt och när jag fick veta att alla utom typ jag och Agge hade dragit så tyckte jag att det kändes lite tråkigt att vara kvar men ändå så var Agges andra kompisar väldigt trevliga. Först ville jag vara kvar för att man ville vara där och stötta bandet. Men till slut så bestämde iaf Agge och jag oss för att åka hem en halvtimme efter alla andra. Vi fick dock vänta i vh en halvtimme på tåget som gick mot Ösmo. Vi sysselsatte oss med att äta pommesfrites. :) På tåget iaf så lekte vi lekar för att fördriva tiden lite. Typ namnleken och så, när man säger ett namn och sen ska den andra säga ett namn som börjar på den bokstaven som förgående namn slutade på. Det var riktigt kul. Och sen gjorde vi nån annan konstig men rolig sak. Kan inte förklara men för Agge säger jag bara: "Säg rull!" "Stol!" Hahah det var såå kul och vi kunde typ fortsätta hur länge som helst och om vad som helst. :) Du kan allt få mig på bra humör även om jag egentligen är väldigt ledsen och deppig. Puss!
Sen när vi kom hem till Ösmo gick vi till Adde där typ alla var. Sen vart det lite kontigt när vi skulle prata jag och N. Jag ville få ur mig allt och bara försöka att få han att förstå hur mkt jag tycker om han men såklart så blir jag en liten kyckling i hans närvaro, så det blev mest tyst typ. Jag vill faktiskt inte att det ska vara såhär. Jag mår dåligt av det. Får ont i magen och hjärtat och jag vill bara gråta hela tiden. Inte kul!
Kvällen slutade med att vi var nere vid muskan och kom sen hem vid fyra. Och du, jag har kvar blommorna, så det så! :)












30 maj Förstår inte!


Jag känner mig så jävla besviken på dig. Jag lade mig i dina händer och gav det en chans. Men ni är likadana allihopa, jag borde ha fattat det. Jag kanske borde ha lyssnat på vad alla sa till mig förut innan jag gav mig in i det här. Nu har det blivit som jag inte ville och inte klarar av. Jag borde lära mig att lyssna på andra, men på nåt sätt så tror jag alltid det bästa om folk och tror att jag kan ändra det dåliga hos dom. Fel, så fel! Folk går inte att ändra på. Sorgligt.. Det kommer inte finnas nån som vill ha sånt där i sitt liv, synd för din skull. Jag gav det chansen men misslyckades. Jag hade högre tankar om dig. Jag trodde att du var annorlunda, men aj så fel jag hade. Till en början föll jag för dig, jag verkligen föll för dig, men du gör mig så besviken när du visar ditt rätta jag. Om det här nu är ditt rätta jag. För mig känns det som att det är en lek eller ett spel för dig som du bara måste vinna, med fusk dessutom. Jag har varit helt ärlig i allt jag har sagt, men det duger inte. Jag duger inte för dig. Det är tråkigt. För mig var det ingen lek, jag var seriös från början till nu. Synd att det inte går att förstå för dig. Hade du trott mig hade vi kanske fått det bra. Men det är ditt val och jag hoppas att du är nöjd. Jag är dock inte nöjd. För på nåt sätt så känns det som att det här inte är du. Du är inte såhär när vi träffas. Jag förstår inte.








30 maj Fuck you!


Har precis kommit hem från nynäs. Övningskörde idag och var nere på trehörningen med mamma och låtsaspappa. Mysigt..
Igår kom Amanda förbi på kvällen så att jag kunde nåla upp hennes balklänning som jag ska sy upp sen. Jättefin var hon. Emil ochAmanda kommer lugnt vara snyggaste balparet! :)
Efter att Amanda hade varit här så gick jag ut med Agge. Feel sorry for you honey! Hoppas det blir bättre snart. Jag tänker mkt på dig! <3

Just nu sitter jag bara och e på ledset humör och tänker på hur omogna människor det finns. Jag kan inte förstå hur vissa tänker, jag kan bara inte det. Jag orkar inte ta upp allt jag tänker på och e ledsen över men du vet själv vem du e och vad det handlar om och jag hoppas att du tänker efter och förstår varför de e som de e .. typ.
Sen att man ens har mage att ta upp situationen som var förut med mig och D, så jävla lågt! Jag inte fatta hur man kan göra så. Men det visar bara att man inte vet vad som egentligen har hänt. Skulle man veta skulle man inte ens våga nämna nånting om det. Lågt!
Orkar verkligen inte med det här. Vill bara försvinna just nu! Får se om jag orkar gå på spelningen ikväll. Känns taskigt mot dom som ska var där men det känns inte som att det går. Jag vill inte belasta andra med min sorgsenhet. Får se.. :´(











29 maj Fredag!


Nu har jag programmering, ska göra klart min uppgift och sen börja med nån excelgrej om jag hinner. :)
Imorse försov jag mig så jag kom försent till tyskan. Eftersom att vi skulle ha muntliga nationella idag på tyskan, och alla hade gjort när jag kom, så fick jag göra mitt själv med Katrine. Hon stavar tydligen med K och med ett e på slutet, jag som i två år har stavat hennes namn med C och utan e på slutet. Ifall nån vill veta liksom. :)

Imorse innan jag gick till bussen så ringde jag Tele 2 också för att reda ut grejen om min mobilräkning. Dom strulade ju till det rejält för typ en/två månader sen så att jag fick abonnemang fast att jag inte skulle ha det. Och efter typ tusenmiljonermiljarders med samtal till både Tele 2 och The phonehouse så fick jag äntligen tillbaka kontantkort efter drygt en månad. Men sen kom alltså räkningen för tiden då jag hade haft abonnemang. Flera stycken på Tele 2 hade sagt att jag inte skulle behöva betala 99 kr + 49 kr för startavgift och grejer som tillkommer då man byter till abonnemang, för att detta var deras fel. Men på räkningen så stod dom pengarna med att jag skulle betala, vilket jag inte tänker göra, rena rama bankrånet för något som inte är mitt fel! Sen har jag glömt att ringa om det där sen jag fick räkningen, och den ska betalas idag så jag ringde nu på morgonen. Så jag pratade först med en tjej, men det bröts. Sen ringde jag upp igen och fick prata med en kille, riktigt trevlig faktiskt. Och han sa att jag skulle riva räkningen för att han såg på datorn att jag inte skulle behöva betala den, att den bara hade skickats ändå typ. Så sa han också att det kanske kommer att komma en påminnelse om att jag ska betala räkningen, men då skulle jag inte bry mig om den utan bara riva den. Skitbra ju, nu har jag tjänat 200 kr. :) Plus att jag fick studiebidraget idag så nu behöver jag inte längre låna pengar för att kunna gå på spelningen.






Sweet dreams...


Nu har jag precis skrivit klart engelskaloggarna, många sidor blev det, närmare bestämt 10 st. Usch jobbigt!
Idag var jag hos tandläkaren, inga hål. Jättefina tänder tyckte han att jag hade.. tycker dock inte jag, usch! Efter tandläkaren gick Emil och jag till öppningen på nya coop. Det var ju skitstort där inne, mkt större än vad jag hade förväntat mig. Och sjukt mkt folk! Köerna var typ hur långa som helst. Och halva skolan såg man ju där också typ, alla jobbar fan där. :)

Nu ska jag fixa min tvätt och sen sova. Natti natti! :)









28 maj Programmering


Programmering nu igen. Det går faktikst ganska bra med mina säruppgifter som Micke gör till mig. :)
Efter skolan blir det tandläkaren. Yeah! :P  Möter väl upp Denise och Emil utanför där nånstans skulle jag tro. Eller om jag hoppar på samma buss som Emil tar ner från Ösmo. We´ll see. :)






God natt!


Nu har jag skrivit massor till engelskaloggarna. Jätteduktig har jag varit faktiskt! *stolt*  Men jag e inte riktigt klar än så resten gör jag klart på nv-tiden imorgon som jag faktiskt ska gå på. Lite ovanligt, känns som att jag inte har varit där på ett tag men det känns bäst att gör så imorgon eftersom att jag ändå ska till min älskade tandläkare imorgon kvart i fyra. Längtar! :)

Sen vet jag inte om jag redan har skrivit det här, men om inte så har jag fått jobbet på konsum i nynäs. Så nu får alla ica-älskare komma och shoppa loss på konsum istället så får ni träffa på mig och se när jag gör fel i kassan. :D
Så får jag jobba med Martin också, min kära.. a va de nu kan heta, syster pojkvän iaf. Han får lära mig allt han kan har jag bestämmt så att jag blir lika poppis hos chefen som han är. Favoriten liksom. :)
Så konsum blir det i sommar alltså, och barnflickejobbet, så tar jag bort kommunen. Bajs på korkade Ola som ändå gav mig fel. :P

Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon så att jag inte får beslutsångest imorgon bitti och missar bussen, sen ska jag duscha och gå och sova. :) Btw, humöret har stigit uppåt igen. Natti natti!







Min snygga flicka på våran mysväll!












27 maj


Har precis ätit med mamma och syster. Nu ska jag översätta klart readingloggarna för engelskaboken. Måste lämnas in imorgon så att jag kan få betyg i engelska.
För övrigt, inte på bra humör. Livet suger ganska hårt just nu. Negativa människor som tar ner på mitt annars positiva och skrattiga jag. Det är tråkigt! Hoppas på att Agge kan få mig på bättre humör i helgen om jag väljer att följa med på spelningen överhuvudtaget. Det känns ganska kasst just nu och känner inte för det, olika anledningar. Tråkigt dock för jag vill vara där och stötta mina pojkar som vi har gjort varje spelning, så får se hur det blir med den saken. Det e ju liksom typ nordiska finalen eller nå sånt.
Jag hoppas iaf att den här skiten löser sig och inte upprepas för såhär orkar jag inte ha det.. Jag tycker om dig så mkt, du vet vem du e.







27 maj


Ny design! Wiioo! :)





26 maj You people piss me off! :(


Jag förstår inte hur folk kan vara så negativa och dumma hela tiden. Och att folk ens orkar sprida runt rykten, det gör mig så jävla förbannad. Att det kan vara så kul för vissa att hitta på saker och sprida runt det, har folk inget annat bättre för sig i sina liv än att gå och prata om andras privatliv och om saker som ingen annan än jag, och möjligvis om det är någon annan person inblandad, med att göra. Eller att man ens orkar gå och snacka överhuvudtaget, det behöver inte vara att man startar rykten, det kan likaväl vara saker som har hänt för tusen år sen. Hur kul kan det vara att förstöra för andra? Fattar man inte att den/dom man pratar om blir riktigt ledsen?
Så nu vill jag bara säga, utan att lämna ut för mkt av mitt privatliv, att folk som fortfarande går och snackar och sprider rykten om mig och D, sluta med det! Det sårar mig så oerhört mkt och det kommer en dag att såra er också om ni inte slutar. Detta förstör för mig och drabbar även andra som jag har att göra med och som jag tycker om. Endast jag och han vet vad som har hänt och det är något som jag inte är glad eller stolt över. Det här är nåt som jag ärligt lider av och vill glömma bort. Och det blir inte lätt när dumma idioter tar upp skiten hela tiden!
Och angående snack om mig och N så kan ni sluta snacka också. Det var en situation förut och en annan nu och om folk inte vet om vad som försigår så behöver ni heller inte bry er. Saker som händer mellan han och mig är något vi kanske inte berättar för alla och då behöver folk inte heller gå och snacka. Istället för att sprida osanna rykten så kan ni komma till mig eller han och snacka istället. Vill ni veta nåt så prata med han eller mig istället för att snacka skit med alla andra.




25 maj klar med provet!

Nu är jag klar med provet. MVG!!! Wihoo! Tur att mina två hjärceller kan sammarbeta ibland. Hahah! :)


xoxo N


25 maj Jobb!

Programmering! Ska göra prov i datakunskap snart.. typ wordgrejs. :)

Helgen och Ösmomarknad, det var typ sådär.. inte så kul på söndagen då Agge var och jobbade så jag stod mest med mamma å dom. Jag gick visserligen till marknaden med Hanna, men hon drog hem ganska tidigt.
Lördagen var rolig på dagen, då jag gick runt med Agge & co. Men kvällen var inte lika bra. Efter marknaden tittade vi på fotboll och gick sen hem till Agge, där vi åt mat å så men hennes föräldrar och deras kompisar. Det var jättemysigt! Sen var planerna så att vi skulle ha varit med pojkarna, först och främst A och H och antagligen ha gått ut. Vi fick veta att vi antagligen hade ganska bråttom så Agge böt om snabbt och sen typ stressade vi som fan hem till mig där jag bytte kläder så snabbt som aldrig förr typ. Men det hela slutade med att vi fick sitta hemma hos mig och vänta i tre timmar, telefonsamtal hit och dit om att vi skulle vänta en liten stund och så, innan vi fattade vilka jävla vänner vi har och gick ut själva istället. Jag förstår inte hur vissa personer kan göra om ett sånt misstag igen, då syftar jag endast på en person!
Aja, vi gick iaf ut själva och väl ute gick vi runt och mötte tillslut upp Niklas och Philip. Med dom gick vi till Rebecka, men det typ sög lite halvt och Agge skulle jobba tidigt dagen efter så vi gick hem ganska direkt.

Igår kväll blev ett rent helvete, jag tänke inte gå in på vad exakt det handlade om. Men jag kan säga så mkt att vissa personer har så lite respekt och skam i kroppen!



xoxo N




 


22 maj mobiljävel!!!

Nu börjar mobiljäveln dampa som förut igen! Den har alltid dampat men olika saker oavsett om den precis har varit på lagning eller om jag har fått en ny eller inte. Men just det här problemet med smsgrejen har inte varit så farligt på ett bra tag, bara någon enstaka gång sådär. Men nu har den börjat på riktigt igen. Att sms inte kommer fram till mobieln när dom ska, utan kommer fram flera timmar efter att dom egentligen är skickade. Jag blir så jävla less! Ska jag verkligen behöva lämna in mobilen för typ fjärde gången? Åhhhh!!! :@
Detta e typiskt, bara för att jag och Agge pratade om dethär problemet igår, fast då var det för att hon hade fått det..





xoxo N




22 maj idrottkråkor och sportgrodor! =)

Just nu sitter jag och tittar på tv med mamma, har haft ganska tråkigt idag. Bara varit hemma och inte gjort nånting alls typ. Fast jag har faktiskt varit lite duktig och läst lite i svenska boken. :)
Igår gick jag ut på promenad med Agge. Vi gick till badberget och hade de mysigt, sen mötte vi Niklas och var ute med han ett tag. Det var trevligt! :P
Imorgon e de Ösmomarknad och jag hoppas att det inte regnar. För guds skull, låt det inte regna!!! :)


Och alla som läser, in på länkarna och RÖSTA!


http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=968

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=985

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=984

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=983

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=982








xoxo N




21 maj ledig torsdag!

Nu sitter jag och läser lite fysik. Ska nämligen försöka göra fysikprovet på itslearning lite senare. Inte kul alls för jag förstår ingenting!
Igår tittade jag på damlagets fotbollsmatch med mamma och låtsaspappa, ösmo förlorade tyvärrr.. Sen så träffade jag Martin där, som e hemma i helgen. Alltid lika trevligt att se han. Vi pratade ett tag och sen gick jag in och åt glass, soltorkade tomater och gurka. Inte blandat alltså! :)
Och imorse vid fem-tiden så vaknade jag av att det var nåt blött i sängen.. då hade jag nämligen somnat med den lilla glasburken med tomaterna i, i sängen. Sen hade den vällt och all olja eller va fan dom ligger i, hade runnit ut i sängen. Inte kul alls! Jag smög upp och hämtade blöta handdukar och försökte torka bort. Men olja går typ inte bort. Så bar jag in hela madrassen in i badrummet och tog på lite vatten och tvättmedel och tvål, men inte ett skit funkade. Men jag skrubbade å så iaf och sen la jag tillbaka madrassen, la massa handdukar på fläcken och la mig i andra änden av sängen. Hur fan ska jag få bort den där jäkla oljan egentligen? Usch jag orkar inte fixa. :)

Skitskönt med två lediga dagar extra också, hoppas på att få leka med Agge ikväll, kanske några av boysen också. :)
Och i helgen är det den efterlängtade Ösmomarknaden. Det ska bli roligt! :)









xoxo N




19 maj tisdag

Har kommit hem från jobbet nu. Det gick bra idag igen. Hämtade Marcel och Frasse på dagis strax innan fyra, sen gick vi hem och möttes av en stressad Carina. Det hade blivit massa strul med försenade leveranser hit och dit så när jag kom hem med småttingarna så åkte hon och hämtade Tristan i skolan. Vi var ute och lekte tills Carina och Tristan kom hem. Marcel hittade en hjärtformad sten som han tyckte var sååå fin. :)

Sen umgicks jag med hela familjen typ. Viktor kom också sen. Asså han e så cool! Han säger som sjukaste sakerna asså. :)  Och så har han skitsnygga skor. Typ marinblå vit randiga converse. Skitsnygga! I like! :P

Nu har jag skitont i armarna, ryggen och nacken. Satan va ont! Jag behöver masage typ.. :)

Imorgon är det nog tyska nationella igen, inte kul alls, och så hörde jag ryktas om att engelskaboken ska vara utläst tills imorgon. Hmm.. för det har man ju gjort. "/



















xoxo N




19 maj tisdag

Klockan är kvart över åtta och jag är uppe fast att jag börjar halv tolv. ARG! Idrotten är tydligen inställd nu på morgonen för att Henrik är sjuk, så jag har gått upp helt i onödan. Och det känns onödigt att gå och sova igen även fast jag egentligen kanske borde med tanke på att jag ska vara barnvakt ikväll. Men men, funderar på om jag ska börja läsa svenska boken som jag inte har börjat med men som ska vara utläst på måndag. Det suger! :P

Och btw, jag har SÅ JÄVLA ONT I ARMARNA! Asså jag e glad att vi inte har idrott för den sakens skull. Jag kan fasiken knappt röra armarna, så ont gör det. :)



xoxo N




18 maj natti natti!

Kom hem från nacka för typ en timme sen. Var barnvakt från fyra till halv åtta. Jag kom till dagis vid fyra och mötte upp Tristan. Sen gick vi tillsammans och hämtade Frances och Marcel. Jag tror att både Frances och Marcel kände igen mig, fick en bamsekram av Marcel och hans blöta, leriga och sandiga regnkläder. Mysigt! :)
Sen gick vi hem och så fort vi kom innanför dörren och jag ställde ner Fasse på golvet för att ta av mig skorna, så börjar hon storgråta. Grejen va såhär, att hon börjar få tänder typ långt bak i munnen vilket gör jätteont för henne så hon är ledsen typ hela tiden. Så från det att vi kom innanför dörren så fick jag gå runt och bära på henne fram tills jag gick hem. Jag kunde inte ställa ner henne ens för att typ ta fram en frukt eller nåt till dom andra två, och jag fick heller inte sitta ner när jag höll i henne för då började hon också att storgråta, och då menar jag verkligen storgråta! Så i tre och en halv timme gick jag bärandes på en ettåring. Enda gången jag fick sitta var när hon somnade i min famn till slut. Hon blev nog trött efter allt skrik. Det var mysigt.. Sen så skulle jag smyga mig till köket, med henne i famnen för att ge Marcel en frukt, och självklart så vaknar hon. Då pekade hon på en banan och jag frågade om hon ville ha, hon nickade och jag skalade. Sen gav jag henne en bananbit, men då dög det inte längre. Hon fick megautbrottet och jag har ingen aning om varför, det kanske gjorde ont i munnen eller nåt. Men iaf så skrek hon som fan, med två bananbitar i munnen. Jag blev jätterädd att hon skulle sätta i halsen under allt skrik så jag försökte gräva ut bananmoset ur munnen på henne så att hon inte skulle sätta i halsen. Det gick väl typ sådär, det kändes som att jag plågade ungen, in med händerna i munnen liksom. Men då kom jag också att tänka på vad pappa Viktor sa sist jag var där. Han berättade om den gången som Marcel hade satt i halsen på dagis. Marcel satte i halsen och fröknarna försökte få ut det men det gick inte. Dom försökte desperat att få tag på föräldrarna men det gick inte. Men till slut fick dom tag på Viktor som efter mkt om och men fick tag på Carina. När dom kom till dagis så var ambulansen där och typ tröck och pumpade på honom hur mkt som helst. Fröknarna var helt chockade att dom gjorde så på ett litet barn, men dom var ju tvungna.
Då sa Viktor till mig att om nåt av barnen skulle råka sätta i halsen nån gång så skulle jag trycka allt vad jag har på magen och vända dom upp och ner å så, allt för att få ut saken i halsen. Så sa han att "Det gör inget om du knäcker ett revben eller två, huvudsaken är ju att dom överlever. Ett brutet revben hit eller dit dör man inte av. Och om du skulle råka punktera en lunga, det gör inte heller nåt. Huvudsaken är ju liksom att dom överlever." Asså han e cool, men det lät lite skrämmande. Fan barn, sätt aldrig i halsen, jag vill inte knäcka revbenen på er eller punktera era lungor. Jag blev lite uppskrämd måste jag erkänna. Va fan man borde ju dö om man punkterar lungan på ungen ju. :O

Men iaf så fick jag gå och bära på det lilla utbrottsbarnet i flera timmar, så nu har jag så jävla ont i armarna så de e inte sant. Jag kan knappt röra armarna asså. Det känns typ som värsta typen av träningsverk som man kan ha. Och jag kan ju bara tänka mig att det kommer att bli tusen gånger värre imorgon eller i övermorgon. Plus att jag har idrott på det här imorgon också. Nice! Not! :)

A just fan, jag råkade ha sönder en grej hemma hos familjen också. Gud va pinsamt! Jag dör.. :O
Ett tag när Frasse var ledsen så skulle Tristan göra henne glad och ge henne en leksak. Det han gav henne var en sån här glaskula, ni vet en sån med snö- eller glittervatten i. Carina hade köpt den i nåt annat land så det var nåt fint slott eller nåt i den med glittervatten. Den fick Frasse iaf och jag tänkte att om jag bara har lite koll på den så att hon inte tappar den så ska det gå bra. Jag höll koll ett bra tag tills jag tittade ut genom fönstret och tappade blicken från kulan i en sekund. Hon kastar kulan i golvet och den går sönder. GLAS ÖVERALLT! Och vatten och glitter! :O
Shit, jag blev skiträdd, vad ska dom säga nu när jag inte höll uppsikt i en sekund och då går deras kula från nåt  bongoland sönder. Men iaf så hämtade jag skålar och trasor och dammsugare och plockade upp allt, och skurade rent och så. Jag var också jätterädd att det skulle ligga kvar nån liten glasbit nånstans så att nåt av barnen skulle trampa på den sen, så jag gick fram och tillbaka och tittade typ tusen gånger innan Carina kom hem för att vara på den säkra sidan. Men som tur va så gjorde ingen illa sig iaf. Det var väl huvudsaken. :P

Vilken rivstart!

Imorgon ska jag vara barnvakt igen så att jag lär känna barnen lite bättre. Då ska jag nog hämta vid dagis runt kvart i fyra skulle jag tro. Det ska bli kul de! :)





















xoxo N





18 maj Jobb! =)

Nu har jag programmering igen. Håller på men nån word-uppgift typ, som jag ska ha prov på nästa vecka. "/

Efter skolan blir det jobb idag. Ska gå lite tidigare från matten så jag hinner med tåget. Så ska jag åka till Nacka och hämta Marcel och Frances på dagis och sen gå hem och möta upp Tristan. Sen ska jag vara barnvakt till sju nån gång då Carina kommer hem. Viktor ska jobba på Derbyt idag, nån vakt/domargrej ska han vara, så han kommer inte hem.
Ska bli sååå kul!  :)



xoxo N



17 maj söndag

Just nu sitter jag och tittar på reprisen av Melodifestivalen. Norge var jättebra + att man blir lite småkär i Alexander.. :)

Om typ tio minuter ska jag gå till centrum och möta Denise vid bussen, vi går väl förbi ica eller nåt innan vi går hem också. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag mår lite dåligt så jag ska nog bara va hemma, titta på nån film kanske. Så imorgon bär det av till nacka efter skolan som jag har längtat så efter. Det ska bli jättekul verkligen. :P



xoxo N




Natt!

Ikväll har jag varit med Agge. Rymde från hönshuset typ. Pallade verkligen inte med längre. Snart flyttar jag, han eller jag.. "/
Iaf, när jag kom till Agge fick jag mat. Sen tittade vi lite på melodifestivalen med Agges mamma, fick paj som Agges mamma hade bakat också. Jättegott! :)
Meningen var att vi skulle leka med Adde å dom efter men vissa personer är så jävla oplanerade och svikiga så de finns inte, så Agge och jag tog en långpromenad istället. Vi hade önskat att Matilda kom ut också, men det får ske en annan gång. :)
A just det, Norge vann melodifestivalen! Jag tror att både Agge och jag hoppas på att det skulle bli så. Vi missade röstningen men Matilda skrev det på sms. Jättebra var han! Charmtroll! ;) Agge, ska man lägga in en stöt kanske? Hahah ;)
Nej men skämt åsido, han var faktiskt grymt bra.
Nu ska jag nog sova så att det blir söndag så att jag får måndag fort. Då ska jag ju nämligen hämta barnen från dagis och vara barnvakt. Längtar som fän! :)





Natti natti!


xoxo N




16 maj

Idag har jag lekt med älsklingen Matilda. Det var länge sen.. Vi gick till ica och köpte glas sen gick vi hem till hennes pappa och fixade med lite secret business. Det gick bra tycker jag. :P

Nu har jag umgåtts lite med Emil och Jocke och snart, eller a sen iaf, så ska jag nog leka med Agge. Får se vilka pojkar som vill vara med oss. Ska iaf tvinga dom som e med, att titta på Melodifestivalen, hela köret! Hahah :)

Och sen måste jag säga att det blev lita knas med linnegrejen, så ni som har eller vill rösta kan rösta nu. Nu är varje linne inlagt på olika sidor om man säger så. Så nu kan man välja ett specifikt linne att rösta på. Alltså inte som förut då man la en röst på alla tre samtidigt. :)


http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=984

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=983

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=982

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=968

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=985



RÖSTA RÖSTA  RÖSTA från varje dator ni sitter vid! Hahah! :)


xoxo N




16 maj lördag

Ett till linne är nu inlagt. RÖSTA!

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=968







xoxo N






15 maj fredag

Såå.. nu har jag gjort klart mina linnen, eller a ritat klart. Så alla, gå in på den här länken och rösta på mina linnen så att jag vinner!

http://www.yourmoda.se/linnen/Show.aspx?id=959












Efter mycket om och men så valde jag att lägga upp dessa tre. Man får alltså bara ha med tre tyvärr, jag hade velat ha med minst fyra. Men som sagt, med lite hjälp från Matilda och Ida så valde jag dessa. :)


xoxo N




14 maj

Idag smet jag tidigare från skolan för att åka till nacka. Mötte upp Viktor vid dagis för inskolning med Frasse. Efter en stund på dagis gick vi hem till Carina. Jag fick släpa på Frances och vagnen medans Viktor och Marcel åkte vespa hem. Vilken latmask man kan vara asså.. Familjen har typ två minuters gångavstånd mellan dagis och hemmet och han tar vespan när han ska till dagis liksom. Haha! :)
Sen kom iaf Tristan hem. Det va lite kul att för nån dag sen så hade Tristan berättat för Carina hur stökigt det var i hans rum, och så hade han sagt "Men gud va stökigt det är i mitt rum. Nathalie kommer ju i övermorgon! Då kan det ju inte se ut såhär, va pinsamt! jag måste städa". Gulligt ju, tänk om alla pojkar kunde tänka så? :)
Det e skönt iaf att alla tre ungarna tycker om mig hittills, att jag inte bara e den där konstiga barnflickan som ska vara där istället för mamma och pappa ibland. :P
Sen skulle vi iaf försöka att bestämma lite hur schemat ska se ut men vi kom fram till att vi ska ta det vecka för vecka, det blir lättast så. Nästa vecka ska jag iaf hämta Frasse och Marcel på dagis på måndag och tisdag. Det ska bli så kul, och spännande att se hur de är när inte mamma och pappa är hemma utan bara jag och dom. :)
Och så ska jag fråga Carina och Viktor om jag får ha Frances och kanske Marcel nån dag nästa helg eller på torsdagen eller fredagen då jag nog är ledig. :)

Så måste jag bara påpeka hur det blev när pappa Viktor skulle lämna barnen på dagis idag. Han skulle klä på dom och fixa själv utan mamma Carina. Kläderna Frasse fick var: en mörkblå klänning, ljusrosa byxor, gröna strumpor, en rosablårandig mössa och som pricken på i:t en röd jacka. Matchningen var väl sådär ,vilket även carina var snabb att påpeka när vi kom hem med barnen. :)


Och i skolan idag träffade jag på sötnosen Matilda. Det va jättekul att träffa henne sådär helt plötsligt. Värsta överraskningen! Och en mkt trevlig sådan. :) Jag saknar den tjejen så otroligt mkt. Jag saknar den gamla goda tiden mer än jag har vågat erkänna tror jag. Vi lekte verkligen varje dag, Vi satt typ ihop. Jag älskar känslan av att veta att man har en såndär bästa vän som alltid finns där i vått och torrt. Så var Matilda och jag förut.. äkta bundisar. Vi har gått igenom så mkt ihop och hon är nog den som trots allt fortfarande är en av dom som känner mig bäst, trots att vi inte umgås så mkt längre. Men det är nåt jag vill ha ändring på. Jag saknar.. Vi ska iaf försöka att ses nån dag i helgen och jag längtar som fan. :P









Här ser ni mina två favorittjejer! :) <3


Imorgon har jag nationella i tyska som jag verkligen inte ser fram emot. Fail! :)



xoxo N




14 maj nacka


Programmering programmering programmering, hela tiden programmering!

Jag vill byta efternamn till Långstrump. Hur coolt vore inte det?









13 maj


Nu har jag precis pluggat lite matte, matte D prov imorgon, kapitel 2. Skitkul! (yn)
Igår va vi i muskan och paddlade med klassen. Det va faktiskt kul förutom att vi hade motvind hela vägen bort till norra så det tog skitlång tid att ta sig dit. Rena rama stormen kan man likna det med. :P Men jag måste säga att jag e stolt över att jag inte ramlade i som sist jag befann mig i en kanot. Men vems fel va de egentligen att vi vällte den gången, Matildas kanske.
Det här hände alltså när vi va på konfirmationsläger i åttan. Hela konfirmationsgruppen skulle ut på en paddlingsutflykt typ. Det hela började med att prästen Peter ramlad i sjön innan vi ens hade hunnit komma ut. Han skulle sätta sig i kanoten men typ missade kanoten och ramlade rakt i vattnet istället. Stackarn! :) Men iaf Adde, Adde och Ludde satt i en kanot och jag, Matilda och Hanna N satt i en. Det fanns ju bara två sittplatser i varje så Matilda satt i mitten på golvet har jag för mig. Helt plötsligt välter Addorna och Luddes kanot och alla ligger i vattnet. Så skulle dom typ dra kanoten mot land eller nåt sånt så en av dom satt i kanoten som då var fylld med vatten ändå upp till kanten, man såg alltså inte knaoten över ytan ens. Och nån av dom andra två höll i kanotens ena ände medans den sista hängde mellan deras sjunkna kanot och någon annans kanot som hade kommit för att hjälpa dom. Skit jag har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde då. Det va så sjukt kul. Dom såg ut som små iprengubbar när dom låg där i vattnet med flytvästar å grejer. :) Sen iaf så fick killarna för sig att dom skulle vällta våran kanot så att vi också skulle bli lika blöta som dom. Vi får väl typ lite halvpanik när dom har kommit i en kanot och börjar jaga oss ute på sjön. Jag tror att det var jag och hanna som paddlade, och fan va vi paddlade snabbt. Eller försökte iaf, för att dom inte skulle hinna ikapp och välta oss. Vi kom väl en bit och var nästan framme vid bryggan när Matilda får för sig att dom e jättenära och ska ta oss. Så hon skriker nåt i stil med "Skit dom kommer!" och vad gör hon.. jo hon ställer sig upp, tar sats och hoppar ut ur kanoten. Men vad händer inte då.. jo kanoten välter självklart och jag och Hanna hamnar också i vattnet. Haha matilda råå! Fast det va fan kul. Och vi blev iaf inte iputtade. :P  Det va tider det. :)

Igår tog jag Gardasilsprutan också. Skitskönt må jag säga! ;)

Imorgon har vi som sagt prov på kapitel 2 i matte D och histoialäxa som  jag hade glömt bort totalt. Pär kommer spöa mig. :O
Sen ska jag på inskolning på dagis imorgon också. Får se, men jag tror att jag måste skippa både engelskan och nv-tiden då för jag måste vara vid dagis vid halv tre typ. Apropå engelska så hade jag engelska nationella idag, muntliga. de som känner mig vet väl att jag inte e den som helst av allt ställer mig och pratar inför folk, och framförallt inte på engelska, och kan därför gissa hur många ord som slank ur mig på nationella. Inte mkt. Men det gick ändå. Vi va en bra grupp, jag, Icamaxi och Farah. Rasmus skulle ha varit med också en han var borta. Han har en tendens att försvinna lite titt som tett den ungen asså. :)


xoxo N




11 maj måndag

Nu sitter jag här på programmeringen igen och gör typ ingenting. Såg nyss att jag fick godkänt på extrauppgifterna, eller a säruppgifterna typ. Glad!

Helgen har varit super. I lördags åkte jag och Agge in till Haninge vid ett och var där i några timmar. I Haninge bestämde vi oss för att ha en liten myskväll med mat, godis, ljus och filtar. Så när vi kom hem från Haninge åkte vi hem till mig och bytte kläder och hämtade mammas cykel. Vi cyklade hem till Agge, eller jag cyklade och Agge fick promenera brevid. :)
Agge bytte kläder, vi kämpade med att få ut hennes cykel och sen drog vi till ica och köpte cola. Efter ica drog vi til bergan och köpte pizza. Vi hade med oss gummisnöre hemifrån mig som vi band fast pizzorna med på mammas cykel. Hon har en sådär cykel med sån där grej där fram.. typ. Så det gick asbra! Fast folk tittade lite, men jag vet att dom tyckte det var smart. :P

Hem till Agge igen, själva hemma. Vi satt ute på altanen och åt, och lyssnade på gyllene tider. Skitnice! När solen försvann hämtade vi ut två filtar. Vi kände oss också lite ensamna så vi hämtade lite sällskap i form av Bruce Willis, Angelina Jolie och Ankan. Hahah! Mysigt! Sen drog vi på mjukisbyxor, sockor och mössor och spelade kubb. Otur för mig, Agge vann. :)
Sen tog vi fram godis och massssa ljus som vi ställde på bordet. Mysfaktorn var på topp! :P Sen ringde vi dit Niklas också. Så spelade vi kubb igen, tjejerna mot killarna. Och gissa vad! Tjejerna vann! :)
Vi satt ute ett tag till och gick sen in och tittade på Yrrol. Nackspärr, men jag älskar den filmen asså! :)

Lägger in bilder från kvällen sen.


xoxo N



8 maj fredag


Idag hade jag engelska nationella, hörförståelse och läsförståelse. Läsförståelsen gick sådär, och hörförståelsen gick typ sämst. Jag kan verkligen inte koncentrera mig när man lyssnar på såna där band. Jag lyssnar oftast i början men sen så börjar jag typ dagdrömma och försvinner från verkligheten, och efter ett tag så kvicknar jag till och kommer på att jag inte har hört nånting. Vad ska man då svara på frågan som följer liksom? "/

Efter skolan gick jag hem, somnade och vaknade av att Agge ringde och ville mötas en stund. Gick ut och mötte henne, sällskapade typ till Rikard och gick hem igen. Så nyss tittade jag lite på Talang, missade första halvan men iaf. Och nyss ringde Carina också. Jag berättade att jag hade tittat på sidan för företaget som ska anställa mig å grejer och hon sa att Viktor ska ringa dit å så, så att vi får kontraktpapper å grejer.. Sen bestämde vi att jag ska följa med Viktor och Fraces på inskolning på torsdag istället för tisdag eftersom att jag ska ta Gardasilsprutan på tisdag. Så jag får skippa nv-tiden på torsdag för att hinna in till Nacka till tre typ. Får se om jag måste åka lite tidigare än det och gå lite tidigare från engelskan. Taggad till tusen! :)









xoxo N



 


7 maj jag är skitglad!!!

Glaaad! Jag e skitglad just nu och typ helt jättespeadad. Jag fick nämligen ett samtal från Carina, barnens mamma, när jag hade engelska. Så sprang jag ut och svarade och hon berättade att hon och hennes man Viktor blev jätteintresserade av mig och hemsk gärna ville att jag skulle jobba hos dom som deras barnflicka. Yeah! Skitglad blev jag verkligen. Jag har gått och varit jättevnervös ända sen jag var där på besök och har gått och beklagat mig för Sanne varje dag. Men nu e jag glad och lättat. Så nån dag nästa vecka ska jag följa med pappa Viktor till dagis för att skola in lilla Fraces. Det ska bli jättekul, fast jag vet inte riktigt hur jag ska få tid än eftersom att jag har ganska fullt upp nästa vecka. Spruta ska jag ta och intervju på Konsum å lite så. Men det fixar sig nog. :)


xoxo N



7 maj


Programmering igen.. Suck! Och jag hatar comviq! Jag verkligen hatar dom nu. Förut tyckte jag att dom va jättebra, men nu har jag helt ändrat uppfattning. Dom suger! Bara luras och ljuger hela tiden. Dom strulade upp hela mobilfanet. Bytte till abonnemang hit och dit och skickade ett helt nytt kontantkort å grejer. Och nu har dom snott mina pengar från mobilen dom jävlarna. "/

Men men.. idag slutar jag sent, och jag verkligen MÅSTE plugga på nv-tiden idag. Asså jag får verkligen typ aldrig nåt gjort på dom timmarna. Jag går mest runt och pratar och leker känns det som. Måste ha nå koncentrationssvårigheter av nåt slag börjar jag tro. Jag kan verkligen inte jobba när jag har massa roliga människor runt omkring mig som man kan prata med. Men nu måste jag. Dels måste jag läsa engelskaboken som jag har typ halva kvar av. Sen måste jag börja med svenskaboken också som jag inte har läst en enda sida i. Labbrapporten måste göras klart och lämnas in också, som skulle ha gjorts för snart två veckor sen.

Jag vill att Carina eller Viktor ska ringa mig nu också så att jag vet hur det blir med barngrejen. Jag vill verkligen ha det där.. :)




xoxo N



4 maj Happy!


Nu har jag precis kommit hem från Nacka där jag hälsade på familjen som jag kanske ska bli barnflicka hos. Det gick ganska bra faktiskt. Fast jag hatar att jag är blyg när jag träffar okända människor, men det gick nog hyffsat bra ändå. Efter skolan så åkte jag som sagt för att gå av i Farsta och byta till tunnelbana mot slussen. Men jag glömde att gå av i Farsta för att jag var helt uppe i mobilen så jag fick åka till Centralen istället och åka tunnelbana till slussen därifrån. Sedan från slussen så åkte jag med buss 403 mot Hästhagen typ och gick av vid östervägen där mamman och barnen väntade på mig. Familjen bestod av mamma Carina, pappa Viktor, Tristan 6 år, Marcel 3 år och Frances 15 månader. Pappan kom lite senare när vi satt och fikade. Hela failjen verkade jättetrevliga. Mamman var butikschef för en klädaffär och pappa var åklagare så han pratade med mig som om jag satt i rätten typ. Det var lite läskigt.
Men vi fikade iaf hela familjen och jag. Båda småpojkarna ville prompt sitta bredvid mig så vi trängde ihop oss där på en liten kant. :) A just det, det var två pojkar och en flicka förresten. Fraces var en liten tjej. :P
Och dom hade skitfint hus. Helt nybyggt med tre våningar och byggt lite i gammeldags stil. Skitsnyggt! Mamma skulle älska stället. Och området dom bor i var skitnice också.
När vi pratade så fick jag berätta lite om mig själv typ. Och dom frågade massa saker. Sen planerade vi lite om hur jag skulle jobba å så o dom väljer mig, vilket jag hoppas att dom gör för jag gillade familjen. :P Jag hoppas att det inte går så bra för de andra två eller tre tjejerna som dom också ska träffa. Mohaha! :) Men dom sa iaf när jag skulle åka att dom fick ett jättebra första intryck av mig, vilket kändes skönt. :) Dom ska höra av sig innan söndag och säga hur det blir. Och om dom väljer mig så börjar jag jobba redan på måndagen tror jag. Yeey!

A just ja, när jag stod hemma i deras hall så ringde det på mobilen och det var Teleperformance eller va de nu heter, dit jag och Agge sökte jobb förut. Jag var ju tvungen att säga att jag inte kunde prata just då så dom skulle ringa upp efter typ en timme. Självklart så satt jag på tåget utan mottagning när dom ringde upp igen så det bröts innan jag ens han säga hej. Tråkigt för dom lär knappast ringa upp igen. Men Agge sa att jag kunde testa att ringa upp. Får se om jag vågar det.

Och nu när jag kom hem så hade jag fått ett mail från Eva på Konsum Nynäs där hon skrev att hon gärna vill att jag kommer på intervju hos henne angående sommarjobb. Skiit va jobbgrejs det kom nu helt plötsligt, allt på samma dag å shiit. Kul! :)








xoxo N




4 maj


Nu sitter jag på programmeringen igen. Åkte sällskap med mamma till skolan. :) 
Som sagt så ska jag ta mig till Nacka efter skolan för att träffa mamma Carina och hennes tre barn. Tror att det är tre pojkar men jag är inte säker. Det kan vara två pojkar och en flicka, namnen är lite konstiga. Men iaf så möter dom mig vid bussen. För att komma till familjen måste jag första ta tåget från nynäsgård till farsta. Sen ska jag byta till tunnelbana och gå av i slussen. Och därifrån tar jag buss 403 och går av på östervägen där mamman och barnen väntar. Så idag blir det till att slå på charmen eftersom att jag konkurrerar mot tre andra tjejer tror jag. Jag måste göra ett bra första intryck på både barnen och mamman så att jag får stanna. Good luck to me! :)



xoxo N




3 maj


Gårdagen var helt okej. Jag, Agge, lillebror, Ida och Jocke åkte till sandhamn för att fira Denises 20-års dag. Vi kände typ inte så många men de va kul ändå. Vi sjöng sing star och så, det va skitkul. :)
Sen fick vi lite problem med hemgången Agge och jag. Vi missade sista tåget och det gick inga bussar så Agge föreslog att vi skulle gå hem till Ösmo i klänning och klackskor. Nej tack! :)  Vi försökte få skjuts hem med Hubbe men vi fick inte plats i bilen och den andra bilen som åkte till Ösmo var också full så vi var tvungna att stanna i Nynäs. Men som jag uppfattade det så skulle den andra bilen bara till Ösmo för att lämna två stycken och sen åka tillbaka till Nynäs och lämna några andra. Varför kunde man då inte ha lämnat dom som bodde i Nynäs först då så att vi som bodde i Ösmo kunde få komma hem? Asså vem lämnar två frysande, vilsna tjejer ensamma i Nynäs mitt i natten? :O
Aja iaf så fick vi vänta uppe på Sandhamn, vi fick sällskap av Beenan och Viktor. Sen ringde vi Hubbe som hade fått slut på bensin. Men det fixade sig tydligen och dom bestämde sig för att åka tillbaka till Nynäs och hänta oss vilket uppskattades rejält. :) Tack Hubbe, du är en ängel! :P

Idag då.. jag har varit på halvdåligt humör sen jag vaknade och tittade på sms jag hade fått. Fattar inte hur vissa tänker ibland asså. Hatar negativa personer!
Men nu är jag lite gladare. Såg för ett tag sen att jag hade fått ett mejl från en tjej som ville att jag skulle komma på intervju för eventuellt barnflickejobb. Så jag ringde henne och vi pratade lite. Hon lät jättetrevlig och jag ska hem till henne och hennes familj imorgon efter skolan för att prata lite så att hon kan se vem jag e och så och se om jag blir populär hos barnen också. Hoppas att det går bra så att jag får lite extrajobb. Happy! :)



xoxo N



 


2 maj Grattis storesyster!


Grattis grattis till Denise som fyller 20 år idag. :)
Snart kommer släkten hit på kalas, Agge kanske kommer också. Sen så ska vi fixa iordning för att sen åka ner till Nynäs och fira Denise. Det kommer bli sjukt kul och jag ska äga på sing star! ;)






xoxo N




1 maj fredag


Valborg igår! Dagen och kvällen var helt okej. Åkte in till Haninge med Agge på dagen. Sen åkte vi hem till mig. Jag lagade mat till Agge, mig och mamma. Mysig liten middag! Sen fixade jag iordning mig och efter det gick vi till Agge så att hon kunde fixa sig. Pratade lite med Agges mamma och vi bestämde att vi skulle stå tillsammans i vassen beach 09. Yeah! :P
Lite senare gick jag och Agge till bergan sen till Paul. Det var riktigt trevligt faktiskt. Äntligen fick vi umgås lite med typ allihopa, som vi inte har gjort på ett tag. Lekte lite lekar, avslöjade lite för mkt.. Hahah!
A just de, Agge vällte ett barn när vi var i Haninge. Ett BARN! Hahah! Hon råkade vällta en liten pojke på typ två år. Han bara föll ner på golvet och Agge blev helt chockad å typ stelna till. Så sa hon till mamman "Förlåt, jag vällte den". Hahah kul va det!
Sen hos Paul så hade hon sönder stolen också. Hahah sjukt kul! Hela stolen blev helt platt och helt plötsligt låg Agge på golvet. :)  Sen gick tvålen sönder och toalettgrejen. Mohahah! Aggesturdag eller vad. :)
Dock lite olyckligt på slutet. Det blev verkligen inte som jag ville.. fattade inte hur det blev som det blev.. men iaf förlåt..
Kvällen slutade med att jag fick sovsällskap av världens bästa hb-Agge. Myspys i min lilla säng. ;)
Morgonen blev väl inte riktigt som vi ville.. Agge mådde inte direkt prima. Inte jag heller kan jag säga men inte lika illa som Agge. Tyckte lite synd om henne faktiskt. :) Sen åt vi iaf en mysig frukost ute i solen.

Nu har vi nyss haft middag här hemma, familjen och Fias Tommy, Denise Martin och Emils Ida. Mysigt! Och imorgon fyller syster 20 år så då blir det fest i Nynäs och jag hoppas att Agge vill hänga med mig så att jag slipper stå och skämmas själv. Måste ha nån att äga sing star och dansgolvet med. :)
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Hoppades på att Agge och jag kunde försöka att hitta nåt bra idag men får väl se.. Har iaf runt fyra stycken klänningar att välja mellan. Sen vet jag inte om jag ska ta och klippa mig lite idag.. hmm "/






xoxo N